.:Julen

Jaa då var julen över.. tog lång tid innan de kom men tog bara några sekunder så var den över igen..men den var lyckad och huur bra som helst med massa kuliga julklappar! Tusen tack ALLA!
Jag fick en soda streamer hur bra som helst med tanke på att jag missbrukar LOKA annars.. sen fick jag en platt tång, visseligen har jag redan ganska så platt hår men de är skit bra! Och de roliagst och bästa fick jag av min sambo Peter, sing staaaaar, hur kul är inte det!? så nu blir det förfester med sing star :D av luran fick jag det bästa, en sparbössa som ser ut som en sko och så är den dessutom rosa, jag gillart :D sen var det massa annnat skojigt!

Igår var det utgång som stod på listan! riktigt mysigt innan var hos Erika och käkade och körde fia med hutt som jag fick av syster och hennes sambo i julklapp, riktigt  bra! hehe kul var det med men lite oklart med reglerna?! får titta upp det där! i dag väntas det middag i bergshamra hos mamma och pappa med släkten från Norrland, mysigt!

Just nu ligger jag i soffan och pimplar bubbelvatten gör inte ett skit så skönt så, och att jag dessutom är ledig i tre dagar till sen jobbar jag två och så är jag ledig två till sen kan ju inte bli bättre!

  


.:Tråk

Jaa vad ska man säga sitter här på joppet nästan helt själv de är jag och cirkus två själar till.. har telefonjour så måste sitta ända till kl17 vilket suger, skulle kunna ta med mig telefonen hem för jag har verkligen inget att göra, men då kommer de ringa så mycket och jag kommer inte kunna svara på frågorna utan datorns hjälp.. men men de är bara en timme kvar nu, och jag har ju faktiskt radion och internet till sällskap :)
Ikväller blir det bugg för fulla muggar på yesterdays, sen imorn är de mys med peter och julgrans införskaffning som gäller sen är det fest x 2 det är både sofia och carolina och diana som har kalas..så det ser jag fram emot och söndagen blir de till att kapa barret och sen blir det fika hos peters mamma och sen middag hos mina päron..myyyys helg!
ha en fortsatt kalasbra FREDAG!
/Elin.

.:Drake

Ja helgerna går allt för fort.. tyvärr men vilket också innebär att vi närmar oss julen jippiiii! men den kommer säkert vara lika sanbbt förbi, sen är de nyår och sen är de födelsedag :)
Ja helgen har bestått av en lung och skön fredag, var tvungen att vara hemma och vila med tanke på det jag var med om i torsdags.. usch kan ha varit de hämskaste jag sätt i hela mitt liv hit in tills.. jag beklagar verkligen det som hänt, och idag läset jag på internet att han hade somnat in.. han finns inte längre med oss, men alla mina tankar går till de drabbade, han och hans familj... de är så typiskt när man ska sova så kommer det upp massa minnesbilder som man inte vill se!

men nu till något roligare.. lördagen spenderarade jag tillsammans med P. vi har varit tillsammans i hela 5 år nu! helt fantastiskt! de är ganska så länge och jag hoppas på att det blir längre! han är mitt allt, tack för att du finns för att de är vi.. jag älskar dig över allt annat!!



idag söndag har jag sooovit ätit en good frukost och sen bar det av till friskis studio för att spela in nya knattegympa låtar till nästa termin.. hade dessutom avslutning med barnen för julen idag.. man skulle klä ut sig, jag var drake.. var lite fundersam över hur brarnen skulle reagera men de gick riktigt bra, de såg att jag var en drake iaf, de ville se på min tunga hela tiden eftersom att de var dränkt i röd karamellfärg... hehe ett barn sa till sin mamma "akta dig för draken, den är falig" barnen var såååå söta!

Måste lägg upp lite bilder från mitt lussebak, peppisbak med luran, barngympan och jag och P.

Vill hälsa till min kusin Kenny som nu befinner sig i österiket..har inte hört något från na men gissa på att allt är GULD hoppas på att du få jobb efter utbildningen då blir det åka av ner till dig iaf!
Ha en kalas söndagkväll, på återseende! /E. Grogster

  
  
  
                                      

hahah en av bildern är hemmifrån mormor och morfar, de har precis flyttat från en större villa till en lite mindra lägenhet, de märker man på julpynten, självklart skulle mormor ta fram allt.. men vart skulle hon ställa allt? hehe fick bli en en hylla..som jag brukar säga: "man behöver ju inte överdriva", men jag gillar henne iaf :)

.:Peppisar och Bonde söker fru!

Ja vart ska man börja..Finns så mycket som jag vill säga men de går inte! De är en hemlis och de finns någon som inte kan få veta, men den personen kommer få veta..men inte än, inte först om någon/några månader..vet inte riktigt hur jag ska lägga upp de för att de ska bli bra men de är väl bara att ta de då eller köra på att "gå dirket på den stora noshörningen" och säga de rätt ut..sen vet jag att reaktionerna kommer vara negativa men de tar vi då..men jag vill så gärna skriva och berätta om det! Haha de låter som en negativ och tragisk sak, men de är det INTE de är iaf enligt mig och mina vänner..en mycket BRA och ROLIG sak, det handlar iaf om att jag ska göra en sak..men vad det är kommer ni få veta om någon/några månader! Heheh så den som lever får se ;)

Nåja! Igår var de undervattensrugbu för hela slanten..nästa tisdag har vi träningsmatch mot uppsala hemma i Norrtälje..ska bli riktigt roligt, de har aldrig spelat på så liten yta, de spelar på 5 meter hemma, men hos oss är de mindre vet dock inte hur mycket men... undervattenet är de stooooor skillnad..Så det ser vi framemot, vi ska TAAA dem!

Jaa vad mer då! Längtar till helgen, då är de massa saker som händer....

Men idag onsdag:

Jobba

Bergshamra

Carra och Sebastian

Tv spel

Peppisar

BONDE SÖKER FRU

Myyyyys

Kommer bli en riktigt mysig kväller idag! Ska kolla på mitt favvo program Bonde söker fru..hahah fattar inte hur ett program kan vara så bra, eller hur jag har fastnat för det!

Nej hare Kanin /Elin AKA.Groggster


.:Ik hep hunger

Ik hep hunger! Men snart får man väl äta lunch som tur är! Sitter på jobbet igen, är lite trött men börjar vakna till lite nu. Skickade nyss sms med Luran hon är ledig..Fusk..skulle ju inte sitta fel! Ikväll är de UV träning, ska bli riktigt roligt.. Och Erika kommer på träningen idag också,var ju ett tag sen jag såg na nu! Ska köra hårdträning idag, pressa undervattnet och öva upp uthålligeten och andningen! Så får vi la se hur de går, mina fenor är sämst så måste köpa nya, men de blir nästa års projekt! Imorgon är de ju för tusan FREDAG igen..ska bli skönt med helg! Ska baka peppisar och sådana gula bullar som man äter på julen (lussebullar)..hehe mumma!

Nu till gårdagen.. Var riktigt roligt, hade trekamp på ball breaker, mitt lag vann och de var ju tur de, eftersom att jag är så jävla dålig förlorare! De var dart och det var man ju kung på! Och sen långgolf i en sådan simulator, sjukt roligt men hej du så svårt..sen var de ju bowling, roligt men de gick ju inte som jag ville direkt, typ åt helvete rent ut sagt! Men huvudsaken de var roligt och att vi VANN! Sen var de middag, inte de bästa köttet direkt men de dög bra, med gott vin och mycket trevlig sällskap..trivs så himla bra med mina arbetskamrater! Me like!

Nej ska väl arbeta vidare inte för att jag har någon lust men men måste ju få något gjort idag iaf sen är de food som gäller..

Tjooflöjt

/E.


.:Tidsfördriv

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?  ärlighet
Hade du något smeknamn när du gick i skolan? älgen, elle, ellepelle, eliart, bästis.
Hur var du som barn? underbar, nyfiken, jobbig, sov jämnt.
Varför bloggar du? för att kunna lätta på hjärtat lite nu och då.
Betyder kärlek mer för dig än vänskap? ingen vänskap,ingen kärlek.ingen kärlek,ingen vänskap.
Vad kan man leva utan? mycket.
Vilket är viktigast hos din partner? ärlighet, omtänksamhet, HUMOR.
Har du funnit Harmoni i ditt liv? ja ibland känns det så.
Hur ofta lagar du mat hemma? varje dag, blir så om man inte bor hemma.
Vad skulle du göra med ett friår? gör ALLT jag vill och de som faller mig in.
Vilket lands matkultur tycker du bäst om? sverige.
Hur svarar du i telefonen? hej de är elin, ah, yoo jaaa..
Är du pinsam på fyllan? neej inte jag inte.
Vilken var din första konsert? lars winnerbäck.
Hur ser folk dig? jaa som den jag är, sen får de se mig hur fan de vill, jag är jag thats it.
Människa som gör dig glad? det finns så många, ni vet vilka ni är.
Favorit tv-program? bonde söker fru
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?  sooovmorgon, en mega frukost, och friskluft eller bara ligga på soffan.
När grät du senast? för en timme sen om en tår, läste om en släkting som nyligen gått bort.
Är du vidskeplig? jaa för tusan.
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville? hemligt.
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen? nej verkligen inte, kanske för en dag.
Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Vart går din drömresa? kina, thiland, australien och NYA ZEELAND.
Vem är ditt drömragg? markus fagervall
När blir man vuxen?  aldrig
Vill du säga förlåt till någon?  nej
Vem är din hjälte? Carolina  och alla andra mina vänner
Tror du på gud? nej, men jag tror att de finns något.
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i? bigbrother kanske.
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig? lycklig.
Vad är lycka? när man känner sig helt full innuti.
Vilka personer beundrar du? alla mina pullor såklart.
Vem var din första kärlek?  på lekis, henrik.
Vem har makten i ditt liv? jag själv.
Har du någon dold talang?  många.
Har du mobbat någon? ja tyvärrl
Vilket djur skulle du vilja vara? en katt - sova, bli kliad på ryggen och i nacken, och äta, kan de blir bättre.
Har du någon fobi? jaaa, bomulls klumpar, skummgummi, fästingar.
Vad är det pinsammaste du gjort? jaa vet inte riktigt, de är en del.
Har du snattat någon gång? nej faktiskti inte.
Hur ser din framtid ut? joppa på som redovisningsekonom sen värnplikten.
Vem skulle du vilja ha hos dig nu? P.
Samlar du på något? pengar.
Skulle du vilja bo i något annat land? ja det skulle vara något men inte för alltid, men absolut för ett tag.
Saknar du någon just nu? ja

.:Bugg

Jaa då var de slut på buggen för den här gången! Men i mars börjar de igen eller något sådant hoppas den också blir av =) förstår inte men de är så sjukt kul att bugga! Tycker alltid det har varit roligt men nu, helt galet jag älskart..skulle vilja gör de på riktigt och tävla och grejer men jag kan ju inte göra allt..Får ta en liten bit i taget, nu satsar jag på Undervattensrugbyn!

Sista kvällen på kursen idag var sjuuukt rolig, de brukar ju alltid vara skoj men idag var de extra..dansade skiten ur mig..hehe. Men de är så tråkigt att lämna de, speciellt Jonas och Rebecca, instruktöterna som har varit GULD! Tycker om er sjukt mycket och hoppas vi kommer hålla kontakten! Vi ska fasen ut och dansa tillsammans ett antal gånger och i sommar ses vi på Öland =) Ni är verkligen GULD! och jag VET att både Frida och Frida tycker som jag! Hehe vi gav dem vin, glögg, blommor och en bild på oss tre idag.Så de ser oss varje dag, då kan ni bara inte glömma oss! ;)Egoistiskt men sant!



Jonas och Rebecca grymaste dansarna ;o)

/E.

.:Country

Sitter på jobbet, känns som att jag inte har något att göra, måste ringa några butiker men de gör jag imorgon, känns som att jag hela tiden skjuter upp på det..men imorn blir det av.. Sen är de presentkort som skall stämmas av och sen är det helg känns det som..

Har förövrigt hittat den grymaste radiokanalen någonsin, P4 har en radiokanal på webben med BARA Country musik, kan de bli bättre...nej! Mycket bra musik tycker jag!

Imorn är de utgång med jobbet ska till BallBreaker och ha trekamp i bollsporter och sen middag ska bli trevligt..

Hoppas ni har en lika bra och lung dag som jag..

På återseende.. /Elle


RSS 2.0