.:cirkelfys

helgen har varit lugn och skön, jag gillart!
i fredags pluggade jag lite, men just nu är de sååå tråkigt att läsa de vi gör så de var bara tråk. var iaf hemma och fixade massor. sen mysmiddag hemma med familjen. klä sig och in till kenny för fredagsmys. vi löste korsord, och när klockan slog IDOL bänkade vi oss och kollade på Minnah, och hon spoade banan på riktigt, hon var BÄST. sjukt. så bäst att hon är tillbaka igen, kanske en vinnare, hoppas ju såklart på de, och hejjar massor på na!
efter att minnah gjort sitt framträdande begav vi oss upp till sportcentrum för att kolla på derby, norrtälje-rimbo spelade, nik låg under när vi kom. men med min tuta så ökade dem med två mål och matchen slutade lika 5-5. bra jobbade men hade ju gärna sätt att nik tog hem segern helt. får bli på nästa derby de. efter hockey var de hem och kolla klart på idol och minnah höll sig såklart kvar i tävlingen :D

lördags morgonen började med cirkelfys med jossan, carran, bella och emelie. riktigt roligt, passet gick riktigt fort. och tusan sådan träningsvärk jag har men d är nice. de känns att man gjort något. så det passet blir det till att gå på igen helt enkelt.
efter träningen var de hem till kenny och plocka upp henne, ta med picknick och hem till carran för lite lunch och fika mys. gott och trevlans. vid 15 tiden mötte jag upp min kärlek, tog honom med mig till systembolaget där resten av packet väntade. vi hade frågetävling och lite mys innan stadsvandringen i norrtälje började. trevligt. stadsvandringen var helt okej, man blir som hemma blind annars, man går inte och kolla upp på alla hus i stan och tänker på historian som varit om staden osv.osv. så lite interessant var de allt. och de blev om inte annat kallt om tårna. men vid 18 tiden hade vi bokat på På G så vi gick dit och åt gooood mat och hade det riktigt trevligt, det blev mycket skratt och trevligheter.

idag är de söndag = ledig dag. jag ska iaf plugga lite så jag blir av med dem tråkiga kapitlen i boken. sen ska jag bege mig hem till henrik. söndagsmiddag och mys!
en ny vecka väntar. de blir skola. träning. massa annat skoj och på trosdag kl14 rullar mitt tåg ned mot halmstad. det kommer bli ett grymt slut på veckan och en kalas helg, med göteborg, lumparpolare, lv6, middag på mässen, militäriskträning, skratt och andra trevligheter!
/E.


.:varning..

varnig för att jag är riktigt negativ och suuuur!

pratade precis med elgiganten och de lär DRÖJA innan jag får min kamera, jaa bli fan tokig på dem, alla i personlen ger mig olik information. och fick veta saker nu som jag inte vetat förr.. som hade varit bättre allternativ än att laga kamera. jaa är IRRITERADE på den där äckliga butiken. säger bara de handla ALDRIG där.

jag vill INTE läsa.. vill inte plugga. denna bok är SÅ TRÅKIG. bajs...

jag vill städa och tvätta. haha de ni, men när man föredrar de framför plugg då är de illa.
hoppas snart på att de blir lite bättre känsla här.

kwben gfkhwetoiahla mglga/E.


.:snööööö

jajjemensan imorse när mamma kom in och skulle säga hejdå. sa hon "de är full vinter ute" jag reste mig upp och kollade ut. jaa massssssor med snö, fick den känslan som när man var liten när mamma kom in och när första snön kommit sa hon "de snöar" och jag blev alltid så glad, en sådan känsla. härligt. jag gillar snö, fast tycker nog om sommaren lite mer. men de är mys. tjuvlyssnade på julmusik här om dagen, de är så mysigt. längtar tills julen och allt julpynt. alla mysiga tider med juleljus och stjärnor, gran och allt. mysiga tider.

jaa egentligen ska jag ju plugga nu. men kände för en liten paus. ska läsa vidare. är en del som ska in i pallet.
och en uppgift som ska göras. den är lite svår. så pappsen får hjälpa mig. de är bra att plugga ämnen som mamma och pappa är insatta i. då får man bra hjälp :D proffs hjälp är alltid bra.

senare idag ska jag träffa kenny och carran är hemma också myyys. de blir hockey derby idag. rimbo - norrtälje, håll i hatten nu är det match. och norrtälje kommer krossa rimbo. jag vill och hoppas det men har en magkänsla som säger att rimbo kommer vinna. så blir jag arg. dålig förlorare som man är.. sen ska vi väl se lite på idol hoppas jag. minnah är ju back igen. underbart!

nej åter till pluggandet.
bjukkar på detta föst. kenny och jag åker skidor i sälen. hon ser inte gropen. åker rätt ned i den. skidorna fastnad och hon flyger all vägens väg.. hahaha faaan vad kul de var. speciellt att se de bakifrån.





hittade en bild på mig när jag var mörkhårig med. haha

/E.

.:bilder från förr...

efter en rask promenad med mammsen o regnet så hoppade jag in i bastun. tuusan så härligt men efter en timme där inne och all värme ville jag bara ha kyla. hinkade massa kall vatten, gott.
nu sitter jag och kollar på massa bilder från förr.. så jädrans roligt. tänkte bjukka på en bildbomb. de roligaste är nog mina och lurans minifilmklipp från tunisien resan, jag skrattar så jag får ont i magen. tuusan så kul vi hade. dock vet jag inte hur man lägger upp dem här och sen är och brukar våra skämt vara rätt intärna. haha vi skrattar så att säga åt saker som ingen annan skrattar åt. hahah.

börjar med en bild på tinis från 9ans klassresa till polen.

Jag clara och nina från sänsongandet i sälen 2007-2008

clara och jag i trysil

coolaste killarna i sälen.

finastr tove och max gifte sig.

elle och carran gjorde tunisien orsäker.

vi, jag och carran var och dök på rhodos.

jag under vattnet.

älmstanatta för ett antal år sen.

nyårsafton 2003. jovel

finaste sofia och jovel nyår 2003.

crisse går lös, sjunge och dansar som aldrig förr medans andra dansar mer normalt


jaa de var dem bilderna det. och de skrev jag i förrgår.

idag är det torsdag. men de är som fredag för mig. imorgon är jag ledig. eller jaa jag ska iof plugga lite hemma har en del som ska läsar så de får bli så och en uppgift som ska tittas igenom. idag hade vi iaf muntlig eximination i skolan. jag har lite svårt att prata inför massa andra, när alla 60 ögon glor på en samtidigt i ett rum och jag ska prata de är allt lite nervöst men de gick finfint. inte bidde jag någon tomat lookalike i nyllet heller. känns gott. ett steg i rätt riktning.
igår lekte jag med världens bästa tina, jag bara duner älskar att hon är hemma från norge ibland så jag får träffa henne! idag har jag varit i skolan och sen hem. träna med carran, sprang och körde lite armar och ben på gymmet. roligt att träna med carran. vi skulle köra sådan "pinne" som jag kallar det. fast ja de heter väl bänkpress egentligen. men vi körde pinne iaf. hahah kan ju inte köra ordentligt man böjar ju bara skratta.
alltså jag vet inte var det är. men de är samma sak när jag jobbar på systemet och carolina kommer och handlar, men ser henne i kön, behöver som inte säga något till henne heller, bara titta så börjar jag skratta. absolut inte att jag skrattar åt henne eller så, utan man blir så glad och vet att vi alltid har kul. en kulig känsla helt enkelt.
iaf efter täningen var de till coopen och handla så hem till carran och bassemus i vigel och laga lite mat. tuusan så god köttfärssås hon gjorde då. sådan talang. basse ska vara glad han, lyckost. efter de var de chill i soffan sen vidare till sofia för te och massa prat och skratt kväll. var lite trött innan men när jag kom dit fick jag energi. pratade massor och hade de mysigt. me like. kom hem nyss och nu blir det nog till att sova.
imorn blir det lite sovmorgon och sen plugga och kvällen den ska spänderas med min kusin, min LILLA kusin, kenny, KENNY STARFIGHTER. de ni. de är inte alla som får. hon, hon är riktigt fräck!

förresten dagens bästa nyhet. MINNAH KARLSSON är tillbaka i idol. de kan faaan inte bli bättre! tack alice för att du vill lämna idol. KÖR du bah bruden, jag tror på dig. du kommer gå långt!:D
/E.

.:bonde söker fru

kollade precis på säsongens bonde söker fru. jag döööööör. roligt är det! men också pinsamt. de finns ju en och annan liten knäppis om man säger så.
kollar på berg flyttar in nu, hos anja p. blir ju inte alls ännu mer sugen på att resa nu när hon är i monaco. fusk!

har iaf suttit på biblioteket sen kl9 imorse, åkte hem vid 16, hem och träna två pass på friskis och nu sitter jag här.
igår fick jag träffa mitt hjärta. underbart!
imorn är det pluggplugg och plugg igen, på fredag är det tenta för första gången i mitt liv, men de ska tammefasen gå vägen, blir träna imornbitti sen plugga tills SENT sen hem till henrik och vila och tagga inför fredagen. mys.
helgen blir till att jobba, helgen lång!

juste min kamera är påvägs att lagas nu, 1668kr kostar kalaset för att jag är lite för stark och våldar med mina saker när jag blir arg och irriterad. men men tur de går på hemförsäkringen så blir inte riktigt så dyrt. TUR. iaf lite tur ska jag väl ha ibland.

/E.

.:sen uppdatering från måndagskväll..


blir galen, internet är muppgitg och fungerar inte!! (måndagkväll). men nu så.
uppdaterade inte sist när jag råkade trycka på någon slags knapp så allt försvann :(
iaf. i söndags åt jag ju surströming för första gången i mitt liv. en upplevelse må jag säga.
när först burkarna öppnades luktade det inte så mycket, hade ju hört att det skulle stinka.
men sen när alla började rensa sina surisar osv kom det mer lukt.
henrik rensade en åt mig och gav mig lite så jag la på min surströmningsklämma som bestod av
tunnbröd-potatis-rödlök-gräddfil och så surströmingen då, så rullade man ihop det och åt.
en helt okej upplevelse, de var ju inte super gott men inte heller äckligt. de var annorlunda
men helt okej om man säger så. kan äta det igen om de bjuds, men blir lite lite äcklad när jag
tänker på lukten som kom efter den. den  var inte allt för god. men nu har jag testat det också.
söndagen tillsammans med henrik var förövrigt helt perfekt- började gråta när vi sa hej då till
varandra, de kändes jättetungt och att vi inte skulle ses på hela veckan gjorde att allt blev jättejobbigt
tycker inte alls som att skiljas från honom och att säga hej då, usch.
känner verkligen en enorm kärlek till henrik, finns inte ord som kan beskriva hur galet kär och hur mycket
jag älskar honom, och för varje dag som går blir det bara mer och mer!
fick ju iaf träffa honom en stund idag han skulle träna vid universitetet precis innan jag skulle åka hem
så jag fick pussa på honom och prata lite, de gjorde min dag! och de bästa, jag får ju faktiskt träffa honom
imorgon igen, vi trodde inte vi skulle ha tid, men vi har löst det så imorn så träffas vi igen!!!! GILLAS!

idag måndag har jag suttit med Iida i skolan hela dagen och pluggat till tentan påm fredag, det är mycket
litteratur som ska läsas och ska in i mitt lilla huvud. så hade vi studiecirkel satt och pratade
och fick lite studeringstips. de är bra! men jag känner mig verkligen efterbliven, alla kan svara
på så konstiga frågor och tänker ett steg längre, men de gör inte jag. vet inte riktigt varför. det
är nog något som jag ska öva på så blir det nog bra! fick också höra att intagningspoängen på denna
kurs är ju relativt höga, lite högre än vad jag har så de kanske finns en orsak till varför dem är
smarta och jag "mupp" men man går ju i skolan för att lära sig. så jag hoppas på att jag kanske
kan och kommer lära mig massor under denna kurs, men de tror jag och de har jag ju redan gjort.
känner mig iaf riktigt duktig då jag redan klarat alla Gruppex. som de så fint heter.
de är 6st. och de är många i klassen som fått komplitera men inte jag, NÖJD. har klarat det iaf
och är glad så länge jag klara kursen, och man kan inte göra mer än sitt bästa och de gör jag ju så.

ja mer i helgen var det ja. i fredags var jag och frida och dansa till the gambelers på y.days. när vi kom dit var
det inte alls mycket bilar och när vi kom in, inte heller mycket folk på golvet, både jag och frida tänkte
tyst för oss själva, "jag kan lika gärna åka hem". men de var tur vi stanna, för tuusan så roligt de var
de var många roliga danser och man får upp ögonen för andra när det är nya som dansar, folk man aldrig sätt
förr men som brukar vara där ofta. både jag och frida dansade i stortsätt bara med nya. hel roligt. och jag och frida
dansa tillsammans också, vi har inte riktigt kunnat göra de förr.. vet inte varför men vi fick till det. jag styrde och frida förljde riktig bra. vi gnussa tillochmed. det, de är nice.helt nöjd över det. på lördagen var de jobb som gällde. efter jobbet for jag hem till frida, rotade i hennes kylskåp och for och handlade middag till oss, de bidde tacos gott.. jag överraskade henne med att dammsuga åt henne också, hon bidde så glad så, alltid
kul att överraska. sen mös vi i soffan och senare anslöt carran, kenny och dajjan - som är hemma från oslo. kul att träffas och snacka skit och bara vara, mysigt värre. efter det var de hem till henrik, somnade som en klubbad säl var så sjukt trött.
sen kom den underbara söndage med henrik och surströming.

idag är det måndag. en ny vecka med nya äventyr. mestadels blir det plugg och träning denna vecka, men mest
plugg på fredag väntar den fösta tentan i hela mitt liv. men de SKA gå vägen!
/E.

.:tidningen

kolla vad jag hittade, minns att jag blev intervjuad av en tidning när jag gjorde lumpen innan vi skulle gå på bröllopet uppe i sthlm, men sen höde jag inget mer om de eller läst det eller så. men kolla nu hittade jag det.
dock ingen bild men mitt namn :D
http://www.skanskan.se/article/20100618/LAHOLM/706189891/0/staffanstorp/*/nervost-infor-brollopsmarsch

kolla in de. :D
nu ska jag åka till skolan och plugga pkugga plugga!
/E.

.:surströming

faaaaaaaaaaaan skrev skit långt nyss.. men komåt någon slags knapp så allt försvann :( bröjar om..
eller ja skriver sen. njut av denna bild sålänge/E.


.:hillbilly häggan

hittade en gamalt block sen lumpen med massa minnesvärda och roliga noteringar. haha att jag kallades för "hillbilly Häggan" av ett befäl dels för att jag körde lastbil och var tjej men också för att jag var så grym när jag körde. hahah låter ego. men han sa typ de en gång han tyckte jag var så duktig, riktigt imponerad. kul att höra! saknar att köra lastbil. och hela lumpen, plutonen och allt!!!!

nåja.. idag har jag varit i skolan, tränat (gott att träna igen efter mitt snoriga uppehåll) så tillbaka på banan igen. sen var det hem och mysa med tina, good mat och en ny säsong av bonde söer fru. mysigt värre.

nu är det dags att hoppa ned i sängen. imorn är det en ny dag med spännande saker som sker.
ska till solna, hem träna, till fam brand och sen till rimbo marknad för marknadsmys och sen hem till min kärlek. som jag längtar det kommer bli en BRA dag imorn, det vet jag! för mamma och pappa kommer hem också, men får inte träffa dem först på fredag då.
God natt/E.

.:depp

just nu känns allt bara bläää.. kollar på högen med alla skolböcker, ser min trasiga kamera, det är stökigt i mitt rum och tvätten måste hängas. de känns blääää. det tar emot att sätta sig med pluggandet idag!
ringde nyss kenny. känns lite bättre hon ska följa mig som moraliskt stöd då jag ska lämna in kamerna, de är lite stake i henne så det ska nog gå bra, det kommer lösa sig så länge jag inte behöver köpa en helt ny kamera är jag nöjd.
hoppas hoppas hoppas denna dag kommer sluta bra iaf, får träffa min henrik, som jag längtar!
/ en bitter E.

.:grymt men ändå åt skogen...

helgen har varit riktigt riktigt bra förutom att min kamera gått sönder... är riktigt irriterad, sur och bitter som tuusan över det, hoppas verkligen på att det går på garantin. annars får jag se till att betala helt enkelt!
men men ska lämna in den och hoppas på att det går att återställa!

slutade i skolan redan i torsdags så då började min helg. riktigt härligt med lång helg.
på fredagen träffade jag sandy en sväng, åt lunch och hon bjöd på riktigt gott, holländsk fika. yammie.
en sväng ned på staden och införskaffade mig ett par svart jeans, den var efterlängtade, men nu har jag dem!
efter det for jag med henrik och marcus och handlade sen hem till henrik för iordningställande av kräftmys.
dukade och gjorde det trevligt i smedjan, mysigt bidde det och jag har nog aldrig ätit så många kräftor som jag gjorde denna kväll, gott var det! fick ju äran till att jobba på lördag också så kvällen blev inte så sen.
lördagen var till att jobba på dagen. efter jobbet var de raka vägen till carolina för att göra sig klar för feeeest. alla flickor kom först hem till carolina, hel mysigt. efter det så gick vi över till grannen, till bella där det väntades sexparty. hahaha roligt var det! tror att alla tjejer där tillsammans handlade för ca 10.000kr, inte dåligt!
efter sexpartyt där även min kamera går sönder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beger vi oss mot mobergs.. men längre än så kom jag inte. alla brudar utom carran frida och kenny drog hem, tråkigt men de hade sina orsaker. jag fick för mig att jag skulle hem till henrik och så blev det, vad gör man inte för att få träffa sin kärlek.
så hela den kvällen var grym om man bortser från kameran :(

söndagen var de bakis dag. efter att jag vaknat upp och rullat hem till carolina och kennys bullbak (mummsiga bullar) så hämtade frida upp mig för 1års kalas i kungsängen hos familjen johansson/krantz. gott med fika och helmysigt. sötare unge får man leta efter. efter kalaset rullade jag och frida mot västerås. var lite emot det först. men tack frida för att vi ändå åkte. hade en grym kväll. tror jag stod två låtar sen var de dans resten. ojojoj zlips var gryma på scen och mina danser var hejdundrans roliga, var väl en som var sisådär men annars var de kalas!

nu är det måndag igen och en ny vecka med nya utmaningar väntar.
massor som ska göras, idag ska jag lämna in min kamera och ber till gudarna att det går på garantin (kan ju vara så att jag våldade lite med den?!) ska fixa lite hemma, försöka plugga en del och sen bege mig in hem till henrik. myskväll med mat och kanske en bulle för det är ju faktiskt kanelbullensdag, så bara för det så ska jag äta en vaniljbulle. hahaha

innan kameran gick sönder blev det några bilder....
















Sista bilden innan kameran rasade :(
tur jag har en systemkamera också!








De var min helg i någonform av bildbomb :D
nej dags att göra någon nytta, hänga tvätten och plugga lite kanske!
/E.

RSS 2.0