.:Äntligen kommer bilderna från Sälen

image117

Nu är vi äntligen i Sälen jag och kusinvitamin min! Känns grymtskönt trivs som fisken i vattnet..Har lämnat henne ensam där uppe ett par dagar då jag är hemma på snabbvisit, åter på lördag igen så de går så bra så, hon sa att hon var ledsen att ja skulle åka, och jag saknar henne redan..känns skit konstigt när vi inte ses på bara en dag..min andra hälft!!

Nu kommer bilder från, min lägenhet, arbetskamraterna, rumskamraten Clara, på kusin så klart och på alla andra ja jobbar och lever med och så alla kalas bilder!
Nej orkar inte mer, de kommer fler bilder sen!
Puss o hej /E.

.:Lindvallen 07/08

Nu har man äntligen kommit in i rutinerna här..Allt med job osv. känns mycket bra! Jobbade kvällsåkning igår, det var ju sååå mycket folk, eller inte, inte alls många kottar..det sög ganska så hårt men det är ju bara försäsong än, alla kommer ju upp till jul nu...Vill lägga upp lite bilder men har inte haft tid/ork att göra det ännu!  Men det kommer ja loovar Malla, så ska du allt få se hur vi har det här uppe...=)

Vad kan vi säga mer, joo de var personalfest här igår för hela sälen,det var grymt kul! var mycket folk och dessutom ganska så berusad, men de var gött! Mycket trevligt folk och skooooj! Madeleine min sambo kom in till mig i morse och frågade VAD som hände igår, tihihi hon bidde ganske så berusad och minns inte ett skit..men kunde dock inte återberätta så mycket eftersom att hon försvann under kvällen..

Neej just nu städar Luran och ja sitter häroch gloor men halsbränna, suck grymtjobbigt! Ska ner och handla lite sen jag och Luran ska ja flytta till ett annat hus har jag nu bestämmt mig för så hoppas på att det blir bra, jag och Clara! =)

Simma lungt /E.


.:Sälen

Jaaa då var man här i Sälen nu då, närmare bestämmt lindvallen/högfjället...de är grymt..jobbet gillar ja iaf än så länge har inte riktigt börjar jobba på allvar men de kommer ju de med...huset som jag bor i är dock mindre bra men de blir bättre...har som inget fönster på mitt rum men det känns som att det kvittar nu när ja tänker efter..
De är ju lite sisådär med de ja bor me men det kommer nog att bli bättre, de vill ja lova..
Idag har vi haft lucia fika, mycket mysigt..ikväll blir det HC..party =)

Bilder kommer senare...simma lungt/ E

.:SÄLEN

Japp imorn bär det av, jag flyttar till sälen i 5 månader...kommer bli grymt. 

Simma lungt, vi hörs...

Hej då!

.:Gaaaalen

Jag blir galen, sitter just nu i telefonkö för att få prata med någon j*vel från ett företag...har nämligen beställt ett paket på internet men jag råkade klanta till det lite med att skriva en siffra fel i postnummret, bara för att ja är klantig kommer paketet komma fel och så kommer de komma försent hem till mig.. Det gör mig iof inget men de som stör mig är denna j*vla telefonkö....
Man sitter i telefonkön och de säger helatiden att de strax ska bahandla mitt samtal, men efter 11 minuter tutar det upptaget , jag måste lägga på och göra samma precedur igen..kommer nog ALDRIG mer beställa från det företaget..Föööör dåliga! Är mycket trött på dem, sen igår när ja kom fram och fick prata med en snubbe, förstår han inte vad jag menar och jag hör inte vad han säger...till slut säger han att jag ska gå till posten och säga mitt namn så får ja paketet, men så fungerar det INTE. jag måste ju ha ett kollinummer...han som jobbar där borde ju veta de..tydligen inte...jaa bara till att sitta i kö igen då...har inget val måste ha tag i kollinummret....SUCK....

.....

Tänker.....tankarna bara snurrar i huvudet helatiden..............var, hur, när, varför, varför inte?

.:Ensam

MÅSTE få rensa tankarna lite.......

Jaa har så jävla tråkigt, sitter här i min ensamhet och inte gör ett piss, det är söndagkväll.. Helgen har varit lung och myyysig...En riktigt uppladdningshelg, i veckan är det fullt upp.. Ska träffa vänner, ska till sthlm, ska se på hockey, ska shoppa de sista julklapparna och lite annat smått och gott och självklart MÅSTE ja packa inför flytten..Sen är de utgång på fredag, hoppas att det är mycket folk som ska ut! är GRYMTtaggad.Först är de hockey derby, NIK -Rimbo..Sen blir det utgång som sagt..

Jaa börjar ju bli mycket nervös inför flytten till Lindvallen nu, har fått information om vart ja kommer bo, ska bo tillsammans med 8 andra personer i en villa, kollektiv, ska bli riktigt kul att prova på det med, skönt att man har eget rum bara så man kan stänga in sig och vara ifred om det skulle vara så.
Har inte heller fattat att jag ska flytta här ifrån lilla Norrtälje och bli borta så länge, hela 5 1/2 månader, så länge har jag aldrig varit ifrån NT. En ny erfarenhet och en grymupplevelse, att få göra någonting annat med livet..Men jag kommer ju komma hem på besök, och ni får mer än gärna komma och besöka mig, bara roligt med ansikten man känner igen..
Luran och jag åker upp den 9 december, mamma och pappa skjutsar upp oss, sen den 10e börjar vi att jobba..Hmm undra om man kommer att hata jobbet som man gjort tidigare och älska de man arbetar med eller blir det kanske tvärtom, har svårt att tro det men man vet aldrig..

Ninna och Katrin, Twincen åker ju också upp och säsongar men de åker till Idre lite längre upp i lander, hoppas att vi kommer kunna hälsa på varandra 5 månader är länge men tiden går nog grymtfort...Så Frida och Caroline blir ensamma kvar här hemma men de har ju sina jobb så..och ni får eller jaa, SKA komma och hälsa på..och Anna hon har ju redan övergivit oss och flyttat för att plugga och de gör hon ju rätt i, känns skönt att höra att hon trivs där nere!!

När ja fick reda på att Carolina skulle jobba med mig i Lindvallen vart ja mycket glad, men de känns så overkligt, så skönt att ha henne där uppe vid min sida, vet att hon alltid finns där för mig och ja för henne...Du och ja Luran, tror ja de, för alltid, som KusinEmelie sa; Ni kommer följa varandra i graven, tror ja de, inte sviker ja dig inte!

Neeej nu ska ja nej i den där jädras tvättstugan och hämta den sista tvätten som varit klar läänge, har bara inte orkat hämta den är så grymt seeeg idag...Och veckan kommer bli hektisk, den kommer gå så fooooooooort....

Vi ses på dansgolvet på fredag, dyng som ett svin, så ja inte vet va ja heter...
Vore kul om du kom!

Simma lungt /E.

RSS 2.0