.:Day 03 - your parents

(detta ska skrivas imorn, men hinner inte med det då, så det bli nu)

Ja mina föräldrar är dem bästa på hela jorden. Man kan verkligen inte få bättre mamma och pappa än vad jag har. Dem finns alltid för mig och har alltid ställt upp för mig, stöttat mig i vått och torrt!

Mamma min, hon heter Monica. Precis som jag gör i mellan namn, tjusigt värre! Hon jobbar i N-town på kommunen där hon regerar. Hon är registrator (som jag inte riktigt fattat vad de är) och chefs sekreterare. Om min mamma inte är på jobbet klara dem andra sig inte utan henne.
Min mamma är en VIKTIGT person för alla!
Jag har nog alltid varit mammas flicka. Hon är bara så bäst. Kommer alltid med bra förslag och råd när det är något som är tokigt. Det är mamma som lärt mig massa bra saker, som att om man ska välja mellan två saker är det bra att skriva en bra och dålig lista för att se, vilket ska jag välja?
Jag är väldigt lik min mamma, både till utseende och till sättet (många säger ofta att vi är riktigt lika) vi skrattar lika och vi har samma humor, sådär skadeglad de är min mamma och jag med. Roligast är när vi kollar på tv och de kommer en reklam när någon gör illa sig, roligt tycker vi medan pappa skrattar åt oss och tycker vi är knäppa!Min mamma lagar mycket god mat och hon är grym på att sy och göra fint här hemma!
Med mamma kan jag skratta och gråta, hon förstår mig alltid. Det är inget som jag inte vågar säga till min mamma, vi kan prata om allt!

Min pappa han heter Staffan, han är norrlänning. Han jobbar också i N-town med ett jobb som jag också vill jobba med i framtiden.
Min pappa är ju min idol som jag nämnt tidigare. Han retas ofta och tycker alltid det är lika kul (ni som känner mig pappa vet vad jag menar) han visslar eller suger alltid inåt när han säger ja (ni vet så där som norrlänningar gör). Min kompis Ström hon sa att hon förstod varför min mamma tycker om min pappa han är ju norrlänning och uniformerad i yrket, de förstår jag också! Jag gillar norrländska dialekten. Och ibland önskar jag att vi bodde i norr.
Min pappa har ett temperament (tror att det är typiskt norrländskt) och ibland kan han bli fly förbannad och svära så man hoppar högt. Men efter fem sekunder är det över igen. Min pappa kan allt, säg något han inte kan göra, han kan bygga en båt, en bil, göra om i huset, bygga en altan, laga mat, jaa you name it!
När jag var liten och det skulle vara utvecklingssamtal i skola sa jag alltid åt min pappa att inte komma i träskor, jag skämdes så mycket för honom då, de låter så mycket när man har träskor! Han gick typ jämt i det. Idag är det mycket bättre på den fronten, de gillas. Jag skröt väldigt mycket om min pappa när jag var liten.

Jag kommer mycket bra överens med mina föräldrar och de är många som inte riktigt tror mig när jag säger att jag aldrig bråkar med dem. Klart man kanske kan bli lite irriterad ibland. Men den enda gången jag kan minnas är när mamma blev arg en gång och höjde rösten så sa jag ”mamma du behöver inte skrika jag hör vad du säger ändå” du började hon skratta!

Min föräldrar är dem BÄSTA och världens snällaste, jag älskar er!/
E.


.:Day 02 – Your first love

All for love.
min första kärlek.. som man då trodde var kärlek var väl i lågstadiet när man tyckte att alla killar var så söta och man gillade den ena hit och den andra dit och man var kär i flera samtidigt och hade en kärlekslista eller vad man nu kallade det..gulligt värre. och jag måste nog säga att de var han Henrik Å. som jag var lite små förtjust i under låg och mellan stadiet. under tiden när jag simmade så var jag galet förtjust i han N. (pinsamt att säga vad han heter försåhär i efterhand skämms jag) tänk att jag simmade i 7år och under de flesta av dem åren var jag intesesserad av denna kille. men jag pratade inte ens med honom. bara kollade på honom och när han kollade på mig todde jag han menade något (blåst eller?!)

årena gick och jag blev äldre. trodde aldrig att jag skulle bli tillsammans med någon. men vid 14 års ålder träffade jag min första kärlek som jag var tillsammans med i 6 månader. han heter Christofer och var 5 år äldre en mig. han var trevlig och jag fattar inte att jag kunde vara så taskig mot honom som jag var. jag fattade inte riktigt vad kärlek var vid denna ålder.

jag träffade en annan peter heter han. jag trodde det var mannen i mitt liv. men inte det. och jag trodde absolut aldrig att man kunde bli så sårad som han sårade mig. han fick mig att ha svårt att lita på killar igen. han krossade mitt hjärta i miljoner små bitar. jag har än idag inte riktigt kunnat förlåta det som hände. jag vet att man måste gå vidare och de har jag gjort.

det är idag som jag lever men de absolut bästa, underbaraste, finaste människan någonsin, HENRIK J. det är mannen jag vill ha. han har allt, kan allt och är bara så där bäst som jag alltid drömt om att min drömkille ska vara. jag lever i en dröm och ibland måste jag faktiskt nypa mig i armen för de känns så overkligt, att jag kan ha en så underbar människa. och han är MIN! det är KÄRLEK på hög nivå, det är äkta kärlek och idag vet jag verkligen vad kärlek är. /E. 

.:Day 01 – Introduce yourself

jaa då börjar vi.

mitt namn är Elin Monica H. men även kallad, Elle, EllePelle, Groggster, Häggan, Pullan, Paressa osv.. jag är 22 jordsnurr, men inom kort fyller jag 23. gott. jag tycker om att fylla år!
jag bor tillsammans med mina paranteser, världens bästa föräldrar! på landet i ett hus. jag trivs som fisken i vattnet och har alltid gjort det, det enda som suger med landet ibland det är när man vill gå ut och ha kalas på krogen och så ska man ta sig hem, det löser sig alltid men de hade varit skönt att bo i stadens city då.

jag har två äldre syskon men dem bor inte hemma, dem har flytt fältet. tråkigt men skönt då hela övervåningen blir min egen. syster bor i stora staden sthlm och bror i n-town.
jag har inga djur, om man bortser från kvalser och dammråttor vill säga.
jag har en kalas stor och underbar släkt. 9 kusiner, 3 mostrar med respektive, 2 farbröder, en ingift faster, mormor och morfar. så släkten är värst som man säger och de stämmer! men jag tycker om dem massor ändå.
jag har mycket nära kontakt med mina kusiner, de är som mina syskon och deras mamma min ena moster är min andra mamma. hel tryggt att dem finns! jag gillar släktmiddagar och andra tillställningar.
min största idol är min pappa. han är bäst, ingen protest. när jag blir stor ska jag bli som min pappa, han kan allt och har ett jobb som jag också vill jobba med. och kommer att jobba med!

jag lyssnar på all slags musik, älskar dansband och att dansa, bugg och foxdrott står högst på listan.
mina vänner är mitt allt och dem betyder massor för mig, likaså min kärlek henrik! vad skulle livet vara utan dessa underbara varelser.
idag pluggar jag på universitet och jobbar extra. min framtids plan är att jobba mera, plugga mera och resa.
tränar gör jag också. frikkan står högst på listan. skulle vara kul att spela uv igen, men så blir det nog inte.
jag är en godisråtta och en linslus! älskar att sola och bada, och snö och skidåkning!
en stort intresse som jag har är klockor, har runt 30 armandsur som jag älskar. och fler blir det!
jag är lite pysslig av mig och gör "3D kort" klipper och klistrar som jag tagit efter oma. roligt och fint blir det!
jag drömmer om att få hoppa fallskärm och resa jorden runt!

när jag var liten var jag en snäll flicka. (tror jag iaf)
jag gick i samma skola från dagis till 9an och folk säger ibland, "vad tråkigt" men det tycker inte jag. de var en trygghet. att ha nära hem och att ha alla vänner kvar. dock så umgås jag inte med så många från den tiden idag men ändå. jag trivdes kalasbra i skolan och gillade att gå dit, inte direkt för lektionerna kanske men för vännerna.
gymnasiet var en mycket rolig tid i mitt liv. och jag kommer aldrig glömma när sofia sa till mig "gymnasiet är den roligaste tiden av alla skolår" och så blev det och de tycker jag. jag har aldrig tyckt att skolan är pest och pina. förutom när jag var sämst i engelska på gymnasiet. men de löste sig. jag blev inte bäst men bra kanske, iaf lite bra.

jag gillar att läsa böcker, helst självbiografier men även spännande kriminologiska böcker!
jag gillar att sova och HATAR skummgummi. det är många som inte förstår hur jag kan göra det och ni som vet att jag inte klarar av det. jaa ni har allt bra kul åt de ibland! samt att bomull ibland är mycket svårt att ta i....
jag har gjort värnplikten på lv6 i halmstad och de är det bästa jag gjort i mitt liv. inget jag ångrar och en LIVS erfarenhet och en grym merit. en grym gemenskap och underbara lumparvänner, dem kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

en gång i tiden hade jag en katt, den saknar jag MASSOR! önskar att jag hade den hos mig.
jag gillar skarpt att fotografera och önskar att jag var kung på photoshop.
att vara ny duschad och gå och lägga sig i rena lakan är den grym känsla!
jag är omtänksam, empatisk, SKRATTGLAD, positiv, romantisk, envis, tjurig, egoist, snäll, (kan vara riktigt elak om någon varit elak mot mig. så passa er...) och sist men inte minst, riktigt riktigt blödig. jag gråter plättlätt och de är något jag lider av. jobbar på att sluta med det, men det är svårt.
jag är en riktigt grym bil- och lastbilsförare jag har B och C kort och jag älskar att framföra både bil och lastbil!
mitt motto är att "det löser sig alltid" de har jag fått av pappa, och de stämmer så bra!
jag älskar att skratta och ha kul! och jag är lätt lurad. jag tror på de folk säger till mig. men jobbar på och försöker inse att man inte kan tro på allt och bli kritisk.
bloggar gör jag för att jag vill skriva av mig, att mina vänner ska veta vad jag gör.. tycker dem borde göra detsamma. jag menar jag ELin elle h är typ sveriges nyfiknaste människa så. jag vill veta. punkt.
jag frågar vem det är som ringer eller vem smset var ifrån innan ens personen tagit upp telefonen.
vill veta allt osv. ibland får man inte det och de är ännu en sak jag jobbar på att man kan inte veta allt.
så varning säg inte A om ni inte kan eller vill säga B till mig :D
hmm.. tror jag fått med allt???! vet inte riktigt mer vad jag ska säga. det är jag de iaf.
/E.

.:30 dagars utmaning

Yeeees gott folk. trogen bloggläsare som jag är så har jag läst om andra som gör en ”30 dagars utmaning” och jag tror att jag ska ta mig an den. Tror de kan bli skoj.

Här är listan:

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Så en 30 dagars utmaning. spännande. kommer bli massa andra inlägg där imellan de kan jag lova!
/E.


.:måndag

ja för er som inte redan vet det så är det måndag idag :D två dagar kvar tills man får öppna första luckan på chokladkalendern OCH julkalendern börjar ju på televisionen och i radio! eller om jag räknar så är de ju bara en dag, imorn och sen på onsdag då gäller det!

dagen har varit bra. började i skolan kl 12 så fick mig en liten sov morgon. in till skolan och nu har kriminalpolitiken börjat, eller idag var det introduktion. kommer bli interesant ska ni se! roligt och en riktigt flum lärare. efter skolan åkte jag mot kth och min henrik. MYS att få träffa han, dock varade de bara i några få minuter, men minuter som är GULD värda och som jag kommer leva länge på!! det gjorde min dag!
hem och middag med mammi och pappi. ska kolla lite på kurslitteraturen och sen blir det träning!

imorgon är det tisdag. skola och träning skivstång och aerobic, längtar!
har idag även bokat tid hos kusinvitamin för att fixa håret, här ska färgas eller slingor i 50 olika färger för de kommer bli sååå snyggt, eller inte! men några iaf, och klipp. ska jag kapa av de? besluts ångest.... den som lever får se helt enkelt.
imorgon skall det även införskaffas biljett till JULFESTEN som också är nästa vecka. kalas kul kommer det bli. hela kriminolog ligan ska äta julmat dricka glögg dansa och ha de skoj, de blir en grym tillställning skulle jag tro!

KÄRLEK


allt är kalas, det rullar på, jag är pigg och kry, snön ligger kvar, det är kallt och jag är tokkär!!
/E.

.:första advent

Jaa idag är det första advent. underbart! såååå mysigt! Här hemma har vi satt upp ljusstakar och stjärnor och mina julstrutar är på plats. mysfaktorn är hög hos oss just nu och de gillas skarpt!

Förutom att de varit adventsmys idag så har det hänt massa annat skoj i helgen.
tog ju helg redan i torsdags, begav mig in till norrtälje och träffade Sandy på fika. mys, fick en chokladkalender av henne, tänk att så små saker gör en så GLAD. efter ett kär återseende med henne tog jag bussen till sthlm och min kärlek, vi åt middag och hade mys! fredagen, vakna upp och iväg. mot täby och vackra händer, naglarna är fixade och jag känner mig alltid riktigt fin och fräch när jag går där ifrån. kollade en säng i centrumet och sen begav jag mig hemåt på min livs resa, hahah tänkte att jag skulle vara smart att åka roslagsbanan till åkersberga och sen bussen till bhamra där ifrån, men de tog ju evigheter, hahaa fick spendera 40 minuter i åkersberga centrum också, de var ju en upplevelse. de hade iof sen jag var där för fler år sen fått massa nya butiker så de gick ju ingen nöd på mig.
hem och byta om och in till frikka och träna kl17. skivstång med luran och moster. sen stod det hockey på schemat. jag luran och bella drog en sväng förbi donken och sen mot rimbo och derby. norrtälje mötte rimbo. var inte någon bra match, ful spel, massa slagsmål och skit. norrtälje förlorade med 8-1 inget vidare. men men står upp för mitt lag ändå. och så hejar jag ju på eddie min kusin men han spelar ju i rimbo så de suger, hoppas på att han byter lag :D inte för jag tror de men man vet aldrig. efter hockeyn hem till norrtan och till kenny, skulle slagga hos henne för jobb på lördag, så kollade på idol röstningen och MINNAH gick vidare, shiiit yaaa så BRA! måste varit för att jag röstade 3 gånger! och sen massage och kli med kenny, sen sov jag gott.
lördag var det till att jobba jobba jobba. men de gick bra. efter jobb tog jag mig till bussen och sthlm, henrik mötte mig och vi åkte iväg och tränade! efter träningen var det införskaffning av mat, handlade mat och hem, in i duschen och sen laga mat. gott först skagen macka, sen kött bea och pompa, och sen glass i stora lass.. mmmm yammie såå gott och suuper mysigt! en riktigt riktigt mysig lördagkväll tillsammans med min BÄSTA!
söndagen,finns inget bättre än att vakna tillsammans med H.!, första advent. idag har jag träffat SOFIA! riktigt mysigt.. de bidde en runda på staden och fika på cafet vid ån, rikgit god macka och mätt i magen. mot jossan och lite mer te drickande och snack. hem och adventsfint och mys, god mat och glögg. min söndag har varit MYS och KALASBRA!

Batteriet för nästa vecka är full laddat nu och det är dags för kudden.
veckan som koller bjuder på:
Skola, träning, HENRIK, IKEA med LURAN, shopping, mys, äta och sova såklart, äventyr och andra rolig heter. ser STARKT fram emot den kommande helgen!nu ska jag sova GOTT /E..:wiiiiiiihoooo

Jaaajaaajaaaa vilken lättnad. hemtentan är inlämnad. de känns sjukt skönt, vilken lättnad!! nu återstår bara att se om jag blir godkänd eller inte, men de hoppas jag! :D *håll era tummar för tuuusan*

Så nu tar jag HELG det känns ju riktigt gott om inte annat, kuliga saker att se fram emot.
träffa Sandy och HENRIK idag, hockey med Luran imorn och jobb på lördag och på kvällen till sthlm och henrik och sen på söndag är det första advent! UNDERBART.
jag är en GLAD flicka!


Så här BÄST känner jag mig....


och så häääääääääääääääääär GLAD!
nu tar jag HELG, underbart/E.

.:kalas.mätt.i.magen.på.massa.kakor

ja efter två kalas ikväll är jag mätt på kakor, men ändå är jag hungrig. jag blir alltid hungirg när jag ska sova. det suger. jag tror jag har något monster i magen eller så? parasit av något slag.
de är massa snö ute nu. mys! hoppas den är för att stanna!

kalas ett var hos frida. åkte dit, sakta men säkert, när jag kom dit skulle jag sätta på min kondom som jag har till bilen så de inte blir massa snö och slippa skrapa rutor och grejer, men de var ju lönlöst, de blåser STORM. så började asgrava, de måste sätt kul ut när jag stod där och sprang runt bilen för att få fast den. till slut gav jag upp och gick in till frida. jossan anslöt och de var fikamys. hade med min paketet och eftersom att jag skulle på kalas två och frida inte kunde hålla sig öppnade hon de STORA paketet som jag slagit in. thihih kul och hon blev verkligen kalasGLAD roligt att se hennes första min, hon trodde att hon först fått två böcker för jag hade lagt in presentkorten där i. thihih heel kul. mötte kenny i dörren och drog till kalas två.
isabell fyllde 13 år. så de var fika och mys. helmysiga flickor, och helt sjukt att dem är 15 13 och 10 år idag. minns när dem föddes och var så pluttiga. tiden går fort!
när vi kom hem så skottade jag så fint uppfarten för att hjälpa pappa, men jag visste att han skulle korrigera min skottning, och visst hade jag rätt. han är kul!


Sov gott i snöyran, de ska jag göra/E.

.:Snööö


LÄNGTAR tills när det ser ut så här!!
Lyssna på E.M.Ds Välkommen hem, kalasfin julmusik.
och på söndag är de första advent, massor att längta till!
/E.


.:plugga.plugga.plugga

ja har suttit bänkad med hemtentan sen kl10. 5timmar ganska lagom är rätt slut i huvudet nu. på pausar lite!
de har gått bra idag, är klar med forskning och analysmetod delen de känns bra, nu är det bara vetenskapsteori och etiken kvar men de ska gå fint de, de känns lättare så hoppas jag på att det blir klart imorn men de tror jag.

snart är det dax att klä sig för att sätta sig i bilen och åka mot norrtälje. de snöar och blåser som tusan så de går väl i snigel frart in, de har lyckats bli strömlöst TVÅ gånger idag. inte lyckat när man sitter och skriver här.. men men. det är iaf kalas x 2 som står på schemat. först till frida på kalas med brudarna, dock kan inte alla komma :( men dem som kan :D och sen hämta upp mamma och så på kalas nr 2 till isabell som fyller 13 år.. ojoj tiden går fort,  minns när hon var plutt! vilket innebär att jag också håller på att bli gammal. haha

ha en bra kväll, de ska jag ha, i kakfatet, för är de kalas då är man äta många kakor!
/E.

.:bläääääääääää

nu är det inget kul längre. den där äckliga hemtentan tar kol på mig, jag får på riktigt snart psykbryt, analyshit och metod dit och etikfrågor, ontologi, kristalliering och massa annat skiiiit!
inte nog med att den gör mig förrvirrad och galen. är ledsen över att jag inte får träffa min henrik.
jag vet att han har mycket i skolan. men ibland är de svårt för mig att acceptera att han inte kan ses och så är det. jag jobbar på det men de är jobbigt. just nu när hemtentan bara äcklar mig så skulle jag göra allt för att få träffa han NU! men får vänta tills på torsdag KVÄLL. som jag längtar!!

förutom less så var jag glad nyss.. kollade lite på SJ om tågbiljetter, typ tågluff. kenny och jag snackade om att glida i sommar en sväng i europa och de var ju inte allt för dyrt måste jag säga. vore så jävla kul att dra ett tag. några veckor och ses sig om, jah skulle behöva det, har som aldrig riktigt rest runt så!

nåja de är i sommar det, de dröjer!
nu blir det sängen. men jag vill typ inte sova, känner mig ledsen och nere, och jag som älskar att sova. de är något som inte riktigt står rätt till!

godnatt. förresten de var riktigt roligt på träningen!
/E.

.:Alle ola ole

nu blir de till att fylla magen med lite mat sen på med träningskläderna mot norrtälje och frikkan. här ska tränas. äntligen, ska bli kul, först jag och carran på skivstång och sen aerobic med fialotta :D wiiii

har suttit massor med  hemtentan idag. är heeelt förvirrad och blir allt lite galen ibland. men de ska tammetuusan gå vägen alltså! tur att man har peppmusik och blir peppad och blir peppad av andra :D

callelina var förbi på kaffe också, myss! :D <3
/E.


.:australien

tittatittatitta vad jag fick på posten idag! Iida skickade ett kort till mig (Fina fröken Elin H. stod de) när hon var i australien.. wiii KALASGLAD blidde jag!

/E.

.:tentaplugg och julmusik

jajjemensan den kombon är rätt skön måste jag säga får julstämmning som gör en glad.
har suttit vid datorn och med hemtentan sen kl 10.15 imorse. nu är kl 15.30. och haft lunchpaus också.
och passa på med lite paus nu också, ska dricka lite te sen ladda igen, har hunnit skriva ca 2 sidor och mer ska det bli. de känns som att det är bra men ändå inte som att de är tillräckligt. men de blir nog bra till slut!
ikväll blir det träning, gympa med mamma på frikkan i bahmra. roligt, bra musik och svettigt.


här är jag.. alla böcker, papper och datorn! <3
/E.

.:önskelista

i brist på annat, här kommer min önskelista. jag menar det är ju jul snart och sen nyår och sen fyller jag år! :D

.massageutbildning
.massageoljor
.kamera Pentax k-x
.Morgonrock - marinblå
.träningskläder
.träningsskor
.presentkort MONKI o Ur&Penn
.underställ (rosa eller limegrön)
.parfym HUGO sunshine. CLEAN showe fresch
.bok om klockor
.wake-up-light
.pengar till friskis&svettis
.smycke Edblad
.bok om robert gustavsson - från vagga till deadline
.väska wera 995:-
.volymtång


jaa det är en del jag önskar mig!
/E.


.:avvis

varför ska det vara så? egentligen så gör det inget att jag inte kom vidare till polisens fys tester denna gång som jag sökte men nu när jag ser att en bekant till mig kommit vidare blir jag irriterad. vet inte varför men vad har hon som gör att hon är så bra då? varför valde dem henne men inte mig. okej hon ska göra det i umeå kanske konkurensen inte är lika hård där som här i sthlm? ska man kanske byta antagningsort? skulle ju vara kul att gå i ume men jag vill ju vara kvar här i sthlm hos henrik, mina vänner och familj. ska man kanske offra och testa, byta till ume nästa gång jag söker? hmm de är en svår fråga. många tankar jag tänkter och undrar vem som väljer ut alla och vad kollar dem på? vilka meriter osv osv? gaaaaah nyfiken och irri.
/E.

.:bowlning

nej hela helgen började med att jag hade föreläsning i fredags och fick min hemtenta, kändes sådär att få den men nu har det smällt lite så de kommer nog gå bra om man väl börjar skiva vill säga.
efter det så åkte satt jag på bibblan och pluggade för tenta.
hem till henrik och myskalas. skulle plugga men de är mindre svårt att koncentrera sig i hans sällskap. så vi gick och handlade lagade god mat och hade lite fredagsmys. gjorde en sockerkaka.
blev bjudna hem till marcus för idoltittande men de fick bli till att plugga istället, det tog emot en fredagkväll men de gick och det var det värt. somnade gott tillsammans med henrik och vaknade, jag taggad för tenta och henrik för tävling. tog mig till skolan och såklart var det förseningar i tunnelbanan men jag kom i tid tur det.
bänkade mig och öppnade och läste första frågan, "shit är det här verkligen rätt prov, och om vad fan har jag pluggat på" de var min första tanke. de första två frågorna kunde jag inte och gissade på, gissade dessutom fel men resten gick riktigt bra. känns som att jag kommer klara det denna gången, känns gott!
efter tentan tog jag mig mot stadion och min man som skulle tävla, han hade iof redan sprungit medans jag skev tenta men iaf. mötte upp honom. och sedan tog vi oss till norrtälje. hem till fam brand, mys och middag mumma.

sen eftersom att frida som fyllde år och som skulle ha kalas blev sjuk fick vi roa oss utan födelsedagsbarnet och tårta.. så vi bestämmde oss för att bowla en sväng, riktigt roligt och ett bra förslag måste jag säga :D
efter bowling och jag kom två de är inte dåligt de. för "ettan förlora TVÅAN VANN trean tappa byxorna fyra försvann..." sen kan jag inte mer, men fråga carran hon kan den. vi for hem till emelie för mys och film, bra film och gott med popcorn och choklad. senare mot kvällen blev det aerobic i emelies vardagsrum, haha..
hem till brand en sväng igen för att senare hämta mitt hjärta som jag skulle sova hos. mys. och snark.
söndag, en mysig morgon på järsö. säga hej då till henrik, tar alltid emot lika mycket och är mindre kul. men så är det ibland, saknar honom redan massor. hem till bhamra, här bjuds det på hembakad pizza idag. jävlar så gott. mammas pizza är nog den bästa!

bilder från bowl.
kvällens bildbomb.. bowling, willyshäng, mys+film, aerobic, massage...

/E.


.:jessy matador

har heeeelt fått frankrikes bidrag till eurovision 2009 på skallen. Allez Olle Ole på skallen men jag gillar den, lyssna, men blir glad! eller vad säger du kenny <3 nu köör vi. god natt/E.

.:simma+svallvågor

vaknade imorse tillsammans med min kärlek. mys! och ännu mer mys var det igår när jag kom hem till honom. han hade levande ljus på bordet. vitt vin. räkor. hemgjord aoli. sallad. bröd och mmmmm så gott det var! efter allt det goda var de äppelpaj och vaniljsås. shiit så gott och så mysigt och glad jag blev. min underbara kärlek!
bagav min in till city och uträttade några ärenden. bussen hem. somna (de är nackdelen med sthlmsbussen, somnar jämt och blir jävulskt trött). efter typ hundra försök att få tag i min mor men utan resultat gick jag med bestämda steg till hennes jobb och hämtade min bil. till staden träffade på sändy. och sen hem till kenny. lite lunch och sen plums i bassängen. simma. simma. simma. i en timme, roligt, lite mycket folk ibland. och sen lite lek på slutet. efter de dusch och bastu. hem i gulafaran. laga mat till mamma och pappa. kyckling och grejer och sen efterrätt. gott och mätt i magen. men nu är jag typ hungrig igen. pluggat lite och nu sitter jag här. skola imorn och mer plugg. lördag = tenta och kalas.
ska också säga att jag var på en riktigt interessant föreläsning igår om informatörer och infiltratörer som jobbar för polisen. mycket mycket spännande och lärorikt att lyssna på.

och dagens stora idag är.. att det är ingen vanlig dag idag för min vän och syssling FRIDA fyller år. 22 år. på lördag blir det kalas!
GRATTIS på din stora dag. hoppas den varit grym och att jag och de andra flickorna kan förgylla din lördag iaf!
Så häääär GLAD är hon idag när hon fyller år och på lördag kommer hon bli dubbelt så glad <3
/E.

.:shiit yaaa. yooo yaaa!

hahah jag är kokkobahiaa yaaa. eh yooo yaa. basse yaa.. :D

har iaf varit och tränat nu, kul med skivstångspasset och sen aerobicen, de satt lite bättre denna gången :D kul! men de blir jobbigt när man kört en timme styrka och sen dans men jag gillart. får säkert lite träningsvärk imorn, men de är de skön känsla, då har man gjort något bra.
nu har jag ätit några fler av mina croissanter jag bakade imorse, goda, men lite smaklösa.
ska sätta mig i skolböckerna ett tag till sen blir det sängen.
imorn är det föreläsning 15-18 med polisen,åklagare,domare och några andra ska bli spännande :D efter det så ska jag hem till henrik, längtar! imorgon blir en bra dag!

godnatt
/E.


.:baka.tvätta.PLUGGA.träna

jaa gick upp kl 9 imorse och kastade ut min croissantdeg på bordet och började baka, man skulle kavla och smöra.vika och kavla igen. lägg över en duk i 10min och kvala och smöra igen. upprepa 3 gånger. så de tog sin lilla tid. de blev goda men man skulle gjort med lite vaniljsocker i så tror jag dem skulle bli ännu godare. åt en lång frukost med täna ljus och läste tidninge och cosmo noga.
nu sitter jag här. jag SKA plugga men det är massa annat som är så mycket roligare konstigt nog. typ att tvätta osv. men ska sätta min i mina böcker nu och trycka in allt i pallet! senare blir det träning. dubbelpass med skivstång och sen aerobic. får vi se hur det går. haha kommer säkert börja skratta då jag inte kan! mohahah..

pratade med en vän i telefonen. en vän som har sjukt många ordspråk på laget som hon flitigt använder. hahah alltid lika roligt oligt och jag lär mig alltid något nytt... dagens ordspråk "äpplet faller inte långt från päronträdet" andra som kommer då och då, katten går runt het gröt, kors i arslet sa kärringen och satt sig på lien. hon är ju för go hon Josephine!

nej nu blir det plugg för hela slanten.
/E.

.:helgen är slut

helgen går mot sitt slut och en ny vecka väntar.
fredagen började med jobb på bolaget. kul. mycket folk och roligt. kvällen var tillsammans med kenny i bhamra, mys och idol, massage, film, trevlans.
lördagen jobb igen. kul. och mycket folk. efter jobbet hem i ilfart, fixa. tända ljus. tända bastun. klä upp sig. duka. laga middag. fixa förrätten. hälla upp vin. ordning och reda. hämta kärleken vid bussen. och allt var klart. de blev en perfekt kväll. helt underbar, de var tillochmed så att jag ibland var tvungen att nypa mig i armen för att förstå att det verkligen var SANT. heelt otroligt. de var en magisk kväll. jag har verkligen träffat den finaste människan på hela jorden. helt sjukt så mycket jag tycker om min henrik! todde på allvar inte att det fanns sådana enorma känslor som jag har för just han, han med stort H. Henrik!!!
efter en underbar kväll. natt och morgon åkte vi ut till järsö. mys med hans familj, jag tycker verkligen om hans familj, den är mys, jag trivs där! farsdagmiddag och medans min bonde var ute och sprang passade jag på att kolla på bonde söker fru. ett MÅSTE.
hämtade mamma och pappa vid bussen. de som varit i gbg över helgen. for hem och ska nu plugga. men de är ju inte allt för roligt. de är så mycket som ska läsas. men de ska nog gå.

gav pappa farsdags pressenten också, en wiskey bok från mig och mina syskon.
GRATTIS pappa på DIN dag!
du är världens bästa pappa, finns alltid där när man behöver en! ställer alltid upp och är bara bäst.
du är min IDOL på riktigt! jag vill bli som min pappa när jag blir stor.
skulle egentligen ligga några bilder här, men vårat internet är knäppt så fungerar ej.

den nya veckan som väntar. det står skola. jobb. träning. henrik. kalas. vänner. mys och PLUGG som står på schemat denns vecka. det blir en bra vecks tror jag!
/E.

.:bonde söker fru

sitter och kollar på bonde söker fru medans min egna bonde är ute och springer.
skriver mer sen!
/E.

.:ha de så kult på resturangen

haha skrev ett inlägg men de försvann.

har iaf jobbat idag, de var kul, mycket att göra och mycket folk. gillas!
nu är de myskväll med kenny, idol och minnah gick vidare, grymt, skrek här hemma när som satt säkert.
helmysig kväll helt enkelt. och om jag känner kenny rätt blir de massage sen.
gott, laddar batterierna för jobb imorn och sen middag med henrik.


fem sekunder efter att jag skrivit detta säger kenny "ska vi köra massage sen" hahaha
känner na väl om man så säger!/E.

.:peppakakor!

jappsi idag har jag och kenny bakad peppisar. smarrigt och jag tror nog att jag åt lite för mycket deg och för många pepparkakor, gott var det. gott tillsammans med litre jul muft. förutom baket idag har vi varit nere på badet och simma lite. härligt och kommer säkert få träningsvärk i ljumskarna igen. vaknade tillsammans med H. imorse, en underbar morgon.. önskar det var så varje morgon. somna på bussen hem till nt och skulle ta mig till frikkan och köra lite styrka men jag vart så trött på bussen så gick till kenny med en gång och vi var ju faktiskt och simma sen så fick ju täna ändå så att säga.

vet att jag suger på att uppdatera just nu. vill skriva mer, men de hinns inte. för det första är vårat internet här hemma knasigt, någon slags vajsing med det hela vilket gör att man blir grymt irriterad och skiter i att gå ut på internet. och för det andra tillbringar jag mycket tid i sthlm i skolan och hos henrik och när jag inte gör det så tränar jag eller leker med mina vänner så det blir sena kvällar. och då orkar jag inte. så ligger det till.

iaf veckan har bara rusat förbi denna gång också. helt galet men hinner verkligen inte med.
måndagen började med skola. gick fint på föreläsningen och efter det fick jag träffa min kärlek. tisdagen skola igen, världens oväder drog in och jag blåst nästan bort när jag skulle till skolan. efter skola, träning tillsammans med carran, moster och frida, skivstång. roligt och träningsvärk - jag gillart. efter träningen var det fikamys hos carriz. hel mys och hade gjort kladdis och carro hade bakat bullar.. himmlans gott måste jag säga. sen var de till att köra hem till bhamra i det ovädret. aj aj aj de SÖG de var så jäkla mycket snö på vägarna, de gick typ i 30km/h och de var slirigt och halt. trodde flera gånger att jag skulle hamna i diket då jag mötte plogbilar som inte saktade ner när vi möttes, jag fick slicka kanten och dem blända inte av heller.. hatar folk som är sämst på att blända av, borde finnas en extrakurs som är obligatorisk för folk som haft körkort en viss tid. LÄR DIG BLÄNDA AV I TID sks den heta. kanske ska försöka på den ideèn dock tror jag inte att så många kommer anmäla sig frivilligt. ja ja nog klagat om det.

ondagen var till att jobba i hallsta på systemet där. och shit vilken upplevelse. vi var två som jobbade hela dagen i norrtälje är vi alltid minst sex st. butiken är ju iof hälften så stor som i norrtälje. vi fick en pall varor på hela dagen. och de var nästan tomt på kunder. men de var ju en upplevelse, de hade ju fint i butiken. kul att testa att jobba där med, men jag gillar norrtälje!

idag torsdag har jag lekt med kenny och kikkis kom en sväng och sa hej också, mys.
imorgon är det fredag då blir det till att jobba på systemet i norrtälje och sen idolmys hemma med kenny och om någon annan vill följa kanske?!
på lördag är de jobbe igen och efter det ska jag bjuda min kärlek på middag. de blir en helg med massor av MYS!
störst har störst kavel, eller hur kenny?!


första peppisplåten lyckades vi bränna lite.. men resten bidde gottgott!

/E.

11 November och jag är sämst på att blogga!

Är det söndag! Nej det är det bannemej inte! Min uppdatering är på hög nivå!

Nu är jag i alla fall hemma hos min absoluta favorit KENNY! Jag skulle egentligen gå och lyfta lite skrot på gymmet innan jag kom hit, men blidde inget av med det. Somnade gott på bussen, så jag tog fötterna och gick direkt mot Sveaporten. Vi ska ju trots allt gå iväg och simma om en stund. Vem vet, kanske Kenny bjuder på lunch, korv med bröd? Hästkorv med boxdörr? Vem vet..

Min Favvo KENNYKUSIN


.:söndagsmys

Sitter hemma och lyssnar på P4 dans, mysigt...skolböckerna ligger bredvid så jag ska ju faktiskt läsa men måste ju ha en liten pause. helgen är redan över, helt sjukt så fort dagarna går och speciellt helgerna. hänger inte med i svängarna. fredagen tillbringades på dansgolvet. massa bugg och fox. massa bra danser och en skojsig kväll!
lördagen var ledig, jag och kenny tog vårat pick och pack och gick ned till badhuset och simmade, simmade i över en timme, de blev ett antal längder. kände idag att jag har träningsvärk i ljumskarna men kunde inte komma på varför, men fick nyss ett sms av kenny "stört med träningsvärk i ljumskarna" då ringde klockan. så de blir till att simma mer, det var kul med lite mycket folk.
sen hem och fixa och dona lite hemma, mammas syster och hennes sambo kom på middag, åt med dem, gott!
sen rulla in till norrtälje till mina brudar, ninna var ju hemma från umeå så kalas att få träffa henne!
de var någon slags förfekke, men den var lugn, jag blev oerhört seg så jag åkte hem. henrik och jag åkte hem till mig, mys och sen somna som en klubbat säl.
söndagen har varit till att ha lite sovmorgon och sen in till norrtälje henrik sprang med danne och jag tränade på frikkan. sen hem til henrik. mys och söndagsmiddag, sen hem till bhamra igen. sitter nu här. borde plugga, men de ska jag snart. dricka te och ha en lugn kväll tror jag att jag bestämmt mig för nu.
blir till att ladda inför en ny vecka, nya tag och nya äventyr. det bli jobb hela tre dagar! gillart, pengar rullar in.
sen blir det träning så klart. och massa annat skojsigt. <3

hade som tänkt lägga upp bilder från igår.. men INTE det. internet vill inte som jag vill och mina bilder accepteras inte i min fars dator. hmm irriterande!
/E.

.:torsdag

ja idag är det torsdag.. solen skiner = gott tecken, man bli som glad av den runda saken.
har precis ätit en kalas good frukost, men scones. mm me like!
ska göra mig klar för att rulla mot skolan. inte så sugen på det idag, men jag tror det blir en bra dag ändå!
ska lyssna på mammas nya kille, på podradio på bussen in, det de gör en glad. tentagenomgång väntar och sen redovisning, låt de bara gå fort så är det över sen!
efter skolan väntar dejt med min syster och sen träffa henrik. som jag längtar!

.:pissapa

just nu är mitt nya ord PISSAPA. är så besviken på mig själv. har fått tentamets svaret och jag fick underkänt, så nu vet ni det. känner mig rikgit jävla värdelös om jag ska  vara ärlig. trodde inte jag skulle vara en sådan mes och få tårar i ögonen men så fel jag hade. nu sitter jag här med gråten i halsen, känner mig plutt liten på jorden..de känns som att allt är emot mig på något sätt. jag får inte jobba så mycket som jag önskar och vill, jag är fattig, jag vill vara rik, tenta svaret var bajs, metodkursen är mindre rolig, fast de börjar bli lite mer kul. jag får inte träffa min kärlek så ofta som jag vill. bensinen i bilen är slut och att tanka är rena rånet. går och väntar på att få veta om jag gått vidare till fystesterna på polisen också, de är nervöst och tär på lite energi måste jag säga, jag vill veta NU. det regnar och de är BLÄÄÄBLÄÄ BLÄÄÄ med riktigt stora bokstäver! skulle kunna skriva ned massa skit och piss och blä som jag känner just nu. jag brukar alltid vara glad, men jag känner mig riktigt otrevlig och bitter just nu.
men de är TUR att jag har alla fina människor runt mig, min familj, mina vänner och min henrik! vad skulle jag göra utan er? det är frågan. alla värmande och stöttande ord som jag fått av er idag. henrik ringde mig och peppade mig och berättade att jag inte allt är dålig..och alla fina sms - luran, kenny och jossan dem värmer! jag vet att det bara är att hoppas upp på hästen igen för jag ska fan klara det här. men då börjar jag inbilla mig och tänka att jag inte kommer klara omtentan heller och då måste man göra den nästa åt och blablabla.. men en liten tröst är att de inte bara var jag som fick F. OCH jag vet ju inte än hur mycket jag missade med. imorgon är det tenta genomgång. så jag ska dit och skriva ned alla svaren så kommer jag klara det, vet att inte samma frågor kommer men liknande kanske?! jaa jag tycker ju att jag varit duktig. men jag kom inte hela vägen in i kaklet denna gången, men snart gör jag det! har äckel redovisning imorn, tycker inte om och är inte alls sugen på det. ogillar att prata inför gruppen, men de ska nog gå vägen och jag har ju anna och fanny vid min sida så. jag ger iaf inte upp i första taget de är en sak som är säkert!

Denna dag som började så bra. vaknade vid 9 och gick upp och bakade scones. tog med de nybakta brödet och begav mig hem till carolina där de blev mysfrukost för hela slanten, riktigt gott var det. allt som en frukost ska bestå av och som en morgon ska starta. efter morgon mys var det skola, gjorde klart grupparbetet. sen for jag till kth och fick träffa henrik iaf 10 minuter, varje sekund tillsammans med honom är värd massor. (jag har lyckats träffa en upptagen man, tur att jag också är en upptagen kvinna) MEN det är lite jobbigt då vi ses lite för sällan ibland. tänk om jag fick bo tillsammans med honom, vilken lyx! nå ja, massa drömmar finns där.
mot kvällen var det dags att rulla hem till tina och bonde söker fru kvällen. mysmysmys. god mat och trevligt sällskap som alltid. låg i soffan och hade det gott i våra cooosedräckter (sparkdräckter, eller som pappa säger korvskinn), trivs gott i den!
imorgon är de som sagt äckelredovisning, sen är det dejt med min syster som gäller och efter det blir det äntligen en kväll med massa mys tillsammans med henrik!!

nej ska lägga mig i sängen i min overall och vara bitter ett tag till. tycka synd om mig själv. och börja läsa en bra bok, glömma skolan ett tag. imorgon tar vi nya tag, hoppas upp på hästen, pluggar inför omtentan för jag SKA sätta den (nu jossan nu står jag näven i bordet också)! jag kan, jag vill, jag SKA så är det bara punkt slut och god natt fina läsare! /E.


.:superduper helg!

Ja helgen i halmstad och göteborg har varit kalas bra måste jag säga. tog mitt pickochpack och hoppade på tåget ned mot göteborg i torsdags, där bytte jag sedan tåg till halmstad. framme efter några minuters försening, kl 19.30 var det beställt bort på Wild West, tillsammans med Wickman och Carlsson inmundigades det riktigt goood mat, gott vin, och oerhört trevlig sällskap. trevlig underhållning på det bygget var det också. cowboys som dansade och country musik. efter restaurang besöket begav vi oss till Wickman där det dracks lite mer vin. gott och ännu mer skratt och trevligt var det. somnade gott sen.
på fredagen var de upp igen, det regnade. men senare klarnade det upp och jag och Carlsson tog tåget till göteborg där det skulle träffas fler folk från plutonen. först dök Olle upp och sen kom Andersson och sen Hedberg. shiiiiit vad glad jag blev att få se dessa prickar, de värmer och ni har en speciell plats i mitt hjärta. 11 månader tillsammans med er sätter sina spår. hahaha men jag gillart!
efter att vi nästan irrat runt ui hela göteborg, det var fullt på alla ställen hittade vi tills slut ett ställe. trevligt sällskap och helt okej mat och gott vin, jo man tackar. ännu en trevlig kväll avklarad.
på lördagen var det dags för tjejdagen. kl 12.30 skulle vi infinna oss hos serganten, alla droppade in och tills slut när alla var på plats åkte vi upp mot lv6. och SKJUTBANORNA. ojojoj ja hoppade så glad blev jag för att få panga lite igen, de var både ak4 ak5c och psg 90, de var barnsligt kul.. :D ler fortfarande stort. efter massor av pangpang var det till att bege sig till kasern igen, och de kom tårar i ögonen när jag gick in på området, känslan att vara tillbaka på lv6.. de kändes helt konsigt men ändå så rätt.. jag kände mig hemma, men ändå helt åt helvete. jaa upp på våning 4, under lumpen bodde jag ju på våning 3, de kändes ännu mer konsigt att gå där i trapporna som man gjorde dagligen, fast nu helt civil. jättekonsigt verkligen.
det var iaf bara till att byta om till fyskläder. ut på lv6 område och springa lite, hanna visade oss runt, nog för att jag redan vet hela stället men de var kul ändå. efter fys och en del styrka SAMT ett kärt återseende med min lastbil så var det bastudax. fixa sig redo för middag på lv6 mäss.. och så fint de kändes. på med finpaltorna, spackel på och redo för en middag och en kväll på dansgolvet. de började med en rundvandrig på, roligt att få kolla in de ställen som under lumpen varit "hemliga" men nu vet jag allt! efter det var det dags att sätta sig till bords. de var kycklig, gott vin, choklad dessert, kaffe och kaka och trevlig sällskap. efter några glas vin och massa skitprat rullade vi ner på staden, hamnade på bond ett hak som har 28års gräns, hur det nu gick till?!
kul att dansa av sig lite. dock en otrevlig dj, blää på honom. men en trevlans dag/kväll med tjejerna om inte annat. söndags morgonen bjöd på mysfrukost med alla tjejer som sovit kvar, gott, trevligt och mysigt. sen var det dags att säga hej då till alla.. hej då efter en grym helg. som sagt jag kommer leva LÄNGE på den. TACK alla, ni har en speciell plats i mitt hjärta, ni vet ju vilka ni är <3
(det kommer bilder från helgen men just nu samarbetar inte min dator med mig....)

idag har morgonen tillbringas tillsammans med henrik, underbart att få träffa honom. har inte sätt han sen i torsdags, har var saknad.. två timmar i skolan med föreläsning och lite planering inför vårat grupparbete.
sen hem, har hämtat min KAMERA, har fått den tillbaka eller ja fick allt betala för den.
sen var det hem, förbi tina och häma en "sparkdräckt" jag fått av henne, dunder sköön ju.. funderar på att sy en själv vore kul med egen stil.. senare rullade moster och kusinvitamin-kenny in. kenny och jag hade spakväll med bastubad, skrubb och inpackning och grejer, störtskönt. sen var de te mys i soffan framför pensionärsjävlar. hahah tusan kul program måste jag säga.
imorgon väntar skola kl 10-12 sen dejt med jossan och efter det TRÄNING, längtar!!
/E. (bilder kommer imorn eller så :D)
RSS 2.0