TINA

image24image25
       image27         image30

                                   Absolut, För ALLTID, varje dag, JÄMT
                                                Min TInis <3

SOMMAR

Sommaren går mot sitt slut :( jag vill inte och hoppas verkligen att den stannar ett tag till....måste hinna ut på sjön, åka till Holmen - sommarstället, såååå underbart!

              

1. Fiskning               2. vacker sommarkväll  3.Underbart                 4. Huset

Kände att jag MÅSTE lägga in några bilder från Leksand resan med Luran! =) oförglömligt!

           

image14

image15

                                                      

Leksand var skitroligt, skrattade otroligt mycket de tre dagarna vi var där... Vi var på Leksand sommarland en dag, var som barn...så j*vla soligt!                  Vill inte att sommarn ska försvinna, fast på ett sätt är de skönt, vi närmar oss då min och Lurans 20 års dag vilket vi hoppas på att vi fira i svenska fjället....

See ya....

dykning på rhodos

image4

LEDIG

Idag är man äntligen ledig en heeeel dag kan de bli bättre!? såå jävla skönt och dessutom skiner solen ute, ska inte göra ett piss idag, bara vara och mysa med älsklingen ikväll!!

Måndagen spenderade jag tillsammans med Luran, vi lekte med K   F (Kattungefan) :P, helt galen är han, Neo... sen begav vi oss ned på staden och glodde runt lite, sedan blev de lunch och efter de glass i stora lass...En riktigt myyyysig förmiddag, gjorde så att jag orkade jobba mitt mördarpass heeeeela kvällen och desutom stängning, var inte hemma först kl. 02.30 suck............. skulle sova imorse men gick inte så bra då KFF är sååå galen men sååå söt!


                                                               

K.... i ALLA!

Japp, då har man lyckas blivit övertalad om att skaffa en blogg..men de kan nog bli ganska så skojj...så alla andra iditoter kan ta del av mitt underbara liv också :P

RSS 2.0