.:KissOffer!

Baaammparrapaampaampaamppaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Här kommer det, KissOffers Konstverk sen i trosdags.. vad tycks?! ;P Måste säga att de är imponerande, hur fan lyckas man med detta?


 


.:Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiickan!!

Ja de är ingen vanlig dag idag för de är BÄSTA Victor AKA Vickan Anderssons födelsedag hurra hurra hurraaaaa! GRATTIS på den stora dagen, heeela 20 barre.. inte illa lillen :D

Andersson i sitt "rätta jag"  :D GRATTIS igen.. och tyvärr kan jag ju inte komma på ditt kalas...jag vill och vet att du blir skit ledsen nu när jag inte kan komma. men jag kommer och våldgästar en annan dag.. hahah
När du kommer till logementet ligger två paket på din säng ;D /Häggan.


.:neeeew


.:Kärlek

Denna helg har varit mer än bra! Har inte gjort något ansträngande alls..
Fredagen började med good mat och mys, helt slut i kropp och fötter..
På Lördagen begav jag mig in till Norrtälje för att införskaffa presenten till Luran och lyckades hitta den :D över lycklig... hoppas hon blir nöjd men de tror jag för jag har läst att hon önskar sig detta!!
Träffade på Sofia och Madeleine också, de skulle fika så jag hakade på... mumma så gott och alltid lika trevligt, pratade massa med strunt och bara hade det gött.. Sjukt mätt i magen efter scones och chokladboll, + en massa te drickande rullade jag hem igen till Bhamra, till mammsen och pappsen för ännu en utmärkt middag med toastskagen och kött och potatis, som jag älskar det.. de är som att bo på hotell på helgerna, maten är mer än utmärka och mamma och pappa är BÄST!

Lördags kvällen ägnade jag tillsammans med en mycket speciell person.. en person som gör mig GLAD, blir varm och fjärilarna i magen har disco så fort jag kommer nära honom, de är kärlek!!
Kan inte förklara med ord hur mycket jag tycker om dig... de är sjukt, tänker på dig hela tiden, dig, dig, dig.. SAKNAR dig redan men snart ses vi igen, tur det!!

Nej nu ska jag packa för snart går resan ner till halmstad igen..
En vecka till med exercis inför högvakten, men slutar på torsdagen och får en lite längre helg om jag nu inte
måste fara tillbaka på lördag igen vill säga.. men de visar sig och löser sig alltid!
De är läskigt så fort veckorna går och helgerna ska vi inte prata om.. snart är det helg igen, vilket innebär att de snart är högvakt på riktigt, ska stå där och frysa skiten ur mig.. men de ska bli en upplevelse det med, och efter de två veckorn där då, då är de LOOOOV som jag längtar. Jag tivs överbra i det militära men saknar mina vänner, vardags livet och allt annt här hemma nu.. Våren och Sommaren kan gärna få komma fort detta år, vill åka skidor men vill ännu mer har sol och värme!
Nej väskan kallar.. ha en bra söndag! <3 /E.

Kenny;
min lillkusin som jobbar nere i Frankrikes snöö land och åker snöbräda dagarna i ända.. SAKNAR DIG sweeet.. men du kommer la hem snart?!  <3

.:onda fötter...

Just nu sitter jag på Arlanda, tänkte fördriva tiden med att skriva om min otroligt händelserika vecka..
Måndagen började med att packa inför de två komande dagarna i fält, sen hade vi PEK på skjutbanan, fick skjuta med skyddsmasken på, de var roligt men lite svårt eftersom att jag inte testat det tidigare. Sen var de skidfys.. hahah alltid lika roligt att åka vita blixten..måste vara de sämsta skidorna!

Tisdag bar det iaf iväg mot Nyårsåsen.. vädret var helt okej men dagen började inte så bra då vi inte fick igång vår pack lastbil så vi fick stå och vänta ett bra dag innan vi kunde börja med förläggningen, senare på tisdagen var de skjutningar och de var nu GSU kontrollen började, hahah kan ju inte påstå att det gick allt för bra med allt, men men så är det för det mesta måste jag säga att de var slarvfel som i vissa stressade situationer glöms av lite. mindre bra men det ska åtgärdas, sen var de lite saker som jag inte fått utbildning på pga. att jag haft lstbils utbildning osv.
Onsdagen var den stora dagen, eller lite mer jobbiga dagen, för det första var de snööööö kaos hela dagen, snöflingorna piskade i nyllet, vi skulle gå runt en bana på ca 1 mil och göra olika stationer längst vägen. Det var 11 olika stationer med allt från HLR till strid, skrivtligt prov och göra upp eld.. jaa de var bara några sen slutade denna mindre roliga fast ändå roliga dag med en marsch hem till Lv6. Gick hem på ca 2h. helt okej men ganska så slut i fötterna, och min axel ska vi inte leka med.. den värker än! De var två ganska så jobbiga dygn också med tanke på att vi inte fick så mycket sömn, satt post i tre timmar under natten, vi var så få i plutonen som var med.

Tosdagen då var det högvaktsträningen som började, riktigt roligt måste jag säga att det är.. haha men jag ser ju alltid det positiva i det hela så vad är egentligen inte roligt?!
Har iaf fått min plats i högvakten jag har plats 5:1 sen vet jag inte riktigt exakt vad de betyder men de är nog
kallt som faaan på just den platsen, ska googla Högvakten sen och se om de ger något..
men de var iaf exercis heeela dagen och på förmiddagen nu idag. Det är roligt, men de är jobbigt också, man ska hålla vapnet på ett speciellt sätt i handen osv osv. vi är bara två stycken från mitt kompani också vilket innebär att vi ska vara med 23/97 kompaniet.. men de är kul det med, kommer visserligen saknar mina killar mycket men de ska nog gå vägen, kommern inte få träffa dem på 3 veckor.. ojojo hur ska de gå?! dem kommer ju aldrig klara sig utan mig eller?!hahaha

Torsdagskvällen slutade med pizza på staden. De flesta gick hem och soov, var helt slut i kroppen men två stycken stannade kvar och söööp.. och det kan man ju lungt säga att dem gjorde när man vaknar och en av grabbarna har kissat i en säng och på sisådär halva logement golvet, heeeelt sjut äckligt och man kan inte skylla på att man är full. de måste saknas något, grabben blåste 1,1 på morgonen och belv ut satt urtjänst.. jaa vet inte riktigt vad jag ska säga.. pinsamt eller?!
Men roligast och mest puckade är att när vi tvingar honom och säger åt honom att torka upp sitt PISS fattar han fört inte och minns inte att han har kissat på logementet.. sen torkar han upp det, men två av sina HANDDUKAR.. är han heeeelt bakom flötet elle?! det, det var ÄCKLIGT de måste jag säga... jaa han mådde ju inte bra idag om man säger så, och de kommer nog bli några dagsböter för de skulle jag tro. de var en annan kille som fick de staffet iaf!
Äntligen blev det fredag eftermiddag med lite fys på galgberget och sen heeeeeeem...

Hahahah helgen startade iaf bra, när jag kom mot bussarna som åker till flygplatsen kommer Inge, han busschaffisen som tycker om mig.. :D han ska köra till centralen, men stannar vevar ner rutan och frågar hur det är osv. Sen sätter jag mig på rätta bussen till flyget, då ringer det i bussen och den chaffisen svarar, de är Inge som säger.."du är väl snäll mot min lilla blonda vän nu :D" hahah han är fööööör gullig! En goo farbror..

Nu är det som sagt äntligen fredag igen jag gillar det skarpt men har sjuuukt ont i mina fötter, de är både slitna
sen all marsch men sen har jag ju fått utslag i hålfoten på båda föttera vilket kliar och gör ont och under ena tån är det en annan ond sak som sitter och på den andra tån är det nageltrång.. jaa ska nog klaga lite mer..eller inte.. hahah men denna helg blir de till att vara mest stilla om jag ska klara en heeel vecka till med exercis.
Skulle vilja jättemycket åka till sthlm med Carran och Dajjan men jag tror nog inte att det blir så, eftersom
att det innabär mycket gång i butikerna!
Helgen blir som sagt lung med myys i soffan med familjen gooood mat och massa sömn, ska bli gött att sova i sin egna säng har inte gjort de på tre veckor!! helgen ska också ängnas åt henrik, vänner och köpa en till present till Carra <3

Nu är det bara tre veckor kvar tills man få en veckas lov igen, efter det lovet då är det bara 8 veckor sen är de lov igen och efter det lovet då, då är de sjukt nära till muck.. de känns overkligt att de snart är muck, man ska inte ropa hej först man kommer över becken men iaf.. tiden går så sjuktfort när man har kul!

Nu blir det till att slumra en stund på bussen, sov som en stock på flyget hem från Halmstad..
och juste nästa vecka slutar vi på torsdagen :D wiiii!
ha en trevlig kväll <3 /E.


.:Snippa på treeeee

Ja gårkvällen var riktigt riktigt lyckad!! och hoppas att Carran är nöjd med sitt hejdundrans-kalas, för det var det verkligen :D
Det var fullt ös medvetslös helt enkelt... de var massa små plock att snaska på, riktigt gott, massa trevliga vänner och gott vin.. så de började riktigt fint, sen kom de massa mer folk och vi lekte lite roliga lekar, skrattade som tuusan.. Sen var de mooset som gällde, de var kalas lite folk när vi kom men senare så rullade det in folk.. riktigt roligt på mobergs också måste jag säga, sen var det hem gång, oboy och skitsnack.. lyckades somna på köksbordet också.. hahah sån är jag!
Söndagen spenderades tillsammans med bästa kusinvitamin Callelina, vi soooov, åt frulle, chillade och fikade med våra päron! Sen var de Pizza och sen for jag tillbaka hit till Lv6.. en vecka med fält i två dagar, pek påå skjutbanen och högvaktsträning väntar.. men jag tror att de blir en bra veckan ändå, den kommer gå lika fort som alla andra veckor och tuur är det, för jag längtar redan till nästa helg ska ni veta!
Denna helg har varit riktigt vass!
Dags att dejta kudden, Tack alla mina underbara för denna grymma helg.. och juste glömde säga att vi kanske åker till New York snart.. jag och mina flickor hoppas hoppas hoppas.. om inte annat SKA vi iaf till Mallorca på obligatorisk resa i september eller dyl. <3
God Natt /E.


.:ett hejdundrans KALAS

Ja det kan man lätt säga, om ca två timmar ska jag vara på kalas, men har jag inte några kläder att ha på mig, men de löser väl sig... presenten är inte inslagen och smik och hår är ej klart men jag hinner de är lungt, är alltid snabb och kommer till kalaset nästan i tid :D

Jaa gårdagen var som sagt riktigt vass.. började med att de var permision kl 14.. wiiii äntligen fick jag sätta mig på bussen till flyget och sen få åka hem till arlanda utan något haveri..
åkte ehm en snabb sväng och bytat kläder sen var de daaans för fulla muggar, riktigt roligt att dansa igen!
Sen var de sthlm och Henrik som gällde... suupermysig kväll helt enkelt... riktigt vass var den!

Idag har jag fikat med Sofia och Tove, riktigt mysigt!! Måste göra det oftare eller iaf snart igen tycker jag..ni är så mysigt och bra, tycker om er mycket!

Nu borde jag som sagt vara klar för kalas... men snart är jag när jag bytat kläder tuusen gånger om..
ha en vass kväll..
de ska jag ha <3 /E.


.:död dator

Veckan har varit riktigt spännande måste jag säga, hinner inte berätta så detaljerat eftersom att min dator dör snart.. här är man snäll och lånra ut sin dator under några dagar så använder dem inte strömkabeln så datorn har knappt  något liv alls när jag ska ha den...
ja jaa sitter på bussen hem, äntligen efter 2 veckor i halmstad..
som sagt veckan var grym helgen kommer bli GRYMMARE!! <3
/E.

.:23 veckor

Jaa de finns inte så mycket att säga egetnligen.. har bara varit på regementet hela helgen och degat! Tränade två pass igår också och idag blir det iaf ett.. Annars händer det inte så myckt här, det är datorn som gäller.. men de är ett mycket bra tidsfördriv.. ska nog sova lite middag sen idag också! Härligt...
Har så mycket tid över att jag satt och kollade på massor med bilder från Mobergsbar.. kul att kolla tillbaka hittade massa bilder från studenten.. hahah de var ju inte igår om man så säger..
Appropå förr...
Florin frågade mig igår vad jag gjorde på min 20års dag, hahah jag var tvungen att tänka jättelänge, vad gjorde jag egentligen, de är läskigt tiden bara rusar iväg, men jag var ju faktiskt i Sälen och säsongade kom jag på till slut!! Lika så dagarna här i det militära, de är bara 23 veckor kvar till MUCK, de är lite läskigt men de känns bra också, jag vet ju att jag har jobb i sommar.. känns som en riktigt trygghet sen får vi se..
Och i måndags förra veckan kändes det som en evighet till att de skulle bli fredag och jag ska få åka hem, men nu är de bara 4 dagar kvar (måndag, tisdag, onsdag och torsdag) de är 4 dagar, man räkar inte med dagen som de händer på ju.. hahah alla klagar nämligen på hur jag räknar! iaf 4 dagar kommer gå sjukt fort, om dessa 7 dagar bara flygit iväg så.. i veckan som kommer väntar kabeldragning på skidor, televäxelutbildning och SIB-strid i bebyggelse.. de ska bli kul, men kallt?! Och som sagt fredag = ISVAK....buuurr men de är nog en upplevelse!







De var tider det!!! <3


Tittade på www.tjuvtittat.se och hittade den roligaste bilden!!!!!

Ha en kalasdag!
och BÄSTA låten idag
Hold your Head Up High - Nomy

/E.


.:berto

Ja just nu ligger jag i min säng på logementet.. en fredagkväll.. illa, men har beredskap så har inget val och gör de bästa av situationen! Jag sitter här, Andersson och Florin sover.. och alla andra sitter i logement 36 och lanar.. wiiihooo vad roligt.. NOT!
Iaf veckan har rullat på riktigt fort och hoppas att nästa också gör det för jag längtar hem och saknar! Men snart är det fredag igen då är de först isvak sen hemgång :D

För övrigt är de bara bra, är lite eller ganska så irriterad på en i plutonen.. de är svårt att förklara, men så fort man öppnar munnen så hugger han tillbaka, han kan aldrig ha fel och ska eller de känns så iaf, trycka ner en?! vet inte riktigt vad de andra tycker men idag på dagen så lackade jag ur rätt hårt på den människan.. men så är de man går inte ihop med alla!
Så denna helg är de bara att undvika och ignorera.. men man lär sig alltid något när man hamnar i strid med någon, så är de och de gjorde jag.. alltså skit i honom och låt han ha rätt fast han inte har det..
Fast å andra sidan så är inte de heller bra då tror han ju att han är bäst och de är han INTE!

Iaf denna helg har börjat med film, somnade gott till den.. haha sen var de mys med lets dance.. kul att titta på måste ja säga, sen pressa dator.. imorn är de lördag, då är det träning, sova och dator som gäller.. helgen kommer nog rulla på rätt fort iaf! :D

Nej ska stänga mina trötta ögon för dagen!
Lyssnar på musik och drömmer mig bort.... snart är det helg igen!
(Den helgen kommer bli GRYM. Dans, Henrik, fika med Sofia och Tove, kalas med FLICKORNA, fira NinniLuris Födelsedag och sooova och mys! :D)




GOD NATT /E.


.:Vita blixten

Ja idag har de varti en riktigt rolig dag måste jag säga.. trotts att de började med telesystem utb. vilket är svårt så man hänger inte riktigt med, man fattar inte något så blir de ännu svårare för att man inte lyssnar.. jaa de är knepigt, fortsätter med utb imorn så de ska väl gå in till slut hoppas jag.
Sen efter lunch var de skidtjänst, wiihooo försvarets skidor har man ju hört talas om..
Då skulle vi först tjära alla skidor,de är lika med att valla dem, BARA fästvalla ska de vara.. de gick fint men skoja inte om vi stank tjära sen.. till slut när alla fixat till sina bindningar osv osv skulle vi åka en sväng och de var ju en upplevelse för sig.. vissa hade ju inte ens stått på ett par skidor någonsin :D
Jag skrattade så jag knappt kunde stå, kissade nästan ner mig så mycket skrattade jag!
De kallas ju för VITA BLIXTEN men var vi några blixtar.. eeeeeh nej men vi kanske kan bli?! :D

Efter maten skulle jag och Petersson iväg till dykklubben för att hämta vår material som vi ska ha till dykkursen som börjar snart.. :D eller de är bara ja och Petersson så vi får bestämma när vi ska ses osv, de är lite special. Mycker nice, och sjukkul ska de bli! Var roligt när vi kom dit för att vi först sprang som idioter för de stängde kl18 vi kom dit kl 17.55.. men han väntade oss så de var bra, en trevlig dykinstruktör så de kommer bli kalas de här, de tror jag det! han var rolig och drog massa skämt och sa de att man brukar ju säga till tjejer att de luktar gott som typ Chanel nr5 och grejer men jag luktade fan tjära.. haha men de luktade gott det med.
Kommer bli grymt med cert sen!

Nu är de dags att sova imorn väntas som sagt, televäxel utbildning och rullflak med lastbilarna! :D juste måste tilllägga att nästa fredag då.. då ska jag bada ISVAK... Känn på den. kommer skita ner mig för att de är så kallt men de är nog en upplevelse det med!
God natt sov gott, de ska jag göra, kommer somna med ett leende på läpparna..

DU
gör mig sjukt GLAD!
 /E.


.:första dagen efter lovet!

Ja måndag och första dagen efter de lååånga lovet, men dagen rullade på bra och nu ligger jag i min säng med min dator och ska snart sova, för då blir det tisdag snabbare, har idag kört lite lastbil och haft teori i rullflak. imorn blir det till att köra och dra på och av ett flak dagen lång men det, de är nice.. Det har ju ryckt in nya här idag också, sista värnpliktskullen som kommer hit.. roligt, något att glo på, och så har de kommit aspiranter också.. och så när jag var i matsalen såg jag en kille och var tvungen att fråga om de var Fredrik från ica bergshamra och de var det.. heheh rackarns så roligt att se honom var ju inte igår.. trevlig kis de där!

Har tränat idag också.. mycket nöjd, ska träna massa mer i veckan och i helgen, men de galna är ju att jag glömt mina löparskor hemma :( och försvarets suuuger ju, de förstör ju fötterna totalt. så träning hela veckan helgen och nästa vecka, sommaren är snart här så :D

Längtar för övrigt hem riktigt mycket just nu.. och att man tänker på att de är två veckor kvar tills jag kommer hem gör det ju inte bättre men tiden kommer rulla på bra det vet jag..
Saknar er där hemma alla vänner och familjen.. man är ju van och träffa er ofta nu och nu är vi tillbaka till allvaret igen och då är de andra bullar igen. men vi ses snart <3
nej ska nog sova snart.. god natt/E.

Här får ni se så cosy jag har de i min säng :D (och finast pannbandet på såklart!)

.:halmstad

Japp nu är jag framme i Halmstad.. sitter här i mörkret och i min ensam het.. ingen har ju kommit än och de lär ju dröja lite till innan dess. kl 21 tror jag de flesta åker hemifrån.. nej men själv får man åka kl 16.30.. känn på den.
Men men får ju iaf flyga och de är väldans tur.
Nu sitter jag med mina dator, har fått mobiltbredband och de fungerar och ser lite på Johan Falk filmen på tv.. har visserligen sätt den men iaf sällskap iaf!
har precis tryckt i mig massa vindruvor, banan och lite choklad :D yammie..
Sov gott /E.


.: <3

Går kvällen var riktigt riktigt bra!!!
Började med middag hos Anna, som fyller år imorgon GRATTIS i förskott sweet! Hon hade gjort suuuper suuper god middag och de åts som bara den, tror jag skulle spricka, de får du lätt bju på igen :D
De var efterätt, såklart Annas kladdkaka som hon alltid lyckas med jag fattar inte, ALLTID såååååå GOD! Sen var de dipp med morötter och grejer, Sangria dracks det också hejvilt, eller vad säger du Jossan? :D
Sen körde vi massa gamlagodatider musik på CD skiva, inte ofta man lyssnar på de nu för tiden och jag och Jossan stod för lite underhållning med uppträdande! tihih riktigt roligt var de och skojja inte om Jossan KAN ALLA Spice girls låtar.. hahaha, hon lyssnar nog fortfarande på dem.. En riktigt riktigt trevlig kväll, Tack Anna! Hoppas din stora dag blir bäst och att du var nöjd igår.
Vi for hem vi 23 och jag träffade Henrik, fan vad glad jag blir när jag är med honom.. Me LIKE!

Idag har jag sooovit, sista sovmorgonen nu på ett tag.. Sen for vi till några vänner till familje och fikade, trevlans. Nu har jag packat eller ja håller på att packa, ska kolla på bilder från igår också.. Sen om en timme åker jag tillbaka mot Halmstad igen, till regementet i två veckor ska jag vara där innan jag får fara hem igen. de tar emot lite men de ska bli kul också är snart inne i det igen! Ska iaf köra lastbil i veckan.. wii.

Lite bilder från går dagen!


SANGRIA var de hääär! :D

Lyssnade på denna skiva som Carran gör reklam för här!

Självkart spelade vi ARVINGARNA!

Jag körde lite Lasse och Jossan "Deckade" efter all Sangria!

Men sen hoppade jag på henne, hon vakna till liv och vi öste, bra microfoner, en dosa och en flaska.. man tager vad man haver eller hur är det de heter?!

Säger bara.. INLEVELSE!

Emelie höll på att dö av skratt och satt i halsen :D

Nej nu ska jag göra allt klart sen drar jag.. vi hörs i Halmstad, jag har fått ett mobiltbredband! :D
/E.


.:på rosa moln!

Går kvällen var mer än bra!
Idag är de lite kalas igen för familjen och släkten ska fira mig födelsedag.. jag har precis gjort en tårta med massa frukt.. den är nog suuper GOD! :D
Ikväll är de mys hos Anna för hon har födelsedag på måndag.. så idag firar vi henne ikväll.. säga hej då till mina flickor innan jag beger mig ner till Halmsat igen i två veckor.. får inte komma hem nästa helg, för att de är BERTO = beredskap en heeel vecka för min del, sen får jag fara hem.. Så nästa helg är de häng på luckan heeela helgen man får inte gå utanför grindarna :(
Ha en kalas dag det ska jag../E.


.:Massa kärlek till Diana!

Ja idag har jag sagt hej då till bästa Dajjan...
Tråkigt att du ska lämna oss här hemma i Sverige och bege dig till Oslo.. men de är kul för dig, ha så jävla kul.. heheh skämt och sido :D
Tiden går fort och snart ses vi igen.. jag gör ju lumpen nu så vi hinner ju ändå inte ses allt för ofta.. men du kommer vara saknad det ska du veta!! Hoppas du får de kalas, vi kommer ju lätt höras och vi siktar på en skiiiiresa va?!

I alla fall.. vi var ned på staden och fikade, alltid lika och gott och mycket mycket trevligt med mina flickor!
Massa babbel och skratt.. sen var de lite shopping och så bytte jag en ring till en mindre storlek.. så nu sitter den fin fint på mitt fuckyoufinger ;P thihih
Handlade med mamma på Flygan, skulle ha krasse men de fanns ingen krasse, frågade dem där om de hade det, men de visste ju för tuusan inte ens var det var... inkompetenta jävlar.. :D Så får äta utan de, men de ska nog gå ner! Sitter nu och väntar på goood mat som pappa ska göra.. mumma! Sen kommer Henrik på besök, trevlans!!

Hoppas eran dag varit till belåtenhet.. och kvällen den blir mys! /E.

(Skulle lägga upp en bild också men de gick åt skogen får bli en annan gång!)


.:Skoter

Ja idag har jag varit barnvakt åt underbara Molly dagen lång, de började med att hon väckte mig kl8... då var de Disney kanalen som gällde, massa mys och sen var de frukost.. Sen ut i backen för pulkarace. roligt var det.. hahah och jag gjorde till och med vinterns första snöängel, så fin så.
Till lunch hade Molly önskan och nudlar och de fixade mästerkocken själv, så svårt att fixa, men de tog ett tag innan jag fattade att spisen var barnsäker.. haha
Efter de målade vi massor och kollade på julkalenders alla avsnitt..
Vid 14,50 tiden begav vi oss tii Dagis för att hämta Liam.. hem skulle vi och de hade en snowracer (eller skoter som Liam säger att de faktiskt heter) där så den skulle med och de började så fort vi kom innan för dörren på dagis om vem som skulle åka osv. men de var inget snack om vem som skulle dra utan de tog förgivet att jag skulle göra de.. haha
Liam påstod att mamma Nagu hade sagt att jag skulle dra hen hela vägen hem, hahah troligt att hon sagt de, så var de ju inte men så bidde det.
Vi stannade även vid pulkabacken på vägen hem så de skulle få åka tillsammans men bara EN gång var kravet från mig och de nappade..
Vi gick upp i backen och jag släppte ner dem, rätt i ett gupp och shiiit var dem flög och OJ vad jag skrattade åt dem, taskigt men de såg så kul ut och Molly flög av.. och Liam var as nöjd för han satt kvar.
Hemma var de barnprogram och sen middag och då höll jag på dö igen när Liam skulle tända ett ljus med tändstickorna.. hahah kan inte riktigt förklara men först lyckades han tända en man tappade den på bordet och den brann men han bara kollade på den och Molly sa "de brinner på bordet"... Säger bara att de var tur att pappa David var hemma för jag skrattade så att jag var tvungen att gå ut ur köket. Sen när han skulle tända igen då, då såg det otroligt roligt ut när han försökte få eld på stickan, han hade den åt fel håll och allt, och sen när han tände ljuset förstod han inte att man måste hålla i stickan nej han la den på ljuset bara...4år och SÅÅÅ SÖT.. sötaste ungen ever! Kul var de, vet inte om han förstod att jag skrattade åt honom?!
Sen for jag hem, rå slaggade på bussen, trött efter dagens äventyr.. inte lätt att hålla reda på två vildingar samtidigt inte.. ;P
Nu här hemma har jag fixat massa med bra saker som jag nu äntligen fått gjort, de känns bra!
Dock fungerar inte en internetsida som jag vill.. men ska testa imorn igen.


Men hittade detta på www.dajjjan.blogg.se och tänkte att jag tattar de av henne så ska vi se hur mitt 2009 har sätt ut.. :D


1. Gjorde du något helt nytt för i år? Ryckte in i det militära
2. Har du ändrat uppfattning om någon i år? Skoja inte, det har jag!
3. Dog någon som stod dig nära under året? Nej
4. Fick någon/några av dina vänner barn? Faktiskt
5. Gifte sig några av dina vänner? Ingen nära

6. Gjorde du någon tatuering?
Nej inte de, men jag vill!
7. Besökte du något nytt land? Ja
8. Var 2009 ett bra år? Heltklart, de var det!
9. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja!
10. Vad spenderade du mest pengar på? Shopping skulle jag tro.
11. Vem har förstått dig bäst under året? Sofia Nilsson
12. Vem har älskat dig i alla väder? Mamma, pappa och mina vänner!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, massor med saker!
14. Vad önskar du att du hade gjort mer? Trott mer på mig själv..
15. Vad önskar du att du gjort mindre? Gått på alla lögner..Brännt pengar.

16. Blev du besviken? JA, MYCKET!!!
17. Vad var ditt favoritplagg? Heltklart Leggnings
18. Gjorde någon på ditt jobb/din skola dig glad? Ja!!!
19. Har du campat i år? Ja, på ÖLAND och de var NICE, mer än nice!!
20. Önskade du dig något som du inte fick? Ja men de är väl som alltid ;)
21. Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med mina underbara vänner och familjen!
22. Favoritlåt för året? Massor!!!
23. Tappade du kontakten med någon? Det tror jag inte.
24. Ändrade du klädstil under året? Vettefan, tror ej de?
25. Har du träffat ditt livs stora kärlek? Det vet man aldrig...

26. Vilket är årets hysteri? Anna Anka
27. Köpte du något du verkligen ville ha? Ja, flera klockor!
28. Har du insett något om dig själv? Väldigt, väldigt mycket måste jag säga!
29. Umgicks du mycket med din familj? Alltid!
30. Saknade du någon? Ja, för mycket!

Nej ska rensa massa med papper nu och sen då ska jag plocka med alla kläder i mitt rum och sen ska jag lägga mig och läsa vad alla mina underbara vänner har skrivit i min Alla mina Vänner bok.. spännande!
Imorgon väntar en suupermysig dag/kväll! /E.

.:Födelsedagskalas

Ja det kan man lungt säga att jag hade igår, födelsedagskalas :D ojoj vad kul det var så nöjd jag är och mina vänner är bara föööör underbara de är fantastiska varelser jag älskar dem allihopa!

Hela min dag igår, min stora dag, började redan kl 00.02 den 5 januari då jag fick ett fint GRATTIS sms av en speciell person, sen ringde Carlsson och sms, msn och facebook gratualtioner öste in.. vilken start på min födeseldag.. den kunde inte börja bättre..
På morgonen kom mamma och pappa in och sjön finsång =) fick blommor, pengar till en klocka och pussar och kramar! <3 Sen har jag ju tidigare fått pengar till mitt dykcert!
Var upp och käkade frukost och begav mig sedan till Norrtälje till Systembolaget för att inhandla lite alkohol till kvällen, mötte upp Sofia och Jovel och vi for ut till Tove och Max, till deras nyrenoverade hus.. oj oj oj vilket jobb de lagt ned, men vilket resultat, sjuukt fint! jag vill också ha ett hus, en katt och en sambo.. men de kommer det med! men de var suuuper mys att träffa dem de var ju inte igår om man så säger!

Kl13 slutade mammsen jobba så då skulle vi handla, så in på Flygan och trängas med alla andra idioter :P
Handlade massor sen hem och göra klart föt mitt födelsedagskalas, de var ballonger och riktigt kalasservetter, mycket nöjd! Jag menar är de kalas så är det.. Det skulle lagas mat och fixas massor, jag fixade allt själv. dock kom ju några lite tidigare så jag var ju inte riktigt klar när dem kom men de vart lyckat som tuusan iaf..
Tacos, fika med min fina lastbil av glass.... hehe mammas hembakda fika och ost och kex.. jag hoppas alla mina brudar var mätta och belåtna men de tror jag..

Vi spelade Så det kan låta och du Jossan MITT LAG VANN, vi de svarta laget.. de vita bara fuskade, och dessutom vit e skit... hahah och en lite prick över i;t så där när man har kalas, vi lekte kurragömma... haha klockrent. en omång men kul var det!

Jag fick också fantastiska presenter av mina vänner, två mina vänner böcker, men de är som sagt kalas för en till plutonsvännerna och en till mina vänner här hemma, sen två flasker vin, kalasbra shampo och balsam, en finfn ring, en snygg tröjja, ett sjuktbra nagelvårdskitt.. och en KLOCKA heeeeelt sjukt, jag dödde nästan när jag såg det, jag trodde inte att de var sant först! En ROSA en som jag önskat mig!!! <3

Så vill verkligen tacka ALLA er: Carran, Frida, Frida, Sofia, Ikke, Ninna, Katrin, Sandy, Dajjan, Kikkis, Anna, Carro, Jossn, Emelie NI ÄR BÄST så är det bara! Ni gjorde min dag till den bästa dagen på länge!

Så nu ikväll sitter jag hemmahos fam. Gustavsson på Tyresö.. stormtrivs :D har fått mat och glass och myst massor med barnen.. imorn är det min och Mollys dag! Vi ska göra massor med roliga saker tillsammans, så de är bäst att dyka ner i sängen så man orkar med morgon dagen! Kommer bli MYS!
Fick en födelsedags present av dem också, ett halsband med ett hjärta och presentkort på ur och penn så nu ska jag köpa klocka!!! :D wiii <3 Dem är verkligen BÄST!

Mitt lov drar mot sitt slut nu också.. vill inte riktigt tänka på det, men de är lite svårt att inte göra det!
Ska bara göra massa roliga saker de sista dagarna och bara vara och mysa sen börjar allvaret igen, men nu är det som sagt bara nedför, halva tiden i lumpen är klar och nu efter lovet väntar massa skoj.. de är övningar runt om i sverige vilket betyder KÖRA MASSOR MED LASTBIL och sen är de högvakten som jag ser fram emot också!

Nej kudden ropar. God Natt/ En Nöjd, lycklig och trött E.  


Min lastbil av glass!


.:22år

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra GRATTIS till mig själv! :D
Hoppas på en kalas dag, men det vet jag att de kommer bli alla mina underbaraste vänner kommer hit och jag älskart!


.:2010

var det 2010 nu också, det nya året har börjat kalasbra!
Nyår firade jag tillsammans med mina bästa vänner, det var trerättersmiddag och grejjer, dukat med massa stjärnor på bordet som senare på kvälle var öööööööverALLT! men de hör som till, det var partyhattar och massa skratt. Jag gillar det skarpt, maten var riktigt god.
Senare på kvällen kom även bröderna Sjöberg på besök.. hahaha fick ont i magen för att jag skrattade så mycket åt dem, roligare får man ju leta efter, vid tolvslaget stod vi ute och kollade på de fina fyrverkerierna (jag var dock lite bitter, vi hade inga egna så jag fick kolla på alla andras så var så långt bort menmen de fick som duga) i alla fall, alla drack skumpa UTOM Sjöberg, de drack lakritsshot i petflaska, de säger ju sig själv... hahaha
Vi spelade Twister och försökte oss på att sjunga lite fina snappsvisor, de gick ju sådär måste jag säga. Anna skulle lära oss några nya, men tappade hela tiden texten så de gick ju som de gick det med.. :D
Nyår var riktigt skojj!

Min kära lumparpolare Carlsson har ju varit i här i Norrland hos mig och hälsat på, hela vägen från Skåneland! :D
Riktigt roligt att han varit här tycker jag.. vad har vi gjort då..vi har firat nyår, pangat lite med vapen, åkt snorrejsel i värsta backen och Carlsson körde rätt ner i becken.. heheh.. :D, sovit, kollat alla 6 Johan Falk filmerna-riktigt bra måste jag säga, vi har kollat på andra filmer, umgåts med mina vänner och så har vi kittlat sönder varandra.. hahahaaa

Igår var de DANS på Ydays.. de var Zlips som spelade, massor med bra låtar och de var massor med bra dansfolk där.. så de var en riktigt riktigt bra kväll, om man bortser från mannen som tuppade av mitt på golvet, vet inte riktigt vad som hände, något med hjärtat, de körde HLR och sen när ambulansen kom fick de igång honom, senare under kvällen fick vi höra från sjukhuset att han läget var under kontroll.. så de var tur det!
Fick träffa Rebecca, Jonas och Neah igår också.. de är så fantastiska människor, tycker om dem mycket och tycker de är synd att man inte hinner ses oftare!! men men så är det ibland.

Imorgon fyller jag år och ska ha kalas.. :D så idag ska jag planera lite sen ska jag städa och tvätta också!
Ha en kalasdag, här kommer bilder från nyår! (det blir dock bara några.. lyckades ta totalt ca 500 bilder på nårsafton)



























Skulle vilja lägga upp sååååå många bilder, men de orkar jag inte och hinner inte har massor att göra!
Det var allt för denna gång /E.


RSS 2.0