.:superduper helg!

Ja helgen i halmstad och göteborg har varit kalas bra måste jag säga. tog mitt pickochpack och hoppade på tåget ned mot göteborg i torsdags, där bytte jag sedan tåg till halmstad. framme efter några minuters försening, kl 19.30 var det beställt bort på Wild West, tillsammans med Wickman och Carlsson inmundigades det riktigt goood mat, gott vin, och oerhört trevlig sällskap. trevlig underhållning på det bygget var det också. cowboys som dansade och country musik. efter restaurang besöket begav vi oss till Wickman där det dracks lite mer vin. gott och ännu mer skratt och trevligt var det. somnade gott sen.
på fredagen var de upp igen, det regnade. men senare klarnade det upp och jag och Carlsson tog tåget till göteborg där det skulle träffas fler folk från plutonen. först dök Olle upp och sen kom Andersson och sen Hedberg. shiiiiit vad glad jag blev att få se dessa prickar, de värmer och ni har en speciell plats i mitt hjärta. 11 månader tillsammans med er sätter sina spår. hahaha men jag gillart!
efter att vi nästan irrat runt ui hela göteborg, det var fullt på alla ställen hittade vi tills slut ett ställe. trevligt sällskap och helt okej mat och gott vin, jo man tackar. ännu en trevlig kväll avklarad.
på lördagen var det dags för tjejdagen. kl 12.30 skulle vi infinna oss hos serganten, alla droppade in och tills slut när alla var på plats åkte vi upp mot lv6. och SKJUTBANORNA. ojojoj ja hoppade så glad blev jag för att få panga lite igen, de var både ak4 ak5c och psg 90, de var barnsligt kul.. :D ler fortfarande stort. efter massor av pangpang var det till att bege sig till kasern igen, och de kom tårar i ögonen när jag gick in på området, känslan att vara tillbaka på lv6.. de kändes helt konsigt men ändå så rätt.. jag kände mig hemma, men ändå helt åt helvete. jaa upp på våning 4, under lumpen bodde jag ju på våning 3, de kändes ännu mer konsigt att gå där i trapporna som man gjorde dagligen, fast nu helt civil. jättekonsigt verkligen.
det var iaf bara till att byta om till fyskläder. ut på lv6 område och springa lite, hanna visade oss runt, nog för att jag redan vet hela stället men de var kul ändå. efter fys och en del styrka SAMT ett kärt återseende med min lastbil så var det bastudax. fixa sig redo för middag på lv6 mäss.. och så fint de kändes. på med finpaltorna, spackel på och redo för en middag och en kväll på dansgolvet. de började med en rundvandrig på, roligt att få kolla in de ställen som under lumpen varit "hemliga" men nu vet jag allt! efter det var det dags att sätta sig till bords. de var kycklig, gott vin, choklad dessert, kaffe och kaka och trevlig sällskap. efter några glas vin och massa skitprat rullade vi ner på staden, hamnade på bond ett hak som har 28års gräns, hur det nu gick till?!
kul att dansa av sig lite. dock en otrevlig dj, blää på honom. men en trevlans dag/kväll med tjejerna om inte annat. söndags morgonen bjöd på mysfrukost med alla tjejer som sovit kvar, gott, trevligt och mysigt. sen var det dags att säga hej då till alla.. hej då efter en grym helg. som sagt jag kommer leva LÄNGE på den. TACK alla, ni har en speciell plats i mitt hjärta, ni vet ju vilka ni är <3
(det kommer bilder från helgen men just nu samarbetar inte min dator med mig....)

idag har morgonen tillbringas tillsammans med henrik, underbart att få träffa honom. har inte sätt han sen i torsdags, har var saknad.. två timmar i skolan med föreläsning och lite planering inför vårat grupparbete.
sen hem, har hämtat min KAMERA, har fått den tillbaka eller ja fick allt betala för den.
sen var det hem, förbi tina och häma en "sparkdräckt" jag fått av henne, dunder sköön ju.. funderar på att sy en själv vore kul med egen stil.. senare rullade moster och kusinvitamin-kenny in. kenny och jag hade spakväll med bastubad, skrubb och inpackning och grejer, störtskönt. sen var de te mys i soffan framför pensionärsjävlar. hahah tusan kul program måste jag säga.
imorgon väntar skola kl 10-12 sen dejt med jossan och efter det TRÄNING, längtar!!
/E. (bilder kommer imorn eller så :D)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0