.:Hemma!

Nu är jag hemma i svealand och i norrtälje efter en KALASBRA vecka på kanerieholmarna! Brun är jag också.. Heheh skriver mer senare. Måste jobba på nu, bara en dag kvar på jobbet! Skönt men ledsamt! /E.



.:varmare bräddgrader

Hej då alla...om 5 timmar kommer mamma och pappa och hämtar mig..sen far jag till utlandet till varmare bräddgrader.. vi ses när jag är tillbaka ha de gött. de kan ni ger er på att jag ska ha.. /E.


.:Sune

Kom precis hem från en suuuper mysig kväll hos joel och sofia.. kalas god mat och jag bidde mätt.. för mätt.. trött som tusan är jag bli nannakudde nu.. upp i ottan nästan imorn vi ska se SUNE på Göta Lejon.. jag och mina favvisar Carra och Malla. kommer bli grajt!
God natt /E.


.:Fisk

Visste ju igår att jag skulle behöva köpa kattmat till Neo men minnet hade jag lämnat någon annan stans.. så när jag kom hem från träningen kom jag på en utmärkta iden att koka fisk åt honom, har aldirg gjort de tidigare men tänkte att alla katter gillar ju fisk, ringde mamma och frågade hur man gjorde. hahah jaa jag vet men jag har faktiskt aldrig kokat fisk så.. Mamma sa också att katter brukar bli helt galna när de känner lukten av kokande fisk, och jaa de var bara FÖRNAMNET.. alltså han bidde helt jävla tokig... gjorde allt för att komma åt fisken och helt lyrisk.. och när han äntligen fick fisken så käkade han som ett monster som aldrig tidigare sätt mat. han slickade verkligen rent skålen så de inte fanns någon kvar och då fick han mycket fisk.. tror han är otroligt mätt och belåten nu. sparade lite i kylen så han ska få imorgon till frukos han kommer älskat... blir till att koka fisk till lilleman lite oftare! Såååå nöjd han är nu så, fast han skulle säkert kunna äta ännu mer... :P
nej ska hoppa in i duschen nu! /E.


Mätt och belåten missemurr...


.:radioreklam

Hahah lyssnar på radio; en reklam..


En pojke ringer in till radion..

Pojken: Hej

Radiokillen: Hej nu ska du få en fråga här så kan du vinna, okej? Vilken nummer väljer du?

Pojken: nr 3

Radiokillen: Okej, nämn tre frukter som börjar på B.

Pojken: Banan.....


Tystnad.


Pojken: de här var inte lätt...

Radiokillen: nej de är ganska så svårt det här, Men två till måste du säga, kan du några fler frukter på B?

Pojken: tyst...... Bappelsin då Gubbjävle..

Och så slänger han på luren..


Hahaahaha hur kul är inte den reklamen.

(vet att jag inte har skrivit den ordagrant men minns som inte allt exakt.. Men typ..)

Ha de gött i vårsoooolen /E.


.:Längdskidor

Jaa nu är de en av de sista dagarna på jobbet.. Sitter här och jobbar på har ganska så mycket att göra då mina kompanjon är hemma och vab barn.


Men kom och tänka på när jag gick i mellanstatiet på Länna skola.. Vi var ut i skogen med klassen minns inte riktigt vad vi gjort men iaf... vi skulle börja gå hemmåt och först gick vi tillsammans med läraren Anders men sen fick vi för oss att gå själva.. De var jag Sara Theresa och Jocke T har jag för mig.. Och grejen var att jag skulle gå direkt hem för vi skulle åka till Rhodos.. MEN vi gick vilse och kom fram vid hammarby gärdet! De är ganska så långt från skolan om man säger så jag och blev ledsen för jag skulle ju till Rhodos och Jocke fatta inte varför jag var ledsen för han trodde jag skulle till Rådhuset och fattade inte vad de var att böla för. Men i alla fall efter en lååång rundtur i skogen hittade vi tillslut ut, har absolut ingen anning om Hur länge vi var borta men de var länge tyckte vi.. När de andra kom tillbaka till skolan hade de inte ens märkt något att vi var bort alltså! Bra koll lärarna har då! Jag kom i alla fall tillslut till Rhodos!


Och appropå att gå vilse, vi var på simläger i Älvdalen en gång i tiden och då skulle vi ut och åka längdskidor och jag och Anna Engström skulle ju så klart ut i skogsspåret och åka men greje var den att vi tog de låååånga spåret utan att vi viste de, vi kom ju aldirg fram.. Men satan så kul de var, jaa vi låg vikta av garv på backen för de var så kul, de är ju livsfarligt att åka skidor iaf på längden när man klotar och de går fort går inte att svänga osv osv.. Så till slut kom Peter vår simtränare och mötte oss eller ja han letade efter oss, hade ju varit borta ett bra tag om man så säge.. Jag måste leta reda på de där korten, tror att de är Anna som har dem, måste undersökas!


Och denna berättelse påminner mig om min och Carrans längdskidetrip i sälen förra vintern, de var så jävla rolig den med och hur najs som helst.. Satan vad vi stekte på fjället hela alena var vi också.. Så ett tips har du tråkigt, åk skidor på längden.. Garanterat att du kommar skratta!!!!
/E.


.:VÅR

Har inte denna dag varit kalas vacker.. de är VÅREN som är här.. MEN de säger att imorgon ska de bli snö igen men de vill jag inte tro på, jag tror på Nagu på jobbet att de blir soool.. för de tycker jag låter som en bättre ide!
Dagen har för övrigt rullat på bra.. börjar nu inse att de bara är två dagar kvar och sen två dagar efter nästa vecka också.. de ska bli sjukt skönt att slippa pendla och vissa andra saker ska bli skönt, men jag trivs ju så bra egentligen, jag börjar få ånges och bli ledsen att jag ska säga hej då till dem jag jobbat med i 7 månader.. de känns tungt och mycket ledsamt men vissa av er kommar jag träffa i alla fall fast på fritiden..de vill jag lova, så lätt släpper jag inte er!

Idag har jag förövrigt lagat en ny maträtt.. kalas GOTT var de, mycket nöjd över att jag kan laga mat :P
Har precis nu kollat på Halv åtta hos mig.. alltså jag DÖÖÖR är inte Helge Skog sjukt skön.. han kläcker ur sig kalas roliga saker, nästan viker mig i soffan för de är så roligt :):):)

Annars är de bara bra och helgen kommer bli kalas.. blir mys med P. Joel och Fia på fredag ska bli riktigt trevligt, var mycket länge sedan vi sågs, få se till att ändra på det.. nu när jag inte jobbar i sthlm bli inte dagarna så långa då kommer de finnas mer tiid :) på lördag ska jag packa de sista och säga hej då till P. för han ska på övning :(
men sen på kvällen jag ialla fall jag och Kenny ha Robinsson kväll.. hahah vi ska klä ut oss och ha ö råd.. :P
mugga godis och ha suupermys.. sen är de sussa-nanna några timmar sen kommer familjen och hämtar mig och vi åker mot ARLANDA!! ohh de ska bli så skööönt att få komma till solen i en vecka, har kollar vädret på karneriholmarna och de ser mycket loovande ut.. ska steka i solen och bli en peppis.. :)

nej nu ska jag göra mit en smoothi och ta en stroopwhafel.. (en holländsk suuuperGOD kaka.. skulle kunna äta hela paketet på en gång..) på åter seende.. /E.

.:Halv åtta hos mig

Var hemma hos mamma och pappa idag och de tittade på proramet halv åtta hos mig, shiit de är nog mitt nya favorit program inte för att sjävlaste programet är bra utan för att de är Ture Sventon, Helge Skog som är komentator i programet och han gör de så sjukt bra, skrattade iaf MYCKET åt honom! klcokrent!

.:lets dance

Som sagt i fredags var de Lets dance som gällde.. de var riktigt roligt att se hur de går till bakom kulliserna.. men lite besviken blev jag då jag trodde att de hade någon form av underhållning i lång pausen, den är ju ändå på 45 minuter.. men inte det inte, men jag fick roa mig med att ta massa kort, eller P. fick ta kort på mig och kändisarna.. haha skojja inta att Magnus är stor men han är grym... hoppas på att Magnus eller Morgan vinner! Det var med andra ord en riktigt lyckad kväll.. ha de gött, bjukkar på bilderna också, jag och grabbarna.. =)




Ha de gött.. egentligen vill jag lägga upp alla bilder från sälen men jag orkar inte, de tar lite tid men de kommer, ha tålamod../Ellninjo

.:rysningar

Nu har jag gjort om mina pennor på jobbet så man inte kan ta in udden på bläckpennorna!! Ryser så otroligt när jag råkar skriva med den inne... usch... men nu är de mutchobravo!!m olyckan kan inte ske, måste ju vara lite smart ibland.. hihih.../E.


.:fullt ös medvetslös

Sorry att jag inte lagt upp de resterande bilderna får sälen men de kommer så småning om, vill lägga upp bilder från Oscaras festen på jobbet och från helgen som varit också men de kommer det kommer jag lovar!

Helgen har iaf varit utomordentlig... ifredags bar det av till svt huset och Lets dance inspelningen, de var riktigt roligt att se, hamnade i bild några gånger också så nu är jag tv kändis :D hehe.. Riktigt roligt var de..

I lördags fyllde Sandy 22 barre så då var de middag och kalas hela kvällen lång, riktigt trevligt och roligt, Jeton lyckades köra i diket vilket jag tycker var riktigt roligt, de är allt en rolig prick de där.. :P

I lördags på dagen hade jag mina flickor på besök vi fikade med Annas berömda kladdkakka.. Mmmm mumma och Ann`s goda mockarutor och bullar.. Riktigt gott fika och trevligt sällskap kollade på bilder från Katrins utlandsvistelse i Auralien skoja inte om jag bidde avvis jag vill MED men det kommer.. Fick titta på film när hon hoppa fallskärma och bangijump eller vad de nu heter.. Riktigt roligt att se! Och sen igår var de ju DANS.. Dans för fullamuggar till Shake i skultuna.. Alltid lika roligt att dans och min skojiga dans kompis var där.. alltid lika roligt att dansa tillsammans med :D jaa alla är ju roliga att dansa med vill jag lova! Ni borde testa ni som inte gjort det!
Jaa och idag är de jobb och sen hem tvätta och sen täffa Kenny.. I veckan är de häcken full ska packa och fixa hemma ska träna vara med peter och med mina polers.. Så veckan kommer rulla på bra och på lördag/söndag bär det av till utlandet. Ska bli såååå skönt enligt vädret ska de bli kalas väder hela veckan lång känns riktigt bra!

På återseende../E. <3


.:Sälen i bilder



































Det här är bra början.. de BÄSTA bilderna lägger jag upp senare i veckan för imorgon vankas det FEST för heeeela slanten med jobbet, oscarsgala och grejjer.. kommer var kanonkul =) ha de suuper vi hörss

/Ellninjo


.:

Det kostar inget att säga HEJ samt HEJ DÅ! Men vissa verkar inte FATTA DET.....

.:Arvingarna

Är ganska nyligen hemkommen från Sälen.. helgen har varit klockren, huuur bra som helst dock inte så bra väder men de kvittar för allt annat har varit KALAS!

Har varit och kollat på Arvingarna tre gånger denna helg... huur bra som helst, lyckades också få Kims plektrum och Lassemans solglasögon :D MYCKET nöjd med det, och dessutom en bild tillsammans..



Ullis Kim och Jag.. KALAS NÖJDA!!

Imorgon kommer lite meeeer bilder, jag menar jag har tagit ca 300 bilder i helgen så de finns gott om dem!
Och från det ena till det andra...Bilresan hem idag, hahahah SATAN så kul de var garvat så vi nästan gjode i byxorna, eller vad säger du Carra!

Ska glo Beck på burken nu tillsammans med P.
Hörs imorgon /E. (Eller mitt nya namn; Ellninjo som Märta kompå så fint =))

.:training camp

Jaaa imorgon bär det av till Sälen! Ska bli kalaskul..

Men dagen på jobbet har varit bra rullat på bra och de har ju kännts som fredag eftersom att jag har semester imorgon så.. Kan ju inte bli bättre..

Sen har jag också blivit antaget till Training Camp som kommer vara i norrtälje i sex veckor, vilket betyder att jag kommer vara med i en test grupp i sex veckor som ska träna minst två dagar i veckan tillsammans ute i naturen med naturen som hjälp.. Tror de kommer vara en bra grund för mitt inryck i augusti! Ska bli riktigt roligt att träna med personlig tränare, tillsammans i grupp och bli peppad och puschad till att göra saker.. Ser vi framemot den 6 april drar det igång..

Nu ska jag snart gå från jobbet sen blir det träning och sen packa och sen testa få in skidorna i min lilla bil.. Hahah hoppas de går men de tror jag! =) återstår att se helt enkelt! Så allensosammen ha en KALAS helg de ska jag ha vi hörs! Och ses kanske i backen...

/E.


.:Glitter och Glamour



Visst är de flott.. här ska vi ha feeest med jobbet! kommer bli kanoners tror jag =)...
De är Oscarsgala tema glitter och glamour..
/E.

.:Tid

Tiden bara rinner iväg hela tiden, dagarna går sjukt fort, det är redan mars.. om 2 dagar åker jag till sälen med min alldeles egna bästa coolaste carra till hylla :D, om 12 dagar är de DANS igen och om 18 dagar åker jag till utlandet.. kan de bli bättre.. nehhe de kan de inte! Mars är och kommer bli en kalasbra månad.. mellan allt som jag redan rabblat upp kommer det hända massa andra roliga saker!

Jaa igår så klippte Sandy mig.. ska visa på bild sen hur fint de bidde, är riktigt nöjd! skönt med kortare hår, höll ju på att få tuppjuck på mitt tidigare barr.. nu är de lite mer frisyr i det hela!
Jaa imorgon är de ju onsdag heltplötsligt och halva veckan har gått.. då är de jobb sen ska jag träffa systeryster :) på trosdag är de sista dagen denna vecka på jobbet.. jobb sen träning sen packa och sen sova tidigt för på fredag morgon åker ni som sagt.. då ska man vara utvilad :)
nej måste hoppa in i duschen innan de är dagt att nanna kudde..
ha en suuuper natt och morgondag. vi hörs snart igen!

/E.

.:SÄLEN

Jajjebulle på fredag åker vi till SÄLEN... ska bli riktigt skoj, de är arvingarna och grejjer! =)

.:muppar



HAHAHAH det är från kvällen med mina kära kollegor från mitt jobb!
Heeeltklart Bästa bilden från denna kvällen!

.:muppar



HAHAHAH det är från kvällen med mina kära kollegor från mitt jobb!
Heeeltklart Bästa bilden från denna kvällen!

.:

154 dagar kvar..... Tills inryck på Lv6


.:Fobier

När man sitter och skriver med en bläckpenna, som jag i stortsätt alltid skriver med..Men så har man lagt ifrån sig pennan och ska ta den igen och så börjar man skriva men udden är INNE... satan så jag ryser när man drar det mot pappret, de blir som strävt, testa jag skojar inte om det kan vara en av de västa sakerna jag vet..

En annan hämsk sak är skumgummi.. Satan de är så jäkla äckligt att ta i, jag ryser som bara den av det, och jag förstår inte det roliga i att mobba mig för det, som ex. jaga mig med en skumgummibit och trycka upp mig mot väggen så de nuddar mig, fy faaaan vad hemskt det är, de är inte många som har samma fobi mot skumgummi som jag, men jag har träffat en, de var så skönt, äntligen en i alla fall som förstår vad jag menar..Bomullsbollar, eller lös bomull är något jag heller inte riktigt klara av, men pads går i alla fall.. Helt galet att man kan rysa så mycket och tycka vissa saker är så obehagliga, undra varför?! Varför just jag tycker de är så otäckt?! Bra fråga... varför ryser man egentligen? Man kan ju rysa när något är skönt också! Kanske någon som kan svara på min fråga?!

/E.


.:vasaloppet

Sitter och kollar på vasaloppet.. får en liten mys känsla, så mysigt att gå upp och äta frukost framför tv:n när de är skidsport på tv:m.. de är ju guld och de påminner mig också om att nästa helg eller på fredag rättare sagt bär det av till SÄLEN wiiiiiiiiiii ska bli så jävla roligt! Ser jag fram emot, och detta innebär att jag bara jobbar fyra dagar denna vecka, kan de bli bättre.. neeej! Mars kommer verkligen bli en suuuuper månad!

Jaa till helgen då..i fredags var jag ju hos Nagu från jobbet tillsammans med arbetskamraterna käkade middag drack vin, körde dansmatta, singstar och Giutar hero.. och GH var man ju BÄST på! :D
hehe men de var riktigt trevligt må jag säga.. kanske kommer blite bilder sen!
Igår morse skulle vi på danstävling i midsommarkransen och de gick fasen inte så bra för mig att hitta dit, men de gick till slut efter den sisådär 30 minuter försenad! men väl framme kollade Jag Frida och Frida på buggtävling, var riktigt kul att se, men så konstiga regler de är, de har typ inga riktlinjer på vad man dömmer efter, det är verkligen inte som i hockey eller fotboll där de finns regler men dans är ju en känsla så kan på ett sätt förstå men de är invecklat de vill jag lova..
Efter dansen tog Rebecca och Jonas oss til en restaurang på söder, DalaNisse hette den, huuur mysigt och helst och hur gott som helst, de bjöd oss.. de var jättemysigt och trevligt, tycker så mycket om dem! hoppas snart att vi träffar dem igen, men snart eller ja i april då kör ju avancerade kursen i bugg igång så då ses vi!!
Efter middagen begav jag och Frida oss hem till norrtälje för lite deeeg i soffan, skönt var de och trevligt! men Frida skulle jobba idag så hon for hem ganska så tidigt, så jag agerade taxi för fulla muggar :D men de är kul.. for hem till Carro och satt där tillsammans med Dajjan Jeppe Carro och Jocke på deras förkrök.. Sen körde jag dem till moset också.. Carra och Dajjan släpptes av, (Grrr de tackade ju fan knappt för skjutsen, otacksamma fyllebobbor.. :P ) Jocke och Jeppe skulle fortsätta kröka i bilen för de ville inte stå i kö så vi drog en repa på staden och faaan shit jag skratta så mycket så jag knappt kunde köra.. haha de var massa Kjell snack och de gapades hit och dit.. riktigt roligt, de var med nöje jag körde dem! sen var de bara plattan i mattan hem och slagga, hade ju sagt jag skulle köra hem Fabbe men jag däcka.. sorry får lite dåligt samvete men men..

Nu är de fredag och de är vasaloppet som sagt och de är skit skööönt  väder ute, får vårkänsla idag de är ju GULD!
snart ska de städas lite här hemma sen blir de knattegyma.. kommer bli en bra dag idag!

ha en bra dag ni med! Juste imogon ska bästa Sandy kirra min frippa.. lackar snart på den, kan ju inte göra ett skit med kaluffsen och har heeeelatiden samma lika.. nej ska bli ändrigt på det!
pussskram /E. (sorry för de lååånga inläggen men så blir de när man är sämst på att uppdatera)

RSS 2.0