.:ÖLAND

Jappsi packar är vad jag gör.. redo för att ta mina väskor och draaaa, draaa till ÖLAND i en vecka för att DANSA röven av mig.. heheh neej men de är ju dansveckan där nere så jag Frida och Frida ska dit.. kommer bli kalaskul.. dans varje kväll i minst 4 timmar.. skojja inte OM jag ska dansa!
Vädrer ska ju bli kalas det med.. så jag ser verkligen fram emot en kalaskul vecka på öland..
Ha de så bra.. vi ses på öland /E.

.:soooool

Idag har varit en braa dag! har tagit mitt första bad här i sverige.. :D hehe de var kallt men svalkande och behövdes, eftersom att de är så toook varmt på land men jag gillart! Idag har jag fixat massa viktiga papper på mammas jobb, ätit glass, varit på staden, träffat Frida, badat i Lunda och träffade även på Mormor och Morfar där ett tag och även andra bekanta.
Frida och jag har skrivit en lista på VAD som ska handlas och VAD som ska göras för om ca 24h blir det ÖLAND...
Det ska bli kalaskul ser verkligen fram emot veckan där nere, och jag tror på metrologerna, de säger att de ska bli kalas väder så de kan ju inte bli bättre..
Så nu är det dags att packa så allt kommer med och de viktigaste är ju dansskorna och de står redan framme :D
Sen är det träning ikväll med, ska vara nere vid lommaren så de lår ju bli lite bad där med.. sköönt!
Ha en bra kväll, det ska jag, den kommer iaf avslutas med jordgubbar! <3
/E.


.:Jordgubbar

Jag och P. har precis tryck i oss en LITER jordgubbar ivar... mmmm gott var de, det vill jag lova..
Resten av dagen berättas med bilder.



Jag doppade fötterna, på riktigt, de var kallt :/



Och sist, båten som jag ÖNSKAR var min.. men snart kanske?!

/E.


.:GUULD

Idag var de jobb för fulla muggar.. upp kl7 för att köra massa öl imorse.. gick kalas bra och de bästa av allt jag fick gå hem kl16 huuuur lyxigt är inte det, alltså jag har det så braaaa just nu..
Kvällen har jag tillbringat tillsammans med mina flickor, Ninna Frida Carra Dajjan Kikkan och John (thiihi min flicka de med :P) i Ro-Bro i Fridas sommarstuuga.. kalas mysigt som alltid, satt på en filt i solen och hade myys sen in för att äta massa gotti och sen kolla på Lotta.. hahah jaa de var ju lite underhållande, satt mest och komenterade, klankade ner på alla! hahah måste säga att Allsång på Skansen är mycket bättre!
Sen var det hem för att ta emot sängarna, P. och pappa har hållt på köra sängar hit och dit halva kvällen så nu fick vi dem äntligen... våra tempur sängar.. hur GULD är det inte.. kommer sova som en PRINSESSA! :D mmmmm mee like!

Imorgon blir de fiiinfiiint väder P. har fortfarande lite problem med båten men de ska fixas och sen hoppas jag på en tur på sjön annars blir det iaf stek på bryggan, sommaren är här på riktigt känns det som! På kvällen är det träning.

Och en annan BRA sak.. om 3 dagar åker jag till Öland......:D i en heeeel vecka ska vi Dansa och rööja! Jag Frida och Frida.. kommer bli kalas!

Dags att sova, God Natt/E.


.:KALASHELG





Midsommar helgen är redan över :( den gick på tok föööör fort..
Den har varit heeeeeltsjukt BRA, det kunde istort sätt inte bli bättre!
Det var midsommar firande på Väddö och Midsommar dagen på Lidö..
Tillsammans med mina BÄSTA vänner, för det är ni...<3

Kommer fler bilder vid ett senare tillfälle, jag menar i helgen togs det närmare 800 st bilder för min del..:D/E.

.:Midsommar

God morgon och GLAD MIDSOMMAR på er alla..
jag har precis ätit en gooood frukos, som så klart bestod av massa Jordgubbar!! kan de bli bättre!?
Ska i alla fall göra mig klar för att bege mig till Älmsta.. det är där det skall firas midsommar i år..kommer bli kalas, jag menar det blir ju vad man gör det till! :D
Ha en underbar dag.. det ska jag ha trotts regnet.. /E.

.:Kanonkuwl

Tänk vad vädret påverkar en egentligen.. idag har solen tittat fram massor, jag har haft en kul dag på jobbet med massa skratt, knäppa kunder och jaa allmänt mycket folk som ska ha massa hjälp :P men jag gillart!
Har ätit jordgubbar idag och ska göra det snart igen :D Mmmm My favorit!.. har även fått mitt paket som jag beställt med trådar och grejjs till mina armband som skall tillverkas. Det är kalaskuwl..
Nej nu ska jag bege mig ned till trädgården.. ha en bra kväll
/E.

.:Jooooordgubbar i stora lass!



Jaaa idag har jag ätit massor med jordgubbar.. gottgottigottgott! <3
Sen har jag träffat världensbästa vänner, Ninna Katrin och Frida :D
Vi åt Kina mat och de var kalasgott som alltid, sen var de träning som stod på schemat,
hårt pass, men bra och skönt! Men kände ändå att jag kan ta i mer.. så nästa gång då SKA jag spy de är mitt mål
då har jag tagit i tillräckligt :P hehe
Imorn är det jobb som gäller igen.. ska bli skoj lär bli mycket kunder..
Ha en bra kväll och morgon dag /E.

.:Sooooooooool

Ja idag ÄNKLIGEN efter 5 dagars konstans regn så har solen kommit till oss i lilla norrtälje, de känns ju kalas, det är dock inte så varmt ännu men de kommer väl, de är tamme tusan bara vårväder än så vart är sommaren?! det är ju juni och fan om de regnar på midsommar :( då lackar jag ur, tuuur att vi är i ett stort hus så de finns plats innomhus! :D

Nej nu ska jag ta och äta en gooood frukost och sen blir de till att tvätta och sen då ska jag ta min rallyhoj och bege mig till knutby torg för att lämna in min och P. pulsklockor som måste bytas batteri på! och då ska dem skickas iväg och grejjer. jag som vill ha den IDAG men de kan man också så sig i stjärnorna om!

Ikväll är de som sagt träning med traning culb, var ett tag sen jag var med nu, så de ska bli kuuuwl :D

ha en fantastisk dag och njuut av solen, man vet aldrig när man får se den igen?! :/
/E.

.:Ännu meeeeeer regn och grått väder..

Ja idag har jag jobbat hela dagen, varit en kalaskul dag på jobbet, vi har iof alltid roligt tycker jag! Men idag var Henrik tillbaka så de var roligt.. bidde mobbad som vanligt :D haha men jag gillart!
Jobbar på onsdag och på torsdag också och då kommer de vara mycket folk ska ni veta :P men de är kul det med..

När jag kom hem var de två mackor som inmundigades för att sedan åka till flygan och handla mat för veckan och för midsommar, lika bra att vara ute i god tid.. alltid lika gött när kylskåpet är proppat.. jag älskart!
Sen var det ut och springa en sväng, körde lite back intervaller också.. känns skönt när man kommer hem men under spring turen doog min pulsklocka :( så den måste ha nya batterier och de är nuuu, ska fixa imorn..blir som roligare att träna då!

De var det roliga som hände idag.. hahah imorn ska jag tvätta träna och träffa Frida och Katrin :D
ha en bra kväll. godnatt/E.


.:Kenny och Groggster


groggster och Kenny på midsommarafton 2008 innan vi åker till olika kalas.

kenny och groggster mummsar på glarre på kreta 2009.

kenny och groggster muppar som vanligt.

kenny och groggster på plyan.

groggster och kenny är TRÖTTA efter en håård midsommarhelg 2008.

de är du och jag de kenny..
bilder säger mer än ord, men du ska bara vet hur MYCKET jag saknar dig här hemma i svedala
och bara nu när jag tänker på de kommer tårar, men du KENNY snart ses vi igen, jag kommer på besök igen så är det bara, punkt slut!!!!
Du är bara FÖR klockren och vi har tamme fan alltid lika skoj tillsammans!
Fijnt ska de va duuw sijmon :D

<3/DIN Groggster

.:Regn regn och ännu mer regn..

Renget de bara ÖSER ner.... osv osv. och de stämmer verkligen det har tammetusan regnat konstant nu i flera dagar, skojja inte OM jag är trött på regnet nu.. jaa de är jag och jag vill ha SOL men som sagt så länge det är sol på midsommar och midsommardagen är jag kalasglad!

Idag hade jag en fantastisk sovmorgon, vaknade av att Luran ringde och väckte mig, upp och käka frulle och sedan iväg till Ninna för att träffa några utan mina flickor.. Ninna, Anna och Carolina.. hade fikamys och massor av snack som alltid, pratade konstant i ett antal timmar, alltid lika trevligt och roligt tillsammans! :D måste ses oftare tycker jag allt..<3
Och till ALLA MINA tjejer glöm INTE resan som är OBLIGATORISK i juni 2010... och de är inga men som gäller här inte, endast egen begravning eller ev. om man ska föda barn som man får slippa annars MÅSTE man följa, kommer bli en BRAK resa, som vi seeeent kommer att glömma
!

Sen var det hem och käka middag med P. och sen fixa lite med min armbandstillverkning :D går frammåt men har inte riktigt allt jag behöver så beställde lite saker på internet så snart kommer de i postlådan, wiiii!
Sen ringde jag Sofia också pratade skit och midsommar bestämmdes :D kommer bli kalasbra tror jag, och de blir ju vad man gör det till och vi ska göra det KALASBRA!
Har beställt strålande solsken så..
Öland är också planerat med Frida och Frida så näst nästa helg åker vi till Öland för att dansa skiten ur oss i en HEL VECKA!! om de blir kul jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Längtar...

Imorgon är en ny vecka det skall jobbas och fixsas sen är de midsommar på fredag!! och jag är ledig heeela midsommar helgen, kan de bli bättre?! nej.. :D
God natt på er! /E.


Jag och Neo myyyyser.. han ville vara med och bygga armband :D


.:regn regn regn

Jaa svensk sommar kallas det ja.. shit jag spyr på detta regn nu de är inte roligt längre..vill ha soool coh sommar nu!!
men de kommer väl kan ju alltid hoppas på det. men de viktigaste är att de är sooool när vi är på öland.. men jag har beställt de vädret så då BLIR de så..

idag skulle jag ju gå på loppis men bidde de så NEEEJ och de är jag sjuukt lack över, typ den enda lördagen som man är ledig och kan gå så regnar de... TYPISKT.. men men de kommer väl fler om jag får bestämma!

Så idag har jag varit i bergshamra eller ja är det nu.. Lena och gudbarnen Alicia och Natalie har varit här.. alltid lika roligt att träffa dem, vi ska på gröna lund tillsammans i sommar de ska bli sjukt roligt, har man någon som åker allt! :D
Sen har jag och mamma varit ute i regnet på en promenad, mysigt.. Nu sitter jag här och har kollat på bilderna från göteborg.. shiit de var länge sen de, som vi var där jag och mina brudar! Men ROLIGT var det allt!
Har pratat med HenkePenke och jesper också och jag VILL TILLBAKA till kreta!!! och ännu mer när de är sådant Pissväder!!!







De var lite bilder från Göteborg de.. hehe snygga var vi! =) /E.

.:fästing

ja alla ni som känner mig vet att jag HATAR fästingar de är äckligt värre.. men iaf imorse när Neo kom in och skulle gosa med mig, så kelade jag lite med honom och så hittade jag först en fet fästing på honom och senare kände jag hur de kliade på mig då kröp en fästing på MIG.... urk, tur jag såg den så den inte kunde suga sig fast på mig!
Och när P. kom hem idag hittade han två feta fästingar på golvet.. tuur att han kom hem före mig du..

Har iaf jobbat idag, i spöööregnet så de känns skönt, inget gött väder att vara ute i om man säger så!
Men har varit en kaotisk dag på jobbet idag, våra kortteminaler muppade sig från kl 15 tills stängning.. de sööög verkligen men de gick väl bra iaf!

Nu är de myyys kväll med P. har ätit tacos och nu är det jordgubbar och liiite godis som väntar och så ska vi allt se på valkyria, igår såg vi Benjamin Buttoms filmen, jag tyckte den var bra ja!

Fick för övrigt sms av Kikkis idag den skiiiten är ju på Kreta! och ska träffa KENNY!. OM det är fuskit JA.. är sjukt avvis!!

Ha en trevlig kväll och helg! /E.


.:jordgubbar

Dagen har bestått av jobb, gick kalasbraa och var roligt.. haha fick men ett och annat gott skratt åt kunderna.. en dam som brukar handla är så sjukt rolig, hon säger alltid något roligt, och räkna kan hon heller inte. :P roligt men lite synd om henne är det också!
När jag kom hem var de lite träning och middag och sen en myspromenad med P. och efter det... JORDGUBBAR... yammie! Gottgottigottgott..
Förövrigt så är de snart heeeelg imorgon närmare bestämmt.. måste säga Grattis till alla studenter, shiit den dagen, de var en underbar dag skulle vilja uppleva den igen!

Jobb imorn, sen är de ledig i helgen, det känns riktigt bra! Ska på loppis :D sen ska vi till bhamra på finmiddag grillat och grejjer och så kommer ev. småflickorna och mammas vännina.. alltid lika kul att bli barn igen och leka massa roliga saker med dem, som bruken osv.

Nej ska nog borsta gaddarna nu.. god natt /E.


vacker..såhär såg det inte ut hos mig ikväll, men i plaka..lyxigt värre.


.:bildkalas från kreta


krämdrinken som var kalasgod.

frida hugger även in pån.

annie och kenny <3

snyggast som alltid.

hinkar biiira på staden. yammie.

kenny och pitelinus.

on the beach.

sjuuuk utsikt från hotellrummet.

frida vid de fina rosorna.

henkepenke och maddepadde käkar middag.

bildbevis på att jag dricker kaffelatte.

utsikten från kennys lya.

på ballen, ser inte allt för glada ut, men de ÄR vi..jag lovar.

mupp.

mupp2.

utsikten från plaka som inte är att leka med.

coooljesper.

henke hade roligt med tjejerna iaf  :P

glasstime.

och en visselklubba införskaffades.

kenny och grogsterbilder!

stek vid poolen.

frida steker.

jesper och madde i laaaaangleytröja.

baklängesmiddag för barnen.

handlat på coop.

muppar.

ännu mer muppar.

muppigast!

sjuukt fint och varmt väder.

stranden som vi låg vid de flesta dagar.

mina fötter såklart.

påväg upp till plaka,flickorna vid de fina blommorna.

dan som var sjuuuktbra på att spela och sjunga.

coooljesper.

henkepenke hade lite skojjigt.

kenny "däckade" så vi hade lite skoj med burkarna.

kenny somnade även i hängmattan i ett antaltimmar.så joakim von anka har lite skoj.
dags att lämna det underbara kreta och kenny :(

sista gruppbilden innan avfärd med taxi till flygplatsen.

jag och friiiida på flyget.

Ville lägga upp alla bilder men de tar tid.. kolla på facebook :D /E.




.:Shopping

Jaa i know uppdateringen är ju inte den bästa men men..
Tar mig lite tid att sitta här nu, de är just de dagar som man är ledig som man inte alls hinner det man egentligen ska och vill.. har varit ledig igår och idag! känna riktigt bra men tycker att jag jobbar påTOK för LITE!! Jag vill jobba MER!!! ska snacka med Chefen imorn om det tror jag så kanske de blir lite mer! kan ju alltid hoppas på det bästa,fast å andra sidan är de ju skönt att vara ledig för nu väntar de ju 11 månader inom de militära och då äger dem oss i 11 månader och då blir de tammatusan inte mycket ledig du.. men de kommer bli kalas..
Har redan gått tre gånger i mina nya kängor som skall gås in till sommarens inryck i augusti.. :D kommer bli kalas de med!

Igår var jag iallafall i Täby Centrum med Kikkis Fanny och Frida, och jag kan ju säga att de var LÄNGE sen jag shoppade så mycket, men de var väl behövdligt, man blir som i ett lyckoruuus när man handlar jag köpte bland annat min efterlängtade klocka, oooooh så länge jag velat ha en sådan och nu tog jag mig i kragen och köpte en och jag ÄLSKAR DEN!! sjuukt snygg är den också. För övrigt så köpte jag tre tröjjor, ett par chinos, en tröja/jacka, ett hårband, ett par solglasögon, underkläder och idag köpte jag två par skor också... mmmm me like!

Jaa imorgon och på fredag är de jobb som gäller alltid lika skoj att jobba tycker jag, finns alltid något att göra och dagarna rullar på riktigt fort!

Och för övrigt kan jag inte sluta längta tillbaka till KRETA, de var faktiskt KALASKUL.. de kunde inte bli en bättre resa, ska lägga upp lite fler bilder senare också så ni ska få se hur sjuuuukt bra de var :D
Men som de sa på Lv6 i helgen att v44 så för vi förhoppningsvis höstlov och då jävlar.....kreta here we come! ;D om allt går som jag vill blir det så.. men som löjtnat sa, "inget är för evigt" så jaa de kanske ändras helt enkelt och eftersom att det är försvaret som vi pratar om så skulle de INTE förvåna mig om de ändras. men lov det ska jag fan ha så ner kommer jag! (hoppas att de är innan ni far hem bara)

ha en trevlig kväll! <3 /E.

.:fy faawn duw!

Ja efter min tåg resa på 5h är jag nu på väg till norrtälje! Känns skönt,lite bekymrad att jag ska resa så här långt nästan varje helg i 11månader, men man vänjer sig säkert och jag kommer ju vara helt död så kommer slagga hela vägen så de är nice.. Och om jag har tur som ja hoppas mest på så får jag flyga Herkules plan hem på helgerna, hoppas hoppas för då går de kalasfort hem! Iaf igår när jag kom ner mötte ja Ström och Ljungqvist på busstation och meningen var ju att Fredriksson skulle vara där också men hon hade lite svårt att hitta,men gick till slut! Och efter att gps:en visat oss fel väg hittade vi till Lv6! In på regementet och kolla runt lite, sen käka lite kvällsmål sen upp på logentet och bädda och grejer massa snack bidde det iaf, sjukt sköna tjejer kommer stortrivas med alla dessa människor.sen finns de ju alltid ett dumpucko men så är de ju alltid vart man än kommer.. Idag fick vi iaf lite info om inryck fick klämma och känna på lite matriel, och patria fordonen. Jag VILL Köra! Men får väl nöja mig med att åka med. Intressant var de iaf. Och jag längtar till inryck! Ska skriva mer sen. Ska lyssna musik och knipa, skiter fan snart på mig, och är bara i täby än.. Hehe god natt /E.

.:bussresa i 7h

äntligen kunde jag logga in på Bloggen så jag kan sysselsätta mig med något! :) Hehe tycker redan jag gjort allt man kan på en buss.. Sovit läst lyssnat på musik sen jag klev på,skickat massa sms,bara suttit och tänkt, hängt på Fejjan och andra sidor.. Nu då?! De är ju fasen 3h kvar, jag kommer dö.. Och inte nog med det, de ska ALLTID vara något/någon äcklig på bussen, denna gång en fet jävla gubbe som sitter och hostar rätt ut och Äcklar sig.. Säger bara Usch fy och blä.. Men som sagt snart är jag framme i halmstad och då ska jag möta upp Marie Anna och Louise, så ska vi ta oss till Lv6.. :) kommer bli kalaskul tror jag eller jag vet, ser verkligen fram emot inryck!! Bara 2månader kvar, känns kort bara 8 veckor.. Shit de veckorna kommer rusa förbi.. Snart står man där oh ser verkligen fram emot den dagen, kommer fan skita ner mig :-P.. Nervös är väl bara förnamnet av vad man kommer vara.. Tur man varit med i ULv, och att halva bekantskapskretsen är insatt i det militär

.:hemma efter en KALAS vecka på kreta!

Jaa då är jag hemma i sverige igen efter en vecka på underbara Kreta. vill mycket gärna mer är gärna tillbaka till kreta till madeleine och alla hennes polare.. saknaden är stooor! Men om allt går som jag vill så kommer jag tillbaka inom en snar framtid, de vill jag lova!
Nå veckan har varit sjukt bra! kunde inte bli bättre, de är enda är om de hade varit en vecka längre, annars inte! :P
Men kl 04.00 steg jag upp den 24/5 för att Frida och Katrin kom och plockade upp mig, vi foor till Arlanda där vi mötte upp Sandy och Lisa, de skulle till Rhodos och vi till Kreta, käkade frulle tillsammans, sedan lyfte vi till Kreta.
På flygplatsen hämtade Sven upp oss, och körde oss till hotellet, de riktig räcerresa, haha..
Väl framme visade de oss till vårat rum, sjuuukt vacker utsikt, ohh really love it! Jaa rummet var perfekt med andra ord.
På med bikinin bah för sen var de poolen som gällde i några timmar men först säga hej till KENNY! ohhh kalas nice känsla att träffa henne igen. Fick träffa hennes arbetspolare HenkePenke också, sjukt rolig människa!
Kvällen spenderades tillsammans med Madeleine och bara chillade och snackade massa skit. Och jag garvade så tårarna sprutade denna kväll!!!!







Dag 2  var upp i ottan för frukost kl 8 för att senare sätta oss på en buss till Souda bukten och en heeeel dag på en båt.
En sjukt nice resa tillsammans och de bästa var ju att Kenny var med, de var soool bad och skratt, hopp från båten och jaa massa härliga människor! Vid kvällningen efter middagen och allt var de poolbarshäng med diverse drinkar osv. sen ner på byn och svepa lite bira.. yammie :D



Dag 3 skulle maddepadde ha stranddag med sitt barngäng så vi tog vårat pick och pack och gick ner till stranden för att steka lite! En mycket vacker strand med inte allt för mycket folk och som de tidigare dagarna stekhett i solen, men jag gillar, är ju lite av en sooldyrkare om man säger så. Senare kom Malla och joina oss ett tag, bidde lunch på playan och sen hem mugga middag och sen på kvällen skulle vi ha myshäng på vår ballkong, spelakort och grejjer men de varade inte så länge för efter en sisådär 20min knackar de på dörren och vi får främmande av fyra grabbs som vi leka med oss, haha en lite mer annorluna typ AKA Bången ville leka något slags spel "Maffia" hette det, så vi förlyttade oss ner till poolbaren och spelade har aldrig spelat de spelet tidigare och de var väl kul förutom att han som höll i leken var lite konstig, hahah..

Dag 4 var det stranden som gällde igen, Madeleine vr ju ledig så den dagen spenderade vi tillsammans. Sen på kvällen var det middag som vanligt och sen var de plaka som gällde ett tag, såg den otroligt vackra solnedgången och sen byn, eftersom att de var fotboll för helaslanten i heela byn så, men vi var inte så interesserade kollade lite lätt, sen köpte vi glass och satt oss vid stranden och åt den, köpte mig även en klubba en sådan som är som en visselpipa.. haha skojigt värre, kollade lite på fotbollen med grabbsen igen och sen skulle vi hem till hotellet men vi stannade till på ett grekdisco och dansade lite, skojja inte att alla glodde som aldrig förr när vi kom in, fyra blondiner. hahah

Dag 5 var det poolhäng som gällde, Kenny hade pooldag med sina ungar så vi hängde där var nice att slippa lite sand :P
Efter middagen begav vi oss till byn och shoppade lite mat och godsaker inför kvällen, satt på balkongen och myste senare kom henkepenke och jesper på besök bidde en liten massage kväll och massa garv.

Dag 6 var vi vid poolen igen, iallafall halva dagen, sen var vi ner på stranden med Madeleine igen eftersom att hon var ledig resten av dagen sen kom Jeppe också och joina. Kvällen var de liter kortspel och sen gick vi till Plaka för att snacka lite skit.. en lung och trevlig kväll som alla andra!

Dag 7 vår sista heldag på kreta, sola och badade på stranden med Madeleine igen, var lite mulet på förmiddagen men de sprack upp mot eftermiddagen, kalas de ju! Kvällen spenderades med Madeleine så klart och med hennes polare begav oss till byn, shoppade lite på coop och sen upp till Plaka igen, hade en sjuukt rolig kväll, hela veckan har varit skojigt och bra men de var något extra med denna kväll :D satt och snackade och hade de riktigt roligt, Dan spelade och sjöng för oss, sååååååå sjukt duktig han är på att sunga och spela, shiit höll fan på att börja böla för att de var så sjukt bra! jaa de bidde en lång kväll men inte allt för mycket sömn om man säger så.. hahah somnade kl 5 tror jag sen vakna vid 8 igen, men som vi sagt hela veckan sova gör man i graven!

Säger bara en sak FINT SKA DE VA! haha veckan har varit perfekt, strålande väder och underbara människor, sand mellan tårna och i väskan, och pricken över i:t finns alltid!
Men de BÄSTA av allt, MADELEINE-Kenny-Malla-MaddePadde-Lillkussen-Plastsyrran! Sjukt kul att träffa dig igen!! men vi ses som sagt snart igen, de kan du fet hajja.. shiitt yaaa! Ta på haka ta på näsa ta på öga ta på örhelvete och sipp! Där satt den!

fler bilder kommer :P

RSS 2.0