.:Kusin vitamin:.

Idag jobbade jag endast 3 timmar, mycket skönt att jobba lite kortare ibland..Efter jobbet lekte jag med Luran..och sen for vi till Roden skolan och kollade på när Malla-Majken-Lillunge-Kusin-Brand hade uppträdande i med sin klass.. Estetfabriken hette föreställningen, riktigt bra, men på tok för kort tycker jag, kändes som att det bara höll på i tio minuter.. Men de gjorde det iaf GRYMTBRA, alla var jätteduktiga!
image84

.:Personalfest:.

I lördags var det personalfest, jag och Luran var iaf snyggast och fulast på stället..Det var ju trottsallt halloween tema..Riktigt kul att se alla som klätt ut sig.
Klockan 19.00 skulle vi infinna oss på Offenciven på Lv3, jag och Carolina kom inrusande genom dörrarna, sa inget till någon, så de stod och gissade på vilka vi var, tog ett tag innan de kom på vilka vi var. Har nog inte skrattat så mycket på länge! Fick god middag och sen var det party natten lång..En lung kväll för mig, skulle upp och jobba kl 8 på söndagen men hade ändå grymt kul.

image71
                                   Luran                             &                                    Jag

                              


04.15

Idag gick jag upp i ottan kan man ju i alla fall säga! kl: 04.15.. Ack ack..mycket jobbigt med tanke på att de bidde en sen kväll med pyret igår..kollade på den senaste och sista Beck filmen, den var bra, action men slutet gillade jag inte så värst...Nå, upp klockan tidigt för att bege sig till jobbet och jobba öppning. Fungerar ju ändå mycket bra när man väl är där, jobbade på till klockan 14.30 då jag slutade! Då tog jag mig i kragen och sa upp mig, eftersom att jag ska flytta upp till Sälen över vintern och så, känns grymt skönt att få slippa stället MEN kommer juh sakna alla sköna, roliga, underbara, söta och otroligt snälla medarbetare där uppe :( men vem vet kanske kommer tillbaka :P

Just nu känns det i alla fall BRA! Ska bli mycket spännan de att få flytta upp till fjälls i några månader och prova något nytt, bo i kolektiv, bli bäst på skidor och snowboard, köra massa skoter och bara ha de myys..Så är de ju timat med Pyrets utlandsmission..=)

image69
image70

Hoppas också på att min Luran kommer med mig till fjällen så vi kan Garva åt allt och alla, hur ska jag annars klara mig? hmm...bra fråga..

Nej ikväll blir det till att glooo på Idol, blir mys kväll hemma med mamma och pappa, framför nya tv:n!

Simma lungt, vi SES!
Kraaaaaam /E

.:Tidsfördriv

Sitter här lyssnar på Rix FM och väntar på att jag ska åka och hämta mamma min på jobbet och sedan fara ut till Bergshamra och ha en myskväll där!

Snodde detta lilla tidsfördriv från en annan blogg...

Jag har:
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[x] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] Eget badrum
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTALT: 9

[x] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[ ] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[x] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
TOTALT: 6

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pingisbord
[ ] Fooseball
TOTALT: 0

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTALT: 3

[x] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTALT: 6

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[ ] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands.
[ ] Haft en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
TOTALT: 5

[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[x] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTALT: 4

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] Suttit i en limo
[x] Suttit i en helikopter
[ ] Äger en videokamera
[ ] Egen laptop
[ ] Egen stationär dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 37
1-23 = Ghetto-kid
24-33 = Vanlig
34-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklass-snobb

Jaa har man tråkigt så har man! =)

Sjuk

Idag är jag sjuk! SUCK otroligt tråkigt hade faktiskt velat jobba idag då jag skulle ha kalas..men de kanske inte är så bra om man är sjuk och smittar ungarna...Så jag sitter hemma i min ensamhet och gloor..Tittade på lite gamla bilder..

image58

Eller gammla kanske inte bilden är men den påminner mig om mina underbara
vänner Ninna, Anna, Katrin, Frida, Carolina och så klart Caroline som inte finns med på bilden..
Alla otroligt roliga resor vi gjort tillsammans och allt skojj...Ni betyder MYCKET för mig!




Bilder från GÖTEBORG, det också en oförglömlig resa med mina brudar!

Bilder från tunisien


Tunisien, Sälen och Stockholm!

Hehe! Visa sitter och väntar på ett n ytt inlägg, blir man glad av att läsa =)

Kan ju börja med att berätta om den otroligt underbara utlands resan jag och min älskade KUSIN Luran gjort.. Varit i Tunisien i en vecka, kom hem natten till måndagen.. Strålande sol, bad, billig mat och shopping, och ett underbart skojjigt sällskap vad mer kan man begära?!

Det bar iaf iväg till Tunisien den 23 sep. kl.06.00 var framme på förmiddagen skulle då käka middag, då uppstod vårt första problem...Vi måstede växla pengar (eftersom att de har en valuta som en kan växlas i swe), det var söndag = banken stängd, inga pengar på korten heller eftersom att vi länsade dem på arlanda. Jahha..blev till att skriva sms hem så pappa fick sätta in pengar så vi kunde ta ut, käkade en good lunch..värre med middagen, ramadan och söndag de var typ dött...så de bidde glass till middag den kvällen.. Vi hade också fått för oss att de var en timme bakåt där nere, så dag 2 var virrig, skulle på apollos möte 10.30 vi var där 09.30 satt och väntade och lackade på att de aldrig kom...när vi senare bestämmt oss för att gå till poolen och senare gå tillbaka och titta om de kommit någon, så visade det sig att det bara var 5 min kvar av mötet...jaa säger då de..men men var nog ändå inget viktigt som de sa.

Dagarna rullade på, stek i solen och baaaaaad! Blev också "polare" med de som jobbade vi poolen där, trevliga killar de..Vi var på en båttur också, feta piratskeppet var de, riktigt trevligt, badade från båten och såg delfiner..sååå tufft att de dem simma framför båten när man far..
På kvällarna var vi på hotellets egna bar/nattklubb glodde på folk och de uppträdande som de hade på kvällarna! Suuper mysigt..

Det var resan i korta drag de!  - Bilder kommer senare!
TUUUUUUUUUUUSEN TACK LURAN för en underbart och oförglömligt Tunisien resa :P Acchiii, Acchii!

När jag kom hem fick jag mycket glada besked!! Har ju sökt säsongsjobb i sälen, de ringde och sa att jag fått jobbet! Ska bli grymt kul att få åka upp och jobba där uppe över säsongen, hoppas på att de blir ett kanon gäng som jag jobbar och bor med, kommer dock sakna alla här hemma men ni kan hälsa på och jag kommer juh faktiskt hem igen :) Hoppas också på att Luran får jobb uppe hos mig med, vore så j*vla rooligt!


Nu till dagens händelser! 2 Oktober 2007
Hade en skööön sovmorgon, gick upp och ringde till lill kusinvitamin, hon frågade ju nämligen igår om jag ville följa till sthlm... Så ringde henne och sa JAA men visst, hade juh ändå inget bättre för mig så..In i duschen fort som attans och iväg till bussen..In till stan och runt i affärerna, tittade på en massa fina saker.. Köpte dock bara ett par tights, strumpor, hårspännen, en tvålpump och en disktrasa, heheh stört men sant, måste juh ha en snygg disktrasa = ett måste... Malla hon köpte både det ena med de tredje, hehe höll inte riktigt koll på vad men en skiit snygg munkströjja, vill ha! For sedan hem till Bhamra umgicks med päronen och nu sitter jag och gloor på blider från Tunisien, vill tillbaka...

Nej dags för vaggan...Tack för en mysdag i sthlm Lillen :P

Acchii Acchiii /ELle


RSS 2.0