.:Sälen

Är grymt irriterad, jackan har blivit förstörd och varför vet jag inte? ska REKLAMERAS...ARG som tusan över det och inte nog med det, Telenor är konstiga fattar verkligen inte deras faktura de säer att jag ska få ringa för 199kr men neej, tydligen inte kommer en faktura på 600Kr förstår inte hur de går i hop riktigt..måste kontakta dem..

Nej till lite mer roliga saker, har ju fin besök av Kikkis och Malla, riktigt roligt att de är på besök och på Söndag kommer Frida och Diana hit och hälsar på..Ska bli mycket roligt, gör så att man orkar vara kvar och jobba på..men nu är det nära bara 7 veckor kvar på säsongen eller jaa kanske lite mer?! Men snart får jag komma hem och de blir sommar, trivs och har det bra men klart man längtar hem till allt där hemma.. Mitt hjärta lämnar inom en vecka Sverige för utlandsmission, vilket är mycket jobbigt tycker jag, men de kommer gå bra, tiden kommer rulla på fort och snart är de sommar och vi ska åka massa båt tillsammans!!

Imorn ska jag jobba heeeela dagen igen 8-17 sen ska jag åka kvällsåk med lillkusin Malin som är på besök från Sthlm, ska bli trevligt!

Simma lungt, ska laga mat nu! /E.


.:SOMMAR

image194


image193

image192

Nu är de nära, snart kommer sommaren.........LÄNGTAR!

.:Hemma

Jaa då var tiden hemma slut, igen, men den har varit underbart trotts jag inte hunnit med allt jag velat! Åker tillbaka till kära Sälen imorgon kl 15.00 ska bli skönt att få komma tillbaka till vardagen också, saknar er där uppe med, dagarana rullar på mycket fort tillsammans med er!

Igår hade jag iallafall tur, min kärlek kom hem på kvällen så vi kunde tillbringa lite mer tid tillsammans innan vi skiljs åt..En underbar kväll med andra ord!
Imorse tvättade jag all smuts jag hade med mig från sälen, sedan begav jag mig till mammas jobb en stud, för att sedan traska ner till Landkrabban och möta Sofia, fikade, pratade, skrattade, pratade ännu mer och kollade på kort, riktigt mysigt. Klockan blev sedan 16.00 så vi klädde oss och gick till tränings center där vi tränade BodyPump tillsammans, riktigt skojigt och de känns verkligen i kroppen att jag tränat, grymt känsla!
18.30 hade mamma bokat bord på PåG för att äta middag tillsammans med familjen, mycket gott (fast föredrar ändå Ett Glas)..Sedan till flygfyren för att köpa efterrätt..Gott med lite glass..Snart blir det sova, försökte få tag i Frida och Carolina men var inte så lyckat då de skitungarna varit i trysil  idag och åkt skidor (Jag vill med) och sedan blivit berusade på köpet, fick ett sms "jag är full hör av mig imorn älskling" heheh sööt!

Min plan för morgondagen var att fara in till Norrtälje och hem till Frida (syssling) för att överraska henne om att jag var hemma, men min plan gick i tuuusen bitar, hon skulle bort kl 12..så de gick inte, mycket tråkigt men som tur är kommer hon snart upp och hälsar på, ska bli grymt roligt! Saknar dig vännen!



Sov gott allesammans! /E.


NinniLuris & Elle - FÖRALLTID

image190

Du & Jag Luran, min alldeles egna LURAN..Älskar dig, jag är så j*vla lycklig att jag har dig, du finns alltid för mig och älskar mig för den jag är!

.:Borlänge

Ja då var äntligen den stora dagen där, den dagen vi skulle göra en dags utflykt till Borlänge..Vi hade ju planerat i ett antal veckor innan att vi skulle åka, men varje tillfälle då vi skulle ha åkt fick vi problem så vi kunde inte åka men nu äntligen och som Carolina hade längtat, hon hade int e varit i en butik på jaa två månader om inte mer...:P hehe så nu äntligen Frida Jag och Carolina åkte till Borlänge..
Ja de blev ju som sagt en del påsar i bilen på vägen hem, en helt sjukt rolig och trevlig resa..måste vi göra om!
                        
                           
          


Igår åkte jag hem igen, för att säga hej då till min Peter. Dagen innan, i söndags vill säga så var vi ute, har varken varit ute och druckit alkohol på jaa ca en månad, så jag blev ganska så berusad om man säger så, hehe pinsam var jag men jag bjuder på det! Så hem och sova två timmar och vaknade lika full som när jag somnade sen upp till bussen som skulle ta mig till Sthlm, slaggade hela vägen på bussen, lite halvt bakis hämtade mitt hjärta mig på stationen i Norrtälje!
Vi hade en underbar dag tillsammans igår, tog bara hand om varandra! Nu tisdag, sitter jag här ensam, saknar honom redan, hoppas på att han kan komma hem ikväll eller imorn kväll, annars kommer vi inte ses först om 4 månader..jag kommer avlida..kommer sakna så in i....

 
VI

.:

Jaa då var ännu en dag på jobbet avklarad..Helt fantastiskt väder idag, solen värmer till och med, lyx för alla som är här på semester, tur med vädret har de iaf..Jobbade i Tranan idag tillsammans med Sara, en riktigt trevlig prick.
Fick iaf skrata extra mycket idag på jobbet, då det helt plötsligt kommer ett krov- och ett hamburgerbröd i liften, kunde inte sluta skratta åt dessa undliga varelser..hehehe

Nu sitter jag och lyssnar på musik ska snart hoppa in i duchen för att senare bege mig till en restaurant tillsammans med mina arbetskamrater, så det ska bli riktigt trevligt tycker jag! Imorn ska jag jobba igen och sen är de ju Marie Picasso här på HC hehe kanske ska dit och glo, sen på torsdag är de ju en stooooor dag, jag Carolina och Frida ska åka till Borlänge och shoppa..som Luran har längtat efter detta! ska bli riktigt roligt!

Jag och Frida var ut på äventyr igår, vi provkörde volvo bilar, först på halkbana, körde vi en volvo med de häftigaste finesserna jag sätt sen fick vi åka ut på landsväg och prova först med en XC90, har alltid velat köra den o nu fick jag de :) gryn skön bli att köra och sedan provade vi C30, liten och stark..Plockade även upp Luran på vägen så hon fick åka med i vrålåken..Det är vår nya hobby här uppe när vi inte har annat för oss :P
Frida har ju flyttat hit nu, har fått jobb här hos oss, hon jobbar hos mig i Märta express..(eller jaa vi jobbar i samma hus iaf). Så hjälpte även till att flytta in hennes grejjer igår.

   
                 

Bästa låten - Keith Urban - You`ll think of me

.:

Förra helgen var jag hemma för att träffa nära och kära men också för att gå på en bröllopsfest, två vänner som gifte sig den 2 januari och nu var det dags för festen efter deras smekmånad i Thailand..Det var hur bra som helst, maten var god och sällskapet var mycket trevligt, det kunde som inte bli bättre! Tack så jättemycket för en underbart trevlig och rolig kväll. Ni var så fina tillsammans, fick tårar i ögonen många gånger!
Titta på de fina bilderna, Tove och Max var så fina, men jag och min älskling är också fina tycker jag :)

   
      

Då var ju också hela utrustningen införksaffad...grymt skönt, nu är det bara ut och åka när man vill..Idag har jag och Luran varit ute och åkt heeela dagen, haft grymt skoj, käkade lunch på bistro 303 de var buffe..käkade tills vi nästan spydde..hehe skrattat massor och vurpat lite också men det är sådant som hör till..så ikväll blir det lungt hemma i soffan för min del, ska jobba heeela dagen imorn och sen på kvällen ska vi ut och kalasa lite!
Snart drar ju sportloven igång, jobbigt men otroligt roligt att Malla kommer o hälsar på snart!!
Lite bilder från den fina dagen som varit!

    
   

Bilderna säger mer än ord....


image153
Visst är de väl fräna, MINA egna Roxy Wista...

.:Hemma

Jaa då var man hemma i Norrtälje/Bergshamra igen då! Känns faktiskt mycket skönt att få komma hem och kopla av ett tag, få ta de lungt och träffa mina nära och kära..Har hunnit med Fia, Frida, Tina, malla, familjen och myst massor med Peter..de är underbart, har spelar massa Giutar hero så grymt roligt det är alltså! =) Känner nästan att jag vill flytta hem nu på en gång..men inte de, ska upp och göra klart säsongen, har ju min favvoLuran kvar där uppe...
Har shoppat lite, de är så skojjigt att gå runt i lillaNorrtälje när man inte varit här på evigheter känns det som, närmare bestämmt en månad!
Imorn blir det bröloppsfest på furusunds värdshus, Tove och Max har gift sig, ska bli jättekul...

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från Sälen...bilder från helgen kommer sen!

   
   
                             

RSS 2.0