.:fullt upp

jaa då är de snart helg igen och fullt upp som vanligt..=)
Idag började dagen med tandläkare besök, bidde rånad, för de är inte billigt att gå dit vill jag lova!
men men bara till att betala, får ju iaf fina tänder fört så..
Sen var de jobb heeeeela dagen som gällde, roligt som vanligt! klart de var lite segt i slutet men men .. sen hem till Bergshamra för att äta middag med mamma pappa och grannarna.. mmmm riktigt GOD mat!
Bakade också för imorgon är min sista dag på jobbet för denna sommar, så då tänkte jag bjuda på lite mockarutor som jag säger, men även också kallat, kärleksmums och fiffirutor..gott.. hoppas de blir bra men de tror jag!
Sen är de det årliga älmstanatta som gäller! Middag hos Twinsen och alla mina flickor plus massa annat folk samlat! riktigt roligt kommer det bli.. sen lördag är de Liams 4års kalas och sen är de hem och packa och göra klart för sen är de söndag och då... då är det, HALMSTAD som gäller.. sen då då är det måndag och INRYCK... när jag sitter här och tänker på det.. då blir jag nervös.. men de kommer gå bra.. nu är de helgen att se fram emot!
God natt /E.

.:Öööööööööööööööööland

Hittade lite bilder på www.dansmaffian.se från Öland i sommar... Vill tillbaka och ser STARKT fram emot nästa sommar på Öland, de är precis en vecka efter jag muckat som det är Öland...=)


Vi ses på Öland nästa år va!! :D /E.

.:träning

Gick upp klockan 9.30 idag för att bege mig till Lv3 och träna tillsammans med Micke.. vi sprang 2,5Km sen var de styrka på hinderbanan.. idag gick det riktigt bra! är mycket nöjd och Mickel puschade på mig bra.. så de tackar vi för! känner av i benen att jag tränade igår, det är som det ska vara! :D
Sen for jag hem och mötte upp Carran som var lite ledsen.. pratade med henne, bjukka henne på Smothie och fortsatte att prata massor... senare käkade vi middag med Jonte och sen var de en sväng på staden för att hitta en present till Liam som fyller 4år på lördag, hittade en jättehäftig spindelmanndräkt som jag absolut tror han kommer älska och dessutom ska han få en Banicol gubbe.. någon slags figur som man bygger ihop själv!
Hittade även en väska på rea, som jag spanat in förr men då kostade den 400kr idag fick jag den för 124.50kr, hur bra är inte de då? :D Mycket nöjd.. var även på apoteket och köpte lite saker inför inryck, skavsårsplåster, har även köpt nya sulor till mina kängor, så jagh kommer nu sväva som på moln när alla andra klagar om ont i fötterna.. :P
Imorgon är det Tandläkaren som är först på morgonen sen är de jobb som gäller och sen är de hem till Bergshamra för att umgåsa lite med mamma och pappa!! <3




God natt, vi ses imorn /E.

.:bilder

Jaa jag var ut och sprang och körde lite styrka men är besviken, tror jag gick ut för hårt för efter ett tag fick jag nå jävulusiskt ont i magen min så fick sänka tempot lite.. tror de beror på lite dålig mat under dagen.,. känns dock bättre nu tor det.. sen hann jag plcos lite blåbär också som ska ätas till fruskos imorgon.. yammmii..
Vi har även kollat på Vi hade iallafall tur med vädret igen också.. sen har vi varit på rådmansö också!
Sitter och ska plöjja igen om MASSOR med Ölands bilder nu :D:D:D:D sen blir de soooova ska upp och springa imorn sen leka med Carolina =)
God natt/E.

.:gaaalet

Ja helgen som varit har varit helt galen.. stressig, lite sömn, massor av skratt och jobb.. men jag gillart!
Sen jag kom hem från Holland förra veckan har det varit fullt schema..

-onsdag. kom hem från Holland vi 16 tiden sen var det onsdagsklubben med mina flickor..kalas mysigkväll med massa skratt och rose..
-torsdag. dans i hågelby parken med Frida och Frida.. sjuuuuukt kul attt få dansa igen..
-fredag. släcktkalas hemma i begshamra.. mycket trevligt at träffa alla igen och massor med skratt..
-lördag. 20års kalas hos Kikkis.. riktigt roligt, trott att hon blev lite för full..thih sedan vad de utgång och riktigt roligt..
-söndag. sov lite längre, städade och sen var de mysmiddag på landet med Frida Frida Jonas Rebecca och Isabell.
-måndag. ut på sjön med båten som äntligen fungerar, hade mysdag med P. sen var de bilbingo med Frida och mormor.. var nära på att vinna men tror ni att de blev så eller?! neeej. klart att jag inte vinner..

Idag är de tisdag har ganska precis ätit min frukost, sitter och lyssnar på braaa musik.. P. och jag skulle ut och åka båt egentligen, men vädret säger att de inte är så bra ide, avvaktar och ser.. annars kanske det blir bowling på schemat idag..=)

Och nu är det bara 4 dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack och beger mig ner till Halmstad för att sedan på måndag den 3 augusti är de inryck som gäller.. då börjar 11 månader inom det militära för min del.. men jag ser sjukt mycket fram emot det..måste bara se till att kolla över vad som ska med osv.. sen ska jag ut och springa idag och alla andra dagar också så jag pallar..:P heheh det är det enda som jag är lite nervös över, det är konditionen.. men de tar jag vart efter.. de är väl bara till att springa som en dåre trotts att jag inte orkar, och sen slår jag vad som att de är fler som inte tränat alls.. jag menar innan jag åkte till öland så tränade jag massor! och i Holland tränade jag faktiskt styrka så stark är jag allt :D Men den dagen när jag står där kommer jag vara skiiit nervös.. men de lär man ju inte vara ensam om.. och desutom vet jag ju hur det går till... hur man bäddar en säng, hur man ska klä sig, hur man ställer upp, exercis osv osv.. så det känns skit skönt.. och de är nog många som inte har en anning om det där.. :D när vi var på besöks dagen fick jag förklara för de andra brudarna vad vissa saker betydde..de kändes rätt så bra!

Ja de sista dagarna innan jag åker nu kommer rulla på FORT... idag är sista dagen som jag och min kärlek är med varandra.. för han ska jobba med DN galan i sthlm och ska sova i stan resten av veckan.. jag ska jobba, leka med carolina, gå på onsdagklubben, gå på kalas, och träffa mina vänner och säga hej då.. för jag åker till halmstad, jag kommer visserligen hem vissa helger men de kommer inte vara sig likt på 11 månader så.. sen åker Anna till USA i ett halvår också så henne skall vi också säga hej då och lycka till till! :D kommer bli mycker bra dagar!
Känner dock redan nu att jag kommer saknar er alla enormt mycket, men tiden går fort och snart är jag hemma igen.. men vi ska inte tala om mitt jobb och mina arbetskamrater, hur mycket kommer jag inte sakna dem då?!  jag umgås inte riktigt så mycker med dem på fritiden.. de kommer bli tomt... :( men får komma och hälsa på när jag kommer hem sen!

nej tänkte lägg upp lite bilder nu sen blir de till att gå ut och ta sig en liten springtur skulle jag tro?!
/E.




Fick en bild av Johanna när jag och Frida dansar till Perikles i Hågelby.. en trevlig kväll och fyyy tuusan så jag och Frida äger på fox, de må jag säga.. =)

.:Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemma!

Jaa nu är vi hemma efter bilresan till Holland..Allt har gått hur bra som helst :D
Har packat upp alla saker och ska nu hoppa in i duschen för att sen bege mig till Frida.. sen är de Glaset som gäller för MAT.. gott.. och såklart mina flickor!! :D Ser fram emot det... sen är de trädgården som gäller ikväll skulle jag tippa!? trevligt värre.. sen upp och jobba imorgon kl 7. för att sen åka till Hågelby och DANSA imorn.. och huuuuuur kul kommer inte dessa närmsta dagar att vara?! jo KALASKUL!! Sen på Fredag är de Grillkalas i Bergshamra med släckten..det gillar vi.. och sen är de kalas för kikkan som fyller systembolaget.. och sen är de middag med dansvännerna Rebecca Jonas Frida och Frida :D sen är de så klart jobb också..
Nej måste kila /E.

I de stooooor parishjulet på Walibi..fler bilder kommer....
<3

.:Hacker

Jaa idag har vi handlat massor med skoj som vi ska ha med oss hem till Sverige.. imorgonbitti ar det uppstigning klockan tidigt for att sen bege sig till sverige kl 7.30.. ska bli skont att komma hem igen till sverige och alla! Har massor med roliga saker att se fram emot, fran onsdag till mandag ar det fullspackat med massor av roliga saker som hander. Det ar jobb, dans, slaktkalas, fest, traning osv osv.. ska bli kalaskul.. och idag ar det bara 2 veckor kvar tills jag rycker in.. pa riktigt.. de ar lite nervost men anda hur kul som helst!! ser starkt fram emot det.
For ovrigt idag har vi varit pa marknad, kollat i affarer, last den otroligt spannande boken som jag knappt kan slia mig fran (Stieg Larsson-flickan som lekte med elden) och sa har jag hjalpt Frida med hennes blogg, kande mig som en riktigt hacker nar jag gjorde det.. men jag ar nojd med den, hon ville de skulle kannas som att man gar in i den grotta och de gor man, de kanns verkligen som Frida-www.sehlinskan.blogg.se... ga in och kolla vettja..
nej imorgon bar det av hemmat ska vara lite social nu.. och packa ihop lite osv. vi ses snart! /E.

.:Mindre fint vader

Idag har det barit mindre fint vader har i holland.. men vad gor det.. vi har sysselsatt oss med annat.. Peters morbror och hans fru har varit pa besok.. sen tog det med oss pa en tripp till Zwolle.. dar var de shopping.. och de bara skrattade at mig nar jag ville ga in i ALLA affarer.. hehe :) fick iaf med mig ett par dansskor, en sjal och ett par orhangen med mig hem.. nu har vi atit middag och snart ar de kaffe som galler som vid hundraelva andra tillfallen pa dagen.. inte for att jag dricker kaffe, blir vatten for min del.. Vi var ju pa Walibi World igar ocksa men tvyarr mamma, bilderna kommer kanske senare eller nar vi kommer hem.. :) Men mate beratta om varat sky div.. vi bidde upp hissade i 54m upp i luften, men lag som ner och sen sa slapptes man, som en gunga var det.. och shit Peter var raddare am mig, de var kul.Nej ska vara lite social nu.. imorgon ska vi pa loppis, de ska bli skoj, sen pa sondag aker vi till Amesfort, till Peters andra morbror pa besok.. och kanske lite mer shopping :)
/E.

.:Holland

ar i holland nu.. resan ner gick kalasbra.. solen skiner de ar varmt och vi har de kalasbra.. imorgon ska vi aka massor med karuseller pa walibi world.. ska bli annu mer kalas :)
/E.


.:Myggbett och suchi

 helgen har varit kalasBRA.. sjukt skön och lung..som det ska vara och som behövs imellanåt..
Vi for iaf ut till begshamra, jag P. Sofia Joel Tove och Max.. Grillade, drack FantaRose, spelade Kubb, kastade pil, åt massa gott, gjorde pannacotta, jaa vi svullade helt enkelt! :D gott var det och mycket mycket trevligt måste jag säga! jag gillar umgängen skarpt ska ni veta!!! Ser framemot när vi ska ha fondykväll :D




De var några bilder från helgen i begshamra det..

Idag Söndag var jag och mina flickor bjudna på suchi hos MästarAnna.. hon älskar suchi och är kung på att göra det också.. Så Frida plockade upp mig vid 19 tiden, vi for ut till Anna och började tillverka Suchi.. riktigt roligt att göra faktiskt, så nu är jag också kung på det.. sen snackade vi massa skit och väntade på Katrin som jobbade till kl 20. hon kom ut till slut och då var de dagt att hugga in på suchin också..Mycket spännande och roligt att testa något nytt, men njaaaaa tror inte riktigt att de där med suchi är min grej.. men nu har jag testat det.. varken jag Frida eller Katrin var så förtjusta men Anna hon var nöjd, de bidde som massor med suchi till henne då :D heheh
Sen var de efterrätt som var kalasgoooood! och så självklart massor med snack och skratt som alltid tillsammans med mina BÄSTA flickor <3 En riktigt mysig kväll med andra ord..och juste Anna tack för lypsylet, kommer som sagt att användas FLITIGT...

Imorgon är det jobb och det ser jag fram emot, så nu är det dags att dyka ner i sängen för att imorgon jobba heeeela dagen och sedan när jag kommer hem bär det av vidare till Jönköping tillsammans med P. för att sova på ett mysigt vandrarhem en natt och sedan på Tisdag så bär det av 100mil med bil ner till Holland/Mareienberg...en vecka i Holland med min kärlek! Ska bli mys! Så ha det så bra här hemma... vi ses kanske i Amsterdam :P
/E.

.:Chill

Idag har jag chillat på en bönan som alltid Carolina säger :P men de är nice! har städat, glott på internet, spelat hööög musik, hoppat massa hopprep, tränat styrka, pratat i telefonen, varit rådgivare, lagat mat, duschat, kollat på en film och filmsällskapet somnade, haft mamma på besök, fixat lite annat smått och gott, och inte ens tagit ett steg utanför porten idag, de känns faktiskt lite bra.. en dag som bara har varit..
Imorgon blir de Bergshamra tillsammans med P., Tove Max, Joel och Sofia.. ska bli mys! Grilla och ha de trevligt, det ser jag fram emot!
För övrigt måste jag bara berätta om när jag välte ner tre stuvar med Öl på jobbet..
Kom iaf springande i butiken (vet att man inte ska springa i en butik men men) och så hade jag en kartong i handen så den nuddade en öl bruk lite, vilket resulterade i att den stuven rasade, som rasade på en annan osv.. så kallade domino efekten.. men jag skrek strike jag och sen var de till att plocka öl brukar som gällde, tror jag sysselsatte halva arbetsstyrkan med det.. endas EN bruk gick sönder de var skickligt gjort..
Roligt var det och roligt ÄR de på mitt jobb... tycker skarpt om mitt jobb och mina jobbarkompisar.. ska bli jättetråkigt och jobbigt att lämna dem i slutet av juli nu men hoppas på att komma tillbaka nästa sommar om de inte bli andra planer?!? :D

Nej ska kanske göra mig klar för att dyka ner i sängen.. /E.

.:städa

Japp bidde ledig idag så då är de dax att städa lite nu då.. sen kanske det bli lite träning?! inte för att jag är sugen för fem öre men de skulle ju sitta fint det med.och Carran skickade nyss sms till mig och sa de BÄSTA Markus Fagervall kommer till NORRTÄLJE.....Shiiiiit hur cooolt är inte de då?! :D Måste nästan se de alltså!./E.

.:Gröna lund

Jappsi (fan vad fult de låter egentligen men de är de nya jag säger helatiden, måste tammetusan sluta med det).. nå iaf åkte ju till gröna lund och huuuur bra bidde inte den dagen, jo klockren jag är meeeer än nöjd med dagen som var.. vi åkte allt man kunde, åt glass, popcorne, vann på choklad hjulet för första gången i mitt liv, jag och mamma! :D
Skrattade SKREK bidde blöta av regn och åkte som sagt alla karuseller, och skoja inte vad frittfatt är underbart att åka, gillar verkligen den fallande känslan, tusan vad jag MÅSTE hoppa fallskärm nu, de är ett måste!
Tack för en kalasbra dag mamma Lena Alicia Natalie och Isabelle! <3
Och juste ja åkte den nya Insane, den var helt okej, helt klart rolig men på tok för kort, åkturen tog ju slut på bara några få sekunder.. mindre kul men men..



Jaaa vi fick som med oss lite godis hem..
/E.

.:regn

Ja de regnar idag.. är jag förvånad neeej, är bara så glad och tacksam över att vi hade sol på öland heeeela veckan, men de hade ju verkligen inte skadat om de var sol nu heller...men men de bli väl bättre..
Ska iaf till Gröna Lund idag, trotts regn blir det nog bra, men får klä sig efter vädret.. de blir som sagt vad man gör det till och jag ska göra det till något kalasbra.. nej dags att göra sig klar för resa till sthlm /E.

.:Eckerö linjen


Vi får ju med Eckerö linjen i lördags jag och mina babes.. dock fattades Carran men men de kommer la fler tåg helt enkelt.. var en kalastrevlig dag, med skratt, dans, massa mat, godis, alkohol och annat skojj :D heeeelt klart lyckat babes.. Efter båt turen tog vi oss till älmsta för att äta lite middag hos ninna och katrin, yammie kalasgott.. sen var de dags att åka till norrtälje igen för att ta sig ut en sväng på trädgården, mycket trevligt de med..





en bra och gaaaaaalen kväll.. /E.




.:öland

bil resa, Mc Donalds, skratt, DANS, sena kvällar, soool, bad, molnfritt, nya vänner, roliga människor, sommar, underbart, fanta&rose, sjuk, solbränd, barfota, bebis, underbara vänner, mindre sömn, MUSIK, dansband, fox, bugg, mysigt, ont i fötter, glass, godis, grill, röj, fullast, gladast, kramar, beröm, komplimanger, strand, snabbköpskarsörskan, borgholm, köpingsvik, campingen, stolpskott, äckel, kamera, massage, powernap, vatten, rosa moln, fem av fem toaster, kanonkuwl, fina ögon, cool, shopping, god mat, hoppkudde och en massa massa mer!


/E.


.:hemma igen...

Shiiit alltså de har varit en fantastisk vecka på öland!!! jaa de var GRYMT rolig.. de är sjukt vilken kick man får när man dansar. hur kan de vara så roligt?!? hel ofattbart men sååååå undebart..
idag ska jag till sjöss med mina girls.. ska bli skojj så här kommer några bilder, så ska jag allt berätta lite mer en annan dag.. /E.




.:sola och bada...

Kom precis upp från stranden palla fansen inte mera.. de är så sjuuukt varmt, ska iof inte klaga, för jag gillart! ska laga lite mat duscha och sen slagga lite ute i skuggan de är ju bara såååå skönt..
Igår var det bhonus som spelade, jag och Frida begav och upp och började dansa lite.. men vi tyckte att de söög rätt hårt, alltså de är inte så bra de bandet, jag har aldrig dansat till dem förr, men nu har jag gjort de, och gör no troligen de inte igen?! så Frida erbjöd sig att köra  till Borgholm, Strand, en nattklubb.. vi fick med oss pinglan själv Camilla också så de var riktigt roligt, jag bidde lite i gasen :D, försökte lära mig spela 21, hahah kan spela de hemma men inte på sådant casino sätt, för avancerat.. haha sen va det en som skulle gissa ålder på mig, och den slutgiltiga gissningen bidde, 18,5 år mer kunde jag inte vara... haha jaa jag vet inte om de var ett skämt, brukar ju altid få höra att jag är äldre men jaa jaa.. kul var det iaf... en sjuuukt rolig kväll som tog slut på tok för tidigt! kom i säng vid fyra tiden..

ikväll är de sista dans kvällen, tråkigt men sant, eftersom att Frida och Frida vill hem så får jag inte dansa till Jannez vilket jag vill.. men men.. de tycker jag kan stanna själv och åka med någon annan hem, men troligt??! neej..
så ikväll är de ÖÖÖÖÖÖS på dansgolvet för hela slanten.

Ha en bra kväll /E.

.:uppdatering från öland

påtok för dålåg uppdatering, i know.. men befinner ju mig på Öland och dansveckan här på lundegårds camping.. det har redan gått 5 dagar, alla dagar bara ruuusar på och de är sjuuuukt kul, dansar 4h varje kväll och kan inte få nog.. förstår verkligen inte att de kan vara så roligt, och jag tror inte heller att ni kan förstå mig när jag säger det, ni måste uppleva det så ÄR det bara helt enkelt.. Det är två danskvällar kvar, egentligen är det ju tre men Frida och Frida vill inte dansa till Jannez på fredag :( så jaa får la strunta i det då, om jag inte kan övertala dem vill säga.. men de bli nog svårt tror jag..
Frida Schöön har ju åkt på luftrörs inflamation eller vad de nu hette?! sådan otrur men men nu har hon iaf fått antibiotika mot det hela tuur det..

Förövrigt så STEKER vi i solen heeela dagarna det är underbart, de är helt klart livet på en pinne, och så har vi fått träffat och lära känna massa nya dansvänner, de är alltid roligt..
Rebecca och Jonas har ju varit här i fem dagar nu men for hem idag, tråkigt känns som tomt utan dem men vi ses ju skart igen! nej dags att hoppa in i duschen, här duschar man minst två gånger varje dag, för före dans sen efter på natten för man är så sjuuuuukt svettig, alltså,  de är fan galet, har no aldrig svettats så mycket, igår kunde man krama ur håret och tröjan, äckligt men sant men grejjen är ju att de är inte bara jag som svettas, utan ALLA gör verkligen det.. :D
Sen är de Dans ALL night loong, ikväll åker ju typ alla in till Borgholm för att festa på strand men vi stannar här vi, blir lite mer space på dansbanan men skojj ska vi iaf ha, de blir ju vad man gör det till..
Så iaf änsålänge FEM AV FEM toasters... kan fasen inte bli bättre, och hem vill jag inte nu! jag vill DANSA! Men i sptember är de dansmara i ö-vik igen och DIT ska vi.. så är det bara! Hoppas bara jag har permis men de tror jag allt...
Dags att svänga sina lurviga.. /E.

RSS 2.0