.:i love you always forever

jaa klockan är ju rätt mycket borde kanske sova men inte det.
kollar runt massor här, lyssnar på bra musik och känner mig ensam, Henrik saknas :( han är i göteborg, hjälper en vän att flytta.. jag saknar honom!

jag jobbade sista dagen på systembolaget idag för denna sommar om man säger så.. fast jag ska ju tillbaka, jag ska ju vara där några lördagar och tjäna lite extra pengar. fick beviljat av csn att få studiemedel så de är ju lite iaf. men nu blir det till att leva som student i några månader, men de kommer gå fint de!

ikväll har mina fina flickor varit här, taco mys och massa prat, oj vad jag gillart! bjöd dem på chai te också, dem har ju aldrig druckit de förr.. hur kan dem. det som är så gott eller vad säger du Sofia? :P
nu är det snart dags att stänga ögonen för idag, har ont i ryggen :(
imorgon väntar massa nya äventyr, de blir fix här hemma, kalas hos mormor för hon fyller år på måndag. och så när morfar fyllde i början av månaden så glömde jag helt av de :( skämmes på mig. blir till att gott göra dem imorn.
ska också DANSA imorn. det blir bli riktigt roligt. dansen är igång igen det känns gott.
och hoppas på att få träffa henrik imorn kväll också!
vad kan jag säga mer? jag mår kalas.. sovmorgon imorgon och är lite nervös inför skolstarten på tisdag!skolböcker för hela kursen är fixat och de känns guld!
god natt/E.

.:BÄSTA

Idag har jag varit i sthlm tillsammans med min Henrik.. en heel mysig dag, vi har hjälpt hans syster med hennes säng, vi har myst på staden i massa olika affärer och shoppat lite.. jag införskattade en ny plånbok, sååå fin och lite annat :D känns mycket bra.. dock lite irriterande att jag och Henrik var säkra på att vi skulle få lön idag, men inte det, den kommer imorn.. haha jaa jaa klarade oss bra ändå. fick träffa hans farmor också, en mysig dam!

Jaa igår var också en bra dag måste jag säga.. morgonen börjad med ett simskole pass i badet, har ju gått och blivit simskolelärare också, klasser från stan som kommer och simmar, dem går i tvåan så ska man visa hur man simmar osv.. de är roligt, blir andra passet imornbitti.. efter det så åkte jag till Kikkis och fikade, drog med henne en sväng på staden, införskaffade ett par nya skor :D och jaa hade det trevligt tillsammans med henne. Sen hen till Henrik, lästa lite om alla partien nu också så man vet vad man ska rösta, tror jag vet vad de blir, de lät som vettigt det dem tyckte! Jaa sen kom min svettiga man hem, han hade varit ute och sprungit (som vanligt)... vi åt lite lunch och sen begav vi oss ut i skogen, jag för att leta blåbär och plocka svamp.. de var första gången i mitt liv som jag plockade svamp, de var kul när man hittade massor.. och mysigt att göra det tillsammans med Henrik..Jag hittade förövigt höstkantareller och svart trumpetsvamp tror jag att den hette, så gjode vi svampstuvning.. tuuusan så gott de var!
Skulle hitta blåbör också men gjorde vi det, NEJ, stoooor besvikelse de var ju dem jag helst ville ha så vi kan göra Norrländska blåbärsbullar eller jaa blåbärspiroger ser de ju mer ut som.. oooh de är så goda, vill ha!
Så det blir till att plocka mer någon dag.

Imorgon är de simskola igen och efter det blir de nagelfix..
Tanken är att jag ska träna senare på kvällen så brudar, är ni på eller? :D
sov gott../E.

.:ny vecka, nya äventyr!

Jaa dags att hoppa i bingen för att ladda om batterierna för en ny vecka med massa kul, äventyr och lite jobb så här sista veckan innan skolan börjar.. ;)
Hinner inte skriva mer än att helgen har varit mys grym helt enkelt... den har tillbringats tillsammans med min Henrik, mina fina friends - Ninna som ska flytta.. kommer sakna henna så men vi ses snart, jag och Jossan hade barnsligt kul i bilen på vägen hem från Älmsta idag hahaha... igår var de kräftskiva- trevlans.. men oj så trött jag blev, kände mig tråkig och de blev tidigt till sängs.. har hunnit jobba massor och baaamparrabaaaam..... träffat TINAAAA!!!! mysspys som tuusan!
ha de bra. sängen ropar och en fullspäckad vecka väntar, jag gillart! <3
/E. Juste jag åt BJÖRNkorv idag, den ni..

.:Jaaabaadabaadooooo



Sååå HÄR COOL och GLAD känner jag mig idag, känner mig BRA och att jag har lyckats.. (jag kanske inte är så dålig som jag tror...)

jaaa jag har kommit in på kriminologi kursen på universitetet, var där idag på upprop, de var ju reservupprop, de tog in 43st reserver och måste säga att jag känner mig riktigt bra, jag kom in på mitt betyg och på mitt högskoleprov.. känns kalas! :D de var många som var där som inte kom in, men de gjorde jag!
Förutom det suuuperduper glada beskedet idag så har jag klippt mig och blivit fin i håret igen, mitt svinto är borta. känns riktigt bra, tackar Sandy för de!
Gick upp i ottan idag också, dags för tandläkaren igen och dra ut min lilla visdomstand, upplever det obehagligt att dra ut den så min prins Henrik fick följa och hålla handen.. tuur var det för kände mig mycket lugnare när han var med!! Nu är den borta men de gör ont..snart dags att åka dit igen och ta bort en till rackare... :(

Jaa haha de känns skit konstigt att jag ska börja plugga igen men de ska bli riktigt kul, blir till att införskaffa busskort och skolböcker osv. kanske måste köpa ett nytt pennskrin, som man fick när man var liten och skulle börja skolan, är helt lyrisk.. allt känns så jävla bra och perfekt just nu! det kan inte bli bättre.. skulle väl vara om jag vann på lotto också, men de lär jag ju inte göra så... och pengar är inte allt... jag har redan allt för att vara världens lyckligaste flickebarn!

Hade myskväller med Fridelino callelina och Kenny igår, jag bakade en kladdiskaka till dem, yammie gott var det!
och en heejdundrans mysig och rolig kväll tycker jag.
Har även uppdaterat min ansökan till polisskolan också, och då är de kursstart i augusti 2011, de var ett glatt besked måste jag säga, då hinner jag ju plugga nu, jobba lite OCH även resa.. jaaa livet är en fest helt enkelt..

ha de gott, nu ringer snart min prins på dörren.. som jag längtar tills jag får slänga mig om hans hals, världens gooooaste människa! Henjik! <3
Carran och Kenny är ju förövrigt i grekland nu också, dem skitarna.. men men de solar för mig också. tuur de!
ha en kalaskväll/E.

.:seglaren

Äntligen fungerar mitt mongo internet så jag kan sysselsätta mig med något, dock så har jag lyckats krångla till det lite med denna sida så allt är pyttet litet jag har försökt att återställa det, men lyckas jag NEJ!
Känner mig iaf mycket bättre, tror inte att jag har feber längre och huvudvärken känns mycket bättre så en tidig sänggång ska nog göra susen för morgon dagen och resten av helgen.
Det är fullt ös som gäller.. jobb imorgon sen hem till Jossan för fix införkvällen och kräftskiva med alla fina flickor..
Söndag jobb dagen lång igen, och sen på kvällen hem till Tove och Max för lite inflyttningsfest och kalas, myyys!
Sen hoppas hoppas hoppas jag vrkligen att jag får träffa min kärlek Henrik, saknar honom mega mycket.. att inte få träffa dig på 3,5 dagar och veta att du är hemma men inte få träffa dig, de är jobbigt!!
Sååå fullt ös helgen lång!

Förövrigt så år jag jättesugen på choklad just nu.. men de finns ingen affär som är öppen såhär dax på landet inte :(

Kollade igenom massa bilder från lumpen och annat precis, hahaha fick mig många goood skratt måste jag säga..
Så här kommer en bomb med bilder!































Neej nu orkar jag inte lägga upp fler bilder..
Har precis skypat med min KÄRLEK HENRIK <3 saknar honom ännu mer nu!
Och fick nyligen ett nytt besked jag är 18 reserv på kriminologi utbildningen, wiiii.. hoppas jag kommer in!
/E.



.:sjuuk

Just nu sitter jag med ett fotbad och har de riktigt gott om fötterna, John Mayers musik spelas i högtalarna, det är skönt för öronen. Mitt huvud och mina ögon mår inte så bra, har legat med feber i två dagar nu. Tror att det är min kärlek som har smittat mig lite, han har haft öroninflammation, feber och grejer, han är som tur är på bättringsvägen..

För övrigt måste jag ju skriva om min vistelse i skåne, den var riktigt grym måste jag säga, kalas kul att träffa de gamla rävarna igen!! Riktigt roligt att jag fick träffa min sergant igen, nu civilt och hon berättade lite roliga saker som hon kanske inte direkt har kunnat säga när vi låg inne.. jaa DUNDERKUL helt ekelt. Vad gjorde jag mer i skåne, joo vi bowlade, åt glass och korv med bröd, fick krabelurer också, påminde om fattiga riddare - gott var de iaf, shoppade i ett mysigt köpcenter, åkte finbil med Wille, var i k-town och drack lite cider och drinkar :D.. Vädret var kanske inte det bästa men vad gjorde väl det när man har kalasbra sällskap. Jag fick träffa Jennys tvillningar som är två månades gamla, sååå söta så. och den svarta finaste och mysigaste katten linus... mmm, skulle kunna ta med honom hem!
Helgen nere i Skåneland, var riktigt riktigt mysig och rolig.. hoppas att jag inom kort får träffa mina kära lumparvänner igen!
En lång biltur hem var det allt, det var massor med trafik och bilolyckor tittsomtett.. blev sen hem, inte nog med det. när jag kommer hem, hoppas in i min lilla bil och vrider om nyckel, startar den inte.. min bil var död, sprinder in till pappa, han hjälper mig och vipps så startar den igen, tur att man har världens bästa pappa!
Så säger han "bilen får inte stanna för dig nu för då får du inte igång den igen"... shiit min bil som ibland när den känner för det, bara stannar sådär för att den verkar tycka de är kul eller så.. iaf, fick helt enkelt se till att de inte stannade hela vägen till Järsö, och se på, de gick ju kalas bra.. kommer sent hem till Henrik.. de var till att slänga i sig lite tacos och byta kläder för här skulle det fiskas kräftor INNAN de blev mörkt, de hade redan börjat att skymma. Iväg i båten och mot kräftorna, de var mig en upplevelse de där, har aldrig fiskat kräftor förr (om man bortser från tjuvfiske för fleraflera år sedan med Sofia och grabbarna, hahah vi var bara rädda, som att vi på allvar trodde att vi skulle få något).. hahaha iaf, jag fick dra upp linan med alla burar, och de var många burar, och de blev allt en del kräftor. Måte säga att jag tycker att kräftor är lite obehagliga när de lever, men jag övervann min räddsla och senare under fisket vågade jag bära upp en bjässe kräfta.. Ett nytt äventyr tillsammans med min kärlek, riktigt roligt! :D

I tisdaga jobbade jag på badet, inte allt för mycket badgäster men en del. Helt okej, jag fick stå i kiosken, pratade en del med Torun, riktigt roligt med tanke på att vi simmade tillsammans för flera år sedan. pratade gammla minnen och jojjade jojo! :D Joo men visst!
Onsdag och torsdag har jag tillbringat i stillhet, försöker att bli frisk, och de går verkligen ivågor, ena stunden känner jag mig heeelt sänkt och i nästa stund känner jag mig frisk.
Jag har iaf kollat på massa kort idag, kort från lumpen och massa annat från i sommar.

Nu ska jag bada klart mina fötter, sen ska jag duscha lääänge!
/E.

.:Skånland

NU är jag i Skåneland.. wiiiiihoooo! härligt värre måste jag säga.
Sitter hos Carlsson snart kommer Nilsson och vi ska köra Gocart och sen bowla :D KALASKUWL
Kan fan inte skriva mer, Adams tangentbord är mongo!
/E.

.:skåne

Jajjjemensan så ligger det till.. idag rullar bilen ned till Skåneland! Mamma och pappa ska ned till några kompisar så jag åker med för att träffa lumpen friends :D de blir skojjigt värre!

Igår jobbade jag min 11e och sista dag irad, de gick bra.. med lite pallknack tog jag mig igenom dagen, den slutade iaf tillsammans med världens bästa Henrik och god mat, jag älskart.. och Jossan ingen tur i kanadensaren inte.. :P
De var mer än jobbigt att säga hej då till Henrik idag, de kom tårar.. vill inte att vi skulle skiljas åt, vi har varit ifrån varandra förr ju.. men de här var extremt jobbigt, längtar redan efter dig!!

I onsdags var vi ju hemma hos Sajber Jossan också, flickorna hade gjort suchi och åt, men de gillar ju inte riktig jag inte.. så jag åt min pasta pesto, yammie.. sen bidde de trädgården en sväng, mysigt!
Jossan var som på nålar, hon har gått och väntat på intagningsbesked på skola och jag har ju varit där och snackat med dem och jag hade min ak5a med så de gjorde susen så att säga, hon kom IN, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Fanihelvetejävlaskit så glad jag blir att hon ska plugga i sthlm, då kan vi träna tillsammans och hitta på massa skoj här hemma! jaa jag älskart verkligen!

Nej nu väntar äventyr i Skåne!
När jag kommer hem väntar de jobb 6 dagar i sträck, de tar emot lite.. men de ska nog gå vägen, om inte annat är de pengar.. och bäst att passa på medans man har chans att jobba..
ha en dunder helg/E.

.:henrik

Jaaaaa så heter han, han med stort H.... snyggaste, sexigaste, underbaraste, vackraste, snällaste, mest omtänksamma, jaa han har ALLT och kan allt... en riktig drömprins!! jag hoppas du förstår hur jävla mycket jag älskar dig, över allt på denna jord!! Är mer än lycklig tillsammans med dig, och är så glad att jag träffat dig.
/E.


.:bilbingo

jaa får som sagt grattulera Ninna som vann 600kr, kul för er.. men måste erkänna att jag är bitter över att vi inte vann.. och den där jävla nian som aldrig kom på sista spelet, IRRI!
Dagen på jobbet har rullat på bra och kvällen med mina babes var riktigt rolig.. efter bilbingon raceade vi ned till Fridas jobb, drog där ifrån med däcktjut och hem till Jossan i vettershaga, åkte genom skinnsäcken dit och fick höra skräckisar...lite otäckt. kollade in Jossans hak på landet där de vankas kalas snart.. wiiii blir skojsigt värre!
Nej imorgon blir de mer jobbe. sen om jag får som jag vill får jag träffa han med stort H.

Några bilder från helgen! Först från Älmstanatta igen!








Underbara Liam och Molly <3
/E.

.:"Häng inte på linan"

Jaa de är det jag säger när jag är badvakt, även "och så åker vi på rumpan med fötterna FÖRST" de är standard fraser! på systemet är de, legitimation tack, och kvitto? hahaha man blir ju skadad..
Helgen har varit grym trotts jobb.. fredagkvällen i älmsta var riktigt rolig, var längesen jag skrattade så mycket!
Dock hinner jag inte skriva mer nu, måste sova, imorgon väntar MER jobb sen bilbingo med mina babes!
bjuder på några goooa bilder sen helken..Måste tillägga att Sajber_jossan är med på nästan ALLA bilder :D









Jaa jävlar vad kul de var... hehe och inte att glömma heller, TAMBURINEN som jag slog på rätt hårt, eller vad hete de Jossan var de Zackarias eller? hahaha
fler bilder kommer /E.

RSS 2.0