.:This is it

Lyssna inte på folk som ljuger!!!
Tycker INTE om folk som ljuger och inte kan hålla sig till sanningen.. och dessutom ÖVERDRIVER om vissa situationer, ibland förstår jag verkligen inte VARFÖR.. man tjänar inget på det!



Förövrigt så var bion This is it riktigt bra!
<3


.:chill

Idag är en skön dag, inget stress alls men ändå massor med saker på schemat.. just nu är jag bara hemma, de är riktigt skönt att spela kalashög musik och göra de man känner för i sin egna takt..
Lyssnar på dansmusik.. och blir riktigt sugen på att dansa men den 13 november då är de Shake på Ydays igen och då ska vi dit och dansa gäääärnet, hoppas på att de blir lika bra som förra gången de var shake men de tror jag absolut på, dem är riktigt bra och de brukar bara vara massor med bra dansare där då :D de gillar vi!

Igår var jag i sthlm och träffade min syster :D riktigt mysig.. vi åt på restaurang, tryckte i mig en stooor pizza, de var en sådan ungsbakad, mmmmm mumma så good den var!
Sen var vi på bio på Fame, en musik och dans film, den var lite dålig i handlingen men all dans och musik gjorde en glad, de var en med ryckande film och jag vill dansa ännu mer!!!

Idag är det som sagt en chilldag, tar de lungt och bara är för mig själv ska måla naglar och ta hand om mig själv lite!
Sen ska jag och Dajjan på biodate, de blir M. Jackson filmen.. får vi se vad de är om den är bra, tycker ju om hans musik så jag tror de blir bra! Sen är de TORSDAGS mys med Madde, Elin och Sofia! <3

Imorgon åker jag till sthlm igen till Rebecca och Jonas för att hälsa på lilla Neah som kom till världen för ca en månad sen :D jag och Frida ska dit och hälsa på.. ska bli riktigt myyysigt, var länge sedan vi sågs nu!
Efter de besöket åker jag vidare till Tyresö till underbara Nagu och hennes familj <3 ska dit och mysa och sova kvar sen på lördag bär det av hem, då är de feeeeeeeeeest... ska bli riktigt roligt och tror på ett hejdundrans bra slut på denna lovvecka! på söndag bär det av tillbaka till Lv6, de känns lite tungt men det ska bli kul att träffa alla i plutonen igen, saknar dem skarpt! Sen är de ju fortsatt GSU i tre veckor och fältvecka, de suger ju lite men de ska nog gå... får hitta det positivt i det negativa, tycker jag är ganska bra på det :D

Känner att jag hunnit med massor med bra på lovet, hunnit träffa massor med vänner, MEN har fortfarnde massor med vänner kvar som jag hade velat träffa och hälsa på.. men de kommer helger och de kommer snart ett jullov på tre veckor också!

ha de gött/E.


.:loooov, shopping och soooov morgon!

Hej Sofia N.!
 (Nu skriver jag till dig Sofia som att de är jag som pratar till dig, så skiiit i mina stavningar osv) :P

lovet har haft en riktigt bra start måste jag säga,  började med att leka med Sandy igår, vi åkte på impuls till Täby för att äta lite lunch och strosa i butiker, visst är jag inte så rik men någon kunde de ju finnas och jag och Frida ska ju faktiskt till Rebecca, Jonas och Neah på fredag så tänkte att jag skulle köpa med mig något till dem och de gjorde jag hittade riktigt fiiinfiiina saker! Det var en riktigt trevlig dag och att bara träffa Sandy var roligt!
Sen hem, middag och sen vidare till dig Sofia N. för kvällsmys med Madde, Elin och dig så klart Sofia! Måste säga att de var en riktigt trevlig kväll med glass, och massor med te.. gooooott!!

Idag tog jag mig en riktigt soooov morgon, och ringde det där samtalet som vi pratade om igår Sofia... :) de var gött med sovmorgon måste jag säga, sen in till Norrtälje för att leka med min kusin Emelie...
kollade in hennes och Suddens fiiinfiina lägenhet, man blir som lite sugen på att ha en egen lya, men det kommer en dag det med... Vi var sedan ner på staden, käkade lunch och kollade lite i affärer..
Sen hem för middag och lite glooo på internet.. nu väntar jag på att min kära vän Jonathan ska komma hit.. vi ska leka burken, kull och sen i slutet innan han åker hem dåå, dåå blir de fiskdam.. HAHAHA nej men skämt och sido!

Imorgon blir det sthlm för att träffa min syster :D ska bli myyys!
Dock missar jag nog Bonde Söker Fru imorn :( men får be min bästa pappa spela in det åt mig..

Förövrigt så ringde P. mig idag, han ville bara höra hur det var mig.. de kändes ganska så bra att prata med honom! Men är fortfarande besviken på honom.. men livet går vidare!

Nej du Sofia N. nu ska jag ta och bege mig, gick de bra att träna? ha en bra kväll min underbara vän! <3
/E.


.:Looooooov

ja de är söndagkväll och jag är INTE på regementet Lv6 i Halmstad, de känns lite konstigt, brukar alltid vara där på söndagar och ligga där i min skööööna säng.. men inte idag.. för jag har looooov i en heeel vecka nu. de känns riktigt bra! Söndagen har varit skön, en vilo dag som söndagar ska vara.. har varit i norrtälje och handlat, har degat i soffan och kollat på repriser, och ätit goood middag.. senare på kvällen for jag till Mickel.. kollade film och spelade musik, de var fullt ös på trummorna för min del och han köra gitarr.. de var riktigt roligt!
Så nu är de dags att sova imorgon väntar en ny spännande ledig och sooooovmorgons dag!
God natt/E.


.:C körkort

ja veckan som varit har varit kalasbra.. de kan inte riktigt bli bättre känns de som just nu..har kört massor med lastbilen i stads innerslinga och varit på halkbanan med dem, de var lärorikt att se hur det går när man kör på halt underlag med tung lastbil i endast 30km/h och de gick rent ut sagt åt helvete..
Så säger de vid halt underlag, kör försiktigt!
jaa sen var de ju uppskrivning på måndagen, de gick kalasbra.. de är ju dock bara för det militära förarbeviset som jag nu har tagit c-kort.. men ska inom en snar fram tid ta och köraupp civilt också och skrivaupp också så att jag kan jobba som truckerbrud sen :D
Är riktigt nöjd jag fick massor med beröm, frågade min uppkörningsnisse om han kunde säga vad som kanske var mindra bra och behövdes tränas mer på, d sa han att de fanns det inte utan att han kände sig riktigt trygg när han åkte med mig, att jag hade mycket bra koll i speglar, bra planering av körning och fick alltid i rätt växel osv. han sa även att säkerhetskontrollen var mycket bra, jag visste vad jag skulle kolla, fick med allt och gjorde den i ett riktigt bra tempo :D så jaa de kändes riktigt bra efter alla dessa ord!

Vi har även haft utb i feedback i veckan också och de var riktigt bra och nyttigt att ha de också.. vi skulle då ge varandra feedback i smågrupper, dem som vi oftast jobbar tillsammans med och de var 1. sluta med 2. fortsätt med 3. börja med.. så de var jag Andersson Ström och Hulten!
Fick höra massor med positiva saker att jag är en riktig fighter, att jag inte ger upp, jag peppar oss alla i gruppen på ett bra sätt, är en bra kompis, är glad och sprider glädje, och de som Andersson sa var att man märkte i början vid inryck att jag var lite äldre, att jag hade lite mer erfarenhet, han kände som en trygghet hos mig! Och sen fick jag också höra att jag kanske ibland inte skulle bry mig så mycket om när andra gör fel, men andra tyckte att jag skulle bry mig för att säga till andra var jag också bra på.. De var både svårt och lätt att ge och ta feedback, speciellt när man inte gjort det på det här sättet förr.. men de kändes bra efteråt iaf!
Sen kom de även i torsdags kom en kille fram till mig på krogen och berättade hur snygg han tyckte jag var, och de tackar vi för.. inte så vanligt att man får höra de så de höjde självkänslan :D

Ja veckan har varit riktigt bra med andra ord!

Nu i helgen har de hänt massor med skoj..i går fredag var de hockey derby, Norrtälje - Rimbo! dock så förlorade norrtälje och de är SKAM.. men nästa gång tar vi dem.. jag lackade dock inte ur helt denna gång.. haha kunde behärska min besvikelse.
Sen var tanken att fara hem och dö i soffan men Carran ringde och planerna var feeeest. hem till sveag. och byta om sen vidare till Basse för lite nhl spel och sen vidare till mobergs.. de var riktigt roligt..
En klockren kväll :D kan inte göra annat än att LE!

Idag har jag varit bakis, då vet man att man lever, men de var de lätt värt! snackade massa skit med dreamteamet Carran och Dajjan.. riktigt mysigt sen var de frulle på donken också.. mmmm me like!
Kvällen har spenderats hemma, först suuper god middag tillagad av bästa kocken pappa, sen kom Frida hit och kollade film med mig, eller jaa förlåt Frida för att jag somnade men var mys att ha henne här.. sen kom mamma hem från Egypten också! 

Nu väntar en HEL vecka med LOV det ska bli riktigt skönt, jag ska träffa vänner, träffa lite fler vänner och jaa träffa ännu mer vänner.. de kommer bli en bra vecka! 
Nej nu ropar min underbara säng på mig.. dags att sova, God Natt!
<3


.:Glad

Måste börja med att skriva om går kvällen som spännderades på yesterdays dansandes till Shake.. Åkte dit tillsammans med Frida och möte också upp Frida där.. Mycket folk var de, det var lite svårt att bugga imellan åt då de var tjockt med folk.. men nästan alla mina favoritkillar (hahah fult de låter) som är skit roliga att dansa med var där.. dansade i stortsätt heeeela kvällen.. mycket nöjd, och de som också var roligt var att jag fick beröm, att jag var jätteduktigt på att följa, att jag var allmänt duktigt, och när en kille frågade hur länge jag hade dansat sa jag ett år och han trodde inte först på mig... sen var de en som tyckte jag skulle börja tävla för jag hade det rätt gunget :D hehe de var riktigt roligt att höra, de stärker en.. dansade med en som är helt yvig och vild, de var riktigt roligt.. Camilla var där så de var pricken över I:t! Sista dansen dansade jag med Micke, den var sjuuuuuukt bra, man svävar som på moln när man dansar med honom <3
så sammanfattat med ett ord ÖVERBALL kväll!! Trotts att jag lyckades få en riktigt bra smäll på ögonbrynet av Henke skrattade jag och rockade loss kvällen igenom.

Veckan som varit i det gröna har varit kort och slapp, har varit i badhuset och simmat, hade lagtävling, killarna mot tjejerna och tjejerna vann :D Efter två heat sa Serganten att vi var tvungna att sluta för att vi utklassade killarna :D heheh

Vi har kört lastbil, landsväg och stadsytter slinga.. de går riktigt bra, vi har ju fått en ny lastbil en P124 AKA Hulken som vi kallar den.. de är riktigt roligt att köra.. längtar tills veckan då är de massa köring och sen är de halkbana och sen uppköring på torsdag! Då måste jag kunna bränslesystemet, styrsystemet, bromsystemet, elsystemet, och massa andra system.. måste plugga på de, de är lite svårt att förstå men tur att pappa är bäst på de och kan hjälpa mig så att jag hajjar något..de kommer gå bra, om inte annat får man la göra om det!
Sen har vi inte gjort så mycket mer i veckan.. nu är de sista veckan med lastbil, teori skrivning uppköring och massa mer körning sen är de LOOOOV i en vecka! Det ska bli riktigt skönt, då ska jag till Nagu på tjejkväll med tjejerna från HK d ska bli riktigt roligt och dessutom få träffa Molly och Liam <3

I helgen har jag hunnit med att träffa Ninna över en lunch i fredags, riktigt mysigt! Träffade Frida och Frida igår på dansen och sen Carran idag <3 ikväll ska jag in till norrtälje och träffa lite fler brudar :D kommer sluta mycket bra denna helgen... jag känner det på mig..

Känns som att jag på något sätt svävar runt på moln, vet inte vad det är!
Det som har hänt med P. känns så klart jobbigt men de känns som att jag kunnat gå vidare på ett bra sätt och jag hoppas också att han gjort det.. hoppas att jag alltid kommer få ha honom som min vän i livet.. fast att han just nu svikit mig och krossat mitt hjärta i många småbitar känns de som att en dag i fram tiden kommer vi vara bra vänner! Men de kommer med tiden, just nu undrar jag bara vad vi har att säga varandra, men en paus och låta båda gå vidare tror jag är bra!

Nej dags att fylla tombolan, plugga lite och sen åka in till norrtälje :D
/E.


.:VÄNNER

Vill bara berätta att jag tycker om alla mina vänner oerhört mycket, kan inte riktigt förklara med ord hur mycket ni alla bertyder för mig!!!
MASSOR med KÄRLEK till er alla, ni är BÄST!
/E.


.:Flyttfirma Elin

Ja dagen har trotts allt varit bra och jag kommer somna med ett leende på läpparna!

Har agerat flyttfirma som sagt, åkte till lägenheten och hämtade alla mina saker så nu må jag säga att det ekar där.. haha tomt är det iaf! De var rätt så jobbigt att hämta alla saker, kom att tänka på massa saker och "upptäckte" andra saker i lägenheten, ytterligare tecken om man säger så..
Bästa Carolina och Sebastian kom och hjälpte mig med alla saker, TACK ni är bäst.. körde ut allt till bershan, packade upp allt och försökte få någon ordning på alla saker!

Sen var de in till norrtälje igen för att äta middag med mina bästa Callolina och Fritzz.. Gott och enkelt lagat, kina mat på kina.. Tack och gott var det :D sällskapet var mycket trevligt det med, sen var de en sväng till Flygis för att inhandla gott och hyra film av en riktigt bitter människa, haha shit tror inte jag träffat någon så suuur människa på länge..sen ut till bhamra och kolla film och mysa så kom också Dajjan förbi.. efter filmerna och massa snack åkte jag in till norrtälje igen, till Basse, han hade killkväll så vi åkte dit och störde, men de var roligt fick mig några goda skratt, och en och annan nyhet att en viss person sätts tillsammans med en annan osv osv.. inte så roligt att höra men jag fattar inte, han har inte bara ljugit för mig, för hans vänner och för hans familj utan för andra som bara är bekanta, alltså man tjänar inget till de tycker jag...
MYTTOMAN är de enda jag säger..

jag har nu fattat ett beslut för vad jag tror och tänker och så är det, han har då satt sin sista potät hos mig, punkt!

Imorgon blir de till att iordningställa här i mitt fina rum, träffa Mickel ska jag också göra och sen blir de till att åka till Arlanda igen och vidare till Halmstad för en vecka till i det gröna och i min älskade lastbil :D
Nästa helg kanske jag inte heller kommer hem, kanske ska ner till Höör och hälsa på en lumparpolare men de får vi se inget bestämmt, de beror på om de blir utgång med plutonen, de är kort vecka nämligen, slutar och åker hem på torsdagen :D de det är nice!

Hoppas ni också somnat/somnat med ett leende på läpparna, för de ska jag göra.. God natt! /E.


.:Ett stort frågetecken

Ja under de senaste två veckorna är det mycket som har hänt i mitt liv känner jag just nu.. mitt hjärta är krossat i tusen bitar.. Det hela började förr förra helgen då min sambo gjorde slut med mig. Han hade bestämt sig och ville inte längre vara tillsammans med mig, allt är en lång historia men nu bor jag hemma i Bhamra med mina päron igen vilket inte gör mig något alls, för jag trivs med dem och här på landet..
Det som gör mest ont i mitt hjärta är alla lögner som en viss person hela tiden kör med, han spelar som ett spel som för mig är helt obegripligt att man som människa kan såra någon som man älskar och levt med i nästan 6 år kan jag inte riktigt få in i mitt lilla huvud! De är jobbigt just nu och kommer vara ett tag då jag ska agera flyttfirma, jag menar har ju inte bara en sak i den lägenheten utan hela mitt liv är där så de är tungt... De som också är tungt är att myttomanen själv fortsätter att mytta och inte inse att han faktiskt sårar mig..jag menar huuuuuuur känslokall kan man bli?! vet att de är hans försvarssätt men snälla var lite med männsklig.. Finns så mycket jag skulle vilja veta SANNINGEN på men den sanningen kommer jag nog aldrig få veta, vet heller egentligen inte om jag vill veta allt han gjort mot mig! Trodde iaf inte att de som redan hänt en gång skulle få hända igen och krossa mitt hjärta ännu en gång på samma sätt, de här var droppen... han har skitit i det blåskåpet och satt sin sista potatis hos mig iaf! Åhhh jaa är grymt frustrerad, vill skrika och slå, ilska och stor stor STOR besvikelse är de som är i mitt hjätra! ja just nu hatar jag en människa som jag samtidigt älskar.. jag vill tro på det han säger men han har ljugit om så mycket och andra saker tidigare så de finns inget förtroende kvar, de är tråkigt och jättejobbigt!

Nog om det och den obegripligt omänskligt onda människan........

Till det roliga som händer i mitt liv just nu är det militära livet som jag lever, jag trivs riktigt bra tillsammans med mina vänner i min pluton, ni gör mina veckor så roliga och värdefulla med massor av skratt, kramar, allvar, fysiskt och psykiskt jobbiga saker som vi klarar tillsammans och massor med kärlek som ni ger mig, ni är underbara! och inte tal om min underbara familj och vänner här hemma som stöttar mig och ALLTID finns hos mig när jag behöver er och ni vet att jag finns alltid för er också!

Jag håller också på att köra lastbil för fulla muggar nu, de är riktigt roligt och funderar skarpt på att bli lastbils förare på fritiden eller ja att jobba som det sen efter muck, de kan bli bra pengar det :D för jag ska bli rik och resa en massor, ska resa land och rika runt! Som jag ser på framtiden nu när dagens situation ändrat sig skarpt så ska jag reeeeeeeeeeeeeeesa, kanske utbilda mig till något inom försvaret, söka polis högskolan och bara leva livet! :D allt löser sig alltid är mitt moto och jag vet att trotts att de är jävligt jobbigt nu kommer det blir BRA igen, de vet jag, hur de än slutar kommer de bli bra och jag kommer vara världens lyckligste Elin..
Så ett C kort från försvarsmakten tackar man ju inte nej till!
Och fyyyyy fan vad jag och Ström har kul i lastbilen, vi sitter och skrattar hela dagarna så man är helt slut på kvällen... han är så kul och sitter och härmar alla befäl, Anna Anka, Drottning Silvia och så är hon en 14 årig person som heter Jossan som är heeeeelt blåst i huvudet.. hahahah jag DÖÖÖÖÖR flera gånger varje dag av skratt, du är bara för roligt darly, men å andra sidan är jag sjukt lättroad :D

Dessutom har jag fått höra att jag ska gå högvakten i vinter.. de kommer bli kallt, men de kommer bli sjukt roligt, blev jätteglad när de sa att vi skulle gå, vi stabsassistenter, så mina vänner ni är mycket välkomna att fotografera mig när jag står där men dock inte tracka mig så jag börjar garva, okej!?!!!
Så de är lika bäst att inte säga när det är :P heheh

Kom hem från Halmstad ikväll, hemflugen med herkules, åkte till Kikkis och fick pizza sen var de idol som stod på schemat, och de var nice.. de var polen som åkte ut..gjorde inte mig så mycket eftersom att jag inte var så förtjust i henne om man så säger.. och dessutom så hade kikkis en kattunge, Madeleine hette hon, mamman heter Silvia så de är ju självklart :D sjuuukt söt, saknar min katt Neo massor när jag träffade den.. Min eller ja vår katt kanske de är bor ju kvar i lägenheten, jag vill ha Neo för han är bästa katten, mitt första djur som jag älskar och håller varmt och hjärtat men de fungerar inte riktigt att han bor här.. men vill!!!! men de löser sig.

Juste vi har även haft överrasknings fest för Ström i onsdags då bönan själv fyllde 20år. Så vi gjorde tårta åt henne och hade hattar och balonger och sjöng för henne.. riktigt lyckat så glad hon bidde :D och tårtat var riktigt gooood!

lite bilder :D








Jag och lilla kattungen MADELEINE ;D



nej sängen kallar dags att sova!
God natt och dröm sött <3 /E.


RSS 2.0