.:sjuk

Jaa gått och blivit sjuk har jag också gjort! de suger pallar ju nästan inget, känner i kroppen att jag är helt slut!! jobbigt men sant, bara till att vila och bli piggelin igen.. har vilat på logementet idag, kändes att de behövdes!
imorgon är de en lugn dag och sen är de fredag då får vi åka hem :D wiiiii helg igen. shit veckorna bara rusar förbi, vi har redan legat inne i två månader, galet men sant.. och nästa vecka börjar som sagt lastbils utbilsningen ska bli sjukt roligt att köra osv!

En mycket tråkig sak som hänt är att en kille i plutonen Ekström, var tvungen att åka hem.. han fick inte vara kvar här pga att de var lite tokigheter... men de suger och jag undrar verkligen om man får göra så?! men de får de säkert göra.. jobbigt är de alla har blivit deppiga. han var som lite plutonens clown och slarvpelle som slarvade bort massa saker! en sjukt skön, ödmjuk, omtänksam, snäll och cool kille... känns jättekonstigt att han inte längre är kvar här.. PISSTRÅKIGT! men hoppas vi ses iaf!

Ja vad har jag mer att säga?! lever fortfarande på ruset sen helgens dans, den var sjukt roligt. många bra danser och massor med roliga människor, dock var inte Rebecca, Jonas och Frida där.
Förövrigt så ska snart Rebecca och Jonas få barn och jag ser starkt fram emot de.. tänker på de varje dag om de kommit någon bebis eller så! :D ska bli kalaskul!
Inte helgen som kommer men nästa då är de dans igen.. :D kommer bli grymt!

/E.

.:6 veckor

ja nu har de redan gått 6 veckor i det militära och jag trivs, trotts att denna vecka som kommer kommer att bli jobbigt är det roligt.. veckan efter denna börjar lastbilsutb. och de ser jag fram emot! ska bli riktigt roligt!

Förövrigt så har min helg varit suuuuper, har varit och dansat och de är så sjukt roligt, man får en sådan adrenalinkick helt sjukt, man befinner sig som i ett rus helatiden.. så nu kan jag leva på dessa danser ett tag, men ska försöka komma iväg snart igen! de är så mycket man vill hinna med på helgerna men de hinns inte riktigt..
har kollat på flickan som lekte med elden i helgen, den var bra men är lite besviken, för de var inte riktigt som i boken men men annars var den bra..
nej nu ska jag leka med Frida Frida Johanna och Carran! :D sen åker jag till Bhamra för att sen åka tillbaka till Halmstad, flyga ner ikväll igen.. ska bli kul men jobbigt...Saknar P. redan, han har ju jobbat heeeela långa helgen!

ha de bra /E.


.:5 år och 10 månader

Jaa idag har vi varit tillsammans i 5 år och 10 månader.. tiden går allt fort den, en underbara tid!


Älskar dig!!! /E.


.:permis

Ja nu är jag hemma på permision igen efter att ha legat inne i det militära i 5 veckor.. det känns bra.. ångrar mig inte och trivs som fisken i vattnet med alla mina vänner i plutonen! Det fungerar riktigt bra.. nu är det bara två veckor kvar som är normala om man så säger sen börjar min lastbils utb i 4 veckor och efter det är det lov en vecka och efter det. två veckor normala och sen befattningsutb. Så de ser riktigt bra ut, massor med roligt att se fram emot..nästa vecka är också lite annaorlunda, jag är nämligen uttagen till att vara skyddsombud så de betyder att jag ska på utbildning  nästa vecka, varje dag fram till lunch, de känns lite kul och lite skönt! :D

Men veckan som varit har vi varit ute i fält i tre dagar, de var jobbigt pyskiskt, vi var som i strid och gick post mitt i natten, de var sjukt spännande och adrenalinkickande.. hehe riktigt roligt men jobbigt också.
Baskerserminin var ju förra helgen också, och regnet öste ner på oss.. de var inte någon lek om man så säger, var helt igenom blöt! Så nu är jag Soldat och dessutom godkänd skyddsvakt.. det känns riktigt bra..

Nu är jag hemma på permision, känns riktigt bra och de är dessutom lite längre helg är ledig på måndag också!! riktigt skönt så helgen ska spenderas åt att träffa vänner, familj och ha de riktigt gott! Bara vila och ha en riktigt bra sooooov morgon!:D

ha en kalas helg /E.RSS 2.0