.:Valborg

Sitter på tåget hem mot sthlm nu, äntligen är veckan slut.. den har varit skoj men ändå seg på något vis.. jag har; sprungit en mil för första gången i mitt liv, de var mig en upplevelse om man så säger.. mitt mål var att slå Altebo, springa under en timme och springa hela tiden... och jag KLARADE det, skoja inte att jag är NÖJD. jag sprang på 58 min.. och jag kom före Altebo med 6 minuter. mycket nöjd! Lyssnade på musik under springturen och hade jag inte gjort det då hade det blivit tungt, för när jag tog ur hörlurarna så blev det genast jobbigare. Hade en officer som sprang jämte mig hela tiden, vi puschade varandra och utan honom hade jag nog fått sämre tid. en sak är iaf säker, jag kommer göra det igen, jag vill bli bäst på att springa :D heheh

Nog om löpningen, i veckan har jag och Petersson varit på dykarklubben och dykt, samt haft teori, nu är de ett teoripass kvar och två bassängdyk, detta kommer vi hinna med innan muck, men våra utedyk som ska göras innan man får certet hinner vi inte riktigt och får komma tillbaka efter muck, men de blir nice i sommar det! Roligt är det, synd att de tar lite tid eftersom att vi har övningar osv.

Vi har också denna veckan testat på att skjuta massa olika utländska vapen, M16A2, Ak 74 (kalashnikov), och Famas, det fanns andra vapen också som P90, Steyr-AUG osv men dem var det skjutförbud på.jag pangade med några andra vapen också men minns inte vad dem hette riktigt?!  det var riktigt roligt och pappa bidde allt lite avvis på mig :D

Ja vad har vi mer gjort? vi har packat och fått information om nästa vecka. det kommer nog bli en bra vecka skulle jag tro.. men veckorna efter det kommer bli hårda. då får jag inte komma hem på tre veckor :( men ska väl överleva det med, det är de sista innan REMI och MUCK.

Nu väntar iaf en megahelg.. de är valborg idag och jag beräknar med att vara hemma i Norrtälje vid 19-20 tiden om jag har tur :D och de hoppas vi på att jag har. jag ska då direkt bege mig till Samuelsson för grillning, mumma.. kan dock säga redan nu att jag inte är hungrig men lär ju bli det. Där befinner sig alla mina brudar och de är drag.. blir lite vin skrattanfall och annat skoj, kameran ska med så. Sen blir det nog trädgården eller teatern för att senare möta upp henrik och hans grabbar :D wiiii som jag längtar! Denna kväll har inte börjat än men jag VET att den kommer sluta kalas, ska sova lite nu så jag orkar med! Resten av helgen ska jag bara ha de gott, äta gott och mys! mmmm...

Nu ska jag sova!

/E.


.:jag kallar det; bildbomb

I brist på sysselsättning såhär på en buss gör jag nu ett nytt försök att få upp bilderna från delar av mitt lov!
Pressar Jack Johnson..
Vädret blir sämre ju närmre Borås jag kommer, det är INTE bra!









Rånäs 4H har sprungit slottsstaffeten i Uppsala, 2a plats!



Han och Moe. Katten som ALDRIG tigger.. (eller inte)



Finaste Frida och jag efter den ny påhittade goda maten!




Myspys hos Frida, och tjejerna som inte gillar min kamera.. varför?!








Jag och Syster var i sthlm, gick runt slottet och i gamlastan, hade mys,
åt lunch och stekte i solen, kollade på Avatar i 3D.

De var några bilder de :D
/E.


.:bussresa

Sitter äntligen på bussen mot Borås och Anna. de känns gött..
Denna morgon har som vanligt varit mer än bra.. vaknade tillsammans med han, vilken underbar känsla. kan inte beskriva den känslan, har aldrig kännt så förr.. allt känns perfekt och jag gillart SKARPT.
Efter en mysfrukost gick jag till tunnelbanan och skulle förflytta mig till t-centralen, måste säga att de var tur att jag var ute i god tid för de var stopp.. och de blev förseningar, dock inte så länge men iaf.
Kom till centralen och köpte mig en warp som jag senare på denna bussfärd ska inmundiga.
Kommer landa kl16.05 i Borås, då Anna och Carson hämtar upp mig för en tripp till Systembolaget, här ska firas.. har inte träffat bruden sen i julas, så vi har massor att prata om och detta skall vi göra med ett varsitt glas champange i solen :D de kommer bli grymt!

Idag när jag kom till centralen kryllar de såklart av folk.. folk som stressar och är helt galna, de är det jag inte tycker om med sthlm att alla är så stressade.. en hel skolklass med barn i 8 års åldern kom och gick med tre fröknar, de var säkerligen ett 20 tal ungar, shit hur kan dem hålla reda på alla, de gick visserligen på led och höll varandra i handen (de var tider det, när man var liten, åkte på utflykt, gick på led, höll handen med bästa kompisen) men de var som ingen ordning på det hela, och dessutom massor med annat folk som sprang in mitt i ledet osv. imponerande iaf.

Sen när jag kom till min gate där min buss skulle avgå sitter de en tant, uggabugga så äcklig hon såg ut att vara och luktade inte direkt hallon. sitter med en toffs mitt på skallen, världens färggladaste kläder. pratar med sig själv. och så de bästa, plockar upp en kniv..(jag börjar undra vad hon egentligen ska göra med en kniv på centralen) och så tar hon fram en OST, en hushållsost och börjar skära skivor stora som jag vet inte vad och trycker in dem i munnen. de finns annorlunda människor må jag säga, att kolla på henne det var minst sagt roande. blev dock lite äcklad.

Kom på bussen till sist iaf. pressar bandit rock och upptäckte att dem hade trådlöst intranät så här på bussen, vilken LYX.


Min finfina MUCK-kam.. haha var ju inte det lättaste att bryta loss de där pinnarna men iaf.
idag är de 61 dagar kvar!

/E.




.:packa packa packa

Det är precis de jag borde göra nu, packa.. jag har börjat lite smått men får för mig att göra andra saker istället.
Har ju lekt med Sandy idag, och skoja inte så gott de var med marsipan bröd. mumma.. Vi drack polka te också, min favorit, sjuuukt gott äre.
Sen for vi till Flygis, hon handlade middag och jag införskaffade mig en MUCK-kam.. de var Sandys ide och de var mig en bra tycker jag. de bidde en blå en, så nu bryter jag av en pinne på kammen varje dag, och idag är de 62 dagar till muck, de känns galet nära.. men OJ så skönt..
Tänkte på det i bilen hem från Norrtälje.. som jag längtar tills den dagen vi muckar, men jag kommer vara förkrossad, att skiljas från så fina människor som man levt med i 11 månader kommer göra ont i hjärtat. så jag vill att det ska vara slut men ändå vill jag att de aldrig ska vara slut. Det som är skönt är att tiderna i skogen kommer vara över, de ska bli skönt men såklart sen när jag har muckat och varit hemma i det civila kommer jag säkerligen längta tillbaka till stunderna vi hade i skogen. Lumpen är iaf grymt, jag ångrar de verkligen inte och de är ett minne förlivet, en erfarenhet rikare, och som farbror sa; har du fått hår på bröstet nu när du gjort lumpen, och de kan jag väl rent fysiskt säga att jag absolut inte har, men i teorin har jag fan de...eftersom att alla killar bli män efter muck blir jag väl kvinna.. eller? haha det låter ju knäppt men men.

Nu ska jag packa vidare för min tripp till Sthlm och han ikväll...
Imorgonbitti far jag vidare med buss mot Borås, till Anna "Jozzan Silvia" Ström.. det kommer bli en grym helg med massor av god mat, skumpa, vin, prat, skratt, hagelgrvärs pangande, shoppande och massa mer... ska iaf bli mer än roligt att hälsa på den lilla filuren..som jag saknar henne i det militära!!

Pappa ropar, middag!
/E.

.:Rosa moln

Ännu en dag av lovet har börjat, och den har börjat mer än UNDERBART...finns inget bättre än att vakna upp tillsammans med en så speceill preson som du! De är en känsla som inte går att beskriva, de är som att man svävar på rosa moln, som att de inte är på riktigt. måste nypa mig i armen för att veta att de är sant, han är här och han är med mig, fantastiskt..
läste hans kompis blogg där han skrivit som frukter och beskrivit honom; H. - Kivi Luden som en nallebjörn på utsidan, på insidan är han godheten personifierad. :D kan de bli bättre förklarat?! neej tror inte det.

Idag ska jag dejta Sandy, vi ska äta Holländskt marssipanbröd. mmm som jag gillar det! Prata massor med strunt och ha de gott hemma hos henne.. ska snart klä mig och fara iväg. men av någon anledning drar jag alltid ut på tiden och kommer några minuter försent, i det militära håller jag alltid tiden, men när jag är hemma är jag rent utsagt värdelös.. helt galet så dålig jag är på att passa tider hemma.
Som igår när jag skulle träffa tjejerna på stan, slog jag vad med mig själv att "jaa jag kommer ju som vanligt komma sist", men kors i taket, systrarna Brand tog priser denna gång.. gott tänkte ja, men ändå inte oväntat, de är ju lite sega dem med. hehe men de gör inget, man blir som man umgås och man måste ju få smaka på sin egna medicin ibland!

För övrigt kommer jag inte träffa min mamma och pappa på hela TRE veckor nu.. jag åker ner till Anna Ström i Borås imorgonbitti och sen till Halmstad på söndag, kommer hem valborgshelgen men då är dom ute och reser och kommer hem på måndagen.. söndagen innan dem kommer hem far jag tillbaka till Halmstad och iväg på övning i två veckor... efter den övningen hoppas jag på att träffa dem! TUR att telefon finns, hur ska jag annars klara mig?!

Nej nu blir de till att göra sig klar för att besöka fröken Lantz.
ha de gott /E.


.:Fullt-ös-medvetslööööös!

Skoja inte att jag gillar min säng skarpt, skulle kunna ligga i sängen hela dagarna... mys! men inte det, idag ska det tränas, tvättas, lagas, målas, färga, ta hand om mig själv och bästa av allt LUNCHA med brudarna som har dem grymma smeknamnen i Norrtälje och i kväll kommer han till mig, Loooovley, denna dag kan ju inte bli annat än bra, det vet jag!

Tänkte ta mig ut och cykla nu innan frukosten men då hade jag redan laddat tvättmaskinen och satt igång den och mamma har sagt till mig att de inte är bra att åka hemifrån när den är igång, och jag vet att de är en vanlig brandorsak med tanke på att de är elektrisitet och vatten tillsammans, kan sluta illa, så bäst att man är hemma och vaktar och tar träningspasset sen, efter de väntar en megagooood frukost!
Dagen är planerad in i minsta detalj, det gillas!

Förutom att min laptop är mongo så är allt riktigt kalas. har träningsverk idag, men det är gött, då känner man att man gjort något bra och att träningen igår gav något, dock är vädret mindre bra men de gör inget!
ha en bra dag
/E.


.:kusinvitamin

Har precis varit hos min kusin Emelie på fika-mys- och film kväll.. ;D mer är trevligt, ser ju inte den där pinglan allt för ofta så :D Kollade på Bröllops fotografen, den var lite seg och inte alls lika bra som jag hört.. men helt klart godkänd, och jaa Sudden du ska få 15kr för att jag fick kolla med er ;P hahah
Kvällen blev inte som planerad, trotts att jag fick ett ledset öga tidigare ikväll så är jag nu glad igen!! Suuuper mysig kväll..

Imorgon väntar mys med Kenny Starfighter, CarraMia och Kikkis, tuusan så jag gillar smeknamnen på mina vänner! :D De blir lunchmys, massa babbel och skratt, självklart ska det hinnas med massa annat imorgon också. Det ska tränas, fixa manikyr osv osv. på kvällen får jag äntligen träffan han, som jag längtar! <3

Vill också, och kämpar med att lägga upp bilderna från de dagar som varit, men det går mindre bra, de går inte att komma ut på internet från min laptop som har alla bilder i sig, och något usbminne hittar jag inte. men de kommer! :D

Kudden ropar.
/E.

.:Daaaaaaaaaaaans

Hittade en bild på Facebook från i lördags på mig och Rebecca!



.:kissekatt

Sitter hos Frida tillsammans med Wiggy och Moe.. myskatter, de får mig att sakna min Neo massor... har inte sätt honom på länge och har inte heller riktigt lust att besöka människan som har hand om min katt.. eller det är ju inte riktigt min katt längre :( men i min värld kommer det alltid att vara min katt, och mitt första djur.

Gårkvällen igår var riktigt rolig, en del dans och massa trevligt sällskap.
Imorse bar det iväg till Uppsala för att kolla när H. sprang DM. De gick riktigt bra och de kammade hem silver. De hade ledningen ett tag men sen hände någon och de blev om sprungna.. men de var iaf riktigt roligt att kolla!

Nu sitter jag hemma hos Frida, kollar på Anna Anka söker assistent, sjuuukt program!
Gosar med katterna och mår gott, alltid skönt att vara ledig!
Ikväll väntar mys med Carran och Fridis, de blir film och myyys! <3

/E.

.:Bildbomb...


Idag har jag lek med min bästis, Carolina heter hon, de är en fin flicka de.. vi har druckit vatten och ätit knäckebröd, hon är alltid så generös och bjuder alltid på de bästa hon har hemma...
hehe nej skämtochsido, men faktiskt så åt vi det, men de var gott.. ;D och inte att glömma, te och kex. gott!
Vi har varit på promenad, pratat massor, bara haft en riktigt mysig och lugn dag, jag gillart!
Sen; Middag med familjen och brorsans nya brud, riktigt trevlig måste jag säga :D
Nu väntar efterrätten som jag gjort, Gino med G.. och sen blir de DAAAAANS all night long..! <3



Bilder från gårdagen.
















Fiiiinfiiina människor och bilder måste jag säga <3
Nu väntar dans!
/E.

.:MYS

Precis hemkommen från en riktigt trevlig kväll i kungsängen..
har spelat lite spel, ätit gowdis och annat gott, busat med Neah och haft de suuupermys med riktigt underbara människor.. Bilder kommer imorgon.
Nu väntar en dejt med kudden.. är riktigt trött.
God natt/E.

p.s. jag KROSSADE Jonas i Luffarchack..d.s.

.:100416

Vilken underbar morgon de har varit, dock har de regnat men iaf..
Tog mig in till norrtälje och där sken soooolen, träffade Sandy, vi gick till till ett fik och fikade på uteserveringen, MYS... riktigt gott i solen.. mysigt att bara sitta, titta på folk och prata massor med bästa Sandy!
For hem och gick ut i skogen en sväng, tänka sig att trotts att man är ledig från de gröna går man frivillit ut i skogen, hahah sakdad?! men de är faktiskt riktigt avslappnande..
Jag har spelat gitarr, tagit reda på tvätten och nu väntar lite träning..
efter de blir de tacos, yammie.. och sen är de kungsängen som gäller, ska ha en hej dundrans mys kväll med Rebecca Jonas Frida Neah och kanske någon annan vet ej.. Imorgon väntar mys med Luran och sen. sen är de DANS! har inte dansat på länge nu.. så de ska bli mer än roligt!
Har pluggat en del lastbils teori också, de behövs, mycket konstiga saker som ska in i huvudet, men de kommer!
Ha en kalas kväll! Det ska jag ha /E.

.:redo

Sitter och laddar med james morrison pumpandes på högsta volym..
jag ska snart ta bilen och åka mot Sigtuna för att skriva ett prov, ett prov för antagningen till polisskolan.
Känner mig taggad, ska allt visa dem att jag kan, vill och klarar det!
Önska mig lycka till!
/E.


.:Underbart

James Morrison......
 en underbar röst att lyssna till, ALLA hans låtar är fan BRA! jag gillart skarpt och de pumpas på
hög volym!


.:äntligen hemma

Ja så kan man säga efter att ha varit ute på övning i skogen i ett antal dagar..
Men nu är jag på hemmaplan de känns gött, de är tillochmed vår här hemma i norr... i Halmstad har de varit riktigt fint väder i veckorna som varit, de är massor med vårtecken som syns, fjärilar, humlor, tussilago och massa andra vår blommor, de är varmt, solen gassar och långkalsongerna är avkastade, de känns gött.. 16grader är lagom sen blir de nästan förvarmt med all utrusning på när man jobbar hårt.. Veckan har varit bra har kört massa lastbil, grupperat och omgrupperat, tagit krigsfångar, pangat, haft de gott i solen, sovit lite, skrattat, saknat, kramats jaa de har varit en bra övning tycker jag.. nu är vi absolut taggade för nästa övning. :D

Resterande delen av denna veckan ska jag ha de gott hemma i solen, träffa vänner och kärleken, dansa, ha sooooov morgon, skriva svenska provet till polisskolan, spela spel och vinna, åka till Uppsala och kolla på löptävling, jag ska näta vecka då jag också är ledig på massage och sen den fredagen dem 23 april beger jag mig ner till Anna Ström <3, de, det ska bli mys! och sen söndagen 25 åker jag tillbaka till Lv6 igen.

Igår fick jag iaf tillslut åka hem kl14 från Halmstad, hade med mig Puff på planet till Arlanda, han skulle åka vidare till sin syter i Luleå sen, men alltid trevligt med ett sådant speciellt sällskap, vi fikade tillsammans innan jag begav mig vidare till hemmaplan. Hoppas att han kom upp till Luleå hel, har inte hört något av honom så vet ju inte.. men de gick säkert kalas..
Jag träffade han med stort H. och hade de mys, fick en eller rättaresagt flera presenter, en ny klocka, ett par solglasögon, gowdis och tuggummi av honom.. GOTT.. skojja inte glad jag blev, finare människa får man leta efter! De kunde inte bli än bättre välkomst hem än så.. ;D mmmm ryser i hela kroppen när jag tänker på det.. mm mmm mmm!

Idag har jag gått en sväng i stan, gick in i en butik bara för att kolla, men expediten haffade mig, shiit har aldrig träffat en så bra försäljare, han fick mig verkligen att VILJA köpa byxorna fast att jag egentligen inte ville ha dem, han var riktigt trevlig.. när han frågade om jag skulle köpa dem sa jag att jag inte viste för att jag inte var gjord av pengar, då sa han att han kunde dra av 150kr på dem, jag hängde undan dem för att inte göra honom ledsen.. Jag kände min taskig när jag gick därifrån och viste att jag inte skulle komma tillbaka och köpa dem, men när jag får pengar så jag kan köpa dem, och då ska jag göra det av honom..
Jag som HATAR att köpa jeans, han fick mig att känna mig bekväm, de var inte alls jobbigt att köpa jenas längre.. Det var riktigt roligt.. hehe jag har idag också testan en av de nya glassarna av GB, Cornetto Pistage, helt okej den påminde om Anton Berg och den chokladen är ju underbart goood så! :D

Har fixat med alla fotografier som jag framkallat idag också, har satt in dem i fina fotoalbum och skrivit så fint till dem, ska framkalla mer nu...
Har varit ute på en promenad i de underbart vackra vår vädret, taigt lite kort och jaa bara filosoferat.. de känns som att sådana stunder behövs ibland!

Just nu känner jag inte för att göra något alls, har ingen lust.. men ändå känner jag mig stressad och att de är massor med saker som jag vill göra.. hehe trött är jag också, vaknade av mig själv kl6 imorse, kroppen är inställd på att vakna och gå upp då, men imorn ska jag sova till 9 iaf.. sen måste jag bege mig till Rosersberg för att skriva svenska prov. Tror att de var där jag skulle göra de, ska undersöka saken så de blir rätt :D
Sommardäck ska jag få på min gula fara imorn också!
Var in på systembolaget och lämnade papper för hur jag ska jobba i sommar, ska bli roligt att komma tillbaka och att få jobba och tjäna lite pengar.. men ändå vet jag inte, om jag får kontaktanställd soldat på Lv6, om jag får den tjänsten, vill jag ha den eller vill jag vet inte? jag vill verkligen men är inte så sugen på att fortsätta veckopendla så till Halmstad, de tar på krafterna! men iaf, får jag bekedet får jag ta ställning då, får jag åka på utlandstjänst?! jaa då är systembolages jobbet kanske inte så aktuellt, utan då kanske jag vill vara ledig, men när jag då får dem svaren om kontaktanställd soldat ja då har jag bara någon vecka kvar tills jag ska börja på systembolaget och då kan jag ju inte säga tt jag vill vara ledig över sommaren.. jaa de är lite kompicerat allt nu, men de ska nog lösa sig, eller de löser sig ju alltid, så är de ju!
Imorgon svenska prov som sagt.. ska TAGGA för det nu så ska jag allt göra mitt bästa och visa vad jag går för!

Här kommer lite bilder från dagen...




En riktigt SKÖÖÖN dag har de varit idag..
vet dock inte vad jag lyckats fippla med min kamera så alla bilder blir typ blåa..måste läsa instruktionsboken och åtgärda!

De plingade precis på dörren, en jättesöt liten tjej frågade om jag ville köpa en majblomma!
Shit hon var jättesöt, dock har min mamma massor redan så jag sa nej men de var nästan så jag ville köpa en för att hon var så söt, och nu fick jag dåligt samvete för att jag inte köpten en av henne...jaa jaa de är säkert någon annan som köper!
/E.


.:snööö

Vaknade av att de hade kommit massor med snö...nej nej nej.. jag som hade tvättat min bil och var så nöjd över att våren var på gång.. men inte det. Nej vintern är tillbaka, men som tur är det, har de slutat att snö och de är plusgrader nu, de börjar smälta bort igen,och tack för de, de var den sista snön denna vinter!!
Tog iaf min nytvättade pärla och for mot norrtälje, plockade upp Madde och åkte till Sofia..
Tee kalas och kladdkaka.. mys! Pratade, skrattade och hade det gott.. ;D
For hem för att prata med H. på skype och nu skall väskan packas och sen far vi mot arlanda och sen Lv6...
En vecka, eller 7 dagar i de gröna, de är övning på hemmaplan som väntar, högskoleprov och besök tillsammans med serganten på pliktverket, sen far vi hem igen på tisdag.. hem hem för att ha lov igen.. gott måste jag säga, men som sagt blir ju lite bortskämd.. men sen blir de slitigt med 4veckors övning på gotland och i skåne!
Hoppas ni alla får en kala vecka, vi ses när jag kommer hem! Och se till så att snön är borta när jag kommer hem.. hoppas verkligen att all snö i halmstad är borta, annars vet jag inte vad jag gör?!

/E.


.:LypsyLber0ende & Sajber_jossan_girl

Hahahaha såg att Jossan hade komenterat en bild på mig på Facebook..
Kollade vad det var... en bild från Älmstanatta, Jag med mitt lypsyl och hon....
Dog när jag läste komentaren..




HAHA! Du gör själ för ditt namn, lypsylberoende :)
Hälsar Sajber_jossan_gril...


Hahahahahahah, de var våra namn på Lunarstorm en gång i tiden...
/E.

 


.:Saknar

Ja idag har jag tvättat min pärla till bil så nu är den sommarredo och glänser finare än finast! (dock är de än vinterdäck på men de ska bytas snart de med)..
Jag har städat och bädat rent i sängen... mmm kan vara en av de bästa sakerna, nyduschad och hoppa ner i rena lakarn på kvällen..sove såå gott! Så just nu lockar sängen massor..
Annars har jag inte gjort så mycket idag.. kollat massor på internet och pratat med H. på skype <3
Idag är de söndag men de känns som lördag, härlig musik spelas, de luktar grill och imorgon är man ledig...
Ska grilla för förstagången i år, ska bli GOTT!
Imorgon ska jag träffa Sofia, sen bär det av till Lv6 och Halmstad igen för övning..7 dagar är vi där sen hem och har ledig igen.. de är gott! men man blir lite bortskämd måste jag säga...Idag är de bara 80 dagar kvar till MUCK, och då är de ca 50 dagar som är grön dagar.. de är inte många dagar! kommer gå ruskigt fort, och jag har separationsångest från min pluton och alla andra fina man träffat <3

Satt och kollade på massor med bilder idag hittade jag en fin/rolig bild på min Tina som är ute och reser...
SAKNAR henne så sjukt mycket och tycker allt att hon ska komma hem till min NU!

Riktigt turist :D heheh vet att hon har de gott och lever livet, inte alls avvis!



Hittade en till bild på mobergs.. jag och Jossan öser på högtalarna...
(tur att de inte är närbild, eller vad säger du Jossan?)

Ha en kalaskväll. de ska jag /E.

.:jag längtar tills den 13 April

Nu har precis Frida åkt hem, mycket trevligt att ha henne på besök ikväll..
Förutom det så har jag;
Ätit påskmiddag
Ätit drageägg
Pratat på Skype
Målat naglarna
Kollat på Millenium
Beställt kort
Och pratat massa strunt med Frida :D
Nu ropar kudden och imorgon väntar tvätt av bilen!
God natt <3
/E.

.:Bugg

Försökte lägga upp ett videoklipp men de går icke... fattar inte hur jag ska göra?!
här är de iaf: http://www.youtube.com/watch?v=xXXZsTS7JB4
Jag och Micke som buggar loss lite :D /E.


.:Elle och Jonte


Lyckades fastna på en bild på Mobergs.. jag och Jonte.


.:taggad

Yeeeees igår smällde det, de var fullt ös medvetslös..

Vaknade kl 13 av att Sandy ringde mig, hehe ooops hon undrade vad jag gjort och jag sa sov, när hon sa vad klockan var hoppade jag upp ur sängen.
Segade på i morgonrocken men insåg ganska snart att de var dags att lägga på ett kol om jag skulle hinne bli klar till kl 16 när vi skulle vara borta på 25års kalas hos kusinen Jenni.
Efter god mat och fika begav jag mig mot norrtälje och festligheterna. Jag och Carran gjorde oss klara och taggade till, tog oss till Emelie och där väntades de förfekke med brudarna, Mats, Kimma och Magnus var också med, men de är ju som tjejer, eller de kanske är jag som är lite mer man..?!
De lektes lekar och drack hejvilt, sen begav vi oss mot mosset, hamnade långt fram i kön fort, (har kommit på att jag är ganska så bra på att "tränga mig" en dold talang kanske)...Väl inne på golvet östes de på för fullt.
Träffade massor med roliga människor, Therese, Henrik, Markus, Uffe, Henriks alla goa vänner, BasseMus, Fabbe, Jonathan, Catrin, jaaa you name it... Men så är de alltid när vi kommer upp till moset så är helt plötsligt alla mina brudar utom Carran borta.. kan vara för att när jag är "berusad" spinger jag runt över allt och Carran är som van vid de, och hänger på..hehehee.. Strax innan tre tog jag och Carran våra jackor och vinglade hemmåt, landade hemma vid 3 och tog oss ett stort glas oboy och hårdmacka, GOTT!
Kvällen och natten var slut, dags att sova.. men OJ vad kul det var. en riktigt lyckad kväll!

Idag har jag inte gjort många knop, vaknade hemma på Svea med Carran som snarkade, haha (ja jag sanarkade också).. käkade god frulle, sen kollade vi på resor, vi drar till Thailand i november.. eller ja vi VILL och jaa nästan besämmt att vi gör det! Hon och jag bah.. Om jag inte pluggar eller de blir andra ändringar!
Hämtade Stropwaffles och strössel hos Sandy, hon hade varit i Holland... MMM yammie.. GOTT! Så snällt av dig! TUSEN TACK Babe <3
Plockade upp syster vid flygan och räjsade hemåt. Hemma fick jag lotter av mamma och pappa, 4 olika men tror fan att jag vann något, nej inte de, hatar lotter, vinner aldrig! (nej jag är inte bitter).. Snart ska vi äta påskmiddag sen blir de massor med påskgodis ikväll...Ska bara vara hemma och ha de bra ikväll. Imorgon om vädret tillåter det ska jag tvätta min pärla. Sen är de jag ledig på måndag också... då ska jag allt leka med Sofia!
Men Måndagkväll kl 19 går mitt plan ner till Lv6 och Halmstad igen, ska bli gott att komma tillbaka, ner till riktigt våren, ha övning i några dagar, åka till Pliktverket med serganten, göra högskoleprovet på lördagen och sen på tisdagen beger vi oss hem till våra hem igen för att vara lång lediga i nästan två veckor, de är gott...
Och den dagen längtar jag tills, för när jag kommer hem är han hemma, han med stort H! Saknaden är enorm just nu.. Helt galet att man kan sakna en person så mycket!
Men tiden kommer gå fort och snart får jag träffa honom!

Nej maten kallar.. ha en riktigt GLAD PÅSK allihoppa! :D
/E.

.:fullt ös medvetslös....


Igår, redo för 50års fest, fotoansvarig!


Kusinrena från Stockholm var med :D

Barhäng i köket..

Brandmannen själv övar brandmannagreppet...

Massa dans kvällen lång...

Mamma fotar med min kamera...

Födelsedagsbarnet själv...

Gaaalen men bäst!

Vissa skulle visa motorn!

Kusinvitamin och hennes Sudd...

Jag och FavvizzzCarriZzzzz <3

De var bara några av alla bilder som togs igår... En riktigt lyckad fest, skrattade, dansade och pratade massor!
Heeeelkul! Fick även höra att jag alltid hörs mest, hahah tror jag har odiagnosiserad adhd eller nått.. mormor kallade mig sprattelgubbe och Tompa undrade var all min energi kom ifrån, men kan ha ett svar på det med.. jag har inte rört mig mycket alls på en hel vecka för att jag inte kunnat, så gav allt denna kvällen...
 Ikväll blir det middag hos en annan kusin som fyller 25år. sen vankas det förfekke med mina brudar och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, de är hemvändar helg och utgång lockar.. jag och Carran är Taggade..men det blir lungt, äter fortfarande medicin!
Men ha en Glad Påsk alla! /E.



.:50 års kalas

Jaa GRATTIS Irma Carina "Carre" E. som fyller 50 år idag... så ikväll blir det Feeeeest!


Här är hon 50åringen som barn...

För övrigt mår jag mycket mycket bättre.. satt hela dagen igår med att klippa och klistra ihop lite saker till moster.
Saknar en massor också, min pluton, mina killar där nere, dem kan inte ha de lätt utan mig nu :P heheh
men på måndag är jag tillbaka! Ska bli roligt, de är övning på hemma plan som gäller... sen på lördagen är de högskoleprov och sen på tisdagen får vi åka hem igen för ledigt i 1,5vecka.. de ska bli gott måste jag säga. men de känns som att man är mer ledig än där.. men efter det lovet så är de övning på gotland, och slut övning i skåne som gäller.. spännande! Gott att de är finare väder vid den tiden på året.
Snart är allt över, de känns tungt, har separationsångest från mina killar.. känns som att de kommer dröja igen innan jag kommer få träffa dem, men jag ska allt besöka dem i sommar, så många jag hinner med iaf..
Men tänker inte på det nu, utan en dag itaget de är ju faktiskt ett antal dagar kvar tills muck, ca 80 dagar kanske?!

Om jag kanske skulle börja göra mig klar för lite kalas ikväll!
ha en kalas helg! /E.

RSS 2.0