.:

Med hänsyn till min allra BÄSTA luran tar jag bort tuttbilden :P ni som han se hade tur ni.. för den är grymmast! :D
nu blir de lunch!
ha en bra dag
/E.


.:Dans

Dansen gör mig lycklig!

lördag är de EBBA quppen i sthlm som jag ska bege mig till och titta på, ska bli roligt att få sen en tävling irl om man så säger.. Ska dit och Frida och så får vi se om Frida 2 hänger på, Rebecca och Jonas är ju där och de är iaf några som jag känner igen som ska tävla ska bli kul att se!

Sen den 13 Mars bär det av till Skultuna igen för dans till Shake! :D det ser jag starkt fram emot!
God natt!! /E.

.:bildkalas nr 2...

Gör ett nytt tappert försök med att lägga upp lite bilder..























De var lite bilder från kvällen hos Annas födelsedagskalas..
MEN jag måste lägga upp en till bild, de roligaste på heeela kvällen var när jag hälde en heeel godisskål (förlåt Anna men man ska ju iaf äta godis så...) i dekoltaget på Carran AKA Hylla (Eller vad säger du Sebastian, de var väl hyllan vi sa?!).. bjuder på den bilden.



Haaare vi hörs, på återseende!
/E.

.:Pistvakt

EvaLena: I brevet skriver du att du är kär, e du de?

Ole: Ja, eller neej eller ja vet int...


Hahah från pistvakt, igår innan vi skulle sova drog vi massa roliga repliker ur Pistvakt, Nile city och av Björn Gustafsson..

Hur kul är de inte?! Hahah.. Bidde mycket skratt iaf!

/E.


.:Bildkalas



Det går yber segt att ladda upp bilder, får bli en annan kväll.. :P
Men de blir i alla fall en bild på självaste födelsedagsbarnet ANNA!

För ett tag sedan rigde luren, de var Sofia! :D riktigt skojigt att ptata med dig, de var ett tag sen..
Sov gott vi hörs imorgon puss och kraaaaam /E.

.:Heeelgen är över igen...

Ja kan inte säga annat än att helgen har varit utomordentligt bra.. I fredags var de mys hemma i bergshamra med mamma och pappa kollade på lets dance och på spåret riktigt trevligt! Åt good mat också.. Sen hämtade jag P. sent på natten han var ute med arbetskompisarna, shiit han är ju fasen värre än mig men ska de vara så ska det, hämtade honom kl 03,30 seeeent enligt mig..hehe

Lördagen spenderades tillsammans med P. var ner på staden och handlade, fick underkläder av mitt hjärta så nu när de är kallt ute är de hett under..haha!

Sen åt vi god mat och hade lite mysigt innan vi åkte till Diana på förfest, drack en riktigt gott rött vin..Musella, rekomenderar varmt! Sen bar det av till Nånö och till Anna E som hade feest för hon fyllde 21.. Var riktigt kul att träffa henne, man ses ju inte för ofta så! De var riktigt trevligt, men åkte hem rätt så tidigt i alla fall P. körde och var inte så på humör låka så jag.. Så de var hem och nanna kudde! På söndagen var de upp och fika med Ninna Katrin och Frida och så slank Jens med på ett hörn där också! De var riktigt trevligt som alltid, tycker vi borde ses ÄNNU mer.. Men man jobbar ju så länge om dagarna! Snart är de sommar då jävlar..

Senare på eftermiddagen bagav jag mig hem och svidade om för de var ju DANS i Skultuna som jag har lääängtat! Lyckades byta bort knattegympan och tog med mig Frida och Johan och far iväg trotts det dåliga vädret..men vafaan inget hindrar oss från att dansa, haha var en gaalen resa dit, frida och johan sitter och skriker att jag ska köra både höger och vänster när jag egentligen ska rakt fram..hahah jaa faan skrattar så mycket när jag är med dem att jag får ont i magen, mee like! Stannade till på donken och käkade, och de skulle jag inte gjort för satan så ont i magen jag fick och ajaj så dålig jag bidde i magen inte alls skoj.. Men efter lite vilande så var dansen igång! Ojojo så roligt de var! Trotts att de mestadels var många äldre men de kan ju dansa dem med =) mm de är verkligen alltid lika roligt att dansa! Älskart! Och längtar resan tills nästa gång, de blir antagligen den 15mars i skultuna med Shake! Ojojoj så jag längtar och satan så kul de kommer bli eller vad säger ni?

Jaa sen bar de av hemmåt, bidde sent, ställde klockan för att upp och jobba idag, meeeen hade tydligen ställt klockan på 16,15 istället för 06,15..hahaha liiite tokigt bara men tuur man kan flexa lite på jobbet så de löser sig iaf!

Har pratat med chefen om jobb i sommar och de kommer ju bli kalas! Får även jobba i april och maj.. Satan de löser sig verkligen alltid som pappa säger! :D kommer bli huuur bra som helst i vår och sommar..

Ha en fortsatt bra daag, ska lägga upp lite bilder från helgen sen! :D

Pusskraaaaaaaaaaaaaam <3 /E.


.:vaken

Nu sitter jag uppe, varför, borde ju egentligen sova vide det här lagen uret är fasen 02.40 är de inte galet.. men men min käre P. är ute och roar sig och jag kom nyligen hem från mammsen och pappsen har varit där ikväll och haft en riktigt trevlig kväll..
Passade även på att låna symaskinen, sydde till min klänning som jag ska ha på festen sen, på oscars galan, ska bli riktigt skojjigt, i veckan som kommer ska jag införskaffa allt som jag ska ha på mig etc. ska bli roligt..
Klänningen bidde riktigt bra och sen sydde jag även till en kavaj..
nej ska nog hoppa ner under kudden och slagga nu så får P. ringa sen när det är dax att agera taxi.. kanonbra!
Vi hör imorgon..God natt. eller ni sover säkert redan!

/E.

.:But why?

Kom
hem från jobbet precis, änkligen helg.. så kommer jag hem men ingen är hemma, gaaaah irriterande P. visste att jag skulle ha bilen, nej men då har han åkt iväg så sitter nu här och väntar på att han ska komma hem..ska ju till mamma på middag, och den är ju klar.. han kanske kommer nu hör en bil?! hmm.. men men irriterande är det iaf, inte så bra start på helgen iaf men de blir nog bättre ska inte vara så kinkig..
kollade precis på facebook på Rebeccas bilder från Öland 2008.. oh de ser så kul och mysigt ut...jag vill med LÄGTAR, hehe de var ett jävla tjat på ölaand tänker ni säkert nu, men så är de ju när man längtar efter något!

Vi hörs.. pusskram /E.

.:Öland

Fasen sitter på jobbet och lyssnar på kalasbra musik, nämligen daaaans musik..hehe shiit skadad man har blivit då.. Och de tankar som kommer upp är ÖLAND i sommar bär det ju av dit och skojja inte att det kommer bli roligt, dansa konstant i en heeel veckan! Kommer ju bli kanon kuuul! Och de är dessutom BRA band som spelar och kommer vara sjuuukt mycket folk, massa roliga att dansa med och dessutom kommer jag ju ha yberkuligt sällskap så.. Men men de är ju ett tag kvar man längtar gör man ju, bäst att börja planera i tid och de kan man ju säga att jag gör iaf :D hehe vi ses på ÖLAND i sommar! V. 27 2009...

*/E.


.:Dålig uppdatering

JAA jag ber om ursäkt.. de har varit lite väl dålig uppdatering men lusten till att skriva den som bara försvinner ibland och nu gjorde den det, men kommer sakta men säkert tillbaka! =)
det har hänt lite saker, P. har fyllt år så de var kalas i måndags, han bidde kalas glad över min present vi ska gå och kolla på Jeff Dunham han kommer till sverige... kommer bli sjuukt kul! måste öva lite engelska så jag hinner med på hans skämt, men de ska nog gå bra!

Håller på att laga mat nu.. hmm kl är 21.46 hur normalt är de? hehe var tvungen och de blir ju gott också, potatisplättar.. Mmmm mumma blir morgondagens matlåda!
Imorgon är de ju FREDAG de är de som är så skönt med torsdagar är att man kan säga imorgon är de freeedag..wiiii helg igen! Veckorna bara rusar iväg lika så helgerna de går ännu fortare.. denna helg blir ganska så lung,ska hem till bhamra imorgon och mysa med mamma, de blir tacos och massa mys sen blir det kalas hos Anna E på lördag,, hoppas på ös men de tror jag allt att de blir..

Nu är plättarna klara.... Ja idag har jag varit och tränat, skivstång på Friskis, riktigt rolig pass de! Träning är skoj men har heeelt tappat suget til undervattensrugbyn igen, vet inte vad de är men tror att de har lite med att göra att de är så sena kvällar.. vet inte riktigt..men men de blir nog bra! efter som att jag har gjort illa mig också så måste jag ju träna upp den muskeln också så de blir som ett litet uppehåll.. jag sysslar nu mera med friskis träning och bugg.. appropå bugg alltså de är så jävla roligt, kan inte sluta tänka på att jag bill bugga, bugga bugga och jaa foxa också.. och de tragiska är att jag inte kommer kunna dans på 7 hela jävla vevkor.. helt sjukt, men de är ju bara varannan gång på yesterdays och då är jag uppbokat med annat ska till Nagu på fest med jobbpoarna sen ska jag på lets dance och sen är jag i lutlandet.. men måste se till att kunna dansa någon annan stans.. för man kan inte få nog av det..
I sommar bär det av till Öland i slutet av juni/början av juli då jävlar ska de dansas i en heeeeel vecka, jag Frida och Frida och sen Jonas och Rebecka och sen tuuusen anadra människor.. kommer blir så sjukt roligt, och riktigt bra band är de som spelar också!!! Längtar redan tills den dagen..

Nej nu har jag kanske skrivit lite väl långt, jobbigt att läsa ju.. men men ha en treeeelvig helg allesammans skriver inom kort igen! :D

Hopp.hopp.i.lopp.lådan /E.

P.S Juste en till kul sak, ska ha fest med jobbet på ett skiiit flådigt ställe i, de är Osckarsgala tema, så de är Glitter och Galoumor som gäller! satan så kul det kommer bli!D.S


.:

Faan jag vill dansa, de är så SJUKT roligt!

.:Bilder

Är ju inte riktigt trött än eftersom att jag sooov så sjukt länge imorse.. så kollade på lite bilder..hahah
Det var så roligt jag måste skratt....


Min murre-Neo gillar glass, så Frida och Carra försöker hålla undan den för dem..inte alltid de lättaste!


Jaa ni OJOJOJ denna kväll är oförglömlig.. hahah Elle var fullast! (ni som var med vet ju hur det gick) men kul var det!


Tuusan så vi klär ut oss.. Carolina och Jag.. Halloween fest på Donken. Shiit ingen visst först vilka vi var eftersom att vi bara lunkade runt och inte sa ett piss men sen så.. HAHAHA tuusan så kul det var och klockren idè, men Fan var läskiga vi ser ut, skulle skita på mig om en sådan mask stod utanför fönstret en kväll...men är de halloween så är det!


Tessans-fördelsedags-kalas-kväll! Trotts nyktert tillsånd, ser jag mest galen ut. men gillar denna bild SKARPT! Man blir ju inget annat än Glader!


Jag lirar gura på Fridas badmintonracket i Ro-Bro! haha jag på gura och....


och Carris på sång!..
Galna kvällar, måste göras om!


Mina underbaraste vänner, Ninna Anna Katrin Frida och Carolina!
Ser fram emot en underbar sommar tillsammans med ER!


Sist men inte minst måste jag ju lägga upp en bild på pärlan Gula faran..när den glänser, i dags läget ser den ut som skit.. måste tvätta bilen alltså man har inte riktigt tid med det, men när våren och sommaren kommer då blir det andra bullar må jag säga!

Nej nu blir det godnatt på riktigt!
/E.

.:alla <3 dag!

Ja då var det alla <3 dag idag.. tyvärr så har min älskade P. lämnat mig för en övning i det militära.. men men det bli kalasmys imorgon kväll! dagen har varit bra i alla fall! Det var en riktig sooov morgon vill jag lova, haha lackade för att ingen ringede och väckte mig.. så de bidde uppstigning kl 12.33. Suck hela dagen borta typ! men får skylla mig själv.. Vaknade och städade lite, sen bar det av till Frida för att plocka upp henne och Katrin för att handla inför kvällen på Flygis.. sen var de hockey för heela slanten.Jossan Ikke och CarriZz träffade vi också på hockeyn :D. Norrtälje-Rimbo, de var derby.. och shiit riktigt bra match NIK spelade riktigt bra efter att ha legat under början av matchen men de kämpade på och vann med 6 - 4 GRYMT bra gjort, satan sicken adrenalinkick jag får alltså.. blit helt inne i matchen, haha CarriZz sa till mig att jag måste vara NIK:s största fan för jag tror jag hejjade och lät mest av alla! Tack för att dem vann annars hade jag lackat ur på riktigt är så sjukt dålig förlorare så de finns inte..Så SEGERN ÄR VÅR!!!!!

Efter matchen var det middag som lagade hos Frida.. riktigt gott var det och sen var det melodifestival mys och Måns var ju kalasbra! De var Gino till efterrätt...KALAS GOTT! och sen var de Björn Gustafsson filmen som gällde..haha han är tammetusan ALLTID lika skojig! Me like!

Nej imorgon blir det IKEA med mamma och pappa! och sen blir det barn gympa och sen blir det MYS med P.
Hoppas ni alla haft en kanon bra alla <3 dag!
/E.

.:RYSNINGAR i hela kroppen...

Eric Carmen - Hungry Eyes

Lyssna och NJUT!

.:DANSA!

Jaa det är mitt i natten och här ligger jag och skriver.. de är ju FREDAG då får man vara uppe huur länge man vill! :D Kom precis hem från Yesterdays danspalats i Brottby har varit där med Frida och Johan och slängt mina lurviga.. Trodde till en början att det inte skulle bli så mycket folk, men färden gick ändå dit ikväll och tur var det, som ALLTID så sjuuukt roligt, och idag skrattade jag så jag fick ont i magen! Första låtarna satt jag bara och kollade på alla och satan så kul det är, haha satt där för mig själv och skrattade så de lär ju trott att jag var helt tappad.. Men sen då jävlar dansade tammetuusan heeeela kvällen och roligt var det, som alltid.. Trotts att nästan alla som man brukar dansa med var i Ö.vik på marana där.. men på ett sätt var det bra får då fick man träffa lite annat folk, de är nyttigt  det med!
Jaa alltså som många vet har jag en viss fobi mot svett och andra lukter, (och bonden var inte där idag.. skönt! :P) men iaf, men när jag dansar är enda gången som jag inte tycker att de är jobbigt att jag är svettig, jag menar vem är inte de efter en kväll på y-days.. heelt jävla genomblöt.. hehe de var lite överinforamtion! Men kvällen har iaf varit SJUKKUL!! :D

Imorgon är de ju alla <3 dag.. Dessvärre har P. lämnat mig ensam hemma för det militära.. men jag har ju mina underbar vänner så de blir först derby mellan Rimbo - NIK (får se till att skärpa mig, sist jag så derby mellan dessa lag, gick de lite tokigt, lackade totalt ur för att NIK losade, ska försöka men de kommer bli svårt., lever mig alltid in så sjuukt i vissa hockey matcher!) Efter matchen blir det middag och massa mys med Katrin Frida och Jossan.. det ser jag skarpt fram emot! De kommer bli en mysig alla <3 dag kväll och sen på söndag ska jag fira mitt mys med P.
Och på måndag fyller han år... skojja inte att han kommer bli GLAD för min födelsedagspresent till honom! Wiii

Nej blir till att nanna kudde nu tror jag.. vi hörs imorgon eller så?!
pusskram /E.


.:fredag den 13

Mmm undra hur denna dag ska sluta? heheh med tanke på vad de är för dag.. :D ha en bra fredag den 13.. /E.

.:ARG

Hata är ett starkt ord men de är vad jag gör nu... de blir mer och mer hat för varje dag...hur kan man vara så j*vla barnslig? Tillochmed jag som är yngre är mer mogen, känns det som iaf! /E.


.:ÖGONGODIS

Jag är så lycklig, har sådan tuur som varje dag får titta på denna underbara och sjukt vackra människa!!



JÄVLA snygg!!!
DU är BÄST..


.:Kväller

Jaa då var de samma visa i kväll igen P. och Neo sover så gott och jag kom precis hem från Frida! Har varit där på Tekalas, jag FritZz CarriZz och KikkiZz..Riktigt trevligt och roligt må jag säga, tycker vi borde ses oftar och bara inte göra något , chilla dricka te och snacka massa skiit, me like! Mycket tråkigt att Ninna och Katrin inte kunde komma men de kommer fler tillfällen vet jag ju..
Jaa har annars varit en vanlig dag på joppet.. men har lärt men en ny sak idag, att registrera butiksfakturor, låter kanske inte allt för skoj men när man har en ganska så enformigt jobb så är de riktigt roligt men något nytt.. så de var kul måste jag säga!

Imorgon är det torsdag vilket betyder ju att man kan säga att imorgon är de fredag och de gillar vi SKARPT!

Det blir jobb sen blir de träning och sen tänkte jag myskväll med P. men de går väl åt helvete som alla andra kvällar denna vecka hitintills.. så det återstår att se helt enkelt..


Måste bara lägga upp en bild på de sötaste och goooooaste barnen någonsin!

Molly och Liam! <3



Natt.i.nuffsan för min del nu!
/E.


.:Weee

Idag ska vi ses jag och mina flickor! Änkligen.. ska bli mys!
Ha en bra dag /E.

.:Sooover

Nu sitter jag här själv igen.. båda mina grabbar sover, P. är sjukt och Neo bara sover, haha jaa jag menar han är ju katt så dem har ju de som hobby =)
Dagen har varit bra, nästan hela dagen, tills UVträningen, skulle inte gått dit, napprapaten så ju åt mig att vila ett tag så rygg och nacke skulle återhämta sig och bli bra.. men iaf jag tänkte att nu har jag vilat i två veckor de räcker väl.. hoppade i och körde.. 20 min, sen kom de, svårt att förklara VAD som hände men huvudet slungades åt sidan och vänster sida av nacken skadades IGEN.. Ajajaja inte skoj så nu ska jag banne mig träna upp muskeln ordentligt på den sidan innan nästa träningspass sker! Riktigt störande om man säger så.. var och tränade på friskis också, sjuukt bra låtar på Tinas pass.. Me like, blir fler gånger det!

Nej ska väl hoppa i sängen jag med!
En ny dag imorgon som jag hoppas bli bra och att jag får träffa mina brudar, CarriZz Frida och Kikkis :D får se om de blir så men JAG VILL!

NattiNuffsan! /E.

.:Bilder

Sitter här i soffan allena men har Neo vis sidan om mig, både han och P. sover.. P. kände sig inte riktigt 100% så han gick tidigt till sängs, så jag sitter här kollar lite på tv:n den är mest sällskap men annrs klipper och klistrar jag, hittade lite bilder i den andra datorn så här kommer lite minnen som är oförglömliga!


Clara är ÖVERLYCKLIG efter att ha fått träffat sin Idol, Linda B. Cooolt! :D

Gruppbild med Linda.¨Tandådalen 2008

Trysil 2008

Trysil 2008 Clara och Jag

Jag och Clara på en av alla personalkvällar på Gustav kök och bar i Sälen

En av alla dessa underbara skoterturer på fjället. Här Carriz och Babii

Anderas Amanda och CarriZz

Jag och Callolina på skotran.

Carkan och Elle på kusinträff hos Empan

Empan och Sandra på kusinkalaset.

Och så spårar de som alltid, heheh här sjunger syskonen Brand duett

Jag och Carra på rhodos.. vill tillbaka! 2007

Hahah var den enda bilden jag hittade från Leksand, men bara denna bild påminner mig om hur SJUKT kul vi hade jag och Carolina, tror jag de, i alla väder och för alltid är de jag och Carrizzz delar MÅNGA minnen!

Erika och jag på en UVträning. hahah måste ju säga att vi är snygga.. Alltid lika kul på träningarna!

Ojojoj snyggingar! P. MIN Heting.. dock med musche här men me like!

Jaa de var lite bilder de... personligen tycker jag de är roligast när folk har bilder på sina bloggar.. så hoppas ni tycker lika som jag! så titta på ett och två!
God natt nu är de nattinuffsan som gäller!
/E.


.:Solsken

Sooolen skiner här i stockholm idag :D

Kan ju inte bli bättre! Lite kallt är de men de är nice iaf, när man tittar ut genom fönstret får man vår känslor..Äntligen.. SNART kommer våren!

Ha en underbar dag i solskenet!

/E.


.:Bakning

Jaa då var det söndag! Har precis bakat ett suuupergott bröd "MosterStinasNyttigaBröd" kallas det.. sjuukt gott som sagt! Håller även på att tvätta och bleka ett par byxor, får hoppas på att resultatet blir bra men det återstår att se..
Och nu så här i efterhand när jag varit och provsmakat, säger inget annat än GOTTgottigottGOTT!.. mumma så gott de var! och man blir mättsomenplätt på bara en skiva.. :D
Igår var det melodifestivalenmys med P. kalas mysig kväll..
Imorgon är det jobb igen, helgen har gått lika fort som vanligt.. men nu är det bara 6 veckor kvar på jobbet inne i sthlm. Skönt på ett sätt men ändå mycket ledsamt, trivs så bra med dem flesta som jag jobbar med!

Nej nu blir det Beck...
Ha en bra start på veckan.. /E.

.:men varför?

Kom hem från Tyresö för ett tag sen, igår var det jobb som gällde och sen bar de av hem till Nagu, men arbetskamrat! Ohh tycker verkligen om henne och hennes familj, de är så snäll och söta! Speciellt hennes dotter Molly och sonen Liam.. och de bästa av allt är att de är ömsesidigt, men är ju efterlängtad, iaf hos barnen..hehe
Fick good mat, godis, film, giutar Hero och myys med heela familjen.. jag och Molly byggde pärlplattor men inte vilka som helst utan i en pärlplattebyggmaskin, finns sådana finesser idag, och i stället för att stryka på pärlplattorna sprejade man vatten på och sen så blåste en fläkt luft på dem och vipps så var de klart.. shiit häftigt må jag säga!
Jaa och sen var de bokmärken som vi kollade på och vi spelade datorspel och pysslade lite med barbie, och jag fick också äran av Molly att färglägga en bild i hennes MusseMålarbok och de gjort jag, men när jag målade minns jag inte vilken färg Musse har på sina byxor och jag frågade Molly hon sa; "Jag har en kanal på Tv:n med bara Musse så jag vet det, dem är ju Röda, visst är jag smart, man blir det när ,man tittar på Mussekanalen".. hehe klockren kommentar och de var bara en av alla.. Jag och Liam körde bowling, han är 3 bast men är grym! Och så var de turtels så klart!
Hehehe MEN VARFÖR är också Liams favvoord.. för de kan man verkligen säga till ALLT! De första han sa till mig igår när jag kom var, kom och slåss som en man.. fast sen ändrade han sig till kvinna.. ;D och de tackar man ju för..

Idag fick jag inte åka hem för dem men var tvungen kan ju inte stanna heela helgen..=) nu är jag hemma med P. blir en myys kävll men tacos, melodifestivalen, gooodis och massa MYS!


Har varit och stooooor handlat idag också, jag gillar att öppna kylskåpet och se att de är fullt med grejjer de gör mig fanktiskt lycktg.. hahaha tookigt men sant! Lägger ut en bild på mitt och P. kylskåp och fruuukt GOTT.. hehe en kylskåps bild kan avsläja mycket om oss men de skiiter jag i, för de är underbart men fullt kylskåp :D hehe jaa jag vet jag är störd.. men abra ibland :P





ha en Undeeeeeerbar kväll!
/E.




.:Lackarsönder

Skojja inte att jag är irriterar just nu....och jaa vad ska man säga...En viss person är iaf SÄMST!?!? jaa och så är jag dessutom vrål hungrig, försov mig imorse också :D heheh
Ja en mer negativ människa har jag ALDRIG mött...vissa vet vem jag menar! och ni kanske förstår efter allt mitt gnäll ni hört.. nåja något positivt är ju iaf att de är FREDAG och att jag fixat BÄSTA födelsedagspresenten till mitt hjärta som fyller år snart! han kommer bli kalasglad, tror och hoppas jag eller jag näst in till VET de =)

TREVLIG HELG
/E.


.:Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp..

Jaa de är ju de där men rubrikerna när man skriver.. hehe denna rubtik passar inte alls in idag, fast på ett sätt kanske den gör de? för allt är flum.. flum flum flum..hahah

jaa då var torsdagen över.. imorgon är de FREDAG då är de jobb sen ska jag hem till en arbetskompis, ska bli mysigt hennes barn är bara för underbara så de ska bli riktigt roligt.. helgen sen ska jag tillbringa med P. ska bli ännu mer mys.. blir en lung helg.. Nå väl idag har jag köpt en suuuper bra alla hjärtansdag present till mitt hjärta.. kommer bli klcokrent! och så har jag varit hemma hos mamma och pappa och myst också..trevligt trevligt!.
Nej sooov dags men en sak till.. har gjort en grupp på facebook som heter LumpenBrudar, tycker att alla ni där ute i världen som vill, har, ska, eller vill men får inte göra lumpen SKA gå med i den.. :D
ha en trevlig helg.. vi hörs.
/E.

.:Corall

Äntligen är arbetsdagen över och när jag kom hem hade mina skor och solglasögon som jag beställt kommti.. är de inte guld :D sitter bänkad framför SemesterSvenskar nu.. ohh vad jag vill resa men jag SKA..snart om något år :P har ju en del andra saker att genomför först...

 

 

                              

.:Vem är din idol? Gör tester och få ett svar!

Vem är din idol och förebild???
 
Försök göra detta utan att fuska...

Scrolla inte ner förrän du gjort testet, du kommer att bli förvånad!
Ta fram en kalkylator (Din dator har en).

1) Välj din favoritsiffra mellan 1-9.

2) Multiplicera med 3.

3) Lägg till 3, och multiplicera med 3 igen (Jag väntar medan du tar
fram kalkylatorn...)

4) Du har nu ett 2- eller 3-siffrigt tal.

5) Lägg ihop siffrorna.

Scrolla nu ner... 
  










 


Scrolla nu ner...
 
 
Kolla nu med ditt tal vem din förebild är i listan nedanför:
 
 
 
1. Einstein
 
 
2. Nelson Mandela
 
 
3. Victoria Silverstet
  
 
4. Sune Rudolf Andersson
 

5. Bill Gates
 
 
6. Kungen
  
 
7. George Clooney
 
 
8. Thomas Edison
 

 9.  Elin Elle H
  
10. Abraham Lincoln
 
Jag vet
... Jag har den effekten på folk... En dag kan du också bli som
jag... :-) Tro mej!

Vad fick du för resultat???

.:Känsliga tittare varnas

Här är ett av bildbevisen från jordbävningskatastrofen.

  

Känsliga tittare varnas....








































HAHAHA skojja inte att jag blev skiiit rädd först och tänkte vad är detta?!?!?
Men SKOJ var det!


.:Nyttan men Kon

Läs och njut de är ju bara föööör roligt :D det är sådana här mail vi skickar till varandra här på kontoret!


Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta
på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men
det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha
något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom
kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon
har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det
är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort
flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara
hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra
ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom
feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är
det hål.
Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt
mycket.

Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!


.:Armbandet

Här är det, visst är de snyggt? och de ser fasen köpt ut men icke det de är MIN P. som gjort det! ;D









Jaa vad tycker ni?
Jag tycker iaf att det är huuuur snyggt som helst!

Sov gott /E.

.:Prosit

Faaan snor nysningar och hosta de är jag idag...faan man är ju inte människa!??!

.:Stolt

Igår var de mys med Carran och Dajjan efter jobbet, te, skitsnack och bullar kan de bli bättre...? Neej det kan det inte, så mysigt att vara med dem bästa och bara dega sönder soffan!

Men iaf.. P. har pratat om att han gjort ett armband på jobbet, och så har han förklarat hur han har gjort och hur det ska se ut, och jag har väl tänkt jahha och fått en bild av de hur jag tror de kommer se ut, de är i silver..

Så igår när jag kom hem hade han gjort klart de...och jag tappade hakan, shiiiiit vad fint det var, de såg köpt ut, fattar inte hur han kan göra ett sådant fint, vart sjuukt imponerad och stolt över att P. gjort de SJÄLV!! Hehe de trodde jag inte om honom men nu efter 5 år tillsammans har jag upptäkt en ny talang hos honom..Så nu ska jag få ett likadant av honom..det ser jag framemot, för de är så himmla fint och då är de bara jag och P. som har ett varsit ingen annan har ett likadant..(haha töntigt de låter men de är ju sant).. Ska lägga upp en bild på de när jag kommer hem sen!

Ha en bra dag! /E.


.: Tina och förkyldning

Jaa igår fick jag äntligen träffa Tina minns inte när de var jag såg henne sist men de var länge sen, harför mig att det var runt jul.. For iaf hem till henne, bara ligga i soffan snacka massa skit, få höra en massa skvaller och jaa bara vara slötitta lite på tv:n och massage.. Kan de bli bättre, har saknat dessa studer.. Man kan lixom bara ligga i soffan och inte säga ett skit till varandra..Så ska de vara! Ja undrar när vi kommer ses igen? Hon kommer ev. flytta hem till sverige igen till hösten men inget helt säkert och då befinner ju jag mig på Lv6 i Halmstad och gör lumpen.. Så vi kommer gå om varandra kommer dröja länge innan de blir som förr igen men de kommer det med! Den som väntar på något gott...

På jobbet har jag snorat hostat och harklat mig heela dagen... sjukt förkyld inte alls kul jag vill vara frisk och träna :D men inte det heller ska dega sönder soffan med Carra och Dajjjan ikväll, sjuka ligan, om inte Dajjan blivit frisk nu!? Ska iaf bli mys med middag och myyyskväll.. Ja simma lugnt vi hörs :


.:Helgen är över..igen....

Jaa, till helgen aktiviteter :D i fredags efter jobbet begav jag mig hemmåt, P. hämtade upp mig vid bussen, roligt att se mitt hjärta hade inte träffat honom sen i onsdags..Vi for vidare till Bhamra och pappa och mamma där det väntades middag.. Mmm alltid lika gott att äta där och mysigt, och efterrätt bidde det också, Gino med G som Emelie säger ;)
Sen hem och byta lite kläder för att senare vid 20.30 bli hämtad av Frida och Johan för att åka till Yesterdays och bugga lite, eller jaa snarare heeeela kvällen, det var riktigt roligt och dansade istortsätt helatiden! från kl 21 till kl 01. Men satans så skojj det var..

Ja lördagen bestod av att sooova, känner mig lite krasslig och de är ju de man blir frisk av har mamma sagt, att sova, och de tror jag på, fungerar för mig iaf!
Ja vid 16 hämtade jag Frida och vi åka till Täby C för att titta lite ochj köpa blommor för efter det åkte vi vidare till Sthlm och Kungsängen.. Där bor nämligen Rebecca och Jonas! Shiiit skojja inte att de hade fin lägenhet, jag dog... Ja de var middag, gott att dricka, spel, mycket trevligt sällskap och otroligt mycket skratt! Jaa de var riktigt lyckat! :D
Vi körde Alias och de är ja verkligen bäst på när jag är med Carra :D men jag och Jonas var iaf ett lag vi var bara två och de andra var tre i sitt lag vilket resulterade i att dem vann, jag bjuder på det trotts att jag är världens sämsta förlorare,  men jag tycker ändå att jag och Jonas var bäst, eller hur Jonas? Neej men de var iaf en gryyym kväll! TACK för att vi fick komma, hoppas de blir fler gånger!

Ja som jag sa nu är snart denna helg också över, tyvärr jobb igen men den veckan kommer också gå fort helt sjukt så fort allt går hela tiden men så är de när man har kul men har även upptäckt att tiden går jävligt fort när man har tråkigt, konsitgt nog :D

Nej lägenheten måste städas lite och sen ska jag förhoppningvis träffa Tina som är hemma från Norge..Om hon nu vill träffa mig?? hmm.. vi får sa se hur det blir med det. Hoppas på det bästa iaf!
Ha en skööön söndag det ska jag../E.









Det var bilder från Lördagen det! :D

.:



Den här hittade jag på väggen hemma hos Rebecca och Jonas!
Måste visa er den för den är så jävlacool, riktigt snyggt att ha på väggen..

RSS 2.0