.:LURAN

YESYESYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES, det blir som JAG vill...Luran kommer upp med mig, vi ska jobba TILLSAMMANS i Lindvallen 07/08...ska bli GRYMTKUL, flyttar om cirka en vecka nu..Underbaaaart, finner inga ord hur glaaa ja bidde. =)

image116

GRATTIS Luuuuran! vi kommer ha så GRYMTSKOJ!

.:Hur ska tiden räcka till?

Jaaaaa, nu är det färdig jobbat på Donken, känns mycket bra fast ändå mycket tråkigt att lämna alla arbetskamrater, kommer sakna dem alla väldigt mycket..Och speciellt Johan..heheh -har du glans? han får mig alltid att skratta :) Kommer sakna honom grymtmycket, men tur det finns internet och mobiltelefonen så man kan hålla kontakten..

Flyttar om två veckor, det känns som en evighet men ändå som imorn, det är så mycket saker jag vill göra innan jag åker, men hur ska jag hinna? men jag kommer komma hem på besök och alla som vill får gärna hälsa på :) ser framemot säsongen kommer bli grymtkul.. Och jag ber er alla, HÅLL tummarna för att kusinvitamin Luran får jobb uppe hos mig. Magkänslan min säger att hon kommer få det och den har jag litat på förr, så det ska nog gå vägen ska du se sweet...

Idag var jag iaf in till Sthlm träffade syster mig, jag fick en julklapp avklarad, sedan köpte jag andra saker, men de var till mig :) mycket nöjd. Ska in med mamma till Sthlm på fredag och köpa saker till Sälen, skidkläder behövs införskaffas och en del andra sker...
När jag kom hem satte jag mig vid TV, och tror du inte det kommer någon knäppskalle och knackar på rutan så jag hoppar HÖGT som tuuusan av rädsla, men det var bara min älskade Tina som stod utanför och undrade om jag skulle med upp till Tijana på lite mat, det tackar man gärna ja till, trevligt sällskap och mat bättre kan det inte bli.. Skanar dock Tina, tycker vi umgås på tok för lite men vi går verkligen omvarandra, men nästa vecka då SKA/MÅSTE vi leka...Sen kom Carolina hit till mig, heheh jaa tittade på TV drack lite te och åt clementiner..och jaa som vanligt skrattade vi, det är en av alla saker vi verkligen är bra på att göra tillsammans.. :) en mycket trevlig dag.
I morgon ska jag städa sen blir det leka med Sofia på kvällen, ska bli mys..

image113 image114

Simma lungt / E.

.:SkridskoSkola:.

image112

Idag har jag hunnit med mycket, gick upp klockan 9, beslagtog mamma och pappas bil in till Norrtälje, skulle lämna lillkissen hos vetrenären, han skulle "göras om", så nu är han testikellös, lille Neo.
Åkte sedan hem till Luran, sedan begav vi oss ned på staden för att Luris skulle införskaffa en väska, efter det åkte vi till mig och bakade, fick nämligen fin besök senare under dagen av en gammal klasskamrat, Jonathan AKA Jonte , MYCKET roligt att träffa dig, har saknat dig..Efter den trevliga fika stunden bytte jag och Luran om till Skridskodressen, åkte upp till Uterinken vid IP och åkde skridskor, vet inte vad det är med skridskor men jag tycker de är så grymtkul att åka..Åkte igår me, med Pyret han hade skridskoskola med mig, så snart är jag kung, så passa er där ute på isen..

Ha det bra, på återseende!

.:Dagens stjärna:.

image111

Dagens stjärna är: Carolina, Ninni-Luris, Carkan, Carran, Carris, min alldeles egna LURAN!
Finns inga ord för hur grymt underbar du är...
Du är min dagbok, mitt allt, min andra halva, du förstår alltid vad jag menar, tycker och tänker...
Alla våra underbara minnen vi har tillsammans, alla resor, alla bus och allt skoj vi gjort tillsammans och vi ska inte prata om ALLA gånger då vi skrattat så mycket så vi nästan dödde tillsammans..Vår SJUKAHUMOR tar ingen någonsin ifrån oss, den är klockren och grymmast av alla! Vi är VI och det kommer vi alltid att förbli..

Vet inte hur vintern ska sluta om du inte kommer upp till mig, men det löser sig alltid och jag VET att vi kommer stå där tillsammans tillslut, det ska jag fixa..

Tack för att du ALLTID finns där för mig!

.:Suuuuuper helg:.

image103

FÖDELSEDAGSBARNET *Denna helg har varit Fridas helg, hon har haft sin födelsedag!! Helgen har vi ägnat i skogen, på hennes sommarställe....En GRYMT mysig helg tillsammans med vänninorna, godmat, tända ljus, öppenspis, efterrätt, godis, spel, SKRATT, skitsnack och ännu mer snack och skratt... kan det bli bättre? NEJ

image104
image105


Jaa..Frida undrar om jag och Luran verkligen är friska.. hmm.. vi stod för underhållningen med sång, gitarr, saxofon och fjölt..GRYMT jobbat Luran..



Det har med andra ord varit en KANON helg tillsammans med ER, tack, ni betyder mest! Ber om ursäkt för hur jag är när jag spelar spel med er, men som ni vet är jag världens sämsta förlorare och ni är GULD som tar det med en kalckspark..Vet att jag kanske inte behöver brusa upp så ibland, men tycker ändå att jag hanterade gårdagens förlust ganska så bra, är fortfarande beskiven över att jag och Katrin inte vann, men vi tar igen det en annan gång ska ni allt få se!

Sist men inte minns, Luran och Frida...När trollmorsan lagt sina 11 små trollisungar....







Axel Åkerlund - Utan dina andetag






.:Leeeedig dag:.

image102

Kom nyss hem, har varit nere på staden med Frida idag, var och fikade på Landkrabban, mysigt och good lunch, kikade lite i butikerna sedan begav vi oss till knutby trog och kollade lite där..Sedan hem, nu sitter jag här glor på lite bilder, hittade på denna..

Frida, Neo (Björn) och Luran.... Vi ska äta glass, men eftersom att min sötaste kisseunge är sååå nyfiken och sugen på glass så blir det så här.....

Nu är jag äntligen ledig från jobbet i 5 heeela dagar, känns mycket bra..sen har jag bara 5 dagar kvar att arbeta på Donken sen är jag ledig i 2 veckor innan jag beger mig till Sälen i 5 månader, över vintern, den 9 december flyttar jag. Har inte riktigt fattat ännu att jag ska flytta här ifrån ett tag, men det kommer gå bra, kommer hem snart igen lagom till sommaren, kommer dock sakna, men jag kommer komma hem på besök det vill ja lova..

Ska laga mat med Pyret nu  =o) ...................TJarrå

.:

Jessy - Dancing In The Dark

Finner inga ord, BÄSTASTE låten...

.:MYS kväll:.

image94

image95image96

    

Hade en grymt mysig kväll med mina vänninor Carolina och Frida... Först på Kina med goood mat och massa skratt, som alltid...
Sedan myskväll framför en TVn med film...Massa mer SKRATT,och självklart var Björn med..(min katt - Neo) har fått byta namn pga. att han björnar så mycket... =) Nu ska ja städa lite sen blir det restaurant ikväll igen, med familjen..

.:LEDIG heeeela helgen:.

Efter en lång veckas arbete är ja äntligen ledig heeeela helgen, känns så grymtskönt! Det började bra med att sluta tidigt igår, hem, ut och käka middag på kina, goood mat, kvällen ägnade ja i soffan med en godis påse...Gott! Somnade mycket tidigt igår, vaknade i tid idag kände för en uppfriskande promenad, sedan en stooor frukost med tända ljus, riktigt mys..

Ikväll / eftermiddag ska ja leka med mina kära vänner, Carolina och Frida, vi ska eventuellt ut och äta middag..men vi får se..blir en lugn kväll (tror jag iaf) med MASSA skratt...
Imorn är det fars dag, har köpt ett par Armani Kansonger till min käre far, tänkte hotta upp honom med lite märkes kläder =) imorgon kväll ska jag också ut och äta på rastaurant..

En riktigt lyx helg med andra ord....

Blider från morgonens promenad;
  
  

Kan ju inte påstå att man blir så sugen på att bada i det vackra höst vädret, burrr!
Tycker ändå att hösten är mysig, ljus tänds på kvällarna man får klä på sig myskläderna och mysa framför en öppenspis... Det blir mörkt redan vid 16 vilket är deprimerande men snart kommer VINTERN och då blir det massa snö, vilket = Skidor, skoter, snowboard, snöbollskrig, jaa you name it...
Nu är det nära, snart flyttar ja till Sälen i 5 månader, ska jobba i Lindvallen, kommer bli grymtkul...Hoppas och vill verklinge att kusinCarolina kommer med mig upp! 

Ska ring några samtal nu....Tjarrå

RSS 2.0