.:jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker....

Jaaa Sofia och alla andra såklart...kanske skulle vara på tiden att uppdatera och såhär dagen efter en galen, stressig, rolig, ledsam, fantastisk dag så ´tänkte jag att de var på tiden och de finns tid över till att skriva här, funderar på att kanske fixa en iphone så man kan blogga från den, tycker om att skriva här, lätta på hjärtat lite då och då och veta att det faktiskt är någon som läser det..


Jaa förre helgen var jag ju nere i Halmstad och tog klart mitt dykcert, de var riktigt kul trotts att jag blev sjösjuk under vattnet, de trodde jag minnsan inte att man kunde bli. Det blev jag iaf, fick världens fetaste kallsup och fick typ panik på ytan en gång, men de löste jag ju fint, lung som en filbunke lixom.
Jag är iaf sjukt glad att jag har det nu och nöjd.. för nu ska jag åka till egypten och dyka i vinter, eller om de blir någon annan cool plats, någon som vill följa kanske? roligt är det...

Veckan som varit har jag jobbat, jobbat och jobbat lite till, kollat in mitt nya jóbb i Hallstavik där jag ska jobba som badvakt, det ska bli kul, hoppas bara de är fint väder när jag jobbar så..
Veckan som kommer nu blir det till att jobba måndag till söndag och sen veckan efter det jobbar jag fyra dagar innan jag far ner till skåne i fyra dagar till Carlsson och dem andra lumpar vännerna som bor där nere... de ska bli underbart kul för saknar dem massor, kan inte låtabli att kolla på lumpen bilder och då minns man, tänker tillbaka och SAKNAR något oerhört mycket!

Jaa helgen som varit har jag som sagt jobbat, fullt ös medvetslös, och han med stort H. han fyllde år igår.. :D
Så de var lite kalas hemma hos honom på landet, nära och kära och sen begav vi oss in till staden för att göra den osäker..  riktigt jävla roligt till en början, kalas kul att träffa Sofia och packet, SajberJossan, Katrin och Ninna, sen kom Frida Callelina och Dajjan :D jag och Kenny körde indiandansen på golvet och ägde.. jag gillart...
Dock slutade det hela i tårar, jag vet inte varför, jag kanske överreagerade, men jag kände mig sjukt utanför och lite alkohol i kroppen gör de ännu värre, jag blev avvensjuk för att ni är så bra vänner och nära, jag vill också vara med..
Att jag under lumpen tiden inte kunnat träffat mina vänner så mycket jag velat, de känns som att det visar sig nu, som att vi inte är lika tajta längre, jag vet inte, kanske bara inbillar mig, eller så är de för att jag jobbar röven av mig just nu, tiden rinner iväg och vi ses inte varje dag. Kanske har mig själv att skylla, jag vet inte?! Jobbigt var det iaf.. men jag hoppas att det blir bättre.. och hoppas att ni inte tycker att jag är för nyfiken, jag vet att man inte ska veta allt. men klart man blir ännu mer nyfiken när man inte får veta och alla andra vet.
Nog om det... problemet är löst!

Förutom några tårarna som kom så var kvällen igår riktigt riktigt bra! Maten hemma på Järsö var riktigt god och sällskapet var mer än trevligt! Idag sov jag ut riktigt länge, de gillar jag.. sängen är underbar!
Nu tvättar jag lite och när de är klart blir de till att träna här hemma och sen, ligga på soffan med gott samvete resten av kvällen och tjocka till sig lite..
Veckan kommer bli smockad som sagt men jag gillart och om inte annat kommer de ge klirr i kassan... wiiii jag blir en rik flicka och kommer kunna RESA till varmare bräddgrader till vintern! LÄNGTAR!
Fan just nu är allt bara så jävla GOTT måste jag säga!
Ha en bra söndagkväll/Tjockis Elle...






.:fuck you i dive!





Helgen i Halmstad med massa dyk var GRYM!
Jag är nu mera certifierad dykare...
/E.

.:jag vill...

jag vill skriva och berätta om så mycket, men tiden räcker inte riktigt till.. kanske imorgon?! sov gott allesammans! /E.

.:happy

Wiii pratade nyss med bästa Sofia i telefonen..hann inte prata klart men vi ska ses imorn..LÄNGTAR! Dessutom ska Tove vara med, de är verkligen på tiden att vi ses, de var ett tag sen!
Min telefon ringde som sagt när jag pratade med Fia, de var ANDERSSON, min PB VICTOR ANDERSSON, skoja inte va GLAD jag blev... han ringde för att han saknade mig, gulle! De är sådant som gör en så överGLAD.. pratade i 30 min.. om allt och inget, jag gillart!

Förövrigt är jag nyss hemkommen från Öland. De bidde några dagar med buggeli snurr och satan så kul de har varit, sista danskvällen då jag dansade med Fredde Grädde, shiiit de är nog den roligaste danserna på evigheter, ja enda sen jag började dansa tror jag.. hoppas hoppas hoppas att han är där nästa år igen, då ska vi ROCKA! Han är ju från skåne så de blir tyvärr inga danser här uppe med den tuffingen.
Annars förutom dans har vi haft de gott med nära och kära, grillat massa god mat, skrattat, stekt i solen, myst, lekt med Neah och druckit alkohol.. haha Perikles spelade som förra året mellan stugorna, och shiiit vilket drag de var, både jag och mitt sällskap var dragna, men jag tog nog priset, deckade vid 23 tiden.. heheh men kul var det!
Fick även en tröja av Perikles - NÖJD..

Var ju ute och åt middag med mina flickor innan vi åkte till Öland också.. MYS faktor på höööög nivå. vi begav oss till Ett Glas, satt på uteserveringen och hade trevligt.. solen sken, men sen kom regnet och vi fick flytta in.. haha de var mig en upplevelse det. maten var iaf RIKTIGT GOD, och sällskapet var BÄST.. efter middagen förflyttade vi oss till trädgården där snacket och skrattet fortfatte..mycket trevlig och de måste vi göra om mina vänner.
Men på lördag är de fest igen, hemma hos Sajber_jossan_Girl.. hon har ju fyllit år den lille.. så de är födelsedagskalas hemma hos henne! ME LIKE... bara massa brudar och skojjiliskojskoj kommer det att bli! ni ska veta att jag har saknat er massor flickor, under tiden jag gjort lumpen har jag inte riktigt hunnit med att vara med alla mina vänner som jag VILL och kunnat.. men nu när jag är hemma på hemmaplan igen hoppas jag att kunna vara massor och MYCKET med mina vänner igen, de vill säga om ni inte lämnar mig, hehe men de tror jag inte och hoppas inte att ni gör...

Ja sen så har jag ju även halvt bokat in att åka till Skåneland i början av augusti, jag vill jag vill jag vill.. men de beror ju på han där nere om han verkligen vill att jag kommer, om jag får plats i bilen ned, men de har mamma sagt att jag gör och om jag får ledigt från jobbet men de tror jag...så ska forska lite med i det hela! och Puff du kan ju höra av dig om du har lust ;P och var ärlig, om d inte vill att jag kommer,, TELL ME..

Sen har jag pratat med en annan person som har en speciell plats i mitt hjärta. denna människan bryr jag mig verkligen om, de känns bra att han är ärlig mot mig igen, eller jaa jag tror att han är det iaf!
Att han gjort de han gjort och tagit detta steg tror jag är bra, bra för att han ska må bra, han har nog insätt vissa saker som han inte tidigare gjort.. jag hejjar på dig och hoppas att allt bli bra till slut! :D
Som jag sa till dig tidigare idag, jag bryr mig, och de för att jag vill att du ska må bra, att se dig nedstämd gör ont i migg hjärta!

jaa vad mer, juste måste ringa de där samtalet, om jag ska tacka ja till jobbet nere i Halmstad.. jag vill men jag vill inte, de är svårt, jättesvårt, jag kan verkligen inte komma fram till något bra känns det som..
Men jag har ställt in mig på att tacka nej nu, så de blir nog så, måste bara ringa de där samtalet men jag får ont i magen när jag tänker på det.. hur jag än väljer och gör så kommer ja att ångra mig det vet jag. Jag skulle vilja pröva, börja jobba där nere och se. Men familjen, mina vänner och andra nära och kära känns viktigare just nu, att jag inte kunnat träffa mina nära när jag vill och OFTA de har för mig varit jobbigt och att bara vara hemma i en månad till och sen börja på samma visa igen, de lockar inte.. och för mig just nu i detta val så är nära och kära viktigare, detta är inget livsavgörande val, hade jag vela bli officer kanske de hade varit det, men nu vill jag inte det utan vill på helt andra banor.. så imorgon ska jag ringa!!!

idag har jag varit och solat i Lunda med fröknarna Schönqvist... myyys! jag badade tillochmed TVÅ gånger, de ni..
Nu väntas grillad mat!! <3
/E. (kommer en bildbomb vid senare tillfälle...)

.:tidsbrist

Tiden räcker inte riktigt till.. hinner inte skriva här, det är många bollar i luften nu, men jag gillart..
Imorgon rullar bilen mot ÖLAND och en vecka tillsammans med underbara vänner och massor med DANS, livet är jävla bra alltså!
/E.


RSS 2.0