.:VARFÖR?

Varför ska de alltid vara en viss person som bli utsatt?? Mycket IRRITERAD och förbannad just nu!

.:Foto

Måste tillägga, åkte ju på en P.Bot idag...IRRITERANDE om man säger så...De här kommer de få faan för..
Och de lustiga var att på Pboten stod det FOTO, vadå har de tagit kort på min bil och ska spara de och hålla koll på vart jag parkerar ELLER? jaa ogilla P.Lisor kul jobb...

Här kommer iaf lite mysiga vinter bilder, tyvärr är ju vintern borta, känns som att de är vår att vintern redan varit, men de vill vi inte vi vill ha SNÖ mängder med Snööööööööööööööööööööö!
Hahah min insnöade bil..jag gillart!




.:Träning

Nu är jag hemma från träningen, var riktigt roligt idag, är iof alltid roligt att träna undervattensrugby men idag var de lite annorlunda, spelet var ju inte de bästa med tanke på att vi bara var 7 stycken som spelade men vi försökte iaf.. spelade 3 mot 4 var ju inte så enkelt men de gick ett tag iaf..Kändes som att alla var på bra humör idag! och så hade jag ju ansvar och var lite boss, mee like!

Imorgon är de Freeedag hur bra och skönt är inte det?
En skön och rolig helg väntar;
Middag med mamma
Mys med P.
Hockey
Utgång med brudarna
Lussebak
Juleljus ska fram
Barngympa
Träning

kommer bli en toppen helg som alla andra!
Hare kanin (eller hur var de nu Luran)
/E.


.:Jobbet

Sitter på jobbet nu. De var nyligen en kille här och satte upp ljusstaken i fönstret, så mysigt de blev..och tittar man ut genom fönstret, den fina utsikten över kungsträdgården, dem har börjat plocka fram för den årliga julmarknaden.. Så mysigt, de hade dock varit ännu mysigare om snön kunde ligga kvar på backen..

Hemma i Norrtälje finns det iaf lite mer kvar än här inne i den stora staden..

Får riktig julkänsla och på söndag åker julstjärnor och ljusstakarna upp i fönstret hemma, och de bästa på måndag får man öppna första luckan på chokladkalendern..kan ju bara inte bli bättre!

Nej åter till arbetet, igår grävde jag förresten fram min bil...

/E


.:Mysdag


.:Helt insnöad

Blev inget jobb idag, är helt insnöad.. Tog mig ut till bussen imorse efter pulsandet i en halv meter snö, stod och väntade men ingen buss kom, börjar traska mot busstaionen, då mamma ringer och säger att jag kan vända, ingen ide att åka, bussarna kommer inte iväg pågrund av all snö, min bil var helt insnöad så de var bara till att ringa till chefen och säga att jag blir hemma..Mysa i soffan med Peter som är ledig idag och baka chokladbollar med massa tända ljus i lägenheten..kan de bli bättre?... De säger ju att de ska bli plusgrader på tordag och snön ska försvinna..hoppas på att det inte sker!!

Ha en bra dra. /E.


.:Slut

Ännu en helg över. Förstår inte vart tiden tar vägen, den verkligen rinner iväg! Helgen har iaf varit mycket bra hade som sagt kunnat vara liiite längre! I fredags var Jag Frida och Frida och buggade på yesterdays, var riktigt roligt..Lördagen spenderade jag med Carolina i täby centrum, mycket mysigt! Kvällen spenderades i gryta hos Max och Tove, middag och dem, Pontus, Magnus, Anders, Sofia och Joel och jag och Peter så klart.. Riktigt mysigt och trevligt var de!
Tänkte lägga upp lite bilder...



Så sjukt snygga vi var den kvällen hemma hos Amanda på Halloween...heheh jag och Carolina föreställer två drakar..heheh tyckte att de var lite läskigt iaf.
Dajjan var damen i familjen Adams..





Lite  bilder från undervattenrygby lägret i Mullsjö!


.:Freeedag igen!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA då var de FREEEDAG igen...änkligen..
veckan har rullat på bra har jobbat och slitigt, var ledig i måndags så skönt men vad gjorde jag då egentligen, den dagen gick allt för fort. Något speciellt som hänt i veckan? hmmm eeeh Nej, eller jo förresten provade på DansArobic igår med Mumrik på Ebba i Sthlm de var Rebecca vår danslärare som hade de, så de var riktigt roligt men de var svårt..heheh nogot annat?..nej..
Nu till ikväll då blir det middag med mamma och pappa hemma i bergshamra och Peter kommer också med.senare ikväller blir de bugg för fulla muggar, jag Frida och Frida..ska bli riktigt roligt =). imorn sovmorgon och sen blir de Täby C med Carran, var länge sedan vi lekte nu så de ska bli skoj! Lördags kvällen skall vi spendera hos Tove och Max i gryta med middag och grejjer ska bli mys, Joel och Fia ska också med...

Helgen kommer bli underbar..
Hoppas er också blir de.. hare kanin! /E.


.:Undervattensrugby

Helgen är över och den har varit bättre än förväntat.. I fredags kollade jag Carra Frida Och Frida på hockey matchen mellan Norrtälje och Uppsala, var väl inte så mycket att hänga i granen då Norrtälje förlorade med 8 - 2 om jag inte minns helt fel nu.. Sen var vi hem till Frida för att titta på idol utröstningen och snacka massa skit..
Upp tidigt på lördag morgon för att hämta Erika och sedan bege sig iväg till Mullsjö för undervattensrugby läger för damer, trotts den långa resan gick allt kalas bra!
Väl där nere spelade jag mina första matcher på riktigt, spelade back! gick också bättre än förväntat, och var ju där för att öva så, fick mycket bra tips och feedback, fick också mycket berömm! Spelade oavgjort i den första matchen 7-7 sedan vann vi nästa match med 13-3 lyckades iaf peta in ett mål. woohoo!
så roligt att åka på damläger, att spela med damer är en helt annan sak än att träna med killarna här hemma..och man lär sig så sjukt mycket! kom hem med en del blåmärken och skador men de tillhör sporten så inget fel med det!

Idag har jag haft semester, mycket skönt får jag lov att säga! har sooovit sen kom Sandy hit och fixade mitt hår, tuusen tack, for och uträttade lite ärende och så en sväng förbi min favorit Carra! För lite snack och genomgång av hennes helg! träffade även lillkusse Malla som jag skrämde skiten ur ;)
Nu ligger jag här i soffan med min älskling P. vi ska snart kolla på film och hugga in på min nybakade kladdkaka..mumma!
Imorn blir det bugg för fulla muggar och på tordag och fredag är det också bugg... det ser jag fram emot, fattar inte hur det kan vara så SJUKT kul att bugga.. jag älskart!

ha en underbar kväller! /E

RSS 2.0