.:midsommar

helgen har varit riktigt bra...trotts att jag är sjuk har jag hunnit träffa massa vänner jag inte träffat på länge.. jag har skrattat, haft kalas kul med nära och kära, kört bil, dansat runt midsommarstången, klätt midsommarstången, buggat på dansbanan, fått värme och kärlek, blivit ompysslad, fått feta skavsår, fixat ragg åt en vän, vindsurfat och haft det hur mysigt somhelst, de är bara några saker av allt galet och skoj som hänt denna helg. har även besökt läkarmottagningen för ett halsprov, sköterskan som gjorde det var sämt... tar iaf hostmedicin och hoppas på att bli piggelin tills öland på fredag. Imorgon börjar jag jobba.






God natt /E.


.:tuusen ord

Det finns massor med saker jag vill skriva och säga, men de kommer gäster snart så jag hinner inte riktigt med att skriva allt jag vill tror jag...men iaf kan ju alltid börja eller vad säger du Sofia :P

Jag har iaf MUCKAT, de gjorde jag i torsdags...Underbart!

De sista veckorna i lumpen var de vård som gällde, vård för fulla muggar, städa och allt skulle se tipptopp ut. vi hade en dag tillsammans med våra befäl, då vi grillade på Gipen och hade det trevligt.. när vi var mätta i magen begav vi oss till ett ställe för att spela PAINTBALL, och jag måste säga att jag var lite rädd i början att de skulle göra ont osv.. men tuusan de var riktigt roligt och när man blev träffad eller träffade någon annan pumpade adrenalinen. Fick ett riktigt stort blåmärke på armen, haha och de blir ju inte bättre av att jag får blåmärke så fort någon petar på mig.. iaf kul var det när befälen klädde på sig gris, pingvin och en hunddräkt.. och de var plutonen mot dem, då gick vi igång och var vi pepprade på dem. Efter det var vi ned på staden och hade det trevligt.

I onsdags hade vi muck-middag, den SISTA muck middagen på Lv6 eftersom att vi var dem sista värnpliktiga. de kommande är ju frivilligt där och mer anställda på ett annat sätt..
Iaf de var god mat, trevligt sällskap och de bästa och roligaste av allt, JAN BYLUND var där. en riktigt rolig komiker från NORRLAND! Satt och skrattade åt honom hela tiden, måste se honom någon mer gång.
Efter efterrätten som var jordgubbar så begav vi oss ned till staden... ojoj där fortsatte festen. de var fullt ösmedvetslös.. de försökte supa mig under bordet, eller ja iaf Josh.. men de var riktigt roligt, säger bara ett ord, bakis..Under kvällen var de tjo och tjim och klackarna i taket, för mig Caap, Florin, Hedan och Olli blev det discobowling.. såååå JÄVLA ROLIGT, då Olli är riktigt runt under fötterna, ska bowla på de, springer ut på halva banan som är duktigt hal och ramlar runt på den. hahaha shit jag kissade nästan ned mig så jag skrattade är honom.. han gjorde verkligen min kväll till något extra. haha som när jag träffar honom utanför Corner och han ska bära upp mig men ramlar över mig. och gör sedan om samma sak och ramlar igen. han är ju bara för GO den människan <3

Samma dag som middagen hade vi medaljsermoni :D Under medaljutdelningen kommer så klart mina tårar, vad annars, hallå jag heter Elin, när bataljonchefen står där och pratar blir jag rörd, tänker tillbaka på alla minnen, allt kul och tråkigt som vi gjort tillsammans... jag var den enda som grinade på hela bataljonen tror jag, men som Tumme sa till mig, "Häggan, vi gråter alla inombords"..så dem gjorde nog det.

Under muckmiddags kvällen utbröt en hetsig diskusion mellan mig och en annan i plutonen, vilket för min del slutade i tårar.. Under ett par dagar hade denna person tagit avstånd från mig, jag förstod verkligen inte varför, VARFÖR, hade jag gjort något, hade jag sagt något eller vad?`jag blev frustrerad, tänkte så det knakade men kunde inte och kan fortfarande inte komma på om jag gjort något? jag ville veta och frågade vad har jag gjort, för tidigare under dagen så hade han iaf sagt att de handlade om mig.. men aldrig vad, han sa att jag inte behövde veta, men uppenbarligen skulle de kanske vara bra om jag visste, jag menar vår relation var INTE som den brukade.. att skiljas från honom med den känslan var BAJS rent ut sagt..Jag vet fortfarande inte vad det är men jag har mina misstankar.. jag försöker iaf släppa det och han har lovat att vara vanliga han när vi ses.. du vet vem du är!! och jag VILL att du ska veta att du är BÄST, en av de finaste människor jag träffat, vi har massa minnen tillsammans som jag aldrig kommer att glömma.. jag kommer vara din vän för alltid, trotts att du kanske inte vill?! du kan ringa mig, hälsa på mig, vad du vill, när du vill... du har en STOR plats i mitt hjärta, underbara! Är sjukt GLAD att jag träffat dig och fått lära känna dig så bra! Hoppas du tar åt dig och ser detta <3 Vi ses snart hoppas jag.

Så kom MUCKdagen, bakis så in i skogen, men de var det värt, värre än dagen efter studeten. Packa ihop alla grejer som ska lämnas in, lämna de sista på förrådet och sen var de tårta, avskedstårta.
Betygs utdelning och kolla på bildspel.. då kom ännu mer tårar, när vi såg på alla bilder genom året som gått.. helt sjukt så mycker saker vi har gjort och så KUL vi haft, när man idag kolla på bilder från utbildningsåret, på saker som var skit när vi gjorde de, minns man dem med glädje och att de var kul..
Sen fick vi betygen, jag är RIKTIGT NÖJD och alla fina ord jag fått höra om mig, hur positiv och glad jag är, att dem vill att jag kommer tillbaka till hösten och jobbar. Det gör mig mycket glad, tänk jag har LYCKATS med en sak som jag fick höra innan jag ryckten in att jag aldrig skulle klara... hahah de sticks nog rätt hårt i den människans ögon att jag idag har klarat det och dessutom med lika BRA betyg som han.. HA!
Dessutom belv jag utnämd till plutonens BÄSTA KAMRAT, de värmer verkligen i hjärtat när jag fick den utmärkelsen..de gör mig GLAD! jag har ju trotts allt varit som en mamma för min pluton!
Som Olli sa till mig i onsdags, jag kommer sakna dig MEST Häggan, du är verkligen som min syster! <3

Nu är jag hemma i Norrtälje igen, de känns grymt men helt tomt utan mina plutonsvänner och att jag imorgon söndag inte ska åka tillbaka till Lv6 känns helt knäppt.. på måndag börjar jag istället att JOBBA på bolaget igen, de ska bli kalaskul tycker jag.. ska jobba tillsammans med H. undra hur de kommer gå?! hehe kommer vilja äta upp honom så fort jag ser honom.
Midsommar helgen är inte slut än men snart... igår midsommar så var vi på Håtö, riktigt trevligt måste jag säga, och sicket fint väder det var. träffade Micke på dansbanan så de bidde lite bugg, mycket kul! :D
De var femkamp, massa god mat och trevligt sällskap, älskar att vara så på landet... TACK för en bra dag <3
Jag och H. som i bilen, riktigt skönt, fälde ned baksätet och bädade in i bakluckan. de var bekvämare än jag trodde!

Nu hostar jag så jag nästan kiknar och ikväll är de massa fest i hela roslagen men vad ska jag göra, jag är sjuk men vill vara med, men orkar inte?! hmm kan inte bestämma mig, desstuom får vi lite gäster också.
Måste göra mig lite fin nu.. ha de bäst, bildbomb kommer inom kort..

Juste jag har C KÖRKORT nu också klarade det veckan innan muck, fick massa besöm för min köring, :D
Slut teoriprovet på dykcertet är KLART och jag var med på Prinsessbröllopet.. de ni!
/E.


.:10 pinnar MUCK

Hej Sofia, detta är till dig, tänkte att jag skulle uppdatera dig lite..
Det har som sagt hänt mycket på en vecka.. det vårdas för fulla muggar på Lv6 just nu, de är bara 10 dagar kvar sen MUCKAR jag, helt galet måste jag säga att det är. det ska bli mycket skönt att få komma hem och inte åka dit igen.. men de är mer än sorgligt, jag kommer gråta krokodiltårar hela dagen tror jag, om jag känner mig själv rätt så kommer det att bli så.. jag vill inte och hatar att skiljas från så fina och underbara människor som många av dem i plutonen och kompaniet och hela batalajonen är.. hoppas eller ja jag KOMMER att träffa dem igen, iaf några av dem, de ska jag se till ADAM...
Ja i veckan som varit har vi hunnit mer mycket, vi har skjutit AK4 så nu har jag utbildning på de vapnet också, vi har som sagt vårdat, vårdat min lastbil och fått massor med MP Fett i hårt, det luktar BLäää men tur att det är borta nu. Vi har varit ute på krogen och härgat i regnet, jag och Hulten hade ett riktigt roligt träningspass på fotbollsplanen i veckan också. jag har klarat SLUTPROVET på dykteorin och vi har gjort ett till bassängdyk, i veckan som kommer är sista bassängdyket och sen är de bara fyra havsdyk kvar, sen är de klart! Wiii..
Veckan har rullat på fort, den har varit intensiv, rolig, tråkig och bra..

I Helgen har jag varit på studentkalas, Kikkis tog studenten så de var bjudning hemma hos henne men jättegod mat, vin och trevligt sällskap.. och kattungarna, de hade en svart liten en, jag vill HA!
Jag har shoppat loss, och fixat mina naglar, så nu är dem kalas fina, jag har haft mysmiddag med familjen hemma.. jag har pluggat lite lastbilsteori men MÅSTE plugga mer nu, för snart ska jag skriva upp för C körkort, så nästa gång när jag kommer hem då har jag förhoppningsvis ett C körkort! :D

För övrigt mår jag kalas bra, dock lite deppigt att regnet har öst ner hela veckan men hoppas innerligen att de ändras till denna vecka då vi ska ha mer vård, vi ska ha grillmys med alla befäl och plutonen, Ström kommer på besök, och vi ska spela paintboll, på fredag åker vi upp till Sthlm inför bröllopet på lördagen, mm denna vecka kommer bli lika intensiv men rolig!!

Nu måste jag plugga och packa ihop inför den SISTA resan ner till Halmstad och Lv6.. skönt men vemodigt...
Vi ses ju på midsommar Sofia... längtar mega-suuuper-duuper-mycket!! men de kommer ju bli kalas..
KRAMAR /E.













Har massor med bilder som jag vill visa.. men jag måste faktiskt plugga nu..
Tjoooflöjt!

(Tiden räcker inte riktigt till, bloggen kommer inte uppdateras på ett bra tag om man så säger....)


.:18 pinnar MUCK

Jaa 18 dagar kvar, helt galet... tiden rullar på så fort och snart står vi där.. LÄSKIGT!

Går dagen var mys med mina flickor i Älmsta, drack Ramlösa Mango-suuuper god, åt gott och hade det riktigt trevligt, älskar att umgås med mina fina <3 Senare åkte jag hem till dig..!

Känns inte som att jag har så mycket att skriva, men ändå så vill jag skriva massor..
Ikväll är det även dans på yesterday, den sista för denna säsong, och jag kan inte gå, de tynger mig, de var länge sedan jag dansade nu och nästa dans kommer inte bli först på Öland v.27. Ett tag kvar tills dess, men om dagarna rullar på som dem gör nu så står jag snart där och dansar som aldrig förr, Och umgås med underbara människor, jag LÄNGTAR!

Idag ska jag fara tillbaka till Lv6, de ska bli kul saknar mina grabbar, men de tar ändå emot.. vi har vård denna vecka, de kommer nog bli rätt mycket att göra för vi måste bli klara..
Jag ska även hinna med att plugga så mycket lastbilsteori som möjligt för nu är de nära..ska boka tid för uppskrivning nästa vecka eller så?! återstår att se hur de blir... nervöst.


Madeleine spelade en fin låt för mig - Nwe York - Melissa Horn, lyssna på den.. sjuukt fin <3
De är övermulet här hemma så de blir en skön dag inomhus, dock är solen varmt välkommen...
Ha en kalas dag/E.


.:Sara <3 Christoffer 20100605


.:Vackert

Jaa de var ett riktigt vackert bröllop, och fin musik! Jag heter ju Elin och då kommer såklart tårarna... hade glömmt att sminka mig med vattenfastmaskara, men de gick vägen iaf.
Sitter nu här och har kollat igenom alla bilder, de bidde riktigt bra bilder tycker jag... iaf dem utanför kyrkan!
Hade Kenny med mig också, TACKAR för sälle :D
Stötte även på Madeleine Jansson en gammal barndomsvän från Bergshamra, trevlans!
Nu blir de till att klä om för myys kväll i solen med mina flickor.. ute på landet!





Shiit när en kompis i min ålder gifter sig, så känner man att man blivit vuxen...
Tänk den dagen jag ska gifta mig, en sak har jag iaf planerat till mitt bröllop, KENNY SKA sjunga så se till att ha rösten i behåll :D

/E.

.:Bröllop

Precis det ska jag gå på nu..eller snart, ska alldelessnart göra mig riktigt fin för kyrkan. solen skiner och jag och Kenny min kavalje, kommer vara snyggast på stället :P heheh kameran är med och det ska fotograferas!

För övrigt är nu min urinvägsinfektion ÖVEEEEEEEEEEEEER, åt min sista pencelintablett igår, gott..
Hoppas och håller tummarna för att de inte blir något mer på den fronten de närmsta åren.

Min helg har iaf börjat kalas, har tillbringat heela fredagen tillsammans med Han, myyys till tusen. vi har solat, pluggat, läst tigningar, kollat på friidrott, lyssnat på musik, kramats, ätit mat, bakat, jaa vi har hunnit med massor...en sjukt fin människa de där! <3

Ikväll, efter bröllopet för jag ska bara till kyrkan och kolla. då blir de mys med mina flickor. :D jag gillart!
Imorgon ska jag tillbaka till Halmstad, en veckas REMI, sen hem sista gången nästa helg.... shiit de är bara 2,5 veckor tills MUCK, gaaaaaaaaaaah de är läskigt, mina krokodiltårar kommer nästan nu :(
HATAR att säga hej då och lämna så fina människor, så dessa veckor som är kvar ska jag ta VÄL vara på!

hare kanin /E.

.:Är du vaken Lars, är du vaken Lars, har du tvättat händerna......

De plingade nyss på dörren, sprang ned och öppnade och vem stod där.... jo han, han med STORT H. han ville ge mig en godnatt puss och ge mig BLOMMOR... Finare människa får man verkligen leta efter! Kan inte förklara med ord...

Dagen har jag iaf tillbringat i solen tillsammans med Katin och Kenny.. MYS!
Vi tog och till Largen och steeekte i solen dagen lång, sjuukt kallt i vattnet, och så får jag ju inte bade med infektionen heller, eller ja de är ju mindre bra om man så säger.

Imorgon blir de mysdag med Callelina, sen blir de bio med Frida och Kenny också, ska se Sex and the city 2 :D de blir nog grymt tror jag.. hoppas på soool imorn med så jag kan bli en peppis..

Har nog inte så myckte mer kul att tillägga.. eller just såg två mega dunder STORA fiskar idag.... cooowlt!
God natt /
E.




.:22pinnar MUCK

Här sitter jag nyduschad och luktar sjuuukt gott, och de är bara 22 dagar kvar tills MUCK, heeelt galet känns det.

Som sagt, jag är hemma i Bhamra, pga att jag åkt på urinvägsinflammation IGEN... jag döööör på det här, de är inte alls roligt och skulle nästan kunna göra vad som helst för att slippa det. Det är iaf på bättringsväg, det är betydligt mycket bättre idag än vad det var i söndags! Har fått pencelin så de har gjort sitt...

Så idag har jag ätit jordgubbar för ovanlighetens skull, har redan hunnit med 4 kartonger på 3 dagar, fick dock hjälp av Kenny idag, då vi tog en liten "Kärringcykeltur" till gungsjön för mys i solen med gubbar och bubbelvatten... mmm cooos! Sen bidde det lite massage och kort tittande, god middag och prat, jag gillart!

Jag har slagit in presenter idag också, till min mamma, pappa och bror.. är riktigt nöjd med innehållet :D och paketen bidde riktigt fina också..

Imorgon ska jag träffa Katrin, och Kenny hänger nog också på.. så de blir en riktigt bra dag, hoppas på sol så de blir steeeehk i solen dagen lång, de gillas!

Juste jag har bakat idag också, tuusan så trött jag blev efter det, de var så varmt vid ungnen att jag höll på att krevera.. misslyckades kanske lite med chokladsnitten men de går nog ned ändå, iaf för mig, kakmonster som man är! Så bidde de chokladbollar och mockarutor också, så de var som ett tema av choklad helt enkelt. GOTT! Hoppas mamma gillar det, för de var hon som önskade att jag skulle baka till kalaset.

Nej nu kallar kudden.
God Natt /E.






RSS 2.0