.:Kreta

Om ca 9 timmar kommer Frida och Katrin och hämtar mig, och vi styr då mot Arlanda för att tre timmar senare sätta oss på ett flygplan mot KRETA/Chania och till MALLA-Madde-Madeleine-Lillkussen-Plastsyrran-Groggsters alldeles egna och bästa KENNY.. ska bli så sjuuukt roligt att träffa henne igen! :D Veckan nere i solen kommer bli grym tror jag eller jag vet, har kollat vädret och de ser mycket ljust ut!! Ska bli uppåt 30 grander och strååålande sol hela veckan lång! :D
Kenny har dessutom fixat ett kalasbra rum åt oss ingen skit här inte!
Så vi ses om en vecka ha de kalas bra allaesammans, laddar bloggen med massa soooolbilder när jag anländer till sverige igen!
/E.

.:Training Camp

Ja nu är training camp över men inte hänga läpp för det för nu börjar training club, cross fit! :D ska bli kalas rolig träning över sommaren..Sen är de ju inryck så nu jävlar ska det tränas :D
Igår hade vi avslutning fest med training camp, huuur kul som helst måste jag säga! Temat var ju Stekare och Badgäster men jaa jag vet inte riktigt de flesta var ju stekare men jag och Mickel kom och var redo för stranden! :D Kalassköna kläder, solglajor, flippflopp och badbollen som jag lyckades få med mig från Training Camps "loppiset" från Ingrid vad så klart med!!
Kvällen med ett ord, KALASKUL!


















Avslutar med den BÄSTA bilden för kvällen på Per! Mr Cool själv :D

Såå jävla heeet :D

.:stekare och badgäster

DET är temat på Training camps avslutnings fest ikväll.. kommer bli GRYM de vill jag lova! :D haha jaa de är bad tema som gäller för min del men har inte riktigt kommit på VAD jag ska ha på mig men de löser sig alltid. badbollen ska med om man säger så iaf.. sen så ska ju jag Mickel och Brenda framföra en liten rolig sak också! :D
Uppdaterar imorn om jag har tid :P måste göra mig klar nu! Trevlig kväll /E.

.:arlanda

Just nu sitter jag på arlanda..Väntar på carolina stina och roger,jag är nervös:) haha jag vet de är sant. De har precis landat,så de handlar bara om några minuter så ses vi:) :) ha en bra dag alla! /E.

.:sommaren med göran

Hahahahah hittade nyss på en trailer för en bio som har premiär i sommar som man bara MÅSTE ses, det är
SOMMAREN MED GÖRAN heter den, hahah kolla in trailerna jag garvar och trot att den heltklart är kalaskul!


(inte allt för bra blid men iaf, eftersom jag inte hajjar och orkar lägga upp trailern får ni leta själva. :P)

Annars har min dag varit kalasnice, och kvällen spenderare jag hemma hos Sofia med te, vindruvor och ananas, massa prat om allt och inget och så kollade jag för första gången på riktigt på Greys anatomy.. riktigt bra och sorgligt..
Måste dyka ner i sängen nu för skas upp tidigt till arlnada för att hämta hem MIN CAROLINA STINA OCH ROGER, OM jag längtar, är nervös, känns som att dem åkte igår men ändå inte.. ska bli roligt att de är hemma igen iallafall!
Så godnatt gott folk /E.

.:81

Ja nu är det bara 81 dagar kvar tills jag rycker in på Lv6..det kommer bli GULD, är redan jättenervös men de kommer att gå jättebra! :D det blir vad man gör det till.. så nu är de hård träning resten av tiden så man pallar, men det gör jag! /E.

(Jag har lånat bilden från lottakåren)

.:Helgen som var..

Jag måste ju berätta om min häktiska helg som varit.. har inte riktigt haft tid att uppdatera trotts att jag är ledig på tok för mycket hinner jag inte, hela tiden saker att göra och bollar i luften..
Ja i allafall.
Fredagen började med jobb jobb och jobb.. men det gick bra det var ganska så lungt ändå.. jobbade till kl18 för att sen bege mig hem till Frida för att äta lite mat tillsammans med henne, kom ju lite senare än sagt till henne men men :P vi käkade iallafall kalasgood skavetti och köttfärssås..yammmi. Sen var de dax att locka Fridas hår, hon passar så bra i det så hon bidde riktigt fin, sen var de mitt hår som också skulle lockas.. Sen var de plattan i mattan med gulafaran till Brottby för de var dans på yesterdays som gällde, Zlips spelade och de var jaa riktigt kalas roligt, dansade istortsätt heeela tiden med gamla som nya. Och Rebecca och Jonas var också där! Sen var de hem och sova, somnade inteförst vid 02.30 sen var det Lördag och upp kl9 för att jobba igen.. dagen rullade på och efter jobbet hem fort som tusan in i duschen och göra sig klar, Sandy var här och fixade mitt hår också, tack så mycket bidde riktigt fint! För nu var de dax för förkalas hos Ida och sen upp till Moset för middag m.m. de var ju Donken som hade 10års fest! jaa de var riktigt roligt, en lyckad kväll, men det var lite dålig uppslutning på personal som jobbat, de hade bjudit in ca 280pers och vi var väl runt 70-80st. men de var iallafall sjuuukt roligt, träffade gamla som nya och Kikkis och Johan!! :D jaa maten var god och tårtan ännu godare! De var fest all night long, jag bidde kalas och fick stans jävla skavsår så jag fick lov att dansa utan skor på dansgolvet, folk glodde som att jag inte hade råd med skor eller ja rent ut sagt var heeelt körd i kolan, men iaf senare på kvällen när jag satt i soffan på moset kom min räddare för kvällen Dajjan! TAAAACK pinglan för jag fick nämligen låna hennes skor! de räddade mig och jag kunde dansa meeeera! :D TACK! jaa gick eller ja fick åka bil hem och tur var de för att gå fanns inte på världs kartan. hem och sova, Sandy var här och sov och berättade om mina host attacker och hur jävla högt jag snarkade den natten.. hahah men men. Nästa dag var Söndagen vaknade och sen ringde det på dörren och då kom Frida, hade visst sagt att jag skulle ringa henne men hehe minnet är bra men kort ibland.. men de var bra att hon kom och väckte mig. och så fick jag frukost av Sandy, såå gott så! Vi kollade på Robinsson 2009 och sen var jag och Frida till donken och köpte cocacola, kan ju vara det bästa när man är lite bakis.. sen var det staden eller ja hamnen för en lite runda på marknaden där nere, riktigt trevligt och hem kom jag med en ny telefon.. en rooosa! :D me like, nöjd är jag också, klart att de finns vissa saker som man inte tycker om men så är de nästan alltid! tycker jag iaf..
Sen var de bergshamra middag och grejer, sen hem och träffa min kärlek som hade varit borta från mig i stortsätt heeela veckan.. nu idag är han borta igen, känns inte som att vi ses så mycket längre, vi går som om varandra.. men men de går ju  i perioder! och sist men inte minnst några bilder från El Donko festen.












Jappsi de var den helgen den.. nej nu blir det till att spela lite gitarr :D /E.

.:Kreta

Om två veckor befinner jag mig på Kreta! Faaan här ska det stekas och jag ska träffa KENNY!! Fan de är ju riktigt kalas GULD alltså! längtar, men tiden går fort så snart är vi där.. ser verkligen fram emot detta! Jag och Frida ska hälsa på Kenny! kan ju bara inte bli BÄTTRE.. äntligen får jag träffa henne och om två dagar kommer Callelina hem :D

Ha en bra dag, jag lever i lyckorruuuus så min dag kommer bli grym! /E.


.:Alltid

Varför går jag alltid och lägger mig sent när jag är ensam hemma?! det är som att jag inte vill gå och lägga mig för att det är så ensamt i sägen men å andra sidan vill jag sooova fort så det ska bli nästa dag.. but why?

.:Gitarr...




Yeeee Mickel och jag spelade gitarr idag och jarg har glömt bort huuur KUL det är.. imorgon kommer mamma hit med min gitarr då ska det börja spelas igen.. de är riktigt kul!
För övrigt så tvättade vi Mikaels mammas bil också, sicket teamwork det var, jag skötte högtryckstvätten jag!
Sen fick jag en glass som tack för hjälpen så gott så..Sen spelade vi massa gitarr lärde mig nya låtar osv :D han är riktigt grym på gitarr M.Wiman han.. shiit yaa duktig som få om jag får säga!
Senare for jag ut till Rådmansö och hälsade på Sandy, snackade massa och somnade på soffan :P sen var de kalas god middag och sen var de te och grejjer, Sandra roade sig förövrigt med att göra mig fin i håret med massa toffsar, bidde riktigt snygg.. sen for jag hem och gjorde ett armband, har beställt pärlor och grejjer så nu gör jag egna smycken de är skiiit kul och de blir jättefina! NÖJD!
Imorgon ska jag måla lite och pyssla här hemma sen kanske de blir en säng till Sandy igen och sen är de dansträning...
God natt på er allesammans! /E.


.:Goood morgon

Har varit upp och tränat redan,det kändes verkligen att man varit sjuk,var helt slut efter träningen och kommer väl ha stans träningvärk imorn?! :S, har precis ätit frukos och ska snart hoppa in i duschen! Ska spela Gitarr med Mickel idag :D:D:D:D:D wiiii han är ju kung på gura så ska lära mig lite nytt sen ska jag träffa Sandy också förhoppningsvis!
Ha en kalasbra dag allesammans! /E.

.:Neoellmonn

Har haft mys dag med Frida som sagt, kollar på Agne och Svullo nu hahahah kalas kul, kollade en sväng på BigBrother från 2003 också..roligt det med.
Men måste visa, För en gångs skull bidde min missemurr Neo jättefin på bild..så look here!


God natt ska upp om 5h så dags att sova.. God natt /E.


.:vitsippan ute i backarna står..

Jaa skojja inte, idag när jag var ute och gick vid lommaren, de KRYLLAR verkligen av vitsipper öööver allt, jag gillart! de är en underbar känsla här nu, träden börjar bli gröna, man kan gå utan jacka (de dagar när de är varmare vill säga), steka i sooolen och ha det gott.. jag gillart! denna årstiden är underbar!
Idag har jag varit ute och gått för att efter min sjuka tid försöka komma tillbaka på banan igen, så de bidde stavgång idag och imorgon kör training camp igång igen! Hoppas på att de går bra.. sen plockade jag vitsipppor.. oh så fint!
Sen ner på staden och träffa Frida för att fika och kolla runt lite, mysigt i regnet, sen shopping på flygan sen hem laga kalas god mat tillsammans med Frida,  och nu dör vi i soffan snart ska jag fixa med F. hår och sen blir de film med fruktsallad kan inte bli bättre... :D
Ha en trevlig kväll det ska jag ha iaf /E. (bilder kommer sen)

Juste har bokat biljetter till Halmstad nu, till besöksdagen på Lv6, ser framemot den dagen! Nu är de nära snart rycker jag in, bara 2,5månader kvar.... nervöst men sjuuukt kul!

.:MADELEINE

Jaa de är heeeeelt otroligt... i lördags när jag höll på göra mig i ordning för svinfesten på logen så ringde min telefon och så står de Kenny, min första tanke var, neej de här är fel.. jag kopplade inte riktigt eftersom att hon befinner sig på Kreta. Men jag svarade och i luren hör jag KENNY på riktigt, skoja inte om jag bidde glad, heeeeelt otoligt, både hon och jag började gråta... Jag blev så sjuktglad av att höra hennes röst vi pratade på ett tag och de var jobbigt att säga hej då i luren vill jag lova, komma massa mer tårar då, tårar av saknad men också av glädje!
Och så nu ikväll när jag sitter på msn ser jag att Miss Brand loggar in och jag skriver hej sen ska jag testa så vi kan se varandra i webbcamen och heeelt kalas jäkla kul, hon ser mig men jag hör bara henne, lite skummt ja, hon har ingen cam men de har jag och så var de någe shall på min mick men sjukt kul att höra hennes röst så hon pratade på och jag skrev massor... och gratis är deju också! hon ska allt få en cam nedskickad så ska vi prata massor :D och jag ska såklart åtgärda min mick!

Saknar dig my BEEEEEEEEEEEEEST Kenny,Malla,Majken,Lillekussen,Madelääään,Madeleine!


Älskar dig! Vi ses snart det vet jag! /E.

.:går dagens kalas i bilder..






De var bara några bilder kommer fler imorgon kanske :P God natt /E.

.:vilken jävla fest

Jaa de kan man säga vilken jävla fest, de började med mys och massa snack med den kalasgoda välkomsbålen i solen, satt ute tills solen inte längde värmde oss då flyttade vi in på skullen..Där inne fortsatte festen i fulltös de ramlade in annat folk jag aldrig tidigare sätt och träffade annat nytt trevligt folk! :D
Folk snackade massa,drack alkohol i mängder,spydde,hånglade,hånglade loss inne på höskullen,kramades,skrattade och hade allmänt trevligt! :D och de roligaste STUDSMATTAN, fy fan vad vi garvade!!

Måste också berätta om killen som löste amok och vart heeeelt galen, när jag skulle gå ner från skullen såg jag att de satt en kille han var helt jävlaborta och spydde, han satt näst in till i sin egna pizza som han hade lagt..Jag frågade iaf hur det var med honom och fick väl inte dirket något svar av honom, men Linus sprang och hämtade vatten som vi försökte få i han och lyckades, jag bad honom resa sig upp och flytta sig så han slapp sitta i sin egna spya, han lyssnade men de resulterade i att han fick någo slags psykbryt och började köra någon slags karate eller så för sig själv och gapade och skrek, när han sedan lugnade ner sig lite, skulle han slå i lagårdsväggen och grejer så de bidde blod på knogarna, onödigt men iaf, sen tog vi in honom i stallet så han kunde tvätta av sig och få av sig alla spyer..
Jag snackade massa med honom för att få honom och lugna ner sig då kom det fram att han hade aggro besvär men jag lyckades, känns bra, och Linus frågade tillochmed och jag plugga psykologi eller så.. hahaha Sen hände de en massa annat också, jag ringde bland annat till hans mamma så hon kom och hämtade honom, tycker lite synd om honom men å andra sidan, vet man inte sina gräser så har han banne mig lärt sig detta denna kväll..

En anna rolig sak som hände var, att två personer smet in på den riktigt HÖskulle och jaa började hålla på, hångel med hit och hångel med dit, min kärlek P. hörde allt och smög dit och kom på dem, de var ju kanske bra så de inte skulle gå allt för långt, då kom de ut springande och han, han slet av sig alla kläder och stod där naken för han hade hösnuva.. hahah och tjejen hon hade stans jävla maskor i strumpbyxorna och hö i kläderna hahahaha!

De var de det.. men kvällen fortsatte sedan men massa musik och dans, prat och hallaballoo :D stolar gick sönder och bord sprack! Senare stod jag och valde musik vid datorn och sen efter ca 10 min när jag vänder mig om är de bara 3 stycken kvar, hahahah jag spelade väl inte tillräckligt bra musik för att de andra skulle stanna :/ de var borta och ingen visste riktigt vart alla tagit vägen?! Men men vi fortsatte dansa...

När jag skulle säga hej då, sa jag hej då till en tjej jag inte ens hade hälsat på tidigade, men de var kul för den tjejen visste vem jag var, hon är tillsammans med Robin en barndomsvän shit äntligen fick jag träffa och se den omtalade tjejen, har hört talas om henne i åratals men aldrig sätt henne så de var skoj!

Det togs en och annan bild också, riktigt roligt! :D ska kasta upp dom här senare sen när jag fått Sofias bilder också!
En kalasKUL kväll med roliga människor och en grymt skojjig studsmatta = slutsatsen med festen HÄNDELSERIK OCH SKOJ!
/E.

.:Bloggtorka som de så fint heter

Jaa har inte bloggat på ett tag men de är mycket som händer och har inte riktigt haft lust och tid att görat men men..
jag har i alla fall
*Kryat på mig lite, äter fortfarande pencelin men de är på bättrings väg.. yippppi!
*Jobbat bland alla dessa kunder som är iviriga i alkohol
*Träffat vänner jag inte sätt på länge :D (Blev jättejätteGLAD)
*Lekt med Frida Ninna och Katrin :D
*Varit på buggträning, men kollade bara på..
*Firat en mycket trevlig valborg!
*Nu ska jag bege mig ut till Svanberga tillsammans med mina vänner för att hälsa på de ny inflyttade :D
*Vad kvällen bjuder på återstår att se...
*Imorgon är de jobb som gäller sen är de paaaaaaryt all night looong :D

*OCH på MÅNDAG får jag börja TRÄNA IGEN!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D ÄNTLIGEN!

Ha en bra första maj! /E.


RSS 2.0