.:sola och bada...

Kom precis upp från stranden palla fansen inte mera.. de är så sjuuukt varmt, ska iof inte klaga, för jag gillart! ska laga lite mat duscha och sen slagga lite ute i skuggan de är ju bara såååå skönt..
Igår var det bhonus som spelade, jag och Frida begav och upp och började dansa lite.. men vi tyckte att de söög rätt hårt, alltså de är inte så bra de bandet, jag har aldrig dansat till dem förr, men nu har jag gjort de, och gör no troligen de inte igen?! så Frida erbjöd sig att köra  till Borgholm, Strand, en nattklubb.. vi fick med oss pinglan själv Camilla också så de var riktigt roligt, jag bidde lite i gasen :D, försökte lära mig spela 21, hahah kan spela de hemma men inte på sådant casino sätt, för avancerat.. haha sen va det en som skulle gissa ålder på mig, och den slutgiltiga gissningen bidde, 18,5 år mer kunde jag inte vara... haha jaa jag vet inte om de var ett skämt, brukar ju altid få höra att jag är äldre men jaa jaa.. kul var det iaf... en sjuuukt rolig kväll som tog slut på tok för tidigt! kom i säng vid fyra tiden..

ikväll är de sista dans kvällen, tråkigt men sant, eftersom att Frida och Frida vill hem så får jag inte dansa till Jannez vilket jag vill.. men men.. de tycker jag kan stanna själv och åka med någon annan hem, men troligt??! neej..
så ikväll är de ÖÖÖÖÖÖS på dansgolvet för hela slanten.

Ha en bra kväll /E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0