.:kalas

Jaa nu är de ju så att jag tänkte göra ett litet expiriment och se om jag kan få bort mitt fett på magen. tyck vad ni vill. men jag vill testa och gör detta. jag går alltså på cambridge denna vecka. idag är dag två. de går bra. känner mig dock lite hungrig nu men de gäller att sysselsätta tankarna med annat. men bara för att man inte får går man typ runt och tänker på mat ibland hahaaa. men maten finns ju kvar så får vi se. fungerar de eller ej.
och i som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR kakor och att gå på kalas. idag har jag varit på kalas och jag drack BARA te, utan socker och mjölk. och jag som alltid dricker mjölk med te. och jag tog rörde inte ens en kaka och inte tårtan heller. shiiit de är skit starkt av mig. trodde aldrig jag skulle klara en sådan sak. jag kan om jag vill. envis ska man vara och de är jag.

tycker också att de är gott med cambridge. choklad smaken, den värmer man på morgonen, smakar som varm oboy. huuur gott är de inte att dricka de i en vecka då. yammie!
smakade en av sopporna idag. kyckling soppa. men NEJ tack. de smakade flytande chips. Blääää. den var inte god inte. men choklad, jordgubbe och chokladmint. gott. och den som smakar banan, shiit fick flaschbacks sen jag var liten och åt flourtabletter som smaka banan. de tog emot att få i sig den men de gick.
så ligger det till. ska bli spännande att se om detta är funkis eller ej.
hinkar vatten som aldrig förr och kissar i snitt 11 gånger per dag. mohahaha

var på spinning idag med jossan också. mycket kul. fick låna mammas spinningskor så de blir som en annan sak då. roligt och svettigt. som vi kom fram till efter passet på spinning svettas man på ett helt annat sätt än på typ jympa. härligt. sen har jag varit hemma, städat och pysslat. pluggat lite också.
och så kalas hos eddan. nu blir de sängen.
god natt/E.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Va duktig du är! :D Heja!

2011-03-03 @ 09:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0