.:TINA, BÄSTA TINA



Imorse bjöd mina BÄSTA TINA mig på frukost.. myys!
Hon åker ju till utlandet på nyårsafton igen.. och kommer hem i maj och sen åker hon till Norge igen! :(
Tur jag hinner se henne lite iaf! Du ska iaf veta TINA att du är SAKNAD i mitt liv, SKARPT SAKNAD!!
Så varje minut idag får jag leva på tills vi ses nästa gång, hoppas din resa bli underbaaar, och glöm inte min klocka du ska köpa åt mig ;) heheh vi ses snart! Saknar dig dock redan, men tiden går fort!
ÄLSKAR DIG /Din EllePelle Absolut, för alltid, varje dag, JÄMT!
<3


.:2009-2010

Jaa har verkligen haft en slapp dag!
och nu har jag dessutom planerat min födelsedag det känns KALASbra måste jag säga. De är kalas den 5e på den stora dagen och sen är de fika för släkten den 9e, lördag på dagen! tror de bli suuuuper!
Vad ska jag mer skriva då? jo har hittat en klocka till som jag vill ha.. hehe
En gul eller en orange kan inte bestämma mig vilken som är coolats, men jag tror gul, eller?! jaa jag vet inte.. kan ju alltid önska sig en i födelsedagspresent kanske?!
Som sagt imorn ska jag hämta Carlsson i sthlm men först ska jag göra sälle med Henrik från norrtälje :D
Sen får vi se vad som händer under dagen.. På kvällen tror jag att jag far hem till min Frida, klappar Dianas katter som bor där :D och överlämnar en sak hon ska få av mig... hon kommer bli DUNDERGLAD! :D heheh de vet jag! Sen är det nyårsafton igen. de är inte klokt hur fooort året gått..

Vad kan vi säga om 2oo9 då?
jaa de har ju hänt massor, både underbara och hämska saker!...
VIKTIGT och minnesvärda saker:
Dansveckan på ÖLAND - oförglömlig
Massor med andra dansminnen!
Inryck i det militära
Fantastisk sommar
MIDSOMMAR + MIDSOMMARDAGEN
Rebecca & Jonas lilla Neah som kom till världen
Taining Camp
Massa NYA underbara VÄNNER!
Mina underbara vänner och familj som ALLTID finns för mig, skulle inte överleva utan dem!!
Reeeesor - KRETA, Holland, Teneriffa
Sälen med Carran - kollade på Arvingarna minst 4 gånger!
Och MASSOR MERA underbara och oförglämliga saker

Och 2o1o har massor att erbjuda:
Dykcert
Civlit C-körtkort
M.U.C.K
Underbar SOMMAR
ÖLAND
Obligatorisk resa med mina brudar
MIDSOMMAR + MIDSOMMARDAGEN
Sjuktfint väder och massor med andra roliga saker! <3

Jag har en känsla av att 2010 kommer bli ett riktigt bra år! :D

Nej ska nu ta mig ett fotbad sen dejta sängen, har ju lyckats ganska så bra med att vända tillbaka mitt dygn, de känns riktigt bra måste jag säga!!
God natt /E.


.:Bastu med johan falk

Ja idag är det en slappisch dag hemma och jag stormtrivs!
Har tvättat och Peter har varit här och fikat, trevlans och han hjälpte mig att stuka min basker också, snällt!!
Nu är de hopp in i batsun och duschen och sen ska jag noppa mina feta ögonbryn som Tina tyckte att de var påtok för länge sedan jag gjort, de såg förjävliga ut enligt henne.. heheh (överdriver lite)
Sen blir de film, Johan Falk, de sägs att de ska vara bra så de blir upp tillbevis sen, men jag tror nog att de kan vara sant.. sen måste jag städa lite också, Carlsson kommer ju imorn! wiii!
/E.


.:mätt i magen

jaa det kan man lungt säga att jag är.. idag har det inmundigats en del om man så säger. dagen började med att jag bara sov till 11, jobbat med att vända tillbaka dygnet.. sen var de upp, frukost, en dagoberto macka och sen lite yoghurt, for in till NT för att träffa Frida och tuusan så mycket bilar det var. Tillslut hittade jag en parkering och begav mig med stormsteg ned på staden för att möta Frida, först in på systembolaget för att leta efter chefen men ingen där..
Hittade Frida som gömde sig på Kapphal, sen gick vi vidare runt och kollade om vi skulle hitta något roligt, men de var ganska så tomt, och min parfym jag vill ha på åhlens den finns inte i NT och i sthlm har de bara feta flaskor och vill ha en lite mindre.. I alla fall, sen gick vi och fikade på Pelikanen, mycket gott, först lunch på, bakad potatis med skagen, sen fika med te och choklad boll, mumma.. men tuusan så de statt i strupen sen..
Sen gick vi vidare och kollade lite mer sen in på systembolaget ingen för då ska de köpas skumpa, hittade min chef också och jag var varmt välkommen tillbaka att jobba i sommar :D känns mycket bra!
Frida och jag åkte sen till SkoKanonen och kollade och se jag hittade ett par skor.. mycket nöjd! :D nu slitter jag frysa om fossingarna mina!
Frida skulle ju iväg och träna sen så jag hängde på till Friskis till gymet, de har byggt om så de var nice.. hungriga efter 1,5h där tog vi oss till Flygan och skulle handla mat, Frida sa "vi ska inte äta smörgåstårta till middag då" och jag nappade direkt, hahah har ju inte ätit de sen jag vet inte när och de gick ner riktigt fint i magen, sen var man stockmätt igen!! Senare på kvällen träffade jag Sofia, Maria och Johanna, massa mys med te och massa snack.. alltid lika trevligt måste jag säga. nu är jag hemma borde sova för jobbar på att vända mitt dygn åt rätt håll.. hehe de går sakta men säkert frammåt!
Dessutom har jag fått ett par Björn Borg trosor av Frida idag,. sjuuuuukt sköna, tack pinglan de ska slitas med hälsan :D hehe
nej ska allt visa er några dansbilder från i lördags också!



Wiiiiihooo har så sjukt kul när vi dansar tillsammans! ;D

(En sak som jag blev jätteglad över idag, en tjej som är på dansen när vi är där har givit mig lite småonda blickar, fått känslan av att hon inte alls tycker om mig. Det är den tjejen som tagit alla dansbilder och under en av de här bilderna skrev hon "Micke blir då aldrig bra på bild.. tur att han har en tjej som lyser upp allt istället då.")

nej nu ska jag tammetuusan alldelessnart dejta kudden! /E.


.:KALAS

jaaa helgen har varit riktigt riktigt bra.. igår var det 25års fest och utgång, en riktigt lyckad kväll, heeel nöjd! mådde som man förtjänade imorse också.. denna kväll avslutades med dans i 4h heeelt underbart.. älskar att dansa, tror jag satt ner en låt.. sen var de fullt ös medvetslös resten av kvällen, kan nästan inte förklara med ord hur kul det är, måste upplevas.. DANS är att leva! satsar på att börja tävla sen efter muck!
Dags att dejta kudden en dag imorn med.. <3 /E.


.:Taaagga tagga tagga

Jaa idag är det juldagen och de betyder ju egentligen bara en sak, feeeest all night long här i norrtälje ;)
Så de är bara till att tagga, just nu är jag bara besvärad men de löser sig ALLTID!
Ska hoppa in i duchen nu, sen beger vi oss till mormor och morfar på middag och sen är de 25års fest för Sofia :D wiiiii roligt kommer det bli.. kvällen slutar på mobergs och sen får vi se om jag kommer hem eller hur det nu blir?! Ska ju bli skit väder men som alltid löser det sig! Och imorn är de DAAANS!
<3 /E.


.:vill tillbaka!

Tömte min systemkamera imorse och jag har inte andvänt den så mycket, hittade bilder sen vi var på Kreta, jag, Frida och Katrin.var där för att hälsa på BÄSTA KENNY. Underbaaaaaaaaaaart!


Ta mig tillbaka!


.:Julafton

Ja idag är det julafton, ligger just nu och kollar på Sunes Jul, hur passande är det inte?! Riktigt roligt måste jag ju säga att jag tycker att det är.

Igår hade jag ännu mer mys dag, först sooovmorgon sen in till Sandy och slingade mitt hår så fint, sen hem tillsammans med mamma då stod det på schemat att granen skulle kläs, julgodis skulle bakas, det skulle städas och äta good middag! Vi lyckades, gott som tuusan var det och granen blev fin, sen var det uppesittarkväll med Lotta Engberg, mysigt, vann faktiskt två sverige lotter och var sjukt nära att vinna en bil, den ni.. :D
Sen ägnade jag sena kvällen/natten åt att slå in alla mina klappar och sätta rim på dem.

Måste erkänna att jag tycker det är lite jobbigt med julen, tänker mycket på förra julen som jag firade tillsammans med Peter, de var första riktigt mysiga julen i lägenheten som vi hade tillsammans...Vad VI gjorde tillsammans osv..

Tycker om julen massor så de är massor med mys.. ikväll ska jag och mamma vara tomte hos grannen, ska komma på något riktigt bra hur vi ska överraska barnen på ett positivit sätt så de inte skiter ner sig helt.. thihi får la se om jag ens får några julklappar, det tror jag.. blir iaf glad om jag bara får en :D


Den fina granen som jag klädde igår, ett riktigt konstverk må jag säga :D
GOD JUL på er alla! <3/E.


.:fika

Jaa fick höra idag av Carlsson att jag är en fika-kvinna och det kan jag faktiskt hålla med om, det är så mysigt och trevligt att slåsig ned hemma hos någon eller på ett mysigt cafe och bara prata.. de hinns med att prata om massor, och dessutom är det ju riktigt gott också måste jag säga!

Idag har jag kunnit med två fika dejter! Först kusinvitamin själv Emelie, alltid lika kul att träffa henne, ses inte allt för ofta så finns massor att prata om.. efter en lååång mysig fika begav vi oss ut på staden, jag handlade klart alla mina julklappar och dessutom så köpta vi julklappar till oss själva, haha de kan ju inte bli bättre..
efter staden åkte vi hem till Grind och hämtade Sudden så han också fick handla klart sina klappar.. Riktigt trevlig grabb de, men han lär ju tycka jag är dum i skallen, haha muppig som man är men men..

Senare på kvällen var de dejt med Jonte och Carran som gällde, Carran bangade tyvärr men jag och Jonte hade minst lika trevligt för det! Pratade massa med stunt ;D

Nu är jag hemma borde packa upp allt jag shoppade igår i sthlm tillsammans med HenkeBenke men icke det, sitter fast i datorn just nu.. hahah men snart ska jag väl göra det och sen blir de till att dejta kudden! Imorn är det en riktigt myyys dag som väntar.. så där dagen före doppardagen! mamma och jag ska baka, klä granen och spela bingolotto.. MYS! <3 /E.

Hittade en bild på min BÄSTA TINA! <3
Så fantastiskt SÖT!



.:sthlm

Nu är det dags att sova.. ska upp tidigt imorgon ska träffa Henrik i norrtälje redan kl10 imorn.. han är minnsan ingen sovmorgonskille inte.. neej här ska vi upp i ottan så de är bara för fröken Häggkvist att anpassa sig. Så upp kl9 imorgon.. de blir till att shoppa julklappar och ha de julmys i sthlm, de ska bli göjj!

Jaa vad har jag mer att säga, sprang ju en sväng idag också.. riktigt roligt men jobbigt att springa på oplogade vägar. Kvällen var mycket mysig!

Men nu ska jag också dejta kudden. GOD NATT! /E.


.:fördriver tiden

 Hittade på Cosmopilitan.se... :D

Dagens humör: Glad

Dagens mående: Seg

Dagens borde: Städa

Dagens frisyr: Mössa

Dagens klädsel: Chill

Dagens planer: Springtur och mys

Dagens vill ha: Kramar

Dagens längtan: DANS

Dagens fundering: Varför??

Dagens beroende: Lypsyl

Dagens tråkigaste: Grå himmel

Dagens tidning: NT

Dagens låt: Äntligen December


.:dålig

Jaa måste ju erkänna att de varit på toook för dålig uppdatering men vad ska jag göra?! jag hinner inte.. hehehe är en upptagen människa men men..

Har iallafall fått lite julledigt nu från det militära, det känns riktigt gött.. men det känns som att det snart är slut de är bara 23 dagar kvar.. hahah låter mycket när man säger 23 men när jag tänker och räknar upp allt jag ska göra så är de fasen inte länge kvar tills jag står där i grönkläder igen! Jag måste ju säga att jag saknar mina älskade pultonsvänner.. men som Majoren sa så kommer vi ju hinna tröttna på varandra igen kanske?! hahah
Ja tänka sig att halva tiden på min värnplikt redan är gjord, nästan så att jag blir rädd så tiden bara springer iväg!

Vad har jag mer att berätta om.. haha händer så mycket saker så jag inte vet vad jag ska skriva?! men de ska bli ändring och bättre uppdatering må jag säga!
Juste jag är numera VICEKORPRAL Häggkvist också! mycket stolt över det måste jag säga...
Och efter jul nu så ska vi se till att fixa lastbilskort civilt så vi får det också.. så man kan knäcka extra som lastbils chaffis :D det vore riktigt roligt att göra det!
Efter jul börjar även min dykcert kurs, jag och Petersson ska gå kurs i Halmstad PADI open water.. kommer få dyka på 18m sen. Ska bli riktigt roligt.. de är ett riktigt bra pris också måste jag säga! Så det ser jag skarpt fram emot, sen efter muck och allt som händer SKA jag ut och resa en sväng så då är de mycket värt att ha det så jag kan dyka som alltid varit min dröm!

Nu under julledigheten så händer det också massa skoj saker... Än så länge har jag hunnit klippa mig, varit i sthlm, träffat mina flickor och firat Dajjans födelsedag!
Idag blir det nog till att ut och springa en sväng och sen bara götta mig inne i vintermyset, det lockar att åka pulka men 1: jag har ingen pulka och 2: jag vill ju inte åka själv.. och de var inte som när man var liten att man gå ut och plingar på hos grannen och frågar om man ska leka.. haha de var tider det! då HELA gatansbarn träffades och åkte pulka tillsammans!
Imorgon ska jag in till sthlm och träffa Henrik, vi ska handla julklappar och ha de gött.. Tisdagen ska jag tillbriga tillsammans med Emelie, och sen på kvällen blir det mys med Jonte och Carran <3
Onsdagen ska jag fixa min snygga utväxt, Sandy ska allt hjälpa mig ;) sen ska det också hinnas med att klä granen och julmysa här hemma!
Sen kommer julafton, Sofias Fest och DANS!!! Det kommer bli en mycket bra julhelg det vet jag. Sen den 28 kommer antagligen lumparpolaren Carlsson hit, de blir göjj.. han är ju från Skåne så kommer bli himla kul att hela tiden gissa vad han säger.. hahah neej men skämtochsido, det ska bli riktigt roligt.. fest på nyårsafton sen den helgen är de DANS igen! sen är de bara en vecka kvar tills mitt lov här hemma är slut. Då ska jag hinna fylla år, åka till tyresö till Nagu och vara barnvakt och bli ompysslad av den underbara familjen.

Måste också erkänna att de inte bara varit roligheter dassa dagar, har blivit grymt besviken på hur människor pratar.. och för att man är tjej behandlas på ett annat sätt än om jag hade varit kille.. de är sjukt tragiskt att höra sådana saker.. jag måste ju säga att jag kanske gjort bort mig en gång här i livet, visst de har jag och de STÅR jag absolut för, det gör jag. Men alla vi göra bort oss och någon gång ska man väl bli förlåten hoppas jag!
Det var DU som inte ville först.. du ska egentligen inte säga något för det gjorde ont det gjorde det, det gjorde sjuuukt ont när du lämnade mig, med alla ryckten och löngner som jag fick höra. hur jag ens orkade och du ska fan veta jag har har "förlåtit" dig till en viss del, helt kommer jag nog aldrig kunna förlåta dig, och sanningen kommer jag nog heller aldrig få veta av dig.. det vet jag heller inte om jag vill veta?!
Förstår om det också kanske känns jobbigt för dig att höra vissa saker.. men de är också fel att tro på alla ryckten, jag vet inte vad du har hört för något heller! och vissa personser är SJUKA på att överdriva.. finns vissa människor som jag har lust att nita rätt hårt nu om man så säger! Tur är att livet faktiskt går vidare.. det var ditt val.....

Från allt tråk till något mycket mycket roligare!
Jag har träffat en kompis, Micke, en sjukt mysig människa och de roligaste av allt är att han DANSAR.. han är grym! han dansar och tävlar nu med en tjej.. men han ska byta partner så ev. och om det bli som JAG vill... då, då ska VI börja tävla efter min muck! ooh det skulle vara sjukt roligt..så jag hoppas hoppas hoppas på det bästa..

Nej ska nog ta och gå ut och springa en sväng nu! <3 /E.


BÄSTA barnen.. Liam och Molly <3


RSS 2.0