En dag i backen!

image138

.:

Jaa nu har man varit i sälen i ca1,5 månad, känns riktigt bra man de är som sagt klart att man längar hem ibland, man inser verkligen vad man har där hemma..

Mamma, pappa, kusin Malla, moster Stinis och Rogga var här över helgen på besök...det var riktigt mysigt och roligt att de kom hit tycker jag, synd att tiden gick så fort..
I fredags hade ju min FABORIT Luuuran sin stora 20års dag, så de bidde STORkalas här..riktig rööjfest hehe, mycket folk, tårttävling, paket, skumpa och popkorn i storalass..hehe jaa måste ju erkänna att jag blev lite berusad, eller jaa ganska så mycket för att vara helt ärlig..men de var ändå skita kul!
Luran var också nöjd med sin dag så då är jag också meeer än nöjd..

Har haft en underbar helg med familjen, massa skidåkning med kusinvitamin, körde massa ofpist och i parken, de är det som är de skojjigaste, är ju dock inte bäst på laggen än men de kommer, innan säsongen är slut är jag KUNG..fick ett par pjäxor av mamma och pappa i födelsedagspressent så nu saknas bara skidorna, men ska provåka ett par i helgen =) Luran har ju redan sin utrustning fuskis..men snart jag med...
Jaa säger då de Kenny (Malla) att de MÅSTE ju bli en repris på detta när du kommer tillbaka till oss v.9, längtar till
de!!


Idag har jag varit sjuk, eller de var igårkväll som jag blev jätteseg ont i kroppen, ont i magen nästan som magsjuk och febrig, luris är också sjuk så vi kan ju ta varandra i handen...Ska käka pizza snart om de går ner något vill säga och sen blir det "i huvudet på Gynning"..Myyyys kväll, och jobbe imorn...


Simma lungt /GROGSTER hehehe

.:

Ja då var man 20 år då! Känner faktiskt inte så stor skillnad som när jag var 19, det är en skam men jag har faktiskt inte hunit ta mig till systemet ännu, men de ska ändras på, ska dit och shoppa så snart det bara går..Här uppe i Lindvallen ligger systemet nere i byn och man måste ha en bil för att komma dit och jag har ingen egen bil så jag måste låna någon annans och de är ju en liten procedus i sig det..men snart så!

MIN stora dag var mycket bra trotts att jag var här utan man familj, fast Luuran är ju hos mig...Fick iaf 21 GRATTIS SMS så de kändes uppskattat och samtal frän andra nära och kära...När jag kom hem från jobbet lagade jag goood mat eftersom att jag fyllde år...sedan vad jag på toaletten och gjorde mig iordning för kvällen, sen när jag kommer ut då har min sambo, tjejen som jag bor med satt 20 ljus i en blåbärspaj lagt paket brevid och gjort mys och sjöng för mig..då kändes det verkligen som MIN dag.. Tack CLARA!!!! Senare kom Luuran med en bulle med två ljus i och sjöng för mig! Så de var en bra dag trotts allt och senare på kvällen smällfeeest..hade det riktigt roligt, tack Luran, Clara, Nina, Petra och ALLA andra....och alla andra grymma kvällar vi haft här..

Snart kommer mamma och pappa upp, de ska bli kul och visa dem hur man har det här uppe...och sen ska jag hem i slutet av januari för att senare den 2 januari ska jag på bröllopsfest ska blir kul, tur att Fia Joel och Peter ska med..känner nog inga andra..

Jaaa trivs ju mycket bra hör uppe i fjällen, grymt kul att åka skidor och leka i snön, trivs med Clara som jag bor med också och med mitt jobb...de som är lite jobbigt är att man ibland längtar hem, saknar alla saker man har hemma som man i vanliga fall inte tänker på, som att storhandla på flygfyren hehehe...alla mina vänner, familj, pyret, neo, min underbara soffa och säng, tvn hehehe jaa de finns massa töntiga saker, tror att de är grymt nyttigt att resa bort så här ett tag för att se vad man har hemma som man annars inte tänker på!

Imorn är det ARVINGARNA jag och LURAN SKA dit så är det bara..kommer blir drag hehe...de vill jag iaf lova...
Ska lägga upp fler bilder sen också...

Simma lungt /E.

.:20 år

Jaaaa imorn smäller det då fyller jag 20 år!!!! =) då blir det smällfest!

Ha de gött/E.

RSS 2.0