.:nyfiken

som jag gissar att ni som läser vet är jag oerhört nyfiken. jag har mellan 30-50 besökare varje dag. inte så många men de är några, blir alltid lika glad när jag ser att de är några som kollar in iaf.
men vilka är ni. kommentarerna är ju inte så många men de kommer ibland.
så nu när jag typ berättat allt om mig och massor, berätta, vilka är ni?!

/nyfikna E.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jossan heter jag, men kallas ibland för sajber jossan på grund av mitt smeknamn på Lunarstorm för 100 år sedan.. 22 år gammal, pluggar till lärare på Sthlms Universitet. Min familj består av mamma, pappa, bror, styvmamma och katten Lakrits. På min fritid gillar jag att vara med mina fina vänner, träna på Friskis, läsa och snacka riktigt mycket skit. Inte elakt skit, utan skvallra, det är vi väldigt bra på i mitt kompisgäng. Jag försöker vara en sådan vän som jag själv vill ha, en vän som pushar och stöttar när livet är lite trögt och det hoppas att jag lyckas med. Ibland iaf.... Annars så älskar jag att äta gott och jag är nästan oförskämt förtjust i oliver... Skulle kunna äta upp en hel burk själv, seriöst. Jag är inte så mkt för bakelser och så (visst älskar jag det och tycker det är svingott!!) men jag blir sällan riktigt sugen på det. Däremot är min största last smågodis... Mmm... Mina sämre sidor är nog att jag kan vara otroligt kontrollerande och att jag har väldigt lätt på att lägga lök på laxen så att säga... Sen är jag otroligt envis också och sen är jag småjobbig emellanåt, lite omständig kanske!? Mina goda sidor är nog att jag är väldigt social, har lätt till skratt och att jag vill ge människor en andra chans. Har du själv fuckat upp det nån gång så vet du hur viktigt det är... Annars ja... Det bästa med Elin är att hon är otroligt snäll och gullig. Vi har alltid så jätteroligt tillsammans och jag kan verkligen prata med henne. Jag är jätteglad att jag har fått chansen att lära känna Elin, Frida, Carolina, Caroline & Anna. (Ninna, Katrin och Emeliekände jag sedan innan ju.) Ni sju betyder massor för mig och jag är så tacksam för det. Sen är jag superglad att jag har lärt känna deras vänner i sin tur; Cissi, Diana, Madde,Mickis bara för att nämna några. Supersköna brudar! Ni betyder alla tjejer! <3 Så ja, det var lite om mig, vill man veta mer så for man fråga :D

2011-01-08 @ 17:19:14
Postat av: elin

du är ju för go jossan! <3 bra skrivet du.

2011-01-08 @ 17:40:06
URL: http://elinelleh.blogg.se/
Postat av: finska underrättelsetjänsten

muahahahaaa

2011-01-10 @ 22:35:47
Postat av: Anonym

nej alltså dedär blev fel, jag menade liksom att skriva att jag är den finska underrättelsetjänsten..fan. nåja,jag läser iaf din blogg då och då :)

kram iida

2011-01-10 @ 22:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0