.:de går bra nu

jaa allt rullar på som vanligt, jobb, träning, skola och massa annat skoj som händer.
imorse var jag upp kl5, iväg till jobbet och jobbade till kl 12 sen vidare till gymmet, körde kondition och styrka. 1,5h var jag där så nöjd är jag allt. och hoppas på lite träningsvärk imorn iaf. ska dit igen imorn efter jobbet.
ikväll ska jag träffa brudarna, skulle planerat fjällen men de blir inte så, de får blii till veckan, jag vill verkligen boka något nu så man vet att man kommer iväg. hoppas de löser sig iaf.

imorgon jobb igen, träning och sen till min kärlek för god middag och mys. på måndag ska jag träffa systeryster också, mysdag!
finns inte så mycket mer att säga. har fått lite idetorka tror jag, vad ska jag skriva?!

jaa jaa trevlig helg <3
/E.

.:heejheeejheeej hemskt mycket hej

jaa som sagt, hela förre veckan och helgen har de varit fullt ös medvetslös kan jag lova, men jag gillart. klart jag varit lite trött men fick ju sovmorgon imorse så.
som sagt jobbar ju numera på pågen. kör lastbil och levererar bröd till butiker runt i norrtälje. roligt att lära sig något nytt och att jobba i helgerna och ha dubbelt betalt är typ som att jobba deltid. kan ju också meddela att detta är det mest välbetalda jobbet jag har haft hitintills i mitt liv. gottgott! Så hela förra veckan gick jag upp kl 5, for till jobbet, jobbade till 12-14 ca och efter de var det träning skola och annat som hände. i helgen har jag också jobbat och då var första gången jag var ensam, men de gick bra, klart det strulade lite. men hahaha de får väl se idag på jobbet vad jag ställt till med. thihih i helgen har det även stått kalas på schemat. 30år kalas och 8år kalas. trevligt värre.
nu sitter jag i skolan. en ny termin har börjar, men det verkar riktigt intressant, jag trivs och de är kul. detta är verkligen något som jag vill fortsätta med livet. vill ju bli polis men om jag inte kommer in på skolan måste man ju ha en plan B. men de ska nog lösa sig.
jaa vad mer finns det att säga. veckan som kommer är det fullt igen, det är skola och så ska jag jobba tisdag och torsdag, för att åka med lite mer och lära mig mer av handdatorn som vi har. den är allt lite svår. jag ska träffa henrik och så ska jag leka med Carolina <3 jag ska träna och jaaa de är fullt ös helt enkelt. helgen som kommer är det jobb och sen inflyttningsfest i tumba hos frida och johanna!
det blir bra. jag mår bra och livet leker :D
'/E.

.:solly

Sorry för dålig uppdatering, men denna vecka är fullt ös medvetslös. de är jobba alla dagar från kl 6-12 ca. efter de är det skola, kalas, träning, plugg eller andra äventyr. på kvällarna måste jag i säng tidigt för att orka upp kl 5 på morgonen. och de är oftast på kvällarna jag får tid att sitta här. men snart kommer en uppdatering, kanske på fredag eller på söndag. den som lever får se, och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
jag iaf säga att de är kul på pågen, bröd och lastbilskörning. skojjsigt värre! och bra betalt.
nej nu ska jag äta middag och mysa med min kille.

och hörrni igår fyllde min bästiskurre år. Carolina, Luran, Ninniluris, Carran, kusse, Bästizzz (med femtusen z:an) fyllde hela 23 nu är vi lika gamla, de ska firas med en shoppingtur i sthlm nästa vecka, att vi är närmre 25 äe 20 nu. grejjer de. LÄNGTAR!

/E.

.:pågen

ja men visst. hela nästa vecka kan ni se mig i en Pågen lastbil. wiihooooo ska börja köra bröd bil. ska bli skojigt värre! heheh kan inte sluta le riktigt. så får vi se om de är kul och min greje. så nästa vecka blir det till att gå upp kl6 varje dag. de blir som på lumpen tiden! :D

tentan är nu inskickad också så jag har tagit helg. riktigt skönt. jag ska måla, rensa garderob, ha de gott och ikväll blir de mys med lets dance, och imorn ska jag jobba och på söndag med! de blir 9 dagars arbete i rad nu + skola på de, men jag är laddad!
/E.

.:tenta igen

ja de går framåt på tentan, känns riktigt bra. nu ska det bara finslipas på den tror jag.
men nu tar vi break för lite lunch. hungrig som tuuusan!
ha de kalas /E.

.:tenta

shiit allt går emot mig känns de lite som. trött och seg. orkar inte skriva på tentan, blogg inlägget försvinner och bilder går inte att lägga upp. bilder försvinner från datorn och de är bläääää. kvällen ska tillbringas hos Carran med HÖG mysfaktor och te, skitsnack och skratt. mys! glömma tentan för några timmar och ladda för imorn. då smäller de. skriva skriva skriva så de glöder, de ska jag göra.
i helgen ska jag jobba så ni vet.
nu blir de matlagning på schemat.
/E.

.:tentatentatenta

japp så ser det typ ut om dagarna om man så säger.. men de går iaf framåt kan jag meddela. har gjort klart 2 av 5 frågor och har skrivit lite på de andra två och en annan som jag inte ens börjat på. men de ska fixas imorn och på torsdag så det ska gå vägen.

igår var jag i skolan och skrev med Iida Anna och Fanny. de gick bra och var trevligt. men kändes extremt konstigt att säga hej då till Iida som kommer åka tillbaka till finland nu på torsdag. nejeee jag vill INTE. de kommer kännas heeltomt i skolan. har ju från första dagen varit hon och jag lixom. men får åka och hälsa på i soumi landet, hos mummin! iaf Iida du lämnar ett stort hål efter dig. mycket tråkigt ska du veta.
men är kalasglad att jag lärt känna dig, fina <3

nå imorse sprang jag ca 5km och jag bättrar min kilometertid, de går framåt. ikväll blir de jympa med jossan och sen kalas hos annis. sitter och kollar och planerar, här ska de springas, tjejmilen, vårruset, springcross osv. har inte bestämmt mig riktigt än för vill ju ha något med mig, blir som roligare då! men något blir de. är taggad för klassikern men har inte kört så värst mycket skidor så de får la bli nästa år eller så?! den som lever får se.

juste ringde och pratade med pågen idag. säger bara, de går bra nu! :P

nu mat i magen, träning, kalas, henrik, soova och ännu mera tentaplugg imorn!!
/E.

.:energi

någon hörde mig. helt plötsligt kommer henriks mamma in i rummet och serverar mig fruktsallad, snacka "roomservice". nu fick jag massor av energi till att plugga meeeer! :D
/E.

.:Day 20 – This month

Denna månad, januari... januari börjar året, februari kommer näst, mars april har knopp i håret....... himla bra låt de där. iaf januari började med, dagen efter nyårsafton. mys frukost med katrin jossan och ninna, trevlans. efter 5 dagar fyllde jag hela 23 år och firade i 4 dagar. först med familj på själva dagen och sen med släkt dagen efter, dagen efter de tillsammans med mina vänner, och dagen efter det kom min bror, linda och lilla matilda. och så fick jag paket av min kärlek också. så denna födelsedags vecka har varit kanon. har insätt att jag är närmre 25 än 20. så de går utför. hahaha.
jaa denna månad består väldigt mycket av födelsedagskalas. de är jag, kusinvitamin, anna, och massa annat folk som fyller år. men de är mysigt med paket och fika mys. de är fyra kalas som väntar.
i januari har även anna lennet anlänt hem från sin tid i korea, trevlans och vi var där på hejkalas!
månaden eller denna veckan består av hemtenta plugg. kul, SVÅRT, tråkigt och jobbigt.
jag har vaarit förkyld men de håller på att lägga sig, känns skönt.
henrik har fortfarande jullov så jag är fortfarande lika bortskämd med att ha honom på hemmaplan, LYX!
jag ska börja på kriminologi II den 18 januari. ska bli spännande.
idag är det vår väder ute, plusgrader, sool och fint. men de blir bland is ute, mindre bra.
vad mer ska jag säga om januari. januari är en bra månad. men dirket efter januari så skulle ja inte tacka nej till att det börjar bli vår igen. okej ska hinna åka till fjällen innan våren kommer bara. men de gör vi nog!
jaa de är bara den 9 januari idag men denna månad kommer gå kalas fort. drömmer m ig bort, till varmare breddgrader och till massa andra resmål.

nej nu ska jag åter gå till pluggandet!
/E.

.:pluggilajnen!

Yeeees. hemtanta heeela dagen lång, ska väl iof gå på toaletten och äta lite imellan också. och så är de viktigt med några små pauser också. annars blir skallen överbelastad. så därför har jag en liten paus nu. gott.
men är sjuukt sugen på frukt, på vindruvor. men de finns inga :( får hoppas på att de kommer ett bud eller något som kan läsa mina tankar och vet att jag behöver de för att palla plugga. när man pluggar får man äta godis och frukt, då prestrerar man bra!
imorn ska jag in till skolan och träffa Iida och Anna för lite diskussion och skriva skriva skriva. så man kanske kan känna att man gjort klart halva iaf. änså länge idag har jag hunnit med heeela fråga 4a men vet inte riktigt om den är bra men man kan ju hoppas. ska börja på 5an nu.
skriva skriva skrivaaaaa och läsa massor!


/E.

.:nyfiken

som jag gissar att ni som läser vet är jag oerhört nyfiken. jag har mellan 30-50 besökare varje dag. inte så många men de är några, blir alltid lika glad när jag ser att de är några som kollar in iaf.
men vilka är ni. kommentarerna är ju inte så många men de kommer ibland.
så nu när jag typ berättat allt om mig och massor, berätta, vilka är ni?!

/nyfikna E.

.:Day 19 – Something you regret

Oj något som jag ångrar. hmm.. måste nog allt klura lite på den. klart att de finns massa små saker som man gjort som man kanske ångrar. att jag var suuuper taskig mot en kille när jag gjorde slut med honom. att man kanske inte alltid har pluggat ordentligt till prov i skolan osv. att när jag var tillsammans med p. så bodde vi i en lägenhet som vi fått hyra av mammas bästa vän, att vi inte köpte den utan han vilket resulterade i att jag fick flytta ut när de tog slut. jaa vad mer, finns allt några fler småsaker men kan inte riktigt komma på dem nu!
/E.

.:kalas

vilken kalaskväll jag haft. nästan alla mina bästa flickor har varit här på födelsedagsfika. en underbart bra kväll. massa skratt och prat precis som de ska vara. tack för att ni finns, ni är BÄST! och tack för presenter, gulliga!
en perfekt kväll om man bortser från att jag glömde att ta fram mina favvokakor "märtas choklad snitt" får bli en annan gång. en super kul kväll, skrattat så jag fått ont i kinder och mage :D
nu blir de till att sova. imorn ska de tentapluggas till tuuusen! god natt
/E.

.:hemtenta och kalas

jajjemensan så är det, hemtentan har anlänt och jag har börjar lite smått på den, men fyy usch och blää de är inte alls kul. för de är svårt. jag är för dålig. men hoppas på att jag kan bli bättre och klara den. har några dagar till på mig men de ska nog gå, vill man så går det!

men slut pluggat för idag. nu blir de till att fixa för kalas, mina flickor som kommer om några timmar och firar att jag blivit tant. så är de. kul och myyys! ha en bra kväll för de kommer jag ha!
/E.

.:dator

jag vill skypa med min henrik men min dator är heeeelt jävla mupp i huvudet helt enkelt. IRRITERANDE! jag vill inget hellre än att slänga ut skiten . så imorn blir det till att föra över allt som ska finnas kvar på extern disk och sen ska det omformateras... finns inget som är mer irriternade än datorer som är sega. de kan verkligen få mig att flippa ur.

som sagt imorn kommer hemtentan så de blir plugg. men till kvällen får jag gäster. mina flickor. Wiiii. längtar!
god natt /E.

.:jag älskar dig


jag älskar dig så obeskrivligt mycket!!!!!





_________________________________________________________________________________


jaaa jag har kommit in på kriminologi II så som det ser ut nu kommer jag börja plugga igen den 17 januari.
om jag nu inte skulle få något roligt jobb. vill ju inget hellre än att jobba få pengar, SPARA och kunna resa. de är verkligen något jag vill och jag SKA!

/E.

.:Day 18 – Your favorite birthday

denna rubrik passa ju ypperligt eftersom att jag fyllde år igår. och min favorit födelsedag måste vara denna.
5 januari 2011. har fått vara tillsammans med min kärlek heeeela min dag och även idag. fått fira med familjen, släkten var på besök idag och imorn kommer mina vänner. de kommer bli så kalasbra.
allt känns bra och att fylla 23 är gott.

lite kort skrivet om min favorit födelsedag men de är denna. allt som gör det är alla fina gratualtioner och fina paket, god mat och tårta!
/E.

.:födelsedagsbarn!

MIN dag har börjat kalaskalasbra. vaknade tillsammans med henrik. sen kom mamma och pappa och sjöng och jag fick öppna paket. jag fick en vit klocka, en volymtång, pengar, ett rosa underställ, presentkort på monki, massage oljor, och få gå på konsert tillsammans med henrik. underbart. dagen har varit kalas och de kommer bli bättre. har bakat idag, ikväll blir det middag med familjen jag har önskat mat som pappa ska göra. GOTT.
sen imorn kommrt släkten och på fredag mina vänner <3
härligt att fylla år. och alla sms som jag fått och alla gratulationer på facebook. än är dagen inte slut. och alla dessa gratulationer värmer så gott!

här kommer en bild. jag 23 år! håller i en minicupcake som jag gjort idag!


/E.

.:mysdag

igår var en riktigt mysdag. vaknade tillsammans med henrik! for in till norrtälje hem till frida och mys med mina flickor. mys på högsta nivå. gott fika, skratt och skitsnack, mysigt värre. när klockan närmade sig 15 begav vi oss hem till anna som kom hem från sydkorea. så vi åkte dit och överraskade. MYS och ännu mer fika.
efter välkomenhemfika åkte jag hem till mitt hjärta. men har gått och blivit sjuk så jag sov mest.






nu ska jag laga lite mat, egentligen orkar jag inte men är hungrig!
/E.


.:

nu har jag sökt kriminologi II och sen får vi se. håller mina tummar för att det ska bli bra, att allt löser sig, att jag får jobb. pluggar och får pengar så jag kan resa. måste komma fram till vad jag vill, hur jag vill osv osv. men som pappa alltid säger, "löser sig"!
/E.

.:motivation

den är helt borta. all motivation. jag är sjuk och trött och orkar inget idag. borde verkligen läsa. på fredag kommer hemtentan och jag har tentaångest som tuuusan, hur kommer det gå. hoppas verkligen att det går bra. men måste läsa. det är ett antal sidor i litteraturen som ska läsas igenom. men jag orkar inte...
snälla motivation kom tillbaka och snälla jag vli blir piggELIN igen!

/E.

.:Day 17 – Your favorite memory

jag har varit riktigt dålig på att skriva här. och speciellt på denna 30 dagaras saken. men men ska göra klart den iaf. idag är jag sjuk ligger som ett kolli i soffan så passar på att skriva.

mitt favorit minne. hmmm. måste tänka, de finns många. men de som jag kan komma på nu är nog studenten. vilken känsla att ha klarat skolan, 12 år i skolan och dagen efter är man fri. en skön känsla som firades riktigt ordentligt. det var 2007, de är 4 år sen helt galet så tiden går fort när man har kul. har hunnit med massor av roliga saker sen den dagen 2007.

ett annat minne, det som nog väger lite tyngre. är muck dagen den 23 juni 2010. efter elva månader i det gröna så muckade jag, med fin fina betyg. MER än nöjd. och efter 12 år i skolan och riktigt bra vänner som de är tungt att skiljas från är ändå värnplikten värre. bara elva månader men att leva med de människoran dygnet runt i stortsätt varje dag. de tar priset. de blir en heeelt annan gemenskap som man måste uppleva för att förstå. att skiljas från alla dessa personer som har en mycket speciell plats i mitt hjärta var tungt. riktigt tungt. hoppas verkligen att vi ses snart igen. och lumpen var ändå en dröm som jag klarade mig igenom. skolan var de ju kanske inte riktigt så att man drömde om att gå i. men jag klarade det. både skolan och värnplikten med mycket bra betyg, jag är stolt och nöjd!







/E.

.:2011

året som varit tog allt slut det med. nu är det 2011, heeelt galet. och om 4 dagar fyller jag år!!

men 2010 har varit ett riktigt bra år. jag har stora delar av året vrait i det gröna. vilket jag saknar oerhört. men är så sjukt stolt att jag 2010 muckade jag klarade det med bra betyg! jag har jobbat på systemet och haft en underbar sommar som jag fått tillbringa tillsammans med vänner, familj och världens bästa pojkvän henrik! jag började plugga kriminologi på stockholms univeritet, vilket jag trivs kalasbra med o
går dagen var iaf riktigt lyckad. massor med god mat så nu behöver jag inte äta på en hel månad känns det som fast ändå är jag typ jämt hungrig. men men de är ett annat problem.

började iaf igår med att mina flickor kom vid 17 tiden. välkomstdrink och tomtebloss vilket var mycket uppskattat!
förberedelse av maten och sen in i batun. häligt värre och jag och carro gjorde det. rullade oss i snön.
shiit vilken kick och man vaknade till riktigt ordentligt. härligt.
efter batubad var det dags för förrätten. laxrullar och för mig som gillar lax mindrebra fick jag sakgenrörerulle. mycket mycket gott. till varmrätt blev det kyckling inlindad i bacon och fyllda med vitlök och soltorkade tomater, ris, feta salladen och god sås. och till efterrätt, feeeta glassbomben med tomteblogg och andra fyrverkerier. de är ju bara nyår en gång om året :D
massa trevligt prat, skratt, genomgång av 2010. vad har hänt och vad som skall göras och uppfyllas 2011.
kvällen gick för fort för helt plötsligt blev klockan 23.30 och de var dags att klä på sig och ut i snöyran och rigga för fyrverkerier. tuusan så bra det blev. och jag skötte de riktigt bra. gillar när de smäller! och de kan ni ge er på att de gjorde. och tack alla grannar som hade riktigt fina raketer!
efter att ståt ute i ett antal minuter, skålat i skumpa och önskat riktigt gott nytt år. in och duka upp för ost och kex och lite godis. gott. spelade ett spel, tjejmiddag som jossan hade med sig. riktigt roligt spel. blev många roliga diskussioner!
kvällen gick mot sitt slut och vi hoppade ned i våra lakan och skulle sova. men först massa prat och skratt och jag och jossan triggade varandra. skrämdes och hade oss. tusan så kul! mohahahahaha!

idag är de 1 januari. dagen startades med en dunder frukost tillsammans med katrin jossan ninna. gott och trevligt. dem har tyvärr åkt hem nu, jag är ensam. men idag ska det pluggas, städas, bakas och donas massor, senare till middagstid kommer carolina! :D och ikväll kommer henrik. underbar start på 2011!

/E. (de suuuger för blogg.se eller min dator vill inte samarbeta och lägga ut bilder som jag vill)


RSS 2.0