.:Jooohoo

Då var det torsdag vilket innebär FREDAG imorgon kan vara en av de bästa dagaran i veckan! Kom hem från jobbet för ett tag sen, sitter och kollar på kustbevakarna nu, riktigt interessant skulle lätt kunna jobba som de! Men men... om bara några minuter ska jag iväg och träna UVrugby.. är dock lite förkyld men ska ta de lungt idag måste ju vara med har ju köpt nu snorkel, heheh

Imorgon är de HELG vilket bertyder kort dag på jobbet eftersom att de är halloween på lördag, hem, dö i soffan, och ha mys kväll med P. På lördag är det sovmorgon sen träffa Sandy för fika och massa snack, på kvällen bär det av till Amanda för halloween fest..sen får vi se vad helgen visar!

Ha en underbar helg, de ska jag ha!






.:Jul jul, strålande jul

Idag på jobbet satt jag och lyssnade på musik, så dök en jullåt upp, jul jul strålande jul.. den fick mig att tänka på hur underbar julen är, hur mysigt de är att gå inte i sthlm när de kommit lite snö, allt julpynt och alla jul musik! snart är vi där och de ser jag fram emot!


Såååå underbart, vintern är ju GULD den också, längtar till snön kommer!

Just nu sitter jag och tittar på det bästa tv programet, Bonde säker fru.. De är så bra, eller kanske inte bra men roligt att titta på, föll tillochmed en liten tår iögat när en av killarna fick lämna idag...hehe jaa har jusagt de förr men säger det idag, jag ÄR känslig..

Nu blir de Bastu! /E.

.:Suuuper Helg

Ja helgen är förbi igen men den har varit suuperbra! Fredagen började med att jag åkte till Sundbyberg för att möta upp min kusin Sandra som jobbar där,var till bolaget och sen bar det av till Norrtälje, lätt att hitta tänkte vi men, de bidde lite fel och en del garv.. Väl framm i norrtälje fick vi vänta på syskonen Brand och när vi sen skulle hämta min väska i min bil hade pappa redan åkt hem med min bil OCH min väska, suck...som tur var hade han inte hunnit ända hem så de var till att åka och möta honom för att få väskan...sen ÄNKLIGEN bar det av till Emelie! Vi fixade i ordning oss, lagade mat och sen var kusinmiddagen / Feeesten igång! Ja vi livade en del, men dans på stolar och sing star =) så sjukt roligt, senare på kvällen var de moset....
    På lördag åkte jag, Peter, Sebastian och Carolina till Uppsala, Shopping IKEA och Biltema väntade =) whoooohoo En suupermysig dag vill jag lova, kvällen ängnade jag i soffan tillsammans med min älskling och ett gals rött vin! Var sjukt mysigt, sen sov jag gott i mitt nyiköpta täcke från IKEA, jag Älskart!!!!
    Söndagen var LÖK dega i soffan med mr P. senare väntade alla mina pojkar och flickor på friskis, för lite hoppis och skuttis eller nu mera heter de ju knattegympa...så himlakul att komma dit varje gång när man gå hem har man ALLTID världens leende på läpparna, de är underbara! Klockan rullade på och kl 19.30 entrade jag och  Carra, hockey "fruar" contiga hallen för att titta när Roslagen HC spelade match, och de VANN!

Idag är de måndag och de har varit em helt vanlig dag på jobbet..träning ikväll..imorn är de jobb och sen bugg för heela slanten, sen ska jag sova hos P. under mitt underbara täcke!

ELLE


   
                 
   





Tack Pinglor för en GALEN kväll, Älskar ER!

.:Heeelg

Jaa så var helgen över igen! Den har rullar på som vanligt, hinner inte riktigt med längre! Men i fredags bar det iallafall iväg på kryssning igen med Carra Frida och Fridas familj och bekanta till dem, Fridas bror spelade ju i bandet som spelade, Perikles..Riktigt kalas bra var de..Inte så mycket dans jag och carra dansade mest tillsammans, då många trodde att vi var syskon och till och med tvillingar och dagen efter, då trodde de tillochmed att vi var tillsammans..haha..
På lördagen käkade jag och carolina en underbart GOD middag, senare ramlade även Frida Shöön in också..så de blev en massa snack och sedan filmtittande, senare mot kvällen åkte vi för att hämta våra käraste som var på mobergs och festade..heheh fulla var dem och roligt var de! =)

Söndag morgon var de upp tidigt då var de Undervattensrugby som gällde, spelade med damer i Enköping heeela dagen, riktigt roligt, lärde mig mer på den dagen än vad jag gjort på alla träningar.. Snart är de läger igen jipppiiii!
Den hårda träningen under vatten i 5 timmar resulerade i världens spring huvudvärk..Ajajaj
Trotts de ha helgen varit KALASBRA!!


.:Lördagkväller






   
  
  


En UNDERBAR kväll!

.:Söndag

Tog mig till Carolina, lagade en KALASGOD middag med efterrätt och grejer, mycket gott.. Pimplade lite vin till, snackade skit och SKRATTADE massor! Senare rullade Jens och Magnus i och de hade med sig Jesper, himla kul att träffa dem har inte sätt grabsen på länge.. Hehe jaa kvällen var riktigt rolig, och de slutade på moset. Så de var riktigt roligt!

En HELLYCKAD kväll! 5 av 5 toasters!


.:HÖST

Lördagen börjar snart på riktigt, har haft soooovmorgon, så underbart skönt..började med att städa lite i P:s lägenhet såg ju ut som hejkonpejkon..så nu är de riktigt fint, begav mig till bolaget och inhandlade lite vin till kvällen, tränade på gymmet och sen handlade jag min och carrans middag som skall inmundigas senare ikväll.. När jag kom hem igen begav jag mig ut på en liten skogstrip i höstvädret, tog med mig kameran..Så himla roligt att fota och speciellt när man har en bra kamera och bilderna blir fina!





Nej nu blir de duschen för att senare bege sig till Carra där kvällen ska spenderas med Mat, Vin, SKRATT och andra trevligheter.. Senare ska vi träffa Jens och Magnus och sen kanske de blir utgång.. Det får kvällen avgöra...
Ha en trevlig lördagkväll, det ska iallafall jag ha..

ELIN

.:Underbar Fredag

Jaa igår var de änkligen fredag igen, veckorna rullar på så sjukt fort..men de är guld de!
Fredagen spenderade jag tillsammans med P. mitt hjärta! Vi ar och åt på kina sen var de hem och myyysa i soffan med idol och med  vad allt heter..Men de bästa och finaste av allt, jag fick en ring, ringen från edbalds och Co som man tittat in... Han gav den till mig, min UNDERBARA!!! Tack för en underbar kväll, jag älskar dig!



Jag älskar den, så sjukt FIN!

.:My angel



Vad skulle jag göra utan dig i mitt liv

Du är min ledstjärna som alltid finns för mig, och du vet att jag alltid finns för dig!
Älskar dig



.:Hinner inte med

Ojoj de har hänt mycket sen jag skrev något sist.. Har som inte tid att uppdatera, jobbar hela dagarna och kvällarna är fullspäckade med aktiviteter! men jag gillart!
Jag har:
- Börjat komma in i mitt nya jobb
- Spelat massa UV-rugby
- Gått buggkurs/ går buggkurs
- Åkt på kryssning
- Varit i Skänninge & Linköping
- Träffat mina underbara vänner och Peter!
- Kollat på min KUSINS krogshow i Hallsta som var mer än BRA!
- Haft myyyskvällar
- Shoppat
och sist men inte minst Köpt vinterdäck! :)



     
  
 
       

  
  

RSS 2.0