.:BLOMBUD

Mmm så är det, fick ett samtal tidigare idag... Fru Grön från hamnen ringde och sa att jag hade blommor där, de skulle egentligen köra ut dem, adressen som var lämnad var till vigelsjö, så när jag sa att jag var i bergshamra så frågade hon om jag inte kunde hämta dem, så de fick bli så...
Shiit satt här länge och speckulerade i vem det skulle ha varit som ville skicka mig blommor... nyfiken som jag är!
Åkte dit och fick dem, jättefina, lila blommor.. en stor bukett var de också, blev super duper GLAD och det som stod i kortet var; krya på dig och ha en glad påsk.. inget mer...
Jaa eftersom att jag är en av världens nyfiknaste personer var inte de snällt... hahah började gissa ännu mer vem blommorna var ifrån, men gjorde en liten bortsortering eftersom att den som skickat blombudet uppenbarligen inte viste att jag bodde i Bhamra.. så, frågade iaf mamma, men hon viste inget, tänkte min syster är en fena på de där men de var inte hon heller, inte mina flickor heller och inte H. så vem faaan är de?! jaa de gick många tankar och personer genom mitt huvud.. haha jag ringde till blomaffären och frågade om hon visste vem de var. hon sa att hon inte fick säga utan den personen skulle kontakta mig under dagen/kvällen...
Jaaa jag var nyfiken länge.... men sen kom det, ett sms från RICHARDSSON på FMTS, blommorna var från honom och DYMNE.... Såååååååååååååå söta dem är mina killar i de gröna...Ja kan inte riktigt förklara med ord hur glad jag blev och vad de betyder.. tror jag blir frisk fort nu när jag har dem att titta på!!
/E.

.:252083

(Rensade fickorna på min uniform och hittade det här)

100302
Vet inte hur många gånger som jag satt på kaffebryggaren idag. Sitter i staben på Altebos plats medans hon är på någon slags genomgång i planC. Sjukt tråkigt, dricker kaffe med litervis chokladpulver och lite mjölk för att inte somna, gott?, nej det kan jag inte påstå att det är.
Hör hur killarna i plutonen utanför jobbar för fullt med att få upp kamoflaget på staben.
Vi kom hit igår kl16.00 och vi hann inte få upp hela staben på 8h, vi fick fortsätta idag. Men övning ger fördighet, usch KAFFE är verkligen inte gott men inbillar mig att jag blir piggar av det.
Sysselsätter mig lite med att skriva nu, få lyssna på när 3 befäl diskuterar historia och flygvaplet, interesant?!
Solen skiner som tusan utanför tältet, ser skymten av den när alla går ut och in ur tältet. Jag ska egentligen sitta i en container och göra andra saker men just nu verkar det inte som att någon vet vad jag ska göra. Känns som att det är mycket chill men ändå massor att hålla koll på.
Natten till idag car sjukt kall och folket, mina älskade plutonsvänner är inte så bra på att elda (men nu har jag lärt dem), men i natt blir det bättre, vi ska fixa tälten så dem håller värmen bättre och alla ska elda som tusan!!
Fick äntligen "riktig" mat till lunch idag, det var välbehövdligt, de där frystorkade maten går verkligen inte att svälja. Spelar ingen roll vilken måltid det är, alla smakar SKIT.
Bara massor att klaga på men hade det varit lite varmare så hade det varit mycket roligare, för det är kul men ändå sjukt tråkigt. En positiv sak = tisdag HEM. Eller på onsdag förmiddag, och tusan som jag längtar!

100303
Idag har jag inte gjort allt för mycket, lite tråkigt att se dem utanför tältet och så får jag sitta inne.
Det är roligare när Altebo är här, hon är ordinarie ass i mässen och jag hjälper henne och är också i PlanC, för om jag gör de jag brukar får jag röra på mig lite mer, häljpa Altebo och de andra i plutonen utanför. Nu sitter jag bara still och de SUGER.
Så många gånger som jag brygger kaffe åt staben har jag aldrig ens bryggt kaffe i hela mitt liv.
Skulle behöva gå på toaletten men de får vänta.. (under denna övning hade jag blåskatarr utan att veta det, inte undra på att jag ständigt var kissnödig).
Idag är det redan onsdag, imorgon torsdag och dags för omgruppering. Morgondagen kommer vara fullt upp så sen är veckan nästan slut, vi beräknas vara hemma/åka hem 16.30 på söndag, sen hem till Lv6 för vård i två dagar, sen får man åka hem. Just nu är det rätt tungt jag har massor att längta hem till. Men de är tur att jag har min pluton med vissa små guldkorn som jag aldrig skulle klara mig utan här. Så tillsammans klarar vi det, mycket av min drift är bara vilja just nu. och när jag räknar är de bara 9 övning / utbildningsveckor kvar i lumpen och de kommer jag att klara LÄTT! Känns så skönt att klara en sak som någon påpekat att jag aldrig skulle klara. Att jag gör det, jag har inte gått igenom det än men ser inga hinder till att jag inte skulle klara det. Efter MUCK ska jag göra en ska på min kropp som symboliserar att jag klarat detta, ett minne för livet. Mitt vapen har varit min älskare under lumpen, han har varit mig trogen och alltid varit med mig, jag har hatat och älskat honom (Ragnar heter han) han har varit med när jag sovit, kissat, bajsat, stridit, under långa marcher, jag har kramat honom för att hålla värmen och han var min livvakt under högvakten. Jag kommer aldrig att glömma honom. Hur många gånger jag har vårdat honom, gjort ihop och isär, skjutit med honom och hur BRA han varit.. (de låter mongo men de är så det är).. Han är en symbol för min värnplikt, han och hans nr, mitt vapennr: 252083.. det nr kommer jag ALDRIG att glömma!
Just nu är jag mycket trött, somnar snart, mina ögon är tunga. Imorgon = torsdag! <3


Ja så kan se se ut två dagar under en övning.. denna övningen var inte så rolig, de var kallt, de var vår första riktigt övning, allt tog sin lilla tid osv osv.. men vi fick massor med beröm de känns bra!
Nästa övning som är om en vecka på hemma plan i Halmstad kommer gå bättre, vi har bättre koll på alla grejer, är snabbare på att få upp staben och ja vi kan vår grej nu. Trotts att jag fortfarande inte vet vad jag ska göra utan är någon allt i alla väl på plats, men jag trivs med det, men de verkar vara andra som inte trivs med de.. hahaha

/E.

.:fin fika besök av mina flickor

Ja idag har jag varit hemma.. vaknade av ett sms från kusinvitamin som ville träffas idag, så jag bjöd hem henne hit på fika och de hela slutade med att de var flera flickor här, Carran, Frida, Ninna och Katrin kom på besök..MYS! jag hade bakat kladdkaka med center i, riktigt gott!
Resterande tiden av dagen har jag gjort 3D kort, kollat på tv och bara haft de soft. Har pratat i luren med Sofia och Jonathan också!!
Imorgon ska jag vila mer, spela lite gitarr och på kvällen träffan han med stort H.

 
Här är några av 3D korten jag gjort idag :D (känner mig som en tant när jag håller på massor med dem, men de är faktiskt riktigt avslappnande, OCH dem blir sjukt fina!)

/E.

.:sjukskriven i hemmet

jaa var till akuten imorse, ringde till sjukvårds upplysningen och de tyckte jag skulle åka in, smärtan i flanken som doktorn kallade det har inte lagt sig vilket är mindre bra. fick lämna några fler prover och genomgå några undersökningar. Doktorn tyckte att jag skulle vara hemma och sjuk i hemmet i en vecka, inte bra att anstänga sig osv. tur att det inte är någon viktig vecka denna vecka! Och den är kort så jag missar inte så mycket, 1 serganten sa till mig att jag inte skulle ha ångest över att vara hemma utan de viktiga är att jag blir piggElin så de känns bra!

Så nu sitter jag här, lyssnar på P4 dans :D ska snart hoppa in i bastun.. veckan ska tillbingas åt att bara vila, inte alls göra många knop för de är när jag rör mig för mycket som de gör ont.
Har pluggat lite högskoleprov också, så man har något hum om vad det är jag ska göra nästa lördag!
Vill inget hellre än att bli frisk nu... inte kul att ha ont!
hoppas ni haft en kalas helg! /E.


.:

Mmmm fortfarande gör de ont i min kropp för denna jävla inflammation, trodde de skulle vara slut på smärta, men icke sa nicke, imorse när jag vaknade gjorde de aj aj ont... men ligger jag stilla och vilar så är de bra men så fort man är i rörelse gör de ont.. sen kan jag inte riktigt äta på morgonen heller, mår illa och får inte alls i mig mycket...jobbigt jag som älskar all god mat och speciellt frukosten här hemma på helgern.. men men! nästa helg är lång helg då ska de ätas.. ;D

Idag har jag iaf änsålänge hunnit kollat på en film, och inte vilken film som helst, utan en VHS hemma gjort, från min mammas 40års fest, riktigt roligt att titta på.. vilken jävla röjfest, senare mot kvällen när folket fått i sig lite alkohol börjas de dansas till smurfarna, de smälls ballonger och de rent ut sagt kastar runt varandra när de dansar.. hahah riktigt roligt att se, inte undra på att man tyckte de var kul på "vuxenfesterna" när man var yngre, de här var 1997, jag hade page, eller "'Robynfrisyr" som de så fint hette, emelie, carran, jenni och syrran hade det, haha snygga var vi. 1997 var orange inte också, snyggt?! Naaaaat.. hahahaa eddie och kristoffer pratade med de barnsligaste rösterna och hade inte alls gått i målbrottet, hahah roligt att höra! Ser fram emot mosters 50års fest på torsdag, gillar sådana tillställningar när hela släkten deltar!
Sen somnade jag och sooov, riktigt skönt, förutom att jag drömde mardrömmar :( mindre kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen snart! men först svara på de långa mailet jag fått av min älskade och BÄSTA Tina som befinner sig på Bali...säger bara Ståååå den du ÄR! :D
ha en vass dah /E.

.:roligt var de...

Min bästa mamma hämtade mig oå Arlanda.. påvägen hem berättade hon de roligaste för mig, hon hade pratat med henns syster, min moster och hon hade berättat att min minsta kusin Robin 15 år hade ringt hem till henne och sagt att han skulle tvätta, han frågade hur maskinen fungerade och moster svarade... allt gick kalas, sen ringer han igen och säger att tvätten är klar, då säger moster att han ska hänga tvätten, men NEJ de skulle han minnsan inte göra, han skulle lägga ut den på golvet för "om man hänger tvätten så hänger man ur den".. hahah han hade minnsan hört det och så var det, men moster sa de att då förstör du ju golvet om du ska lägga ut blöt tvätt över hela golvet...så häng det på elementet istället då, och de hade han gjort..
Hahahaaa vad roligt de var, har då aldrig hört något liknande! :D

/E.

.:Allt går emot mig idag känns det som....

Allt började redan i natt när jag först väcks av fulla plutonsvänner, det gjorde iof inget eftersom att dem är underbara ändå och allt för söta när dem är fulla... dock skrämde Fredrik mig lite när han lägger sig och ska sova, börjar skrika på Häggan och typ hyperventilerar, shit då hoppade jag upp ur sängen, när jag sen satt bredvid honom så slutade han att andas.. då blev jag ännu räddare och började skaka honom så han skulle vakna, de gjorde han men han somnade igen och slutade att andas igen..den lilla skiten, men men.. killarna hade iaf en riktigt kalas kväll, kul för dem...

Jag, jag satt hemma i soffan med Johansson och kollade på en mupp till kvinna som inte alls fattade vad pengar var.. iaf satt där med extrema magsmärtor, de är som magknip som kommer ivågor och hugger till.. somnade vid nio men sov bara tre timmar sen vaknade jag igen av ännu mer smärta och illamående, måstede kräkas och sprang till toaletten, haha jag var hemma i soffan men de var jag som spydde och måde dåligast.
Iaf kunde sova ett litet tag till men inte mycket, kunde absolut inte få i mig någon frukost, försökte få i en banan men en liten tugga var de enda jag klarade, vilade lite mer och hade verkligen ingen ork att göra något.. försökte ta mig upp men så fort jag börjar röra på mig gör de ont... om att de blir knutar på alla mina organ där inne :(
Kl 9 kom iaf min taxi och favvopojkarna Carlsson och Boström hjälpte mig ned med väskorna.. TACK ni är bäst!
Jag orkar knappt bära mina väskor, som jag vid friskt tillstånd bär lätt som en plätt... jag går som en gammalkärring som haltar, de måste se riktigt roligt ut!
Jag kom iaf väg med min taxi till flyget och kände att de kommer bli en jobbig resa, försökte gå på toaletten för att lätta på trycket men de går verkligen inte, som att jag är förstoppad totalt :(
Satt mig på flyget och pinades i 55 minuter innan vi landade, att de skumpade som fan vid landning gjorde ju inte saken bättre, haha de på planet måst ju trott att jag var fett med flygrädd eller så?!
De var iaf en hämsk resa, väl på arlanda har jag god marginal till min buss ska gå, tar mig till den, sitter och väntar, en annan buss kommer och ställer sig på den hållplatsen och sen ser jag hur min buss kommer den saktar in, jag vinkar men den jävel åker förbi..... Shiiit där gick droppen, började gråta... allt var piss jobbigt, orkar som inte mer, detta betyder att nästa buss går inte fört om en timme. kul....NAAAT! Arrrrrggahhrassjkiqefnh så arg och ledsen blev jag.. piss, var hungrig som fan och de gjorde massor med ont i buken, har tagit smärtstillande men de hjälper inte! :(
ringde mamma och eftersom att jag har världens underbaraste och bästa mamma hjälpte hon mig att lösa problemet, jag sitter nu här och väntar på att hon ska hämta mig!! UNDERBARA! <3
Neeej de är bara massor med aj aj och blää nu! hoppas på att jag bättrar mig i helgen för de är heeelt jävla värdelöst att ha blåskatarr, början till njurbäckeninflammation....samt typ tarmvred.. är hungrig men de går verkligen inte att äta :(

Tänker tillbaka på sommaren som var, jag vill att de ska vara så nu, sommar sol, piggElin, massor med skratt och äventyr... men de kommer!


Jag och Frida cyklar ner till trädgården (på samma cykel) shiit vad vi skrattade!

Glaaaada stunder på Lidö, midsommar dagen!

BasseMus och min bästa Callelina...sötaste!!

Kikkis, jag (får bältesknäppet i gumpen) och Anna efter en tur med das Ekerö linjen :D


Öland i sommras, jag och bästa Carl :D

Finns massor med underbara fina bilder som får mig GLAD...kan ju inte riktigt lägga upp dem alla här!
Nu ska jag faaan bli frisk /E.


.:veckan som varit....

Denna vecka har jag faktiskt fått åkt pansarterrängbil UPPLUCKAD, wooohhhhoooo, GLAD... har alltid velat de och nu fick jag de :D de var det roligaste denna vecka, för utom att killarna alltid får mig att dö av skratt! :D


Jag och Hulken, min bästa vän och lastbil.. (Delar vårdnad med Ström)

Åker pansarterrängbil, Caap i tornet och Bosse i frammen!

Hahaha mongobild, men är iaf NÖJD, Uppluckad!

Mina gulligaste Carlsson och Boström <3

Carlsson och Andersson körde mig till sjukhuset i pansarterrängbilen idag! :D
Kul var de, men de gjorde ont...

och för övrigt så har jag gjort en nedräkning till MUCK;
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=jun&d=24&h=12&mi=0&t=MUCK&yn=Elin&c=pi&mc=2

Nu blir de TV med Johansson medans de andra är ute och dricker öl /E.

.:sjuuk!

Uppdateringen har varit mindre bra!! har hunnit med mycket och de har varit fullt upp i veckorna må jag säga!
Vet inte riktigt vad jag ska börja med men förra helgen iaf..
Började med att jag tog mig till Sthlm, mötte upp Frida och hon visade mig vägen till poledance stället där Jonas Johan och Carl fick en lektion i poledance, tuuusan så roligt de var att kolla på, men shit så svårt de verkar också. Så tjejkläderna, peruk och för Jonas de var de också högklackat som gällde.. hahah fick mig många goda skratt!
Efter det begav vi oss vidare hem till Rebecca, Jonas och Neah för lite pizza ätande! GOTT...
De blev massor med snack, skratt och sång.. heeeelt galet vad jag tycker om att vara med de människorna!
Hem till Henkepenke på St:Eriksplan och mysa! Sen Lördag morgon tillbaka till kungsängen till underbara Rebecca, Jonas och Neah. De var dags för namnkalas för den lilla parveln... massor med dansvänner och andra vänner som var där, riktigt mysigt, och oooj så GOD kladdkaka hon gjort, mumma!
Hem till Ntown och plocka upp mamma och pappa för att sen köra dem till några vänner som de skulle äta middag med, jag begav mig till Jersö och världens underbaraste människa och hans familj, de är så mysiga och söta! Gillar hans familj skarpt!
Söndagen, åkte hem till Sandy, firade henne med fika och prat, hon var snäll och klippte H. också! Snällare får man leta efter! Sen hämtade jag syster min, så heeela familjen var hemma på dagen, de var riktigt mysigt, de är som inte ofta de händer!! Sen var de tillbaka färd till Lv6, söndagen slutade också med en jädra snöoväder :( hoppas de försvunnit lite nu i veckan för här i Halmstad är de riktigt vår nu :D

Veckan har varit lite seg men ändå har jag haft fullt upp.. måndags kväll var de dykteori, tisdagkväll kvällstjänst och igår onsdag kväll då var de första pool DYKET!!! riktigt roligt men också svårt, de var en del sakar man skulle tänka på... men fick mycket beröm de känns riktigt roligt måste jag säga..
De är en underbar känsla också att ligga där under ytan, att vara helt tyngdlös och bara blida, fantastiskt, att vi braa komunicerar med tecken till varandra! Ser redan fram emot nästa onsdag!

Sen har jag också lyckats att bli sjuk, riktigt ordentligt.. jag har gått med blåskatarr i över tre veckor, nu har de vandrat uppåt och de är påbörjan till njurbäckeninframmation.. men har fått läkemedel nu så frisk SKA jag bli inom en snar framtid!De här suuger och om inte annat gör de ONT.. riktig smärta inne i kroppen :( Kan jämföra det med min blindtasmsoperation, när de blev sår inne i kroppen efteråt, dem gör riktigt ont, så ont gör det här :(
Boström vad ju bara för söt idag också, han frågade och trodde att jag skulle sluta och inte komma tillbaka, men så är de ju inte, han tyckte de skulle bli så tråkigt här om jag slutade.. de är ju bara fööör söta mina egna logement pojkar, ni ska veta att jag tycker om er MASSOR, ni är grymma och betyder mycket för tant Häggan!

Så imorgon förmiddag tar jag mitt pick och åker hem för att bli piggElin ingen.. hatar att ha ont och vara sjuk!
Hela eller stora delar av plutonen ska gå ut ikväll.. kuuul, själv ska jag sitta här eller ligga i min säng med min smärta och bli frisk :( mindre kul måste jag säga..
Men de kommer fler tåg, tuur det!

I helgen blir det inte många knop, de jag vet är att jag ska träffa min kusin och underbara vän Carolina! <3
fiiifaaan ha de bra och bli inte sjuk de är mindre kul vill jag lova ;P /E.

Bjuder på två fina bilder från helgen som var...



.:Elle och Luuuran






Hittade de otroligt snygga bilderna på mig och Callelina...tagna 2005, så de var ju inte igår!
Redan här ser vi vem som är mest mongo av oss två! :D


.:helgen är över

Ännu en helg här hemma börjar gå mot sitt slut, nedräkningen till MUCK har börjat och de är bara 15 veckor kvar i det gröna, det är mycket blandade känslor inblandat i det, samtidigt som det kommer vara underbart att ha klarat av 11 månader i försvarsmakten samtidigt som de kommer vara sjukt ledsamt att säga hej då till mina vänner som jag träffat under tiden i lumpen... man har blivit som en familj och den gemenskapen som man får i lumpen kan man nog inte få någon annan stans, den är otrolig... men de tar vi då, nu ska jag njuta av tiden som är kvar tillsammans med mina lumparvänner och alla övningar vi ska på.. de är ju underbart, våren är här och vi är ute hela dagarna, riktigt gött! Denna vecka som kommar ska tillbringas i skogen, får sova i barack, tur det.. och sen ska vi skjuta massor! :D de kommer nog bli roligt, så länge vi slipper skidorna på så.. hahah

Nå, denna helg har varit kalas, dock har den rullat på allt för fort men det är som vanligt, de gör den alltid så.
Fick ju åka hem redan i onsdags så jag ska inte klaga, jag har träffat familjen, vänner, kusiner, han med stort H, jaa jag har haft det grymt i helgen!
Igår höll dessutom jag och Micke danskurs, eller ja de var mer Micke som höll i den och jag hjälpte till, tycker att vi fixade det riktigt bra faktiskt.. roligt var de, vi dansade för alla också, och vi fick massor med beröm, riktigt roligt!

Jaa kan inte säga annat än att allt bara känns kalas! (flygresan ner till Halmstad är ju inte så rolig men men allt positiva just nu överväger ändå det!)
Ha en bra vecka nu ska jag packa... /E.

.:hahahah

Hahahaha Dating in the Dark, shit vad jag skrattar... roligt är de men ändå så sjukt!


.:Underbara vänner!

Våren är här på riktigt, visst är de väl underbart.. ;D
Har precis varit inne i Ntown och fikat med Kikkis och Kenny, alltid lika kul att träffa mina underbara vänner!
För de har jag, jag har välrdens bästa och underbaraste vänner!!!
Eftermiddagen skall tillbringas åt egentid, senare ikväll är de dejt med delar av flick gänget, ska ta ett allvarligt snack om vår Mallis resa.. jag ska få min vilja igenom så är de bara.. Senare ikväll får jag träffa Han också!
Denna dag kan och kommer inte bli bättre! <3
/e.


.:vår känslor

jaa visst har det varit på tok för dålig uppdatering, men jag har varit ute i skogen på övning i 7 dagar sen var de vård hemma på Lv6 i 2 dagar också så har varit avskärmad från de "vanliga" livet ett tag om man så säger, men nu är jag på banan igen är hemma i Bhamra och har de gött.. Denna dag har varit kalas rent ut sagt, eller hela min permis började kalas, med god mat, tända ljus, vin och ett underbart sällskap!
Idag har jag träffas Frida, Luran, Sofia, Madde och sist men inte mins, KENNY..... fatta glad jag blev när jag fick höra att den lilla parveln är hemma, dock är hon ju inte piggelin, mindre kul att höra, hoppas att du piggar på dig foooort... men underbart att få krama om dig!

Nu till min övning som jag varit ute på, eller min övning kanske det inte var men jag var med på den iaf, de var brigads övning så de var ju en del som var med.. de var både tråkig, roligt, kallt, underbar vår sol, tält sovande med eldpost och patrullerande post, och vi fick till och med sova inomhus några nätter, vi fick skita på poslin och vi fick duscha.. underbart! och de bästa av allt, KÖRA LASTBIL... jag förstår inte hur jag kan tycka de är så roligt, men kul är det... trivs riktigt bra med det i lumpen, de jag trivs mindre bra med är min befattning, den är verkligen inte kul, jag är glad att de blivit lite tok med just min placering och hoppas på att jag kanske blir en sådan allt-i-allo som hjälper alla lite.. då kommer jag trivas bättre.. jag klara inte av att sitta på röven i ett tält dagarna i enda och inte få se solen! men men de löser sig alltid på något vis..
En annan sak som stör mig är en vis person i plutonen, man kan inte riktigt klicka med alla men så är de ju alltid, iaf för mig.. haha. Det är iaf en i plutonen som går mig riktigt hårt på nerverna, gött att vi inte dela logement och så de blir lite distans ibland, människa har en jobbig röst, klarar inte stress, överdriver och skall alltid krångla till allt, en annorlunda person. Skulle förklara denna varelse för min kusin idag och jämföra med någon anna jag känner, men jag kom inte på någon annan som är som denna person, vilket bevisar att jag absolut inte umgås med sådana personer!! Nog om det, övningen har iaf varit mycker lärorik om man så säger, vi har fått mycket beröm och lagt ribban högt, så nästa övning skall vi leverera ännu bättre, men de klara vi... vi är ju bäst ALFA PAPA!!

När vi kom tillbaka till Halmstad i söndags hade massor med snö smält bort och de var riktigt vår väder, oj oj oj så jag trivs i det vädret.. de är underbart att men äntligen får känna vår solen och att de faktiskt finns en chans till att de blir vår och sommar i år! Måndagen och Tisdagen var de vård som gällde... jag fick fara hem igår onsdag som sagt.. underbart, men jag saknar faktiskt min pluton redan! Vågar inte tänka på när vi muckar.. jag kommer gråta floder och sakna alla i plutonen enormt, men har sagt de att mig blir ni inte av med de lovar jag. kommer vara som en igel på er, iaf på dig SkAdam, du blir aldrig av med mig ;P hahah passa så jag inte viskar något till dig, då är de inte lika kul längre... hahahah

Ja dessa dagar hemma skall ägnas åt att träffa vänner, nära och kära...
Jag och Micke ska hålla buggkurs på lördag kväll också, lite nervös för det måste jag säga, men de ska nog gå vägen, jag har dock aldrig hållt en kurs förr men de har han.. så de blir nog en riktig upplevelse för mig med.
Kommer bli en grym helg, de vet jag.. tillbaka till Halmstad på söndag, då börjar allvaret igen, ut  i skogen för att panga i en vecka!


Jaaa under övningen, ska de vara så ska de :D


Oliver, Bosse, Floran & Hedis steker i solen..

Andersson, Bosse och Floran LÖKAR!


Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaken, ALLTID lika kul.. glöm inte att du är BÄST!

Nu blir de dejt med kudden, ska somna med John Mayer i öronen.. underbart!
Helt sjukt så jag trivs just nu.. känner mig riktigt glad hela tiden, inombords leeer jag, STORT!
God natt/E.




RSS 2.0