.:27 dagar

Heeeeeelt galet, helt plötsligt är de bara 27 dagar kvar tills jag MUCKAR... uuhuuhh.. jaa de kommer nästan tårar i ögonen, och som jag tjatar om att jag verkligen har spearationsångest. kanske är lite svårt att förstå, har man gjort lumpen förstår man vilken sammanhållning man får, man blir som en familj, systrar och bröder.. de minns jag att första veckan som vi ryckte in sa dem till oss att vi skulle vara som systrar och bröder mot varandra och det kan jag absolut säga att vi har varit.. hela plutonen har alltid funnits där för en, tårar och skratt och massa annat har vi delat, jag har gjort saker med dem som jag aldrig trott att jag ska göra med någon eller över huvudtaget.. en grym upplevelse. jag är STOLT och ångrar mig inte för fem öre att jag gjorde lumpen, kommer aldrig glömma de och de är verkligen en merit i livet.

Idag har jag haft utvärdering med mina majorer som ja jobbat med under övningarna, och jag fick bara massor med beröm, de har rekomenderat mig till spec. officer och att jobba som soldat på Lv6, så vi får väl se hur de går med min ansökan där. De sa att dem var nöjda med mitt jobb, att dem kunde lita på mig, var trevlig att arbeta med och att vi har kul tillsammans när vi arbetar och jag håller verkligen med om det och kommer sakna mina majorer SKARPT! Kommer sakna hela staben, de känns knäppt, här har vi haft massa övningar tillsammans och vissa har man kommit nära och andra har man inte pratat så mycket med. och nu är de slut, de är sista natten idag, och vissa har redan åkt hem, kommer jag någonsin se de här människorna igen? de är en konstig känsla. En löjtnant som jag fastnat för som är översnäll och rolig, han åkte hem idag, han kommer jag nog aldrig mera se, de känns jättekonsigt, han önskade iaf mig lycka till i framtiden idag!
Jaa de är bara att gilla läget som de alltid säger inom det militära, att om 27 dagar står vi där, tårarna sprutar av glädje, att jag KLARAT det.. men också massor av SORG att jag ska lämna Halmstad och mina UNDERBARA varelser till pluton.. sjukt att man kan bli så fast!
Men jag kommer BESÖKA dem i sommar så är de bara!!!

Jag har precis fått mig en pizza så magen är mätt och belåten (Carlsson kommer in i HANS vagn som jag lånat och sitter i han pratar med mig är skojig som ALLTID, och jaa som han tydligen redan vet, han är BÄST! )

Imorgon rullar vi hem till Lv6, en vecka i skogen, Mästocka väntar, de blir skarpskjutning, de blir nog roligt med jobbigt, kallt, varmt, ett helvete men också massa skratt kommer det bli, de vet jag.. sen får vi äntligen komma hem, efter 18 dagar i tjänst! ska bli SKÖNT som faaaaen.

Nej dagt att göra ett förbindelseprov.. ha de kalas/E.
ADAM AKA NAKEN,PUFF,SKADAM CARLSSON HÄLSAR TILL INGEN....

.:30 dagar

Sitter fortfarande i skogen, dagarna rullar på ganska så bra och de är faktiskt roligt..
MUCK kammen har bara 30 pinnar kvar nu, de känns bra, men ledsamt som jag alltid tjatar om. kommer gråta floder den 24 juni.. de är bara 2 dagar kvar på denna övningen, och sen är de bara en övning kvar.. shiit då är hela lumpen slut sen.. fältmuck den 2 juni.. gott :D ska bli skönt.
Idag är de mulet här i skåne, men solen kanske kommer fram till eftermiddagen som alla andra dagar.
de sa ju att de skulle bli mer krigande för vår del, men de har då jag inte lagt märke till? haha
jaa jaa ska väl jobba på idag med, längtar tills man får sova. slapp stå post i natt de tackar vi för :D
såå skönt att få sova, men sover man 6 timmar som man måste som fordonsförare, vill man ofta sova längre, är galet trött.. när jag kommer hem blir de en rejäl sovmorgon, inget snack om saken... att ha gått upp kl 6 varjedag i 21 dagar de är inte dåligt... tröttsamt om inte annat.
juste jag fick en fästing igår, eller ja jag upptäckte den igår.. höll på att döööö.. de är sååå äckligt.
majoren fick ta borten. usch så vidrigt de var. undra hur länge den varit där.?! min andra fästig i mitt liv och båda har jag fått i lumpen. haha majoren sa att vi fick svar på frågan varför jag var så knäpp nu, jag har borelia helt enkelt.. hahah
ha en bra dag /E.

.:REGN

Jaa de kan man säga att det gör.. REGNAR, låter ganska så mysigt ändå.. sitter i tältet men ska snart sova.
har hunnit med massor idag, lite utbildning osv. dagen har som sagt rullat på riktigt bra.
imorgon flyttar vi och de blir med allvar. KUL men jobbigt också!
Undra vad alla ni där hemma gör idag? har hört att ni har soool och fint, fusk, vill hem..
men om 12 dagar, enligt hans räkning får jag träffa honom.. som jag längtar <3
God natt
/E.


.:FEL

FEL FEL FEL de var ju 34 eller ja de är 34 dagar kvar till MUCK!


.:35

35 dagar till MUCK, de känns konstigt men sååå skönt, jaa nu under övningen när jag inte har så mycket att göra just nu känns allt så träkigt och jag längtar verkligen, men jag tycker de är sjukt tråkigt också, för de är ju egentligen kul och som jag tycker om alla min lumpar vänner, MYCKET!

jaa i skåne idag så är de mulet, men varmt.. snart kommer väl regnet och sen åskan. sitter på Altebos plats i staben idag då hon gått och tappat rösten, hon får allt leta upp den så jag kan göra annat.
Dagarna rullar som tuuur är på riktigt bra, de känns gott.. men jag har sjukt ont i mina axlar, vaknade igår och de gjorde skit ont, vet inte vad jag har gjort, de är i musklerna men de är inte träningverk.
Juste de är fys i eftermiddag också, men har ingen lust med det, fast egentligen så vill jag ju ha det. jaa jaa vi får se hur det blir med det. Imorgon ska vi vil förflytta oss också, mitt in i kriget så då blir de nog inte mycket till sömn skulle jag tro. men de visar sig, man tror och hoppas mycket men sen så blir de inte så?! så vi får väl se helt enkelt.. längtar iaf tills jag kommer hem nästa gång!! när jag kommer hem nästa gång ska jag bara hem en gång till "normalt" om man så säger sen när jag kommer hem den andra gången då är de MUCK, sjuukt!
Den sista tiden nu kommer gå sjukt fort, snart står vi där och skriker MUCK... den dagen kommer jag gråta hästfloder!

Jaa vad mer för kul? nej vet inte riktigt. vad gör ni alla där hemma för något roligt då? ni ska veta att jag tänker på er massor.. fast att de kanske inte märks? heheh men iaf, här i skogen så hinner man tänka på mycker om och om igen! fast de finns stunder där man inte hinner tänka också..

juste min pappa är med i norrtälje tidningen idag, kolla in det på nätet vett ja :D om ni som har tur och är hemma har tillgång till tidningen, MAMMA; spar tidningen så jag får se när jag kommer hem också!

Hmm..hmm hmm ska nog ta mig en festis.. på återseende :D
/E.

.:35 till MUCK

Sitter och väntar på att altebo ska komma tillbaka från en utb. Har inte så mycket att göra, de kommer inga mail, min personalrapport är klar sen länge tillbaka, de kommer några mail, men jag vet inte hur jag ska göra med dem så de känns om att det kvittar..

Solen skiner iaf äntligen i skåne, känns bra, dagen har rullat på rätt fort, har precis ätit middag och snart är de dags att sova igen, sov riktigt gott i natt.. får väl se när det är dags att förflytta sig igen, de återstår att de, om inte annat är det iaf 8 dagar kvar på JC10 och 15 dagar kvar tills jag får komma hem hem! Helt galet, när jag kommer hem då, då är de ingen mer övning kvar, inge mer fält.. de är bara kronprinsessans bröllop och REMI, shiit sen är de MUCK jag längtar men de är läskigt, har separationsångest, alla dessa fina människor som jag levt med i ett år ska jag nu skiljas från.. tungt men bara att gilla läget.. kommer ju hålla kontakten med dem ändå. 

Har precis suttit och läst lite om kronprinsessans bröllop, själva vigseln är inte fört kl 15.30 och oj vad vi kommer få vänta massor då, men men de blir nog bra ändå.

Ja någon annat skoj som hänt? Neej inte just nu.. eller just, jag dammgör idag, i skogen, de ni, fast inne i ett tält då.. hahah jag menar dammsugaren hör ju inte riktigt hemma här. Måste även tillägga att min nya chef S1 är sjukt rolig att jobba tillsammans med, eller de är alla i staben eller ja de flesta.. :D

Får kolla vidare lite på Internet för att sysselsätta mig med något..

/E.


.:Jag vill inte

Neeej jag vill inte åka tillbaka till Halmstad idag, de tar verkligen emot.. de är STRÅLANDE SOL ute, de känns att våren är här och sommaren är på väg.. de är underbart. Helgen har varit grym och den har tammetusan inte kunnat bli mycket bättre.. ohhh så jag vill vara hemma och ha de gott i solen med dig, och med mina vänner!
Längtar verkligen till MUCK nu och de civila livet. endast 38 dagar kvar nu, underbart!

Ja kvällen igår, de var mer än grym.. riktigt rolig kväll.
Först grillning i Jossans Berså, hel mysigt, men tiden går riktigt fort när man har kul, nästa gång får vi ses på dagen så vi hinner med allt.. sen var de trädgården som väntade, första gången jag var där för denna sommar, roligt men de var mycker folk som jag aldrig sätt förr.. men himlans trevligt, mindre trevligt var toaletten som någon spytt på för de luktade inte gott eller vad säger du Jossan?! och Ida slida vatten skida....hahahaha
Sen for jag till Sthlm till H. kvällen/natten var grym!
Hela helgen har varit så jävla bra på alla sätt.. jag har myst med min familj, träffat Han och alla mina vänner (nästan alla) pratat i telefonen, shoppat, ätit god mat, druckit vin, myst, stekt i solen och tagit hand om mig själv, åkt bil med taket helt uppluckat, blivit brunbränd i solen.... UNDERBART!

Nu väntar tre veckor till med övning, de blir skåne i 1,5 vecka och sen mästocka i 1 vecka för krig.. men de ska nog gå vägen, som sagt det tar emot att fara dit men de ska bli kul, så länge vädret är fint så!

Nej Arlanda nästa men först middag, GRILLAT, yammie..




/E.

.:Steeek

Har stekt i solen heeeela dagen nu, känner mig lite seg, solen tar allt på krafterna.
Men NU in i duschen för sen till Carran och sen vidare till Jossan och hennes berså..
Solbrillorna är på, rosevinet väl kylt och mina brudar är där.. det kan inte bli bättre <3
/E.

.:sooool

Han har precis lämnat mig för att sköta gården idag. Tänk att jag har en "bonde" och en riktig "handy man"... riktigt lyxigt måste jag säga!!
Själv ska jag inta ryggläge i solen ett tag för att bli lite rosig om kinderna tills kvällens bravader.
De blir grillmys hemma hos Sajber_Jossan_gril.. de kommer bli underbaaaart i detta solväder!
Så alla flickor tagga nu så kööör vi ikväller! <3
/E.

.:suuug

Jag har verkligen INGA känslor kvar för han, den där killen som krossade mitt hjärta i miljarder små delar.. jag har gått vidare och de kommer aldrig att bli vi igen, punkt slut...
Fick dock se en sak idag som kom som ett slag i magen, jag tjatade eller viller verkligen åkta utomland tillsammans med honom när vi var tillsammans, speciellt ville jag till thiland, men han ville inte och tyckte de var onödigt! På hela 6 ÅR kunde han inte ens offra en vecka... de kändes piss, och nu jaa då ska han åka till THAILAND tillsammans med den där nya ......, förlåt mig.. det finns fortfarande MYCKET HAT kvar till honom, men känner ändå att jag inte orkar lägge mer energi på honom!
Ville bara lätta på trycket lite


/E.


.:underbaaaart

Vilken underbar morgon!

Igårkväll träffade jag min BÄSTA TINA :D looovley. tänkte att jag skulle få träffa henne idag också men de verkar inte bättre än att de inte blir så, hon skulle ju ringa när hon vaknat, hmmm klockan är nu 14.30 och hon har inte ringt än, men de finns nog alltid en anledning till varför hon inte ringt, och jag kan ju inte påstå att jag inte har försökt ringa för de har jag, har nog testat ringa ca 10 gånger men inget svar..
Men den sötaste hade ju köpt en klocka till mig med, en riktigt feeet en :D jag gillar den skarpt!
Fick en ring och arband av henne också.. hon är ju bara för underbar den där TINA! <3

Var ned på staden idag och kollade lite, besökte systembolaget, alltid kul att komma dit, jag börjar inte jobba först efter midsommar där, men de vill redan att jag kommer och de säger att de ska bli så kul när jag börjar igen. Underbara människor, riktigt fina arbetskamrater det!
Samtidigt som dem drar i mig och vill att jag ska börja jobba så vill Lv6 att jag ska jobba där, jag sa till ett befäl att "jag vill inte ställa in mig på att jag vill ha ett jobb och sen får jag det inte" men då sa hon att jag kunde vara lugn.. på henne lät det som att jag redan fått jobbet men inte på papper om man så säger.. :D wiiii roligt, men VAD ska jag välja.. vill göra så mycket olika saker, vart ska jag börja och hur ska jag göra? ska jag stanna hemma och plugga, ska jag jobba för att sen resa eller jag ska ta mitt pick och pack och flytta ner till Halmstad för att jobba där i ett år? hjälp mig... den enda som jag bestämma det är jag! men jag har besluts ångets, får göra som mamma alltid tipsar om, en fördelar och nackdelar lista och se vilket som är bäst! Det kommer ju så klart att lösa sig som allt annat här i världen, och de är väl tur det.

Min bror får komma hem från sjukhuset idag också, de är bra!!

Nu ska jag ta och kolla på lite olika systemkamror, någon som har ett tips om en bra och prisvärd en? de finns ju en djungel av sådana tekniska saker. Sen blir de till att vila är sjukt trött.. ikväll blir det middag, vin, bakning och mys tillsammans med H.

Ha en kalaskväll, det ska jag ha!  <3
/E.

och juste förövrigt så märks det verkligen att de börjar bli sommar i Roslagen då Norrtälje invarderas med alla 08:or..  idag var det packat med bilar och folk ööööverallt, helt galet!

.:42

Jaa nu är det helg igen, och jag får vara hemma, de känns riktigt gott måste jag säga. Det är BARA 42 dagar kvar tills MUCK, underbaaaaart men ändå så jobbigt. Nyss hemkommen från en Focus övning som vi hade på Gotland, roligt att komma iväg men ganska så träligt också, Carlsson fick stanna hemma pga skadat knä :( mindre kul då han är min bästis.. men men han ska med till Skåne på slut övningen och tur är väl det, annars dör jag!
Under den senate övningen nu så fick jag en ny befattning skulle man kunna säga, riktigt roligt att få ett nytt ansvar och vara lite fri från en annan viss person. De var massor med missförstånd och jag orkar fan inte mer, ska ta och prata med personen och göra klart att det här gör jag och de här gör du...de är kompicerat, kanske svårt för er att förstå, säger bara en sak, denna person är allergisk mot stress och de är ju MINDRE bra i en bataljonsstab. och att man börjar gråta så fort de blir stress eller man blir tillsagd, jaa de löser ju inte riktigt ens probelm.

Nog om det tråkiga, jag har fått massor mer beröm under övningen, att jag är skicklig på lastbil, när jag ställer ned och plockar upp min container :D att jag är rolig att arbeta med, alltid posivit, att jag är köttig och att man kan lita på mig, känns oerhört kul att höra dessa ord och speciellt när det är av ens plutonschef, steff, och från en major.. de är inte dåligt! När jag fick höra dem orden, mina preliminära betyg och att de vill ha mig som arbetande soldat efter muck, då blev jag kalas glad, de gjorde min dag och övningen till något mycket bra!
Så förutom att de blåste storm, snöade och regnade på Gotland så var övningen mycket givande.

Har ju inte heller skrivit om när jag var hos Anna "Silvia, Jozzan" Ström, vilken kalas helg, vi drack rosevin, shoppade, kollade på terräng sm, Anna red och jag fotograferade, vi hade det massa mys och kollade film, lekte poliser och följde efter en bil.. massor med skratt och prat blev det! Ska allt visa några bilder sen.

Nu är jag som sagt hemma igen för att vila upp mig inför slutövningen, de ska bli kul med skåne och övning, hoppas dock bara på att det löser sig med min befattning så att de inte bli några missförstånd osv...
Så denna helg har börjar meeegaBRA tillsammans med han med stort H. och jordgubbar.. en underbar natts sömn. TINIS is back in town så henne ska jag besöka ikväll för massor av prat och mys!
Imorgon blir det sooovmorgon och jaa det ska bli mys med mina babes, grillning och mer vin.. ikväll blir det också middag med mammsen och pappsen som jag inte sätt på tre veckor, som jag saknat dem, har nog aldrig saknat dem så mycket som under denna övning som var.. så de blir mys mys mys...

Dock fick jag ett oerhört tråkigt samtal igår när jag var på flygplatsen, min kära bror ligger på sjukhus, han var med om en bilolycka på tordagsmorgonen :( han har frakturer i ryggen och oerhörd smärta i magen.. och usch vilka bilder det var på bilen. INTE roligt att höra och se.. har hälsat på honom två gånger, de är oförändrat men jag hoppas och vet att det kommer bli bra, min bror är stark! och han har sin fina och omtänksamma flickvän med sig, så de kan inte bli annat än bra!

Nu blir det snart middag, sen besöka TINA, som jag längtar!!!!!
Men först kommer lite bilder...






















De var en liten bomb med bilder från Borås :D
ha en kalaskväll /E.


.:skooogen

Shiit cooolt jag bloggar från skogen, den ni.. hehehe
iaf är ute på övning och min helg lyx ikväll är att jag ska få åka och duscha, fick ju visserligen fält duscha igår men idag är de på riktigt, i en riktig dusch, de ska bli uuunderbar! :D
Annars är de ok här på Gotland, de är regn och kallt :(
måste återgå nu.. ha de gott och tänk på mig mina fina! <3
/E.

RSS 2.0