.:Imorgon är de FREDAG



Hahahah lite lustig bild, men nu gick det äntligen att ladda upp bilder som är lite redigerade i photoshop..Yeeeeeeeeeeees..

Imorgon är de FREDAG ni som missat de ;)

/E.

.:allmänt

Läste på Dajjans blogg om i-landproblem, det kan man ju lungt säga att jag och P. hade idag när vi skulle handla på Flygan,  skulle nämligen införskaffa nya tandborstar, och vilken skulle man välja finns ju en uppsjö av olika modeller, färger, hårdhet och mjukhet, med eller utan tungskrapesak.. Jaa haha skojar inte om vi stod där i 10 minuter..Jaajaa nog om det..

Helgen som ni sätt på bilder spenderades med Clara, min sambo från Sälen.. Var riktigt roligt att hon kom på besök, äntligen har ju inte sätt till na på 5 månader så de var på tiden, var på bio och kollade på Mammut, var helt klart värd att se, vi käkade goood middag och shoppade lite smått, gjorde ett kap på Gina, en kalasfin t-shirt för 50kr.. :D
Sen bar det av med rallyfart till bergshamra i min rally POLO!!
Lördagen var de sooovmorgon riktigt skönt, sen var de sitesightsing på staden, känns så konstigt att Clara aldrig varit här, så man fick allt visa runt lite.. de var roligt!
Kvällen spenderades i Norrtälje hemma hos mig och P..Goood mat och vin, senare begav vi oss till Carolina där det väntades förfest och de var allt vad det bidde också.. alltid lika roligt med ER! Tack för att ni är BÄST mina vänner!!Så ett och annat glas med vin slank ner, och vipps var jag så kalasrund under fötterna och fick bege mig hemmåt i stället för att skaka rumpa på mobergs.. men men de kommer fler gånger så klart! Tråkigt att de råkade bli på detta just när min Clara var på besök men men..jag menar hon har ju varit med på de förr. Hahha låter som att jag alltid blir fullast men inte de--.
Söndagen var de upp och följa Clara till bussen och vinka av henne, helgen gick ALLT för fort, tråkigt att du for hem vännen! Men snart ses vi igen.. om inte annat kommer jag och hälsar på dig i Göteborg..

Juste måste ju tillägga att filmen TAKEN bara MÅSTE SES.. såg den i söndags med P. Skojar inte om det kan vara en av de BÄSTA filmerna jag sätt..helt grym och spännande heeela tiden!

Nej nu blir de soffan!
/E.


.:Favvisar



ÄLSKAR dessa gooooda saltasillar! så sjukt GODA, men varför finns de bara på vissa ställen?? hmm.. Ge mig MER av dessa! Säger bara GOTT!

.:Lördagkväller








Såå här kommer lite bilder från helgens lördagkväll hos Carolina.. Med hänsyn till min bästizzzzz så finner ni inga bilder på henne, och när jag är som fullast tänkte jag att de behlver ni inte heller se, inte denna gången..Hahaha..
Hoppas de duger bra :D
/E.

.:Jag ger upp!


Jag ger upp.. fixar imorgon istället.. de fungerar ju inte att ladda upp de bilder man vill..IRRITERANDE så jag ska gloo på film nu jobba imorn och fixar imorgon kväller istället om jag hinner men de ska vi nog lösa...
Sussa sött
/E.


.:

Imorgon ska jag berätta om min helg.. och då kommer dessutom bilder från helgen (så Dajjjan du får hålla dig tills imornkväller) ;)

Ha en underbar start på den nya veckan..
God Natt /E.

.:photoshop





Mitt första kort i photoshop..
fixat till huden, tagit bort tanten bakom och gjort en svart ram runt..
Säkert mycket simpelt för dem som kan men detta var faktiskit mitt första..
Lite nöjd är jag iaf :D

.:vill inte...

Neej jag vill inte ha ont längre, man blir ju som ett kolli.. inte roligt, de ända jag typ kan göra är ligga i sängen och röra mig till vissa gränser, jag kan inte träna :( men hoppas på att de är borta imorn så jag kan bege mig till jobbet är en aningen rastlös nu..heheh
Idag är Peter ledig så jag fick frukost på sängen, änkligen,det som jag ville ha när jag fyllde år men då sooooov han..hahah..han är bara för BÄST!!
Denna dag kommer ägnas i sängen, ska försöka lära mig lite mer i photoshop, han äntligen anmält mig till en kurs i det, ska bli riktigt kul för jag har alltid velat kunna det, men nu så :D

Ha en kalas bra dag!
På återseende /E. 

.:ge mig sommar!






.:naprapat

Efter samtal till Naprapaten fick jag en akut tid och bega mig dit, och det var riktigt tur om inte annat sköönt! Han suckade och sa det här ser inte bra ut.. oj då, men fick lite behandling, han tryckte in en nål i min skadade muskel satan läskigt de var men tuusan så cooolt allt är.sedan snäckte han nacken på mig också och skoja inte att de smattrade som fan och ja jag började så klart garva.. :D men de känns fortfarande som bara den i ryggen men hoppas på bättring..
Senare kom Frida på besök och kollade på Mamma Mia med mig, åt fruktsallad och tog hand om mig, myys! Riktigt bra film, men tycker den kunde vara lite längre..nöjde mig inte med slutet som var..
Nu kollar jag på Robert Gustafsson, hahahah han är kuuulig han!
Vill att ryggsmärtan ska BORT NU!!

Men det ger väl med sig...
Ha de bra /E.

Förresen var det något som lyssnade på P3 idag på Christer, man skulle ringa in om man hade någon hobby, och då var det en tjej som ringde in och berättade om UV-rugby, hörde bara lite av det men inget namn eller så??? men skulle vilja veta VEM det var! Någon som kan säga mig??


.:Aaaaaaaaaaaaaaj

Jaa så kan man säga jaa AAAAJ var ju iväg och tränade igår och på träningen fick jag världens jävla smäll av något och något i ryggen gjorde pissont direkt efter, men sen kändes de inte alls. Och imorse när jag vaknade hade jag så sjukt ont, har sovit skiit dåligt men int riktigt fattat varför, men imorse ramlade poletten ner. Ligger som ett kolli i sängen ska iväg till naprapaten snart, ska bli skönt så han kan se om det är något fel, om något förskjutning skett eller dyl. Ont gör det iaf.. denna dagen ägnas i sägen...Gör vad som helst för att de ska vara borta imorgon!

Ha en bra dag anna ni andra.
/E.

.:tjugondejanuaritvåtusennio

jaaa tisdag var det idag jag skojja inte att jag blev suuur när jag kom på att det bara var tisdag jag som heela morgonen trott det var onsdag.. men inte det inte!
Men men dagen har rullat på iaf, jobba heela dagen med en liten runda på staden på lunchen, var in på Gina för att titta.. hade kollat in en suuuperfin skarf jag vill ha men så när jagh kommer dit är den SLUT måste dit imorn igen och kolla ordentligt..
Sen for jag hem råå slaggade på bussen, sen var det träning som gällde.. men det tog emot något enormt, har haft ångest i flera dagar innan, vill inte möta badhuset sen olyckan det är en sjukt obehaglig känsla som kommer upp så fort jag har tränk tanken att träna undervattensrugby i badhuset..men efter samtal med min älskade sambo Peter, kusin Carolina, kusin Eddie, mamma, Erika och Jessica tog jag mig i kragen och gick dit, Tuuuusen tack för allt pepp..ni är BÄST..
Gick dit och mötte det obehagliga, de gick hur bra som helst trotts alla bilder som flög framför mig..
Tränade och de gick förvånadsvärt bra med tanke på alla nya!
Efter träningen begav sig jag och Erika till contiga hallen för att kolla på Roslagen HC:s träning, Erika är sugen på att börja träna med dem så vi kollade och snackade massa skit.. så de var riktigt roligt, så hon ska börja träna med dem..hehe roligt tycker jag!

Nej imorgon är det en ny dag med nyladdade batterier och imorgon har halva veckan gått.. på torsdag är det träning igen och då kan man säga imorn är de fredag och på fredag slutar jag lite tidigare för att möta min Clara som kommer på besök heeela vägen från Skänningen.. ska bli riktigt roligt, blir en heeeel helg med massor av skojj!

Hare Kanin
/E.

.:Vilket jävla rååån!

Jaa helgen är över och det gick som jag sa mycket fooort! men men måndag igen vilket betyder arbete, suck..men idag fick jag bege mig hemmåt kl14.30 skulle till tandläkaren.. shiit alltså kom dit och in för undersökning, och de började med att ta kort i munnen gör alltid lika ont när de trycker in en hård jävla plast sak i munnen och ber mig bita ihop, fattar de inte att de gör ont..men men nog med de och grävde runt i munnen och jag fick allt berömm för mina fina tänder, rent och frächt, borstade tänderna bra men det har jag iof alltid gjort.. men den till det värst; TVÅ HÅL sa tanten till tandläkare att jag hade, min rekation ett stort frågetecken och jag utbrast "TVÅ HÅL skämtar du med mig eller?" men det gjorde hon inte och de blir då till att pejja de där jävla stället 2500kr...... FAAAAN varför är det så dyrt?? är det arbetskraften eller är det de dem lagar med som är så förbannat dyrt? är det någon som kan berätta för mig?

Jaa begav mig iaf hem till Luran och avreagerade mig lite med kassa kalagande på mitt liv, men skrattar bara åt allt.. hehe är inte i stans jävla svacka men hoppas de löser sig snart..

Och igår var de BÄSTA NINNA OCH KATRIN kom hem och LURAN fyllde år..
Så går dagen bestod av kalas hos min Bästa Luran, GRATTIS igen i efterskott, är mycket nöjd med det jag sjöng in på din röstbrevlåda.haha..
Efter kalaset på efter middagen var det Knatten gympan som började, som jag har saknat dem små, det var riktigt roligt och de bästa denna gång var att en kille sa till mig att man inte fick döda.. och de var ju sant sa jag att de fick man absolut inte.. han sa det på ett så klockrent sätt..hehe de är ju för underbara!

Mot kvällningen begav vi oss till Älmsta till Ninna och Katrin för att överraska när dem kom hem från australien, men innan dem kom hem bjöd Ann oss på kaka,helt galet goood! TACK! Riktigt roligt och sjuktkul att träffa dem igen, har saknar er så!!!!!!!! nu har vi hela våren och sommaren framför oss, ska bli grymt! och äckligt bruna var ni också..:P men men så fräscha så!







nej sängen kallar nu..GOD NATT! /E.

.:Hej alla barn i lingonskogen

Jaa nu känner jag mig vuxen jag har som flyttat hem ifrån på RIKTIGT.. har bytt adress så jag och Peter är sambos på riktigt.. känns riktigt bra! Massor med vuxen poäng till mig :)

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa ska käka middag, de blir förrätt, pappa har gjort skagenrör, sjuuuukt gad. och sen blir de fläskfille.. och ikväll mys framför tvn med på spåret och lets dance... blir ju kalas bra, de är en riktig heeelg känsla jag gillar! men den kommer väl rusa iväg som alla andra helger gör..
Ikväll är de bugg också, vill ju gå men de kommer fler gånger de får dansa åt mig med..

nej nu är det MAT
Ha en kalasbra fredagkväll
och juste tack pappa för lagningen av min bil :D

/E.

.:Madeläääään AKA Kenny

Kvällen har bestått av träning och farväl av min lillakusin Madeleine.. hon har nu bästämt sig och sitter nu på tåget till Åre där hennes Erik väntar, han är redan där och säsonga.. och nu kommer Kenny som ett skott! Bra val av dig, nu är du långt bort men du är ju iaf i Sverige och de ska vi tacka Gudarna för, för tuusan nervös man hade varit om du skulle säsonga i alperna..nej du får bli ett annat år tycker jag.. ;)
Fick i alla fall träna med henne ikväll, så kul att träna styrka med dig för jag tävla jämt mot dig, trotts att jag vet att du är stakare men i alla fall de är skojjigt!
Men det bästa eller muppigaste ikväll var ju busschafören som köra sthlm bussen, först öppna hon inte bak dörren och försökte åka ifrån oss men då var de tuur att någon i bussen sa till, och sen när vi lastade in alla grejer stängde hon dörren trotts att de var grejer kvar utanför och sen när vi fått in allt så stängde hon igen men jag skulle ju inte med så hon fick öppna igen, jaa inte fasen vet jag men hon skulle nog med tåget hon med.. gaaah...

Hoppas nu eller jag VET att säsongen i åre kommer bli GRYM jag carrot basse monkan starre stinis rogga och petta kommer på besök.. hehe ska jag allt se till att vi gör! det skulle vara så GRYMT! eller vad säger du?

Och vet ni torsdag är en bra dag för imorn är det FREDAG änkligen!! då blir de hemfärd till Bhamra för middag och mys med mamma och pappa det ser jag framemot! Men först är det jobb, suck har som ingen lust, för de känns inte som att det finns något att göra.. de suuger! så om ni har tråk imorn skicka mig ett mail, jag svara på dirr...
elin.haggkvist@(bolaget jag jobbar på).se

ha de gött
nu är det hovakova-hängebängen som gäller..
/E.


.:Award

Jag har fått en award av Moonkan!

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till några andra bloggare. Lycka till!

Jag vill ge mina awards till:

Moonkan
Dajjjan

Amanda
Kenny

Rebecka
Sofia
Sandra

Alltså jag har skrivit under awards men de syns ju inte text helvetet blir ju vitt...men ni får som högerklicka så ser ni :D

.:Sitter du här och suger på en jävla karamell !?

Måste ju börja med att kommentera bilden som jag senast lade upp.. Hahah de var i lördags när vi var på mobergs, jag var nykter och körde men på bildern ser det ju ut som att jag är mest livad av alla.. Iof så är jag ju livad ganska ofta så, men vek mig av GARV när jag såg att Tessan lagt ut den på facebook! En klockren bild och en klockren kväll kan ju inte bli bättre.. Ser framemot fler utekvällar med dessa brudar och speciellt Tessan, så jäkla kul när hon är berusad iof alltid roligt men i lördags när vi skulle in på moset så skulle ju den stjärnan bjuda mig på inträdet (tuuusen tack för de min vän) iaf, hon som tar betalt satt och sög på en klubba och det fick hon ju höra, Tessan bah: sitter här och suger på en jävla karamell, HAHAHA alltså kunde inte göra annat än att skratta åt henne då också.. (går dock inte att förklara så bra så här med ord, ni skulle varit med,kul var det iaf).. Och vi ska inte heller prata om killen som var helt påtänd stod och dansade helt ensam, men han trodde att han dansade med någon, spanka sig själv på röven osv, försökte få kontakt med fanskapet men de var tuusan inte lätt! Haha jaa en händelserik kväll var de...


Ja ni..just nu vet jag inte riktigt vart min motivation till att göra något har tagit vägen, tränade iaf igår på friskis men så jävla mycket folk, längtar nästa lite tills jag blir arbetslös i en månad och lite till då ska jag träna som en tooka när de inte är en jävle där, när alla andra jobbar :D hehe kommer blir guld de!


Orkade inte träna undervattensrugby i tisdags heller, och de är träning idag också men blir inget av men de, Jecca och Erika kommer inte så jag stanna hemma med Petta och glor en rulle får träna lite pilates istället, lite lungare kanske..

Jaa en annan ROLIG sak är ju iaf att jag och min familj åker till utlandet i mars, ska bli underbar, var skit länge sen vi gjorde något tillsammans bara familjen så de ska bli mysigt har kollar upp massor ska dyka osv, de är mitt mål, dyka.. Kommer bli fett, ska dit och steka, bli brun som en negress och dyka massor!

Vill ju följa med Brand till Thiland men känner att de inte kommer gå har inte råd, jag vill jag vill jag vill önskar jag kunde men ska fan vinna på trisslotten jag kommer få för min gran då ÅKER jag med så är de bara! Hehe men jag får ta min låång resa efter muck 2010 hösten där, kommer blir kalas bra!


Det händer ju ändå en del roliga saker så var i helvete har min motivation tagit vägen!?? halllå, kom tillbaka!

Nej måste väl göra lite nytta antar jag.. Thihih är ju på jobbet, bussigt men har ju fasen inte ett skit att göra, butikerna har inte fått in sina insättningkvitton så jaa kan ju tyvärr inte lösa deras diffar, ringer dem imorn eftermiddag, när dem har knull i butiken. HAHA


Måste bara berätta vad johan skrev på facebook till mig:

"är det några snälla barn som vill åka med i min röda saab..?"

HAHAHA jaa han är ju bara för Rolig, saknar dock honom och hoppas snart att vi ses JOJJE!!


Ha en underbar kväll mina bästaste!
/Elin-Elle-Pelle-Grogster-Älgen-


.:dagens BÄSTA bild!



kan inte göra annat än att garva :D

.:Jaaajjebulle

Jaa nu var den äntligen hos mig min dator :D änkligen!
och hur bra som helst är den och fin också.. klockren!

Igår var det giutar hero lir med kusinvitamin-lill-lejnen-kenny.. vi ägde låste upp hela skiten och köpta nya låtar..de är ju GULD ju..

Nu sitter jag hemma i soffan och inte gör ett piss, har ingen motivation till något alls.. inte lust att träna, (fast att jag VILL) ingen lust att jobba, vill bara sova och ligga hemma på soffan... Det är väl någon slags period man är inne i, hoppas de snarast möjliga försvinner..

Kan ju berätta en rolig sak för er iaf.. jag ska ju göra LUMPEN och alla vet nu om det, och min kära kärlek som är anti brudar i försvaret (pucko på honom) så har han ändå accepterat det och de gillar jag :D känner min som en ny människa nu när jag har berättat för alla.. :Dkänns heeelt braa!

Och en till kul sak är att jag och peter är nu äkta sambosar, jag har adress ändrat...och nu bor vi tillsammans på riktigt, längtar tills den dagen lägenheten skall renoveras som vi vill ha den, de känns så himla bra mellan oss.. jag älskar verkligen Peter och jag tror på oss, och hoppas att han och jag kommer kämpa oss igenom min värnplikt men det  tror jag... det är Elle och Pettan :D

Nej ska göra någon nytta här nu..
Schooobido /E.

.:Tjejkväller

 
 
 



Det var tjejkvällen hos Therese för att hon fyller som jag, 21 på måndag, imorgon alltså.. Det var riktigt roligt att få träffa Ida, Catrin och Therese, vi hade skitroligt och då minns man tillbaka på hur kul vi hade förr i högstatidet.. :D
          


GRATTIS Therese!

.:Födelsedags mys

 
 
 
 
 

Det var mitt kalasmys med mina brudar i fredags.. tyvärr kunde inte alla medverka vilket alltid är lika tråkigt men men man fyller ju år om ett år igen :P heheh
Tuuusen tack för en supermysig kväll mina vänner!

.:

Varför är allt så jävla jobbigt ibland?..jag vill säga de och berätta allt men jag vågar inte...Jobbigt men sant!


.:SUNE rockar fett!

Ja då har man fyllt år och allt, då var allt de roliga över med jul, nyår och födelsedaga allt inom loppet av två månader!

Men jag är mycket nöjd med min stora dag, visserligen fick jag inte frukost på sängen av Peter men de får väl gå då, och bli en annan gång :)

Jag har iaf  fått SUNE Rudolf Andersson boxen med hela Sune julkalendern och hela Sunes sommar, kan ju inte bli bättre! Fick ju som jag skrev förr en pilates boll av min bror och Maria så nu ska de tränas, fick även ljuslyktor, blommor och halsduken som mormor stickat åt mig, så fiiin och skön så! Tuusen tack..Och snart kommer min dator också, längtar!

På fredag är de kalas för flickorna, de är julgransplundring som står på listan hahah satan sicken plaaan jag har :D

Ha de bra allesammans och Tuuuuusen tack för alla gratulationer på min stora dag :D

/E.


.:21 barre

Jaa då var den stora dagen över men det kommer firas heeeela veckan, ikväller var det middag med Joel och Sofia, Tove och Max skulle också vara med men de hade åkt på någon slags basselusk i magen och kunde inte komma :( tråkigt men de kommer fler gånger!
Min födelsedag har iaf varit mycket bra, jobbade på för middagen sen hem och spela lite GH och sen myys med middag, vin, efterätt, ost och kex och mycket trevligt sällskap :D
Fick ett jättefint halsband i silver av min Peter, är mycket imopnerad över att han valt så rätt de var ett riktigt Elin halsband, jag älskart!

Brorsan är ju rolig också, sa till honom vad jag önskade mig bland annat en pilatesboll, då ringer han och de första han säger är; "vilken storlek ska du ha på pilatesbollen då?", och jag säger vilken då säger han "okej då tar vi en sådan då"..men de är ju klockrent då får jag ju de jag vill ha :P så nu blir det träna av, kan förövrigt knappt gå idag då jag har träningsvärk sen igår.. hård träning...

nej nu blir det lite slö tittande på hockey matchen, de blir titta hockey/slagga!
Skriver mer imorn om jag hinner :P har ju kalas heeela dagen sen är de bugg för fulla muggar!
/Elle

.:Samtal från Australien

Inatt kl 01.35 ringde min mobil, ett nummer med +61 som riktnummer, hjärtat gjorde en volt men de var Ninna och Katrin som ringde, skojja inte att jag blev GLAD :D fick tårar i ögonen när jag hörde deras röster, var så sjukt länge sedan vi pratade.. Men snart kommer ni hem :D ser verkligen fram emot det, 13 dagar kvar tills ni kommer hem.. Och då fyller också min lilla Luris år!

De var en av de bästa presenterna att ni ringde, jag blev helt jätte mycket kalas sjukt glad :) kunde inte bli bättre! Nu inser man verkligen huuuur mycket jag saknar er! Vi ses snart och ha de underbart i landet där borta..och sola för mig också :D


.:Dator

Yeeeeeeeeeeeees nu får jag den snart :D änkligen!



Tack mamma och pappa ni är BÄSTASTE!

.:Födelsedag

Appropå födelsedagar så är det ju snart min födelsedag, på måndag den 5 januari närmare bestämmt, känns konstig att jag snart fyller år, hela 21 år blir jag denna gång.. högst på önskelistan är att mitt kommande 2oo9 blir kalas bra :D
men också, en bärbardator dell; som snart kommer på posten :D jaa finns en massor som önskas;
*Pengar
*Te koppar STORA
*Te burkar för lös te, (har blivit en te nörd ;) ) 
*Robert Gustafssons samlingsbox :D
*Halsduken som mormor stickat :)
*Dansmatta till ps3 (vilket inte ens finns på marknaden än så de blir svårt :P )
*Philips weak-up-light

jaa och så en massa annat krams, fast pengar är nog de som behövs mest just nu..

Nej idag ska jag och Erika ut och åka skridskor, blir på ip, vågar mig inte ut på vattnet har ju inga ispickor eller vad de heter :P och livräddningssnöre och grejer.. lika bäst att vara hel utrustad om man ska ut på vattnet tycker jag..sen blir de slapp hemma kanske lite GH, vi få la se!? :D
ha en bra dag. /E.

.:Monica

Vad är de för en dag jo de är ingen vanlig dag för de är Mookans födelsedag hurra hurra hurra GRATTIS hoppas du får en utomordentligt bra dag...


.:Kärlek



'






.:41års fest, 2oo8 hos Dajjan!

Har ju glömt att lägga upp bilderna från mina Bästaste fest.. Dajjan som fyllde 20 och Carran som fyller 21 nu i januari!

             
  

.:2oo9

Jaa då var 2oo8 över, och nu har vi påbörjat det nya året än så länge har det börjat utomordentligen men sen får vi se hur de blir, men om jag får gissa tror jag att detta år kommer blir kanon kommer blir ett år utöver det vanliga kommer inte alls bli som alla andra år..Spännande, lärorikt, roligt och grymt! :D ser framemot att möta 2oo9 äventyr! Det börjar imorn med skriskofärd på lommaren :D
Några nyårslöften har jag väl inte riktigt men de är väl typ att jag ska ta bättre hand om mig själv, äta sova och träna bättre! och bli mer äventyrligt göra massa roliga saker med mina vänner familj och Peter såklart!

Nå, nyårsafton spenderades hemma i bergshamra tillsammans med Peter, Tove, Max, Sofia, Joel, Madde och Marcus, det badades bastu åts tre rättersmiddag spelade spel och hade det mycket trevligt tillsammans! :D Ett HELT klart lyckat nyårsslut och början, dagen efter var lung och skönt, suupergod frukost med sagen macka och sen barna i bullerbyna tittandes.. Sofia och jag tänkte fara till havsbaden oc bubbla men blev inget av med det då de var stängt, tråkigt men får bli en annan gång! Peter och jag for hem och somnade i soffan så gött så..

Idag har jag varit och sagt hej då till Amanda som åket / flyttar till usa mycket länge, alldeled för länge men de kommer bli rikitigt bra vännen, lärorikt och tiden kommer gå yberfort för dig, snart ses vi igen! :D ha de underbart och var rädd om dig lova mig de!  Vi träffades hemma hos Dajjan som har en utomordentligt underbar varelse till katt, Mou sjukt fin och så kelig, me like ;D

     
    

Gott nytt år och ha en kalasbra start på det nya året :D

RSS 2.0