.:

idag har jag varit i skolan, haft först lunchdejt med SajberJossan på lantis. gott och trevligt. blev dock en snabblunch då jag var inte sen, ber om ursäkt för det pinglan, men hade helt förträngt att mina paranteser skulle fara iväg till utlandet igen och jag behövde hjälp av min pappa till ett skolarbete. han är ju bäst på det änmet så var tvungen, vilket resulterade i att jag bidde lite sen men men fick mat i magen.
fick godkänt på min 4 inlämningsuppgift :D och lämnade in den 5e. får se hur det går med den också.efter skolan rullade jag hem till bergshamra, på min säng låg min nya kalender som min mamma införskattat åt mig, tack mamma <3 fixade och trixade till det med den.

for hem till Tina. alltid lika mysigt att komma dit, man känner sig så välkomen! jag och mia gjorde ceasarsallad medans tina var ute på promenad med vovvarna. gott som tusan bidde det. sen var de lite tvtittande, mys i soffan framför idol, idag var de ju olle som var grym, fast han som gick vidare var faktiskt bra han med, haha vi sitter alltid och sjunger med och garvar massor. haha inte seriöst för femöre.
efter det var de bastutime, skrubb och allt där till så nu är vi riktigt rena och frächa. like it!
det är så härligt att vara med tina, man lixom bara är, skrattar och har så kul. kan inte riktigt förklara med ord, men man behöver inte ha pratat på huur länge som helst så ses vi och det är som att vi alltid varit med varandra varje dag. hon är underbar den där pinglan och jag gillar na SKARPT. Absolut, för alltid, varje dag, JÄMT!

det har varit som fredag idag, men det är det inte. imorn är det fredag, det ska bli nice.
har massor med planer i veckan det skall; träffa sandy, äta kräftor, mys med henrik, sexparty med brudarna, förmys hos carolina, feeeest, 1års kalas och dans. och de tillsammans med massa underbara vänner. massa skratt och trevligheter alltså! det KOMMER BLI en grym helg.
/E.

.:bilder

pappa hittade mitt minneskort till min förra kamera som han slarvat bort. hittade massa bilder från lumpen... heheh alltid lika kul.. blev glad. här har ni några :D







riktigt roligt att se. minnas tillbaka. kan sakna en sådan grej att vi alla borstade tänderna tillsammans, de är ju faktiskt roligare att göra det tillsammans med någon än ensam, och när man säger något till den andra så hör den vad man säger så får man gissa osv osv.  hahah saknaden efter ledningspluton, den är STOR!
/E.

.:tack.för.maten.den.var.god.mitt.på.bordet.stod.en.ko.kon.hette....

jaaaaaaaaawiii joohooo... ÄNTLIGEN är min inlämningsuppgift KLAR.. de känns gott.. nu njuter jag bara. sista dagen i skolan imorn för denna vecka. uppgiften är klar, Bruce spelas högt och jag har fått kallelse till polisen för svenska prov, NERVÖS. men de ska allt gå vägen. snart är det helg, det väntar massa skojiga saker. jag har gjort cupcake. älskar min nya klocka och mina fina naglar som jag fixade igår. LYX. det enda som behöv nu är att jag blir godkänd på min andra inlämningsuppgift som jag får tillbaka imorn och att mitt hals onda går över så kommer det bli tipptopp det här!

BILDBOMB
Först lite bilder från mitt och carrans hemma mys, sen täbban och sen CUPCAKES!












yammiie dem var riktigt goda. och imorgon ska Iida få en i skolan också!
och MINNAH gick vidare i idol. jag röstade på henne. hon är fett med grym, jag tror på henne!
sängen väntar, god natt/E.


.:plugga.plugga.plugga

jaa de är just det som jag gjort sen jag kom hem idag kl14,pluggat. har iof hängt på lite andra sidor på internet, haft matuppehåll, pratat på msn och i telefonen samt skickat sms (och varit på toaletten såklart).. så har inte pluggat konstant, de hade ändå inte gått..
har inlämningsuppgiften tills imorn klar. ska läsa lite och notera lite inför nästa GX och inför tentan om två veckor. känner redan lite stress över tentan, shit tänk om jag inte klarar den.. då kan man ju skriva om den iof men huuuur kul är det?
inte kul alls skulle jag säga.
är trött, ska dyka ned i sängen.. imorgon väntar skola, först lunch med Iida sen gx = inlämning och diskussion.
god natt /E.


.:annalennte


hittade denna pinglan på hennes blogg www.antzi.blogg.se.. blev riktigt glad och varm i hjärtat när jag såg bilden...
hahahahahah Anna du gav mig ett riktigt gott skratt. (har då tagit bilden från hennes blogg)
Anna du är SAKNAD hoppas vi ses snart.. och du jag är fett avvis på dig som är där nere, frossar i klockor och har de bra ;)
<3


.:canon.kanon.kul

Ja helgen lider mot sitt slut, de är helt galet, tiden går så sjukt fort. men de är bra ibland, för jag längtar mega mega mycket till nästa helg då är det fullt upp och fullt.ös.medvetslös!
nu har jag suttit med mitt plugg ett tag, känns som att jag är klar men borde kolla mer på det, läsa lite och gå igenom nästa uppgift, men de får bli efter en liten periodpaus.
igår hämtade jag ju min kamera på elis... nice nice nice är vad den är, jag övergillar den redan! massa bilder tagna och massa mer ska det bli. funderar på att beställa en extern hårdisk på samma ställe som kameran för de var ju fraktfritt och gick riktigt fort så?!
Igår la jag och henrik kräftburar, hahaha vilken prövning att göra det tillsammans, jag har aldrig gjort det förr. haha tror allt att min man blev lite smått irriterad när jag inte gjorde som han sa. jaa roligt var det och jag lärde mig massa nytt..
vi plockade svamp igår också, fick ihop massor. gott. på kvällen åts det kräftor.
pratade med anna l. på msn nyss eller jag gör det faktiskt fortfarande, riktigt trevligt. hon är saknad här hemma. men snart kommer hon hem, då fattas nara ninna så är vi kompletta igen. de gillas!
ska fin slipa lite på min GX4 nu. så jag går godkänt av fröken.

men först lite bilder..





fint.ska.de.va! <3

.:lura hjärnan



komiskt så man kan lura hjärnan.. ;D


.:helg

Ja går dagen på dansgolvet var riktigt riktigt grym. dansade med flera som var sjukt bra. så bästa danskvällen på länge, fick dessutom dansa mycket igår också, alltid roligt!

Idag ska jag hämta min kamera innan jag åker hem till Henrik. längtar. ska bli roligt att använda den.
ikväll ska jag hem till H. som sagt, vi ska fiska kräftor och ha mys nästan hela dagen, jag gillart.
men först ska jag plugga plugga och plugga lite till, vilket även skall görs imorn.
jag ska städa lite och leta lite. sen får jag min kamera och min kärlek!
här kommer en bild på kameran, fin va? :D



blev riktigt ledsen-sur-arg-och-besviken igår. på ett jobb som jag har skulle jag få mer tider till att jobba, kommer dit och ska visa mitt skolschema, men då får jag till svar att det behövs inte, för att en annan dam har tagit mina tider och hon vet inte hur mycket av mina tider hon tagit, eller ja just mina tider kanske det inte var men meningen är att jag ska jobba då lite. för har ju fått så mycket beröm på det jag gjort förut, och de kanske är roligare att låta någon som jag som verkligen vill jobba med det här till att jobba än en dam som bara jobbar för att hon måste. ja de var iaf som en tjäfftsmäll. hon sa de på ett oerhört otrevligt sätt. tror en på jobbet märkte det. jag visade iaf mitt missnöje. poöngterade att jag tycker verkligen att de är KUL att jobba med det jag gör. sen sa jag trevlig helg med en sur ton och DROG. kom lite tår i ögat för de var ju inte alls detta svar som jag väntat mig, för i torsdags då lät det verkligen som att de behövde mig mer.. så träffade iaf Kenny och ventilerade lite och fick lite goda ord, de behövdes kändes bättre sen. tack bönan!

nej nu måste jag börja med allt jag ska om jag ska komma någonstans idag!
juste jag ska söka ett jobb också så får vi se hur det blir med de.
trevlig helg, sup och svälj. /E.

.:KAMERA

jeeejeeejeeeeeeeeeeeeeees en Canon IXUS 130 IS Orange kommer snart hem till mig. den är snart MIN som jag längtar. har ju som varit kamera lös ett bra tag men nu äntligen!
känns gott gott..
nu taggar jag för dans, måste faktiskt åka just nu egentligen men ska bara som jag alltid säger. hahaha
ikväll är de fullt ös på dansgolvet. ses i natt /E.



ha en toppsilitoppskväll de SKA jag ha! <3

.:


dagen har varit kalas, träffat callelina, frida och kenny.. jobbat, jaa vad mer, kollat tv.
ätit yoghurt med kanel och flingor.. GOTT
imorgon är det fredag igen, veckorna går så fort så jag hänger inte riktigt med i svängarna. skola imorn igen.
sen är det dansilidansdans. ska bli gott och svänga mina lurviga till fett bra musik!

natten till idag fick jag sova på henriks bröst. oh jag gillar det så oerhört mycket. inatt får jag inte göra det, ska sova ensam i min stora säng. jag vill inte det. jag vill sova med min henrik. längtar tills på lördag då jag får träffa honom igen. saknaden är enorm.

kommer kanske lite bilder senare om jag orkar.
hej/E.

.:

bion i rymden finns inga känslor var riktigt rolig. tror jag skrattade mest och högst av alla!
mysig kväll med mina flickor. skulle egentligen gjort mina diskussions frågor till skolan men hamnade här..
nu blir det sängen och introduktion till kriminologi boken!
god natt/E.

.:

Nu känns de mycket bättre, är nästan helt klar med skolarbetet, bara diskussions frågorna kvar och dem fixar jag ikväller. nu laddar jag för bio.
dagen började förövrigt hur bra som helst, fick frukost på sängen av min kärlek!
for in till norrtälje och lämnade honom :( nu har jag pluggat och stoppat ner klockorna i min super-duper-fina-klock-låda som Henrik gjort till mig, han är för underbar. jag blev kalasglad. har helatiden tänkt göra en egen men denna, den blev grym och mycket bättre än den jag tänkt göra!
här bjuds en bild bomb..









TACK Henrik för finaste lådan till mina klockor, du är BÄST <3
/E.

.:

just nu är jag bara sjukt irriterad. skulle vilja avreagera mig riktigt jävla ordentligt!
Blkwhjb w<lefn< uwaiqpoefalknfvlqaefioqft qopp BAJS!


.:brev

fick ett brev idag.. när jag läste det kom de många tårar. jobbigt att läsa. många minnen och tankar som kom upp i mitt huvud. förutom de tråkiga ha min dag varit fiiin. vaknade tillsammans med henrik. varit i skolan. tränat med carran och sen såg vi hockey på sportcentrum, nik spelade mot gimo. hejjade på bassemus och fabfive. kul var de, hade ju tippat 10-1 till nik men de fick bli 8-2 till nik istället, de får duga!
tackar för mig. god natt /E.

.:Bless The Broken Road

Shiit shiit finaste låten jag hört på länge, blir tårögd varje gång jag lyssnar på den.
och min syssling som hade den på sitt bröllop - avvis det ska jag också ha! :D

Bless The Broken Road - Geoff Moore

I set out on a narrow way, many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you
Yes He did

I think about the years I spent, just passing through
I'd like to have the time I lost, and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there, you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you

But now I'm just rolling home into my lover's arms
This much I know is true

That God blessed the broken road
That led me straight to you

That God blessed the broken road
That led me straight to you

/E.


.:helgmys

klockan är 13.15 och jag har hunnit massor, känns det som iaf.
vaknade i järsö tillsammans med H. underbart. for in till staden för att träna, tänkte att jag skulle testa att springa 2km på tid inför polistesterna, vet inte riktigt om de som jag sprang idag var bra, men jag vet att jag klarar det. idag tog jag ändå inte ut mig helt så. målet är ju att man ska spy när man sprungit klart, då springer jag nog på några min bara. hahahah. gott att man är självgod. efter träningen for jag hem. har städat min bil. så fin den bidde, tog även bort kontrollmärket där bak så nu är den frän min bil. lyckades ha sönder en nagel också. haha
fixat och donat lite hemma och klockan är som sagt bara 13. massor av tid på dagen kvar.

igårmorse var de träning kl 6.45 tillsammans med mamma de var spining som gällde, sen for jag och jossan till skolan. föreläsning och sen for jag hem, satte mig på landkrabban och fikade och pluggade fick massa gjort, ska renskriva det sen så kanske man slipper sundaystudies. efter det for jag hem tillsammans med henrik. de bidde fredagsmys för heeela slanten, god mat, godispåse, idol och massa mys. underbart!
och en tjej minnah min kusins polare var med på idol, coooowlt, hon fick ju vara med mycket i tv och hon gick vidare, grymt, men hon är ju grym så de var helt rätt. nu ska de bli ännu roligare att följa jue.

kvällen ska tillbringas tillsammans med mina pinglor hemma hos emelie. mys.
/E.


.:naglar

kollade in min nageltjejs hemsida och hittade mins naglar där.
titta så fina.


kolla på henns hemsida www.vackrahander.com


/E.

.:det går bra nu

Ja de kan man verkligen säga, det går bra nu.
jag har väldens bästa Henrik till pojkvän, mina vänner är underbara, skolan rullar på - det är riktigt intressant och jag och min nyfunna vän Iida har riktigt roligt tillsammans, jag tränar massor - det är skit kul, och jag har en lägenhet på gång! det går helt enkelt bra nu.

Denna veckan började med att jag drog ut en tand, aj det gjorde ont, roten vad krokig så de tog sin lilla tid att ta ut den, och tandläkaren fick som ta lite mer bedövning för de kändes så mycket och det resulterade i att halva mitt ansikte blev helt lamt, höger näsborre, ögonlock och högra delen av munnen blev helt lamt och snett. så inte riktigt klock ut, och tycker inte alls om känslan efter bedövningen, den satt i i FEM timmar :(
men min belöning efter att jag varit på badet och jobbat fick jag åka hem till min prins i stan, han hade tänt ljus och lagat mat, han hade gjort hemgjord beasås. oh jag blev så glad, och de var så gott och MYSIGT!
I tisdags var första Gx:n i skolan. nervöst. jag hade gjort klart min inlämningsuppgift och den är nu inlämnand men man vet som inte om det räcker ända in i mål men de hoppas och tror jag. efter att de var inlämnat var de dax för diskussionsfrågorna och vi blev indelade i smågrupper, tur och skönt pratade på rätt friskt i gruppen och vi var ganska ense om vad vi tyckte. efter skolan mötte jag upp H. vi for hem och hade en sådan riktigt mysig dag, vi lagade lunch, bakade maränger, myste massor, åkte in till city och shoppade, gick och handlade mat, lagade middag, åt middag med massa tända ljus och drack vin, vi har levt sambo liv i två dagar och jag gillart skarpt! tänk om det alltid kunde vara så underbart. han är den bästa och finaste jag träffat! vi skulle dock pluggat tillsammans också, men det blev det inte så mycket av, undra varför?!

(jag fick precis en kommentar på min status på FB "kanske beror på att du är så fin" de var Rebecca som skrev, de gick rakt in i hjärtat, blev verkligen super glad av att läsa de)

ja idag är det som sagt redan onsdag, vaknade tillsammans med henrik och morgonen var super mysig.
iväg till KTH och läsa på inför föreläsningen de var ju mega mycket som skulle läsas och de tog aldrig slut. och inte blev jag klar heller. for in till city och träffade syster min. vi åt lunch och kikade lite i butiker, införkaffade mig vantar till spinningpassen och gymmet. så nu är jag kittad. mysigt.
sen var det iväg till universitetet för att läsa ännu mera, men han ändå inte klart inför föreläsningen. träffade Iida och pratade med henne, satt på föreläsningen hängde med bra men kilade ivög tidigare för att hinna till träningen, idag var de danspass på friskis. roligt och tusan så jag garvade åt värden som var med. hon var ju värdelös kollade man på henne gjorde man fel, trodde man iaf skulle ha taktkänsla för att få vara värde men tydligen inte. pinsamt. efter tränigen var de hem och käka lite. kollade på idol. duschade med mitt nya schampo och inpackning. mmmm som jag luktar gottis nu!

imorgon är det torsdag då väntar plugg, träning, mys med ninniluris och blivit bjuden hem till tinis på pannkaka. gott. så morgondagen är späckad precis som det ska vara.




god natt /E.

.:KLAR

Wiihoooo äntligen är jag klar men första inlämningsuppgiften det känns riktigt riktigt gott må jag säga. dock vet jag inte om det räcker ända in i kaklet men det hoppas jag men man vet aldrig?!
dagen har varit riktigt bra och mysig, känner av lite träningsvärk och de är gott.
nu blir det till att packa till imorgon, vet inte om jag kommer hem på tisdag eller onsdag? vi får se.
god natt/E.


.:söndag

Jappsi helgen lider mot sitt slut. helgerna går allt för fort, man hinner som inte med längre.
men en ny vecka väntar, en nya vecka och nya äventyr.
i veckan ska jag dra ut en tand till, AJ men det ska nog gå vägen, denna gången har jag inget moralisktstöd med, men jag klara det ändå. sen blir det lite jobb på badet. massa plugg. en gruppeximination. träna. träffa henrik. träffa tina. och såklart alla mina andra flickor. och massa annat ska också hinnas med.

(fick precis sms av jossan att hon sitter och lyssnar på lotta engberg. hon har blivit skadad av mig YEEEEES, men man blir ju som man umgås så)

kvällen igår hos katrin var som sagt riktigt mysig. startade denna söndag med att sova ut, vaknade av att jonte ringde och väckte mig och sen ringde jag till henrik och sen till luran. en super god frukost och nu snart ska jag klä på mig träningskläderna och bege mig in till norrtälje. träna med luran och sen blir de tetime hos sofia med henne och maria. me like. sen blir det hem och plugga kvällen/natten lång. imorgon är det som sagt tandutdrag och jobb som väntar. efter jobbet ska jag till sthlm hem till henrik. som jag längtar!

ha en braig dag, det ska jag ha. /E.


.:

att åka med takluckan öppen när det är stjärnklart är en upplevelse.
jag gillart! drömmen är att göra det tillsammans med dig, H
. <3

.:träningsvärk

kan ju börja med att säga att jag har träningsvärk i armarna, men jag gillart. då känner man att man har jobbat och gjort något bra. :D

kvällen och dagen har varit mys. vaknade tillsammans med min kärlek, mys, god frukost och bättre start på dagen kan de ju inte bli. for in mot stora staden hem till ninni luris. pratade massa strunt med moster, rogga och luris och bara hade det trevligt, kollade på internet på tobbe i en annan del av köping, haha tusan så roligt det där är.
efter det så var det färd mot älmsta till katrin för tjejkväll och mys. bidde pizza till middag och sen godis så egentligen skulle vi kunna säga svullkväll. mysigt var det, massa snack och skratt som vanligt, jag gillart.
säger bara en sak flickor, pastapojken benjamin, han gillar jag INTE.

här kommer några bilder från kvällen.








på bilderna ovan kan man se en bild när Katrin försöker undvika mig och min kamera, hon fick present av hennes kille Micke (fast Katrin säger att de inte är hennes kille, men jag har bestämt åt henne att de är ihopa så). hon ville inte att vi skulle se. hon fick något hemligt, vad kan de vara? kläder var det iaf, och såklart fin fina blommor!





Mmmm fan vad jag SAKNAR dig! /E.

.:helg

Yeeees det är fredag igen, det betyder ju helg. dock känns det inte som det, vet inte riktigt varför. men men.
var iaf på föreläsning idag och det lönade sig verklige att jag hade läst igenom det som skulle.
ida var på föreläsningen idag så de kändes inte så ensamt. skönt. en riktigt trevlig prick de där.
efter föreläsningen så var de raka vägen till bokhandeln för att införskaffa en av böckerna som jag inte lyckats få tag i, inte allt för dyr, fick den för 400kr så de var väl okej med tanke på att jag får låna all annan kurslitteratur utom en bok till, den på engelska. så tusan så den ska brinna efter denna kurs. om jag klarar allt, men de hoppar jag på.
Hem till norrtälje för att träna, upp på friskis och träffar på therese h. som jag inte sätt på hur länge som helt. kalas trevligt så de var träning och prat i ett, en riktigt bra kombi. efter 30minuters konditions träning körde jag lite styrka, tre maskiner, för armar. sen ned till badet, pratade lite med denise om skolsim, sen ned i badet själv. drog några längder och körde lite som jag brukade göra när jag en gång i tiden simmade och shiit så jobbigt det är att simma egentligen, man känner ju inte av hur svettig man blir. hade pulsklockan på och fick upp pulsen i 172 gott jobbat elin. efter träning och dusch plockade jag upp mitt hjärta henrik. sen ut mot landet för lite surfing, men de regnade så henrik la de på hyllan, jag som ville fotografera, men de får bli en annan gång het enkelt. nu sitter jag här och han är ute och är ute och springer. sen blir det mys för hela slanten.
imorgon väntar mys med mina flickor! jag gillart..
och idag är det heller ingen vanlig dag.. de är NINNA och KATRINS födelsedag.. wiiii GRATTIS pinglor <3
/E.

.:bojkotta engelsk studielitteratur!

tar en paus från mitt pluggande med hög musik och en stooor kopp med chai te för att samla tankarna lite.
jag blir GALEN på min bok snart.. studielitteratur på svår engelska tycker jag inte borde finnas. men jag kämpar på och jobbar på det, jag SKA klara det. sen får vi se hur det går helt enkelt. svårt är det, de är en sak som är klar iaf.

annars har jag varit ledig från skolan idag men pluggade hemma imorse, har gjort klart en inlämnings uppgift, eller jag tror att den är klar iaf. läste lite inför föreläsningen imorn också.
vid 12 tiden for jag till sandy för lite slingor i barret, oj så fint de bidde. tuusen tack pinglan.
efter frisörandet tog vi oss ned på staden och jag pratade med chefen och jag ska få jobba varannan lördag, känns bra och dessutom har jag ju lite tider på badet så de ska nog rulla på rätt bra de där.
efter staden var det till att plocka upp frida och åka till friskis och träna lite 20 min på crosstrainings maskinen och 5min kutandes på bandet, mycket bra. efter det hämtade jag mammsen på jobbet och vi storhandlade. åkte till jolar kleniken och tod tbe spruta, de kändes ju inte alls. tur de för jag var lite skraj. sen hem nu sitter jag med mitt pluggande och får snart på riktigt damp! galen på boken, funderar allvarligt på att elda upp skiten. så lack är jag. men vill man så går det, så är det bara och jag ska klara det här. vi börjar faktiskt komma in på lite interessanta ämnen nu och om jag läser på till föreläsningen imorn så blir det nog riktigt kul i skolan.
helgen är planerad till viss del. det blir mys med min pokko. sen blir det födelsedagsfirande av katrin och ninna som fyller år, dock är inte ninna där men vi ska fira henne ändå.
sen blir det nog en del pluggande också och sen bara ha de gott. det blir en bra helg det här.

ha de gott
/E.

.:kriminologi

Innan jag stänger mina ögon för idag ska jag allt berätta.
jag fick idag veta att jag läser en av de svåraste kurserna på universitetet, sen om de stämmer är en annan femma men de känns som det, de är många svåra ord men jag hoppas på att komma in i det snart!
Har varit på två fördeläsningar och de har varit helt okej, men tror dem hade varit bättre om jag lästpå innan. så tills på fredagens föreläsning blir det till att läsa på!
Böckerna är svåra också och den som är på engelska ska vi inte prata om.. svår engelska enligt mig. tur jag har vänner som kan och de bästa en blivande engelsklärare :D

Så allt rullar på, lite uppförsbacke måste jag säga att de är men de går bra ändå.

Ja vad mer. lekte en sväng med Sajber Jossan idag också, i hennes lilla lya, mys som alltid!
Vi var på universitetet tillsammans idag, de var välkommst dag för alla nya studenter så de bjöds på vurre och godis och festis och man fick massa annan info, men vad är de vi säger Jossan "GRATIS är gott och de var de ju".. lyckades kleta ner jackan med senap också, men nu är den också tvättad och fin.

Jag har hittat en "sparkdräckt" för vuxna som jag vill köpa.
Jag har fått beröm för skolsimmet, att jag var bra på att hålla i det!
Jag har fått lite extra jobb tider på badet.
Jag har idag varit ute och sprungit och mer ska det bli.
Jag saknar HENJIK massor.. och får inte träffa honom först på fredag.
Jag saknar Anna och Ninna som är lång ifrån mig men jag har hört att de går bra för er!
Jag vill massa mer... men de tar vi en annan gång!

juste Jag VILL veta vad det var för snyggt Frida såg på gymmet idag.. jag var ju inte där så. men är det han jag tror kanske.. thihih ;P

Nej mina ögon är oerhört tunga nu!
/E.

RSS 2.0